MagdaZZZ 07.01.2012 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Z allegro te nienajgorsze mi się wydały: http://allegro.pl/tkanina-podszewkowa-wszystkie-kolory-podszewka-i2025526486.html Nie błyszczą się tak jak inne:no: (szczególnie te z 3 pierwszych zdjęć...) Obstawiałabym kolor nr 3 z pierwszego zdjęcia... ale i tak będę szukać czegoś w realu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 08.01.2012 00:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Ale że co tam było? Takie ładne lampy do kuchni? Mam biec do wypożyczalni? No może rzeczywiście trochę się spóźniłam ,bo już popędziłyście z tematem lampy wucetowej i zaslononami...a lampy były dokładnie te(dwie) https://lh4.googleusercontent.com/-oeGJCJZBHSw/TwTkdQzGOoI/AAAAAAAABys/FkgglFJv-oI/s400/lampa-RestorationHardware-2-2.jpg i ja biedna przez nie musiałam się męczyć z denną fabułą filmu...kuchnia tez była niczego sobie ...warto było się pomęczyć dla tych paru kadrów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.01.2012 00:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Madzia te zasłony są super, ale koniecznie podszyte:yes: Wyglądają na takie naturalne, ja bym je zostawiła:rolleyes: W sprawie szycia, to zanieś je do Leroy, tam 1mb szycia kosztuje ok. 3 zł, także majątku nie wydasz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 08.01.2012 01:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 No może rzeczywiście trochę się spóźniłam ,bo już popędziłyście z tematem lampy wucetowej i zaslononami...a lampy były dokładnie te(dwie) https://lh4.googleusercontent.com/-oeGJCJZBHSw/TwTkdQzGOoI/AAAAAAAABys/FkgglFJv-oI/s400/lampa-RestorationHardware-2-2.jpg i ja biedna przez nie musiałam się męczyć z denną fabułą filmu...kuchnia tez była niczego sobie ...warto było się pomęczyć dla tych paru kadrów to se oczka nacieszyłaś Madzia te zasłony są super, ale koniecznie podszyte:yes: Wyglądają na takie naturalne, ja bym je zostawiła:rolleyes: W sprawie szycia, to zanieś je do Leroy, tam 1mb szycia kosztuje ok. 3 zł, także majątku nie wydasz:) Naprawdę? No to super:wiggle: Na ciebie można liczyć - alfa i omega, zawsze wie gdzie, co i za ile:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.01.2012 01:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Naprawdę? No to super:wiggle: Na ciebie można liczyć - alfa i omega, zawsze wie gdzie, co i za ile:lol2: No coś Ty:lol2: wiem tylko dlatego, bo ostatnio chodziłam trochę za tymi zasłonami i narzutą do sypialni, to się dopytałam:wiggle: W sprawach szycia to ciemna jestem jak ta tabaka w rogu:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasvegas 08.01.2012 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Madzia a co do podszewki do podszycia to mozesz ja mysle, ze najtaniej kupic w tej hurtownii co razem bylysmy ja u tam kupowalam podszewkę do moich zasłon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 08.01.2012 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Madzia a co do podszewki do podszycia to mozesz ja mysle, ze najtaniej kupic w tej hurtownii co razem bylysmy ja u tam kupowalam podszewkę do moich zasłon No przecież pisałam, że kupię w "sprawdzonej" hurtowni;) Pojadę tam na pewno:yes: A pamiętasz ile ta twoja kosztowała? PS To co? Jutro po 10 w BC? Ja chyba będę miała tylko chwilkę, bo okna o 8 mają montować... jak znam życie, to coś nawalą Ale jak nie, to muszę tam jechać, sprawdzić co i jak, czy wszystko się zgadza i czy ładne wywietrzniki mi w końcu dali? Jeśli tak, to zamówić takie do reszty okien... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 08.01.2012 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Magda, tylko pamiętaj o aparacie! A, zrobisz fotkę lampy w docelowym kibelku? I nie tłumacz się, że ciężka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
senmon 08.01.2012 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Madziu mnie te zasłonki się strasznie podobają. Zasłoneczki: klasa, elegancja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 08.01.2012 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Magda, tylko pamiętaj o aparacie! A, zrobisz fotkę lampy w docelowym kibelku? I nie tłumacz się, że ciężka No co ty - nie licz na to;) Wczoraj byliśmy na budowie z przyjaciółmi, miałam dwóch Panów do pomocy, a i tak uznałam, ze nie ma co tej lampy tam tachać Nawet jak tam nie podpasuje - to gdzieś na pewno:yes: Jest boska i nawet w obecnym mieszkaniu świetnie się sprawdza:lol2: Na pewno znajdę dla niej miejce;) A zdjęcie w tym kibleku w obecnej chwili - to mega nieporozumieni;) Beton na podłodze, część kafli i obsrany kibel robotników;) Skoro was w moim wucecie nie zachwyciła - to tam tym bardziej:rotfl: Madziu mnie te zasłonki się strasznie podobają. Zasłoneczki: klasa, elegancja... A ty co taka uhahana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 08.01.2012 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 :P Mnie akurat się podobało! Trzymam kciuki za okno! A zasłonkom daj podszewkę. I Ty chyba nie widziałaś drogich zasłon. Mam u siebie taki sklep. Raz tam weszłam i wyszłam jeszcze szybciej. Może ja jakaś gupia i prosta jestem, ale 1000zł za jedną zasłonkę, to bym w życiu nie dała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
senmon 08.01.2012 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 a jakoś tak mam ostatnio Muaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
evvka 08.01.2012 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 witam, dziś zaczęłam przeglądać Twój bardo dłuuugi wątek i zainteresowały mnie trzy rzeczy. Możliwe że jest w wątku informacja ale jeszcze do niej nie dotarłam bo czytam od końca. Jaka jest na tym zdjęciu podłoga: firma, kolor, panel czy klepka? - szukam takiej podłogi czy na żywo nie macie wrażenia jest za ciemna? Jakiej firmy są drzwi, szukam takich właśnie i to gladkich? I ostatnie pytanie czy na ścianie jest biały kolor czy inny jakiś jasny typu jaśmin magnolia, jeśli tak to jaki? Czekam z niecierpliwością na odpowiedź! http://i2.fmix.pl/fmi2956/6bc34c1000264a574f05ef9d/zdjecie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 08.01.2012 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Cześć evcia Niestety będę musiała Cię bardzo rozczarować, bo nie znam odpowiedzi na żadne z Twoich pyań To zdjecia mieszkania, w którym obecnie mieszkam, ale jest wynajmowane i nie ja je urządzałam:no: Powiem jedynie to co wiem... podłoga to podejrzewam merbau, na pewno warstwówka finish parkiet:yes: Czy za ciemna? Moim zdaniem na pewno nie:no: Ja lubię ciemniejsze podłogi... ale oczywuiście rzecz gustu;) Dzwi nie mam pojęcia jakiej firmy... ale nawet jakbym wiedziała, to bym nie poleciła;) Są fatalnej jakości... szczególnie framugi... a najbardziej mnie drażni, że skrzydła drzwi widocznie zżółkły a ościażnice już nie- fatanie to wygląda:sick: A ściany to jakaś taka bardziej śmietanka... ale nie wiem dokładnie jaki to kolor, ani nawet jakiej firmy... no przykro mi;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 09.01.2012 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Magda zainteresowałaś mnie tym wapieniem . Bo marmuru bez użyleń i mało ciapatego w jasnym kremie chyba nie znajdę Powiedz - może to głupie pytanie,ale nie orientuję się w tym temacie wogóle - taki portal z wapienia jest tylko matowy? - nie da się go polakierować czy coś z nim zrobić żeby był z połyskiem jak marmur? Ty obcykana w tym temacie to mnie szybko uświadomisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 09.01.2012 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Spóźniona bardzo jestem ale się wypowiem. Lampa przepiękna. Wspaniała. A zasłony, podszyte dużo lepsze. Czekam na końcowy efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 09.01.2012 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Jestem Lampa jest przepiękna, aż lubię wracać do zdjęć i ją oglądać Zasłonki na podszewce super, bo bez takie...mało użyteczne, ale też ładne. Krzesełko dla Hani te różowe z falbanką, ale skoro ghost tańszy to ghost też bym wolała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 10.01.2012 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 (edytowane) Magda zainteresowałaś mnie tym wapieniem . Bo marmuru bez użyleń i mało ciapatego w jasnym kremie chyba nie znajdę Powiedz - może to głupie pytanie,ale nie orientuję się w tym temacie wogóle - taki portal z wapienia jest tylko matowy? - nie da się go polakierować czy coś z nim zrobić żeby był z połyskiem jak marmur? Ty obcykana w tym temacie to mnie szybko uświadomisz Byłam u Ciebie i już wiem, ze masz na oku jakiś piękny marmur - więc pytanie pewnie nieaktualne;) Cieszę się, że moje ostatnie zakupy tak Wam się podobają Ja jestem w lampie po prostu ZA-KO-CHA-NAhttp://emoty.blox.pl/resource/loveit.gif Nie wiem... jakoś mi się pisać nic u siebie nie chce;) Nie wiem o czym... wczoraj przyszły okna, ale widziałam tylko niezamontowane... i wiecie co Wam powiem - teraz wiem, że panowie z RENOMAX to prawdziwi Miszczowie Spodziewałam się, że te fabrycznie pomalowane będą bardzo się wyróżniać, a okazuje się, że wyglądają identycznie jak te malowane przez panów:lol: Naprawdę gorąco wam polecam tą firmę No oczywiście nie mogło być idealnie i panowie-okniarze uznali, że skoro okna od środka białe to i klameczki białe dostarczyli i osłonki na okucie z "pięknego" białego plasticzku;) Oczywiście kazałam im nawet tego nie zakładać, tylko dowieźć takie klamki i osłonki jak są wszędzie - czyli jasne aluminium... Podrzucam linka do fajnego bloga: http://madeleine-home.blogspot.com/ Rządzą w nim lata 60-te - narendil - gorąco Cię zapraszam;) Edytowane 10 Stycznia 2012 przez MagdaZZZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 10.01.2012 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 czy ja chwaliłam piękna lampę i prześliczne zasłonki ? mhmmm, chyba nie, więc nadrabiam niedopatrzenie i tak jak pozostałe dziewczyny rozpływam się w zachwytach podłoga u ciebie w mieszkaniu bardziej mi wygląda na jesion koniak, niż merbau,, ale może się mylę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 10.01.2012 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Magda zgadza się - ten marmur mi się baaaaardzo podoba - ale jeszcze nie wiadomo czy wystarczy - jak wybierzemy wkład będzie wiadomo ile trzeba marmuru - ja oczywiście jeszcze podzwonię sobie po Polsce w poszukiwaniu brył marmurowch Także kochana wapień będę u Ciebie podziwiać i głowa do góry - takie dni przy takiej pogodzie się zdarzają chyba wszystkim Ja od rana miałam doła - ale polatałam za głupimi płytkami do garażu i mi trochę lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts