MagdaZZZ 10.01.2012 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 podłoga u ciebie w mieszkaniu bardziej mi wygląda na jesion koniak, niż merbau,, ale może się mylę wiesz co, może i tak jest lidziu... ale teraz będę miała jesion koniak i jak je zestawiałam, to są inne:no: a mama ma merbau - i jest bardzo podobny do tej:yes: ale jak wspomniałam - mogę sobie tylko gdybać nic nie wiem o tej podłodze:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 10.01.2012 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Podrzucam linka do fajnego bloga: http://madeleine-home.blogspot.com/ Rządzą w nim lata 60-te - narendil - gorąco Cię zapraszam;) Dziękuję Chętnie pooglądam! Ale na razie nie mogę odgonić się od chorego Jakuba. Cholera, energia go rozpiera. Chyba będziemy ciastka piec, bo oszaleję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 10.01.2012 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Ja dzisiaj robię pizzę ale dlatego, że to mnie rozpiera energia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 10.01.2012 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 wczoraj przyszły okna, ale widziałam tylko niezamontowane... :wave: No widzisz, a tak się martwiłaś. Zupełnie niepotrzebnie:no: U Ciebie Madziu to się dopiero będzie działo- już nie mogę się doczekać:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 11.01.2012 02:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 Madziu u Ciebie chwila spokoju - ale to dobrze - akurat na złapanie oddechu - bo zaraz jak już okienko wstawione to BĘDZIE SIĘ DZIAŁO :popcorn: na co czekamy wszyscy wraz z gospodynią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
senmon 11.01.2012 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 Madziu u Ciebie chwila spokoju - ale to dobrze - akurat na złapanie oddechu - bo zaraz jak już okienko wstawione to BĘDZIE SIĘ DZIAŁO :popcorn: na co czekamy wszyscy wraz z gospodynią Czekamy, czekamy .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.01.2012 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 11.01.2012 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 oj dziewczynki.... takie fajne jesteście:hug: No mam nadzieję, że teraz ruszymy z kopyta;) Najważniejsze, ze Pan Stasiu już jest na miejscu:wiggle: Zadzwonił godzinę temu i spytał co ma robić z tym bałaganem? że bierze się za sprzatanie... mówię, żeby narazie nic im nie wyrzucał, że zaraz powinni być... a on się śmieje, że jak to? on z Sanoka dojechał, a ich o 10 jeszcze nie ma??? Jak się nie pojawią w ciągu 2 godzin, to on im wszystko wyrzuca przez okno:rotfl: Uwielbiam tego gościa:lol2: Teraz wiem, że będzie porządek a praca będzie gnać do przodu... Na ok. 23-go zamówionych mam Panów od malowania okien... muszę jeszcze tylko gres zamówić i tapety do sypialni (ale Stasiu musi wyliczyć mi ile tego trzeba...) No i lecimy z koksem:wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 11.01.2012 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 ale super ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.01.2012 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 no a fotki? :popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 11.01.2012 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 Czekamy z niecierpliwością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 11.01.2012 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 no gdzie te nowe okna???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 11.01.2012 10:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 Ej no laski... ja tych okien zamontowanych jeszcze nie widziałam:no: Dopiero dziś tam jadę... ale czekam teraz na senmon, która ma do mnie przybyć ze swoim słynnym tortem czekoladowym:wiggle: to a propos naszego nowego wątku o odchudzaniu:rotfl: Stąd jedziemy na budowę, a potem na zakupy:wiggle: Fajny dzień się zapowiada;) Porobię fotki tych moich zgliszczy;) obiecuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 11.01.2012 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 Czekamy na fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 11.01.2012 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 Pan Stasiu rządzi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 11.01.2012 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 No to odpalam maszynkę do popcornu:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 11.01.2012 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 No to odpalam maszynkę do popcornu:lol: Halo dieta panuje:lol2: Madziu czekam na te fotki Twoich zgliszczy:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
senmon 11.01.2012 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 (edytowane) Ej no laski... ja tych okien zamontowanych jeszcze nie widziałam:no: Dopiero dziś tam jadę... ale czekam teraz na senmon, która ma do mnie przybyć ze swoim słynnym tortem czekoladowym:wiggle: to a propos naszego nowego wątku o odchudzaniu:rotfl: Stąd jedziemy na budowę, a potem na zakupy:wiggle: Fajny dzień się zapowiada;) Porobię fotki tych moich zgliszczy;) obiecuję Już się wygadałaś.. I jak ja teraz wrócę na wątek o odchudzaniu...? Byłam z Madzią na budowie i wiecie co ...?. Podziwiam ją , jak ona to wszystko ogarnia. Widzę że Madzi jeszcze nie ma więc ... napiszę za nią że okna bardzo ładnie się prezentują. I w ogóle to jej mieszkanko będzie cudne.(ja już to wiem). Edytowane 11 Stycznia 2012 przez senmon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 11.01.2012 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 Halo dieta panuje:lol2: :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
senmon 11.01.2012 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 :lol2: Oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts