Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

MagdaZZZ się urządza - będzie eklektycznie (chyba;)

Recommended Posts

podłoga u ciebie w mieszkaniu bardziej mi wygląda na jesion koniak, niż merbau,, ale może się mylę

wiesz co, może i tak jest lidziu... ale teraz będę miała jesion koniak i jak je zestawiałam, to są inne:no: a mama ma merbau - i jest bardzo podobny do tej:yes: ale jak wspomniałam - mogę sobie tylko gdybać;) nic nie wiem o tej podłodze:lol:

• Odpowiedzi 12,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Podrzucam linka do fajnego bloga: http://madeleine-home.blogspot.com/ Rządzą w nim lata 60-te - narendil - gorąco Cię zapraszam;)

Dziękuję :) Chętnie pooglądam!

Ale na razie nie mogę odgonić się od chorego Jakuba.

Cholera, energia go rozpiera.

Chyba będziemy ciastka piec, bo oszaleję :mad:

:lol2: oj dziewczynki.... takie fajne jesteście:hug:

No mam nadzieję, że teraz ruszymy z kopyta;) Najważniejsze, ze Pan Stasiu już jest na miejscu:wiggle: Zadzwonił godzinę temu i spytał co ma robić z tym bałaganem? że bierze się za sprzatanie... mówię, żeby narazie nic im nie wyrzucał, że zaraz powinni być... a on się śmieje, że jak to? on z Sanoka dojechał, a ich o 10 jeszcze nie ma??? Jak się nie pojawią w ciągu 2 godzin, to on im wszystko wyrzuca przez okno:rotfl:

Uwielbiam tego gościa:lol2: Teraz wiem, że będzie porządek a praca będzie gnać do przodu...

Na ok. 23-go zamówionych mam Panów od malowania okien... muszę jeszcze tylko gres zamówić i tapety do sypialni (ale Stasiu musi wyliczyć mi ile tego trzeba...)

No i lecimy z koksem:wave:

Ej no laski... ja tych okien zamontowanych jeszcze nie widziałam:no:

Dopiero dziś tam jadę... ale czekam teraz na senmon, która ma do mnie przybyć ze swoim słynnym tortem czekoladowym:wiggle: to a propos naszego nowego wątku o odchudzaniu:rotfl:

Stąd jedziemy na budowę, a potem na zakupy:wiggle: Fajny dzień się zapowiada;)

Porobię fotki tych moich zgliszczy;) obiecuję:yes:

Ej no laski... ja tych okien zamontowanych jeszcze nie widziałam:no:

Dopiero dziś tam jadę... ale czekam teraz na senmon, która ma do mnie przybyć ze swoim słynnym tortem czekoladowym:wiggle: to a propos naszego nowego wątku o odchudzaniu:rotfl:

Stąd jedziemy na budowę, a potem na zakupy:wiggle: Fajny dzień się zapowiada;)

Porobię fotki tych moich zgliszczy;) obiecuję:yes:

Już się wygadałaś.:). I jak ja teraz wrócę na wątek o odchudzaniu...? :)

Byłam z Madzią na budowie i wiecie co ...?. Podziwiam ją , jak ona to wszystko ogarnia. :hug:

Widzę że Madzi jeszcze nie ma więc ... napiszę za nią że okna bardzo ładnie się prezentują. I w ogóle to jej mieszkanko będzie cudne.(ja już to wiem).:p

Edytowane przez senmon