Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

MagdaZZZ się urządza - będzie eklektycznie (chyba;)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Magda, rzeczywiście patowa sytuacja z tymi podciągami:( Nam podciągi tak uprzykrzyły życie, że listew nie zrobiliśmy wcale:mad: A zawsze miałam i to szerokie...:cry::cry:

Na Twoim miejscu wiem czego nie zrobiłabym na pewno- nie obniżałabym podciągów, bo nie ma nic gorszego jak walący się sufit:( chyba nie pozostaje Ci nic innego jak zrezygnować z tych podciągów i zrobić małe listwy-nie powinny zginąć- w końcu ile m2 ma ta część otwarta? Uważam, że lepsze małe listwy niż żadne:yes: Wiem, że nie za bardzo pomogłam, ale kolejnej opcji chyba już nie ma...:(:hug:

Madziulka, bardzo chciałabym Ci cos doradzic ale najpierw musze przeczytac 30 razy to, co napisalas i jak zakumam o so chozi, to sie odniosę:wtf::lol2:

ty jak zawsze- jak mój mąż:rotfl:

Właśnie dziś mu robiłam aferę, że to jego mieszkanie, a nigdy nie może połapać, jakie jest sedno problemu... wykrzyczałam, że na forum wrzucam 3 fotki, krótki koment i od razu wszyscy wiedzą o co chodzi i sypią się rady jak z rękawa:lol: (widać nie wszyscy wiedzą:rotfl: - pocieszę go;):hug:)

Zdjecia już są:yes:

Przy obniżeniu podciągu do 15 cm byłby 140 cm od podłogi (już gotowej) - to strasznie nisko co?:( Z drugiej strony drzwi przeza mają 220;)

Edytowane przez MagdaZZZ

Magda, rzeczywiście patowa sytuacja z tymi podciągami:( Nam podciągi tak uprzykrzyły życie, że listew nie zrobiliśmy wcale:mad: A zawsze miałam i to szerokie...:cry::cry:

Na Twoim miejscu wiem czego nie zrobiłabym na pewno- nie obniżałabym podciągów, bo nie ma nic gorszego jak walący się sufit:( chyba nie pozostaje Ci nic innego jak zrezygnować z tych podciągów i zrobić małe listwy-nie powinny zginąć- w końcu ile m2 ma ta część otwarta? Uważam, że lepsze małe listwy niż żadne:yes: Wiem, że nie za bardzo pomogłam, ale kolejnej opcji chyba już nie ma...:(:hug:

ponad 70 m2... wkurza mnie, że w sypalni 3 razy mniejszej listwy będą bardziej okazałe... i tam są te listwy płaskie własnie (szrokie, położone po suficie) - widzę jakie cuda to potrafi zdziałać:yes: A tu, gdzie najbardziej tego triku bym potrzebowałą - nie mogę go zastosować:cry:

ponad 70 m2... wkurza mnie, że w sypalni 3 razy mniejszej listwy będą bardziej okazałe... i tam są te listwy płaskie własnie (szrokie, położone po suficie) - widzę jakie cuda to potrafi zdziałać:yes: A tu, gdzie najbardziej tego triku bym potrzebowałą - nie mogę go zastosować:cry:

Madzia, wiem i rozumiem, ze wkurzają Cię większe listwy w sypialni, ale... zapomnij o pokojach i zajmijmy się tą otwartą przestrzenią. 70m2 to nie tak dużo, optycznie powinno być ok, tylko, że nie będzie już takiego efektu, o który Ci chodziło:(

140cm????? A nie 240? Bo 140 to faktycznie strasznie nisko ;)

O to samo miałam zapytać:lol2::lol2:

Dobra, dobra, wiadomo, że 240:mad: Uczepiły się, zamiast merytoryczną dyskusję uprawiać:evil:;)

A swoją drogą, ja ostatnio takie bzdury wypisuję... chyba powinnam jechać gdzieś odpocząć, zresetować się... czytam i nie mogę nawet dojśc do tego, co chciałam napisać?:o No bo co np. znaczy przeza w poniższym zdaniu? Co to miało być?:wtf: Przeciętne? Przecież?

Przy obniżeniu podciągu do 15 cm byłby 140 cm od podłogi (już gotowej) - to strasznie nisko co?:( Z drugiej strony drzwi przeza mają 220;)

Boszzzhttp://emoty.blox.pl/resource/dntknw.gif

Ostatnio przeczytałam dobry tekst na pudlu pod postem dotyczącym Wodzianki:

"Zabić - zanim złoży jaja" - czasem sobie myślę, że i pod moim adresem byłby dobry, tylko już za późno:rotfl:

Magda, koniecznie zrób szerokie listwy, jeżeli chcesz osiagnąć zamierzony efekt. :yes: Podciąg na 240 cm to wcale nie jest tak strasznie nisko.

edit: Mogłabyś fotkę z listwami w sypialni wkleić?

Moim zdaniem jest:yes:

Moim zdanem to też nie jest tak nisko, i przy tym podciagu po lewej stronie, który ma ok. 2 metrów długości - nawet bym się nie zastanawiała... ale już przy podciągu po prawej, który ma ponad 4 metry długości - boję się, że będzie to dziwnie wyglądać:( Taki otwór na 4 metry szeroki i na dwa wysoki - kiszka:bash:

Listwy w sypialni? Zaraz spróbuję znaleźć... a wczoraj wrzucałam fotę klimatyzacji w sypialni... tam ich nie było widać? Idę zobaczyć...