senmon 12.01.2012 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 (edytowane) Madziu mi pozostaje tylko Moim zdaniem opcja 3 odpada. Najrozsądniejsza to 1.Co do czarnej ramki to fajnie jakby była . I tyle na ten temat. Edytowane 12 Stycznia 2012 przez senmon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.01.2012 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Bez fot nie dam rady, spróbuj może na photobucket? ja nie narzekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 12.01.2012 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Magda, rzeczywiście patowa sytuacja z tymi podciągami:( Nam podciągi tak uprzykrzyły życie, że listew nie zrobiliśmy wcale:mad: A zawsze miałam i to szerokie...:cry: Na Twoim miejscu wiem czego nie zrobiłabym na pewno- nie obniżałabym podciągów, bo nie ma nic gorszego jak walący się sufit:( chyba nie pozostaje Ci nic innego jak zrezygnować z tych podciągów i zrobić małe listwy-nie powinny zginąć- w końcu ile m2 ma ta część otwarta? Uważam, że lepsze małe listwy niż żadne:yes: Wiem, że nie za bardzo pomogłam, ale kolejnej opcji chyba już nie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 12.01.2012 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Madziulka, bardzo chciałabym Ci cos doradzic ale najpierw musze przeczytac 30 razy to, co napisalas i jak zakumam o so chozi, to sie odniosę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 12.01.2012 22:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 (edytowane) Madziulka, bardzo chciałabym Ci cos doradzic ale najpierw musze przeczytac 30 razy to, co napisalas i jak zakumam o so chozi, to sie odniosę ty jak zawsze- jak mój mąż Właśnie dziś mu robiłam aferę, że to jego mieszkanie, a nigdy nie może połapać, jakie jest sedno problemu... wykrzyczałam, że na forum wrzucam 3 fotki, krótki koment i od razu wszyscy wiedzą o co chodzi i sypią się rady jak z rękawa:lol: (widać nie wszyscy wiedzą - pocieszę go;)) Zdjecia już są Przy obniżeniu podciągu do 15 cm byłby 140 cm od podłogi (już gotowej) - to strasznie nisko co? Z drugiej strony drzwi przeza mają 220;) Edytowane 12 Stycznia 2012 przez MagdaZZZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 12.01.2012 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Magda, ja nie wiem o so chozi z tymi podciągami, ale wiem na pewno, że belki walące się na łeb to :no:. Już bym chyba lepiej zniosła te wąskie listwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 12.01.2012 22:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Magda, rzeczywiście patowa sytuacja z tymi podciągami:( Nam podciągi tak uprzykrzyły życie, że listew nie zrobiliśmy wcale:mad: A zawsze miałam i to szerokie...:cry: Na Twoim miejscu wiem czego nie zrobiłabym na pewno- nie obniżałabym podciągów, bo nie ma nic gorszego jak walący się sufit:( chyba nie pozostaje Ci nic innego jak zrezygnować z tych podciągów i zrobić małe listwy-nie powinny zginąć- w końcu ile m2 ma ta część otwarta? Uważam, że lepsze małe listwy niż żadne:yes: Wiem, że nie za bardzo pomogłam, ale kolejnej opcji chyba już nie ma... ponad 70 m2... wkurza mnie, że w sypalni 3 razy mniejszej listwy będą bardziej okazałe... i tam są te listwy płaskie własnie (szrokie, położone po suficie) - widzę jakie cuda to potrafi zdziałać A tu, gdzie najbardziej tego triku bym potrzebowałą - nie mogę go zastosować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 12.01.2012 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Przy obniżeniu podciągu do 15 cm byłby 140 cm od podłogi (już gotowej) - to strasznie nisko co? Z drugiej strony drzwi przeza mają 220;) 140cm????? A nie 240? Bo 140 to faktycznie strasznie nisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 12.01.2012 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 ponad 70 m2... wkurza mnie, że w sypalni 3 razy mniejszej listwy będą bardziej okazałe... i tam są te listwy płaskie własnie (szrokie, położone po suficie) - widzę jakie cuda to potrafi zdziałać A tu, gdzie najbardziej tego triku bym potrzebowałą - nie mogę go zastosować Madzia, wiem i rozumiem, ze wkurzają Cię większe listwy w sypialni, ale... zapomnij o pokojach i zajmijmy się tą otwartą przestrzenią. 70m2 to nie tak dużo, optycznie powinno być ok, tylko, że nie będzie już takiego efektu, o który Ci chodziło:( 140cm????? A nie 240? Bo 140 to faktycznie strasznie nisko O to samo miałam zapytać:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 12.01.2012 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 140cm????? A nie 240? Bo 140 to faktycznie strasznie nisko Właśnie właśnie, chyba 240? Bo przy 140 to nawet taki 165-centymetrowy kurdupel jak ja by się nie zmieścił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 12.01.2012 23:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Dobra, dobra, wiadomo, że 240:mad: Uczepiły się, zamiast merytoryczną dyskusję uprawiać A swoją drogą, ja ostatnio takie bzdury wypisuję... chyba powinnam jechać gdzieś odpocząć, zresetować się... czytam i nie mogę nawet dojśc do tego, co chciałam napisać? No bo co np. znaczy przeza w poniższym zdaniu? Co to miało być? Przeciętne? Przecież? Przy obniżeniu podciągu do 15 cm byłby 140 cm od podłogi (już gotowej) - to strasznie nisko co? Z drugiej strony drzwi przeza mają 220;) Boszzzhttp://emoty.blox.pl/resource/dntknw.gif Ostatnio przeczytałam dobry tekst na pudlu pod postem dotyczącym Wodzianki: "Zabić - zanim złoży jaja" - czasem sobie myślę, że i pod moim adresem byłby dobry, tylko już za późno:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 12.01.2012 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Madziu i tak się bardzo dzielnie trzymasz przy tej ilości szczegółów do ogarnięcia. A 'przeza' to 'przecież' przeza. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gabi.gg 12.01.2012 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 (edytowane) Magda, koniecznie zrób szerokie listwy, jeżeli chcesz osiagnąć zamierzony efekt. Podciąg na 240 cm to wcale nie jest tak strasznie nisko. edit: Mogłabyś fotkę z listwami w sypialni wkleić? Edytowane 12 Stycznia 2012 przez Gabi.gg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 12.01.2012 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 A 'przeza' to 'przecież' przeza. ;) Albo przeca:lol2: A z tymi jajami to już przesadziłaś Magda, koniecznie zrób szerokie listwy, jeżeli chcesz osiagnąć zamierzony efekt. Podciąg na 240 cm to wcale nie jest tak strasznie nisko. Moim zdaniem jest:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 12.01.2012 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Albo przeca:lol2: A z tymi jajami to już przesadziłaś Jej, mam nadzieję, że nikt się nie obrazi. To nie w sensie, że przedrzeźniam, tylko strasznie mi się ten wyraz spodobał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 12.01.2012 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Jej, mam nadzieję, że nikt się nie obrazi. To nie w sensie, że przedrzeźniam, tylko strasznie mi się ten wyraz spodobał. Niee Drop, o tych jajach to było do Madzi odnośnie jej cytatu:lol2: Ja tez ostatnio jakoś mało rozgarnięta jestem:o:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 12.01.2012 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Niee Drop, o tych jajach to było do Madzi odnośnie jej cytatu:lol2: Ja tez ostatnio jakoś mało rozgarnięta jestem:o:p Hahaha, fakt, był cytat o jajach. Teraz to dopiero widać kto nierozgarnięty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 12.01.2012 23:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Ok, zatrybiłam ja podobnie, jak agawi uwazam, ze 240 to nie za dużo, ale nie wiem, co doradzic...sama miałabym zonka:( no to doradziłam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 12.01.2012 23:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Magda, koniecznie zrób szerokie listwy, jeżeli chcesz osiagnąć zamierzony efekt. Podciąg na 240 cm to wcale nie jest tak strasznie nisko. edit: Mogłabyś fotkę z listwami w sypialni wkleić? Moim zdaniem jest:yes: Moim zdanem to też nie jest tak nisko, i przy tym podciagu po lewej stronie, który ma ok. 2 metrów długości - nawet bym się nie zastanawiała... ale już przy podciągu po prawej, który ma ponad 4 metry długości - boję się, że będzie to dziwnie wyglądać Taki otwór na 4 metry szeroki i na dwa wysoki - kiszka:bash: Listwy w sypialni? Zaraz spróbuję znaleźć... a wczoraj wrzucałam fotę klimatyzacji w sypialni... tam ich nie było widać? Idę zobaczyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 12.01.2012 23:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Listwy w sypialni? Zaraz spróbuję znaleźć... a wczoraj wrzucałam fotę klimatyzacji w sypialni... tam ich nie było widać? Były, były:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts