MagdaZZZ 15.01.2012 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 boszzzzzzzzzzzzzzzzzz znowu nie mogę wgrać tych zdjęć nie wiem o co chodzi? już tak qrwa od tygodnia:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 15.01.2012 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Magda może nowy komputer:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 15.01.2012 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Zmień może galerię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 15.01.2012 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Magda może nowy komputer:rotfl: no właśnie aż wściekła na niego jestem:mad: ale mąż mówi, że to coś z netem, a nie kompem (tylko sie zbiegło w czasie;))bo mu od pewnego czasu też dużo słabiej chodzi w smartfonie... z tego co pamiętam, już kiedyś tak było z tym netem (a mamy go od ponad 4 lat), że trzeba było im to zgłosić, i nagle zaczął śmigać jak wariat... nie wiem, czy oni rutynowo zmniejszają przesył po pewnym czasie i czekają, kto się upomni a kto nie, że płaci za 10-kę np. a ma 2-kę, czy co:mad::mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 15.01.2012 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Zmień może galerię? co masz na myśli Jolcia??? Zrezygnować z fmixa? Ale do tej pory byłam z niego baaaaaardzo zadowolona:yes: A może on ma jakiś limit? Ileś tam giga można wrzucić, a potem finito:???: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 15.01.2012 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 no niestety kochane, bardzo mi przykro - zdjęć dziś nie będzie:(A szkoda, naprawdę Liczyłam, że coś doradzicie:roll: ale tak muszę sie zdać na siebie;) zrealizuję nasz pomysł i Wam potem pokażę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 15.01.2012 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Magda, a może naprawdę spróbuj inną galerię? Czy już próbowałaś i nie idzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 15.01.2012 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 albo wrzuć te fotki bezpośrednio z kompa bo przecież tu uschniemy z ciekawości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 15.01.2012 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 No próbuj próbuj z tymi zdjęciami! Napewno się uda! http://www.e-gify.pl/gify/technologia/komputery/komputery135_(www.e-gify.pl).gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 15.01.2012 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Ja nic nie mówię ale też usycham czekając ... :popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 15.01.2012 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 ale mnie podciągowy temat minął doberek:) Madzia przecież fotki można bezpośrednio z kompa - dawaj:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 15.01.2012 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Próbuję, próbuję Już nawet jedno zdjęcie tych opasek w okół okien weszło, ale chciałam dodać drugie i wszystko się rypło Teraz już drugi raz to zdjęcie nie chce sie wgrać Muli, muli, a potem wraca do strony - "dodaj zdjęcie"... albo muli, muli, a na koniec w miejsce dodanego pliku takie hasło: "DSC08029.jpg Brak pliku DSC08029.jpg" No zwariujęhttp://emoty.blox.pl/resource/wrr.gif Nie wiem czy to wina kompa, netu czy tego cholernego fmix'a:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 15.01.2012 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 (edytowane) ale mnie podciągowy temat minął doberek:) Madzia przecież fotki można bezpośrednio z kompa - dawaj:D no słuchajcie, może ja jestem jakaś głupia - ale próbowałam i nie umiem:( Wchodziłam w zarządzanie załącznikami, próbowałam dodać zdjecie, ale zgłaszało mi, że nie mam jakiegoś tokena czy cuś ja już nie wiemhttp://emoty.blox.pl/resource/bezradny.gif Edytowane 15 Stycznia 2012 przez MagdaZZZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 15.01.2012 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Aż sama spróbowałam. Magda, a może te Twoje zdjęcia są za duże? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 15.01.2012 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Ja nie wchodzę w żadne zarządzanie załacznikami:no:, robię tak: naciskasz na ten obrazek z drzewkiem, obok koperty W polu, które sie otworzy, w zakładce "z komputera" naciskasz na dole Wybierz plik, i szukasz gdzie masz go na kompie i dodajesz. Potem wciskasz Upload file i już Potem jak juz obrazek sie doda i najedziesz na niego to w lewym górnym rogu pojawia Ci sie taki ołówek, naciskasz na niego i w polu, które ci się ukazało wybierasz np. center i large i zapisz i już Ja zawsze tak zdjęcia dodaję nigdy przez żadną stronę - nie wiem czy dobrze robię, ale tak robię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 15.01.2012 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 a mnie , jak kliknę to drzewko, pojawia się komunikat, "enter the URL of your image". czyli chce żeby załadować plik z netu:(a chciałabym ładować zdjęcia bezpośrednio z kompa:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 15.01.2012 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Aż sama spróbowałam. [ATTACH=CONFIG]95752[/ATTACH] Magda, a może te Twoje zdjęcia są za duże? Nie, nie:no: Mają po 100 kilo (specjalnie je zmniejszam zawsze)... ostatnio właśnie nie chciały mi te pomniejszone wchodzić, tylko wchodziły te wielkie po 3 mega:o Ale dziś ani takie, ani taki:( Ani przez IE ani przez FF:( Ale zaraz próbuję metody ragazzy... ... no przykro mi, ale u mnie to okno nie ma żadnej zakładki "z komputera":( Jest jedynie pole na adres url i przyciski "ok" i "cancel"... i tyle:( A ja też używam często tej ikonki, ale właśnie do wklejania zdjeć z netu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 15.01.2012 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 ... no przykro mi, ale u mnie to okno nie ma żadnej zakładki "z komputera":( Jest jedynie pole na adres url i przyciski "ok" i "cancel"... i tyle:( A ja też używam często tej ikonki, ale właśnie do wklejania zdjeć z netu... Ale jak to? Jak to możliwe U mnie to okno wygląda tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 15.01.2012 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Ale jak to? Jak to możliwe U mnie to okno wygląda tak: [ATTACH=CONFIG]95756[/ATTACH] coooo? to u mnie totalnie inaczej:o wrzuciłabym ci printscreena, ale nie mam jak:lol2: Pani Jolu, dlaczego na forum są równi i równiejsi??? Interfejs użytkownika każdego z nas wyglada inaczej... już wcześniej wyszło na jaw, że ja mam 200 wiadomości w skrzynce łącznie (odebranych i wysłanych) a inni mają po 200... teraz TO... no kurczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziewcze 15.01.2012 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 coooo? to u mnie totalnie inaczej:o wrzuciłabym ci printscreena, ale nie mam jak:lol2: Pani Jolu, dlaczego na forum są równi i równiejsi??? Interfejs użytkownika każdego z nas wyglada inaczej... już wcześniej wyszło na jaw, że ja mam 200 wiadomości w skrzynce łącznie (odebranych i wysłanych) a inni mają po 200... teraz TO... no kurczę lol2 taką samą trzcionką napisałam sekundę temu @ do Ciebie może coś zaradzimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts