Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

MagdaZZZ się urządza - będzie eklektycznie (chyba;)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Magda może nowy komputer:rotfl:

no właśnie aż wściekła na niego jestem:mad: ale mąż mówi, że to coś z netem, a nie kompem (tylko sie zbiegło w czasie;))bo mu od pewnego czasu też dużo słabiej chodzi w smartfonie... z tego co pamiętam, już kiedyś tak było z tym netem (a mamy go od ponad 4 lat), że trzeba było im to zgłosić, i nagle zaczął śmigać jak wariat... nie wiem, czy oni rutynowo zmniejszają przesył po pewnym czasie i czekają, kto się upomni a kto nie, że płaci za 10-kę np. a ma 2-kę, czy co:mad::mad::mad:

Próbuję, próbuję:( Już nawet jedno zdjęcie tych opasek w okół okien weszło, ale chciałam dodać drugie i wszystko się rypło:bash: Teraz już drugi raz to zdjęcie nie chce sie wgrać:cry: Muli, muli, a potem wraca do strony - "dodaj zdjęcie"... albo muli, muli, a na koniec w miejsce dodanego pliku takie hasło:

"DSC08029.jpg

Brak pliku DSC08029.jpg"

No zwariujęhttp://emoty.blox.pl/resource/wrr.gif Nie wiem czy to wina kompa, netu czy tego cholernego fmix'a:mad:

ale mnie podciągowy temat minął;) doberek:)

Madzia przecież fotki można bezpośrednio z kompa - dawaj:D

no słuchajcie, może ja jestem jakaś głupia - ale próbowałam i nie umiem:( Wchodziłam w zarządzanie załącznikami, próbowałam dodać zdjecie, ale zgłaszało mi, że nie mam jakiegoś tokena czy cuś:( ja już nie wiemhttp://emoty.blox.pl/resource/bezradny.gif

Edytowane przez MagdaZZZ

Ja nie wchodzę w żadne zarządzanie załacznikami:no:, robię tak: naciskasz na ten obrazek z drzewkiem, obok koperty ;) W polu, które sie otworzy, w zakładce "z komputera" naciskasz na dole Wybierz plik, i szukasz gdzie masz go na kompie i dodajesz. Potem wciskasz Upload file i już :) Potem jak juz obrazek sie doda i najedziesz na niego to w lewym górnym rogu pojawia Ci sie taki ołówek, naciskasz na niego i w polu, które ci się ukazało wybierasz np. center i large i zapisz i już :)

Ja zawsze tak zdjęcia dodaję nigdy przez żadną stronę - nie wiem czy dobrze robię, ale tak robię ;)

Aż sama spróbowałam.

[ATTACH=CONFIG]95752[/ATTACH]

Magda, a może te Twoje zdjęcia są za duże?

Nie, nie:no: Mają po 100 kilo (specjalnie je zmniejszam zawsze)... ostatnio właśnie nie chciały mi te pomniejszone wchodzić, tylko wchodziły te wielkie po 3 mega:o Ale dziś ani takie, ani taki:( Ani przez IE ani przez FF:(

Ale zaraz próbuję metody ragazzy...

... no przykro mi, ale u mnie to okno nie ma żadnej zakładki "z komputera":( Jest jedynie pole na adres url i przyciski "ok" i "cancel"... i tyle:(

A ja też używam często tej ikonki, ale właśnie do wklejania zdjeć z netu...

... no przykro mi, ale u mnie to okno nie ma żadnej zakładki "z komputera":( Jest jedynie pole na adres url i przyciski "ok" i "cancel"... i tyle:(

A ja też używam często tej ikonki, ale właśnie do wklejania zdjeć z netu...

Ale jak to? Jak to możliwe :confused:

U mnie to okno wygląda tak:

zdjecia z komp.jpg

Ale jak to? Jak to możliwe :confused:

U mnie to okno wygląda tak:

[ATTACH=CONFIG]95756[/ATTACH]

coooo?:jawdrop: to u mnie totalnie inaczej:o wrzuciłabym ci printscreena, ale nie mam jak:lol2:

Pani Jolu, dlaczego na forum są równi i równiejsi??? Interfejs użytkownika każdego z nas wyglada inaczej... już wcześniej wyszło na jaw, że ja mam 200 wiadomości w skrzynce łącznie (odebranych i wysłanych) a inni mają po 200... teraz TO... no kurczę:(

coooo?:jawdrop: to u mnie totalnie inaczej:o wrzuciłabym ci printscreena, ale nie mam jak:lol2:

Pani Jolu, dlaczego na forum są równi i równiejsi??? Interfejs użytkownika każdego z nas wyglada inaczej... już wcześniej wyszło na jaw, że ja mam 200 wiadomości w skrzynce łącznie (odebranych i wysłanych) a inni mają po 200... teraz TO... no kurczę:(

lol2 taką samą trzcionką napisałam sekundę temu @ do Ciebie ;) może coś zaradzimy ;)