MagdaZZZ 17.03.2011 13:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 yokasta dobrze prawi:yes: damy radę temu kurzowi:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 17.03.2011 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 yokasta dobrze prawi:yes: damy radę temu kurzowi:lol2: Powodzenia dziewczyny :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dagunia 17.03.2011 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 ja tez będe miec shuttersy , przynajmniej chce mieć na dole w kuchni jadalni i salonie . Jestem na etapie szukania i robienia wyceny. Poza tym chce zrobić z shuttersów zabudowę szafy w sypialni. Zastanawiałam się właśnie nad tym kurzem i sprzątaniem , ale chyba nawet to mnie nie przestraszy bo chcę je mieć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 17.03.2011 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 Dołączam do grona zakochanych w shuttersach!! Dagunia, ale chcesz PRAWDZIWE shuttery na tą szafę, czy lamelki? Bo różnica w cenie kolosalna!!! Ja planuję co najmniej dwie szafy do zabudowy, z lamelek właśnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 17.03.2011 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 JASNO od jakiegoś czasu szaleje z terminami i cenami To pewnie tez wynik pokazywania się tej firmy w prasie wnętrzarskiej i programach tv... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dagunia 17.03.2011 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 Aniu właśnie czekam na wycenę i zobaczymy , pewnie stanie na lamelkach bo jakoś wciąż bużdżet się kurczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dagunia 17.03.2011 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 hehhe nie spoko zawsze mogę po prostu otworzyć szafę heheheh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 17.03.2011 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 mnie shuttersy tez sie podobaja:) ale nie chce ich u siebie przez ten kurz wlasnie...:rolleyes:ja planuje zaluzje zewnetrzne ale mam problem ze znalezieniem wykonawcy:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 17.03.2011 14:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 No to piątka:D też planuję taką szafę chyba w gościnnym:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 17.03.2011 15:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 nie no..... zaraz się wścieknę Zainstalowałam sobie firefoxa, pewna, że ta przeglądarka nie będzie miała problemu z wyświetleniem strony http://www.romantichome.pl, a tu dalej dupa, dalej ten sam widok, zero możliwości kliknięcia na co kolwiek:mad: Ktoś jeszcze tak ma??? Nadal??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kos.aga 17.03.2011 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 U mnie działa a tez mam Firefoxa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 17.03.2011 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 U mnie działa a tez mam Firefoxa.... Magda u mnie też działa- a może masz coś poblokowane? Zobacz w ustawieniach- jest tam tego trochę. Qrczę trudno pomóc tak na odległość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 17.03.2011 16:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 Magda u mnie też działa- a może masz coś poblokowane? Zobacz w ustawieniach- jest tam tego trochę. Qrczę trudno pomóc tak na odległość Trudno pomóc też z bliska:lol2: Chyba faktycznie dali mi bana;) Już wszystkiego próbowałam. Tym większy wstyd, ze mam magistra wydziału informatyki:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 17.03.2011 16:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 Nie, no mówię właśnie. Zawsze korzystam z explorera - tam mi nie działa, więc dziś uznałam, że już dość tego mam i zainstalowałam sobie mozillę... i dalej dupa:bash: Tu też nie działa. Nie wiem o co chodzi:confused: Faktycznie z korzystając z poprzedniego lapka nie miałam takich cyrków:no: Ale parę osób mówiło, że też tak ma. O co chodzi:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 17.03.2011 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 Trudno pomóc też z bliska:lol2: Chyba faktycznie dali mi bana;) Już wszystkiego próbowałam. Tym większy wstyd, ze mam magistra wydziału informatyki:lol2: Oj tam o ja tam- żaden wstyd. Popytam lubego wieczorkiem, to może on coś wymyśli, bo ja raczej humanistka jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacobina 17.03.2011 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 Piękne lustro znalazłaś Magdo. Podzielisz się informacją gdzie i jaka jest jego cena? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 17.03.2011 18:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 a które Jacobinko??? Chodzi o to, co znalazłam w weekend? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacobina 17.03.2011 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 Tak tak, to takie....srebrne jakby 3 jadno na drugim. Dobrze widzę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 17.03.2011 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 Lustro dostępne w sklepie Patt Mebel w Jankach:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacobina 17.03.2011 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 Dziękuję . Jak to się stało że tam jeszcze nie dotarłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts