mugatka 15.01.2012 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Dziewczyny sposób ragazzy jest ok, tylko jak komuś wyświetla się możliwośc załadowania tylko adresu http to proponuje wcisnac w prawym górnym rogu znaczek A/A , u mnie dopiero po kliknieciu tej ikonki pojawia sie mozliwosc ładowania zdjec z kompa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 15.01.2012 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Dziewczyny sposób ragazzy jest ok, tylko jak komuś wyświetla się możliwośc załadowania tylko adresu http to proponuje wcisnac w prawym górnym rogu znaczek A/A , u mnie dopiero po kliknieciu tej ikonki pojawia sie mozliwosc ładowania zdjec z kompa. Potwierdzam, u mnie też wtedy to zaczyna działać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 15.01.2012 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Kurna no, prawy górny róg? Ja tam nic takiego nie widzę... A już się zaciekawiłam nowym sposobem wklejania zdjęć, bo na zewnętrzne strony nie chce mi się wrzucać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 15.01.2012 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 (edytowane) Dobra, na fmixie, przez firefoxa załadowały mi się pojedynczo 2 zdjęcia (ale też jedno np. na końcu galerii - standardowo, a drugie na początku - )... 2 zdjecia okien (podciągów nie mogę załadowoać nawet jednego zdjęcia...) No więc okna... pomyślałam, że zamiast robić takie opaski wokół okien z drewna czy mdf'u (otworingi? jakoś ta nazwa mnie nie przekonuje;))... które wycenili mi na ok. 800 zł sztuka:roll:... pomyślałam, że zrobię je ze sztukaterii... na pierwszy ogień poszła listwa, która jest użyta u Hani w pokoju na lamperii/boazerii (też nie wiem nigdy której nazwy użyć bo boazeria to drewniana raczej;) a lamperia to chyba właśnie poziome odcięcie na ścianie... ale raczej częście przy sztukaterii spotykam się z nazwą boazerii)... o taka listwa: http://www.clusiv.pl/orac_axxent,profile_dekoracyjne/p374/px120.html Dało to taki efekt: http://i3.fmix.pl/fmi2875/d112919e00109bb24f13410b/zdjecie.jpg http://i3.fmix.pl/fmi452/1dbad49b001af5764f1342a8/zdjecie.jpg Moim zdaniem słaby o tyle, że listwy są dość wąskie, a zbyt grube, zbyt wypukłe... i jednak zbyt ozdobne... Zaczęłam szukać czegoś odrobinę szerszego i bardziej płaskiego (bez takich wyobleń)... znalazłam jedynie taką listwę: http://www.clusiv.pl/orac_axxent,profile_dekoracyjne/p382/px144.html, która też jest u Hani w pokoju, więc wiem, ze też jest zbyt ozdobna:( I wiecie co mój mąż wymyślił?http://forum.barcis.pl/images/smilies/pomysl.gif... żeby zrobić te listwy z wąskich kawałków k-g -GENIALNE:lol: Już wszystko uzgodnione z Panem Stasiem... jutro część tych listew ze zdjęcia zastąpią właśnie takie - na 6 cm szeroki, 1,5 grube, wykończone kątownikami... będą sie kończyć wraz z dolną linią parapetu - powinno wyjść fajnie:wiggle: co sądzicie? Jdyne co mnie niepokoi, to to, ze pomysł wydaje się być tak prosty, że aż dziw bierze, ze nikt tak nie robi:o Tu moż być pies pogrzebany:lol2: Edytowane 15 Stycznia 2012 przez MagdaZZZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 15.01.2012 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Jakie A/A w górnym prawnym rogu:wtf: Ja mam tam tylko czerwonego X;) dziewcze, kochanie moje - ty mi zaczęłaś wchodzić do smietnika:( Dziś z rana odkryłam tam 3 Twoje maile... a teraz kolejny bym przegapiła, gdybyś mnie o nim nie poinformowała:( Jak ja teraz nadrobię odpisywanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 15.01.2012 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 (edytowane) Madzia, w prawym górnym rogu A/A w oknie szykiej odp W temacie listew nie nadążam za Wami, więc się nie wypowiem Edytowane 15 Stycznia 2012 przez rere79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 15.01.2012 22:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 DZIAŁA:hug::hug: Uściski dla Was wszystkich:hug: Nowa jakość życia:wave: Ale wy niektóre mądre jesteście;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 15.01.2012 22:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 No to próba mikrofonu... Mój podciąg wyszedł tak: ............... ...... ej, no znowu nie pojawia się to rozszerzone okno, tylko podstawowe:( Mimo, że przełączam A/A:cry: Co jest k%^$#%&wa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 15.01.2012 22:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 a już to widziałam... już witałam się z gąską Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 15.01.2012 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 DZIAŁA:hug::hug: Uściski dla Was wszystkich:hug: Nowa jakość życia:wave: Ale wy niektóre mądre jesteście;) Ja wiem, ze niedowidzę, ale w moim prawym górnym rogu są tylko dwie "szczałki" --> zwiększ pole i zmniejsz pole. Cały śmietnik przycisków jest po lewej, jakieś coś w styli a/a jest w lewym górnym rogu, ale służy totalnie do czego innego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 15.01.2012 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Ja za każdym razem muszę nacisnąć ten znaczek żebym mogła wkleić zdjęcie prosto z kompa. wyanna, zjedź na sam dół, gdzie masz okno szybkiej odpowiedzi. W tym oknie znajduje się magiczna A przez A (A/A) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 15.01.2012 22:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 No dobra... załadowały się moje podciągi;) w końcu http://www.cosgan.de/images/midi/konfus/g035.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 15.01.2012 22:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 ale powiem wam, że zdjęcia w ten sposób wklejane dużo tracą na jakości:o zamazane, przydymione:o przez fmixa tak nie ma:no: także z chęcią do niego wrócę, jeśli tylko sie da:lol: Ale i tak wielkie dzięki za tą alternatywę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 15.01.2012 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Ja za każdym razem muszę nacisnąć ten znaczek żebym mogła wkleić zdjęcie prosto z kompa. wyanna, zjedź na sam dół, gdzie masz okno szybkiej odpowiedzi. W tym oknie znajduje się magiczna A przez A (A/A) No właśnie nie ma! jest jeden przycisk z podwójnym AA który oznacza "usuń formatowanie tekstu" i drugie A które zmienia kolor czcionki. Innych A mi nie dano. Pierdzielę to forum, idę książkę poczytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.01.2012 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Ooo super podciągi:lol: Madzia z tą opaską wokół okien super pomysł- skoro można tak robić na zewnątrz to czemu nie w środku? Bardziej proste i płaskie będą świetne:yes: A i nie będzie problemu z tapetą Bo pomysł z tapetą na gifach był Docięcie do gifów też słabe, bo narożniki są przeważnie metalowe i tapeta się z czasem nie trzyma:no: Matko, czemu Ty masz takie problemy z tymi zdjęciami?:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 15.01.2012 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 O to A/A mi chodziło. Wciskasz go, potem naciskasz ikonkę z drzewkiem i lecisz ze zdjęciami z własnego kompa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 15.01.2012 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Nareszcie :wave: No więc okna... pomyślałam, że zamiast robić takie opaski wokół okien z drewna czy mdf'u (otworingi? jakoś ta nazwa mnie nie przekonuje;))... które wycenili mi na ok. 800 zł sztuka:roll:... pomyślałam, że zrobię je ze sztukaterii... Coś takiego Ci napisałam! Ależ ja jestem genialna Na podciągi już nie mam siły dziś patrzeć. Oczy mi się zamykają. Rano się wypowiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 15.01.2012 22:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Ooo super podciągi:lol: Madzia z tą opaską wokół okien super pomysł- skoro można tak robić na zewnątrz to czemu nie w środku? Bardziej proste i płaskie będą świetne:yes: A i nie będzie problemu z tapetą Bo pomysł z tapetą na gifach był Docięcie do gifów też słabe, bo narożniki są przeważnie metalowe i tapeta się z czasem nie trzyma:no: Matko, czemu Ty masz takie problemy z tymi zdjęciami?:o No właśnie nie wiem czemu:o To nie fair;) Ale dziewczyny pomogły jak widzisz:wiggle: A tapeta na glifach nie wchodziła w grę Za to docięcie do glifów mój Pan stasiu robi po mistrzowsku i by się trzymało - ale też nie chciała:no: On kawałkiem tapety wjeżdża w glif i potem tą tapetę szpachluje na równiutko do narożnika, a na koniec maluje... także nic nie miałoby prawa się odklejać - mówiłam, że to miszczuniu jest:lol2: Ale i tak ta opcja mi się nie widzi:( A teraz powinno być super:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 15.01.2012 22:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Nareszcie :wave: Coś takiego Ci napisałam! Ależ ja jestem genialna Na podciągi już nie mam siły dziś patrzeć. Oczy mi się zamykają. Rano się wypowiem No własnie wpadliśmy na to w tym samym czasie:lol2: My już mieliśmy to "na tapecie", a ty o tym napisałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jotka_ 16.01.2012 01:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 (edytowane) Witam nocną porą Uff...przeczytałam CAŁĄ (sic!) Twoją galerię, dołączam więc oficjalnie i otwarcie do grona osób, dla których Twoje wybory są prawdziwymi inspiracjami! Ja wkrótce będę wykańczała swój dom, mam więc nadzieję, że źródełko pomysłów i wzorów w Twojej galerii będzie bogate, a ze swej strony chętnie się również jakimiś pomysłami podzielę Pozdrawiam serdecznie Ciebie i wszystki przemiłe Forumki, które u Ciebie codziennie goszczą i które, po lekturze Twojego wątku, już jakbym znała! Do wielu Waszych pięknych galerii już zresztą zdążyłam zajrzeć i sporo podpatrzyłam; z pewną zazdrością (ale taką w pozytywnym sensie!), że u Was już praca wre albo już za Wami i pięknie sobie mieszkacie, a przede mną cały ten trud. Licząc na wsparcie dla początkującej - pozdrawiam raz jeszcze! Edytowane 16 Stycznia 2012 przez Jotka_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts