Venus_m 19.01.2012 01:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Kinkiety piękne i oba pasują, ale ja wolałabym pierwsze To gdzie ten namiar na lampę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 19.01.2012 01:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Magda, Ty się tylko nie daj namówić na głośniki wbudowane, bo to shit najgorszy jest Najlepiej przyjedź do nas to mój mąż Ci wszystko wytłumaczy. Kiedy się do oszął wybierasz? (weź Hanutka, Lil się nią zajmie, a my posiedzimy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gabi.gg 19.01.2012 02:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Ja już wiem, ze bedzie mega problem:( Byłam dziś w Saturnie i mieli ten model H/K - ale okazuje się, że on własnie nie ma możliwości przytwierdzenia do ściany:( Głośniki są jedynie stojace - co za głupota:bash: A najlepsze, że znalazłam je pod hasłem "głośniki ścienne":wtf: Magda, w instrukcji jest napisane, że uchwyty do montażu głośników na ścianie są w komplecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 19.01.2012 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Monia - dlaczego głośniki wbudowane to 'najgorszy shit'? Słuchałem takich w firmie sprzedającej projektory i moje ucho nie wychwyciło niczego co by je pretendowało do miana 'najgorszy shit'. Tym bardziej że nie każdy lubi mieć głośniki stojące w 'losowych' miejscach salonu oraz nie każdy jest audiofilem, który 'potrzebuje' przewody ze złotymi wtyczkami za 3000zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
senmon 19.01.2012 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Madziu śliczne są te lampy i kinkiety. Ależ będzie piknie w tym mieszkanku :yes: A co z Hanulkowym pokojem ?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 19.01.2012 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Myślę, ze 2 wystarczą w zupełności:yes: Kinkiety są przecież w innym stylu i nie nawiązują do oświetlenia nad wyspą... Magda ja mam teraz wyspę 2m i także uważam ,że 2 lampy wystarczą!!! widzisz jednak jest coś o czym mogę u ciebie porozmawiać, bo na podciągach, giftach???? i sprzęcie audio się nie znam:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 19.01.2012 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Magda!!!!!!!!!!!podaj namiar na te lampy na priv, proszę Cię!!!!!!! http://i2.fmix.pl/fmi1905/99878773002479b44f174804/zdjecie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 19.01.2012 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Magda!!!!!!!!!!! podaj namiar na te lampy na priv, proszę Cię!!!!!!! http://i2.fmix.pl/fmi1905/99878773002479b44f174804/zdjecie.jpg Ja również proszę o namiary na lampę (firmę) a najlepiej na stronkę, gdzie je znalazłaś, bo ja nad wyspę mam oświetlenie, ale może znajdę tam coś odpowiedniego do innych pomieszczeń. Moim zdaniem 2 takie lampy w zupełności wystarczą, 3 to za dużo. Mam podobną wyspę (troszkę mniejszą) i 1 oświetlenie i jest ok. Nie ma potrzeby na więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 19.01.2012 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Czy ja tez moge prosic o namiar? Nie bede kupowac, ale zobacze sobie inne rzeczy jakie maja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 19.01.2012 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Czy ja tez moge prosic o namiar? Nie bede kupowac, ale zobacze sobie inne rzeczy jakie maja. Magda pewnie taka wyrywna nie będzie, bo zanim je zamowi, to będą AŁT OW STOK Swoją drogą, naprawdę łatwo je znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 19.01.2012 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Cholercia, wczoraj mi net w nocy wyłączyli:mad: Napisałam ostatniego posta, poprawiłam zdjęcie (bo dwa razy wkleiłam to samo;)) i już nie mogłam nic więcej zrobić UPC łączy się z Asterem... może po nocach coś działają, może to dlatego ostatnio wieczorami słabiej chodzi... No dobra, ale do lamp:lol: Cieszę, się, że tak Wam się podobają Teraz już nie mam żadnych wątpliwości (tylko muszę wyannę mopem pogonić) I dobra, przekonałyście mnie - będą tylko dwie:) No i chyba spróbuję resztki tych pierwszych kinkietów namierzyć Ale, ale - ile chętnych na namiary:o Dziewczęta, zróbmy tak... po pierwsze dam namiary dopiero jak sama kupię - coby dla mnie nie zabrakło;) W tej sprawie proszę od każdej chętnej o maila na skrzynkę wp (najlepiej na początku przyszłego tygodnia, bo teraz i tak wam nie powiem:P a potem mail może zaginąć w akcji i być pominięty;)) Teraz jedynie powiem, że to nie polska strona:( a niemiecka (co akurat dla mnie nie stanowi problemu;)) KashaG - ale ten zestaw to jest wolnostojący, a nie do montażu (chyba). Co więcej - nie ma słowa o mocy muzycznej, więc ciężko powiedzieć co to w ogóle jest. MagdaZZZ - Ty te głośniki potrzebujesz do kina domowego typu projektor+ekran, czy do telewizora? Bo to też w sumie ma znaczenie. Cantony sufitowe to bodajże 500zł za sztukę, ścienne chyba niewiele więcej (ściennych jeszcze nie kupowaliśmy). U nas tylko telewizor będzie... bez ekranów, projektorów:no: To te Twoje drogawo wychodzą widzę Magda, w instrukcji jest napisane, że uchwyty do montażu głośników na ścianie są w komplecie. Ty jesteś nieoceniona:hug: Ten gość z Saturna był idiotą (może dlatego w Media mArkt nie pracuje - bo to nie dla idiotów:rotfl:) Naprawdę, niekompetencja sprzedawców w różnych branżach mnie przeraża:no: Magda, Ty się tylko nie daj namówić na głośniki wbudowane, bo to shit najgorszy jest Najlepiej przyjedź do nas to mój mąż Ci wszystko wytłumaczy. Kiedy się do oszął wybierasz? (weź Hanutka, Lil się nią zajmie, a my posiedzimy) Dzisiaj? Mogę z Hanką podskoczyć - siedzimy w domu i się nudzimy... miałyśmy iść do Hula-Kula, ale Lil i jej nowy piękny pokoik to nawet lepsza atrakcja:lol2: Z chęcią bym posłuchała o tym wszystkim od kogoś mądrzejszego w temacie;) Mój mąż się upiera, żeby iść do jakieść Kliniki Dźwięku czy cóś... ale boję się, że tam będą takie matoły jak powyżej;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 19.01.2012 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Magda pewnie taka wyrywna nie będzie, bo zanim je zamowi, to będą AŁT OW STOK Swoją drogą, naprawdę łatwo je znaleźć No to bardzo mi pomogłaś tym wpisem:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 19.01.2012 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Wyanna,no przypuszczam, że Magda da nam namiar, jeśli lampy dotrą już do niej i będzie miała pewność, że jej nie sprzątniemy ich sprzed nosa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 19.01.2012 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Magda,jednak naprawdę łatwo je znaleźć samodzielnie:) - więc może zamawiaj szybciej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 19.01.2012 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Magda pewnie taka wyrywna nie będzie, bo zanim je zamowi, to będą AŁT OW STOK Swoją drogą, naprawdę łatwo je znaleźć Ja napisalam,ze nie mam zamiaru ich kupowac,bo mi do niczego teraz nie sa potrzebne i nie takich szukam, tylko chcialam zobaczyc stronke z nadzieja na inne fajne rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 19.01.2012 10:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Tego pierwszego kinkietu już nie dostanę Jak zwykle to co miałam namierzone, zostało wycofane z produkcji:bash: Spóźniłam się o miesiac:bash: A tych drugie nie wiem czy nie pozostaną w sferze marzeń... 800 zł zakinkiet? Masakra co? No dobra, a co powiecie na taki plafon? http://i1.fmix.pl/fmi2572/96d123c1002c41624f17f633/zdjecie.jpg Myślę o nim w kontekście Hankowej łazienki, gdzie jest kwadratowa nisza w suficie na środku, tak ok. 1x1m... Przekombinowany? Moim zdaniem dość prosty, raczej na zdjęciu wygląda tak na bogato... ale jakby to przeanalizować, to parę fazowanych szybek i nikiel - może być ładnie:rolleyes: Mówcie, tylko szczerze - "lwy"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 19.01.2012 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Widzę że trochę się spóźniłam, ale trudno, i tak się czepnę. Madziu, co prawda nad dwumetrową wyspą dwie lampy w sam raz wystarczą (będą wisiały w odległości 1 metra od siebie, pod odjęciu szerokości kloszy - 70 cm), ale wydaje mi się, że od strony salonu nie będzie to ładnie wyglądało: lampy będą w jednej linii z kinkietami i w związku z tym będą się "nakładać na siebie". Jakby były trzy, to by się pięknie przeplatały. Może trzeba szukać jeszcze innych, trochę mniejszych lamp? Wiem, wiem - tych by było szkoda, bo piękne są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 19.01.2012 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 No dobra, a co powiecie na taki plafon? http://i1.fmix.pl/fmi2572/96d123c1002c41624f17f633/zdjecie.jpg Mówcie, tylko szczerze - "lwy"? Jak dla mnie swietny! Podoba mi sie. I nie LWY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 19.01.2012 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Ale lawinę wywołała ta lampa . Piękna jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 19.01.2012 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Widzę że trochę się spóźniłam, ale trudno, i tak się czepnę. Madziu, co prawda nad dwumetrową wyspą dwie lampy w sam raz wystarczą (będą wisiały w odległości 1 metra od siebie, pod odjęciu szerokości kloszy - 70 cm), ale wydaje mi się, że od strony salonu nie będzie to ładnie wyglądało: lampy będą w jednej linii z kinkietami i w związku z tym będą się "nakładać na siebie". Jakby były trzy, to by się pięknie przeplatały. Może trzeba szukać jeszcze innych, trochę mniejszych lamp? Wiem, wiem - tych by było szkoda, bo piękne są Między kinkietami są prawie 2 metry odległosci... a do tego, jak spomniałam środek wyspy nie jest w osi z okapem - tak wiec te lampy też nie będą w osi:( Będą się przeplatać, i to dość chaotycznie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts