MagdaZZZ 19.01.2012 11:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 ej, ej, a plafon? narazie mam jedynie głos Kasi - "nie lwy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 19.01.2012 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 ej, ej, a plafon? narazie mam jedynie głos Kasi - "nie lwy" Ja nie widzę fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 19.01.2012 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Ja napisalam,ze nie mam zamiaru ich kupowac,bo mi do niczego teraz nie sa potrzebne i nie takich szukam, tylko chcialam zobaczyc stronke z nadzieja na inne fajne rzeczy. Ja również, takie lampy mi nie pasują, ale szukam innych inspiracji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 19.01.2012 11:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Ja nie widzę fotki No co ty mirelko? Ja wczoraj nie widziałam u siebie tego czarnego kinkietu... dziś z resztą też nie;)- musiałam jeszcze raz wkleić link i jest okej... ktoś jeszcze nie widzi tego plafonu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 19.01.2012 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 ja widzę, ale sama bym go nie kupiła. W przeciwieństwie do lampy nad wyspę nie podoba mi się No to nie pomogłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 19.01.2012 11:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 ja widzę, ale sama bym go nie kupiła. W przeciwieństwie do lampy nad wyspę nie podoba mi się No to nie pomogłam. No pomogłaś - jest 1:1:lol2: Każdy głos się liczy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 19.01.2012 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Ja najpierw nie widzialam tego zdjecia,a potem po odswiezeniu stronki juz bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 19.01.2012 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Magda, mi się plafon nie podoba ...allllllllleeeeeeeeeeeee znowu mam do czytania u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 19.01.2012 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 No to odświezyłam - i mam Ale ... jak lampa jest cudna tak kiniet ... nieee.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 19.01.2012 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 a mi się kinkiety baaardzo podobają...nie wspomnę o tej nad wyspę...CUDNA jest !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 19.01.2012 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Ogólnie plafony są straszne. Sama potrzebuję jakiegoś do sypialni ale nic mi sie nie podoba. Widziałyście jakąś stronkę z fajnymi plafonami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 19.01.2012 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Magda, jeśli tamten za bardzo lwowaty, to może takie proste byłyby lepsze? W razie czego służę linkiem do sklepu (w Polsce). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 19.01.2012 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Mnóstwo plafonów - w cenach bardzo różnych: http://www.lampowo.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 19.01.2012 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 barbe-cue...czy ja mogłabym prosić o linka do sklepu z tym plafonem...takiego jak ten pierwszy właśnie szukam...kiedyś, gdzieś go widziałam i nie mogłam namierzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jonna 19.01.2012 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Bardzo ciekawy ten plafon , może dawać fajne światło myślę że bardzo pasuje do Twoich wnętrz. Magda jaki zamówiłaś gres ? drugi gat ,ile płaciłaś mi powiedzieli za 70m 179zł. ale na razie nie mają ja mogę jeszcze poczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 19.01.2012 12:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 No właśnie nie wiem, czy on taki lwowaty będzie w tej łązience... tam raczej dość nowocześnie będzie... oprócz klasycznych kurków przy umywalce, reszta dość prosta i stonowana... z takim plafonem jak pokazałaś barbe-cue - będzie tam zbyt nowocześnie:roll:Ja tam planowałąm kryształki - ale podjęłam meską dezyzję i w całym domu (oprócz może naszej sypialni i łazienki;) ale to jeszcze nie wiem;)) - NIE MA BYĆ NIGDZIE KRYSZTAŁOWYCH LAMP:no: Więc jak u Hanki mam dać coś nowoczesnego na sufit, to już w ogóle wolę zrezygnować z tego punktu świetlnego i dać same halogeny po obwodzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 19.01.2012 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 ale podjęłam meską dezyzję i w całym domu (oprócz może naszej sypialni i łazienki;) ale to jeszcze nie wiem;)) - NIE MA BYĆ NIGDZIE KRYSZTAŁOWYCH LAMP:no: Więc jak u Hanki mam dać coś nowoczesnego na sufit, to już w ogóle wolę zrezygnować z tego punktu świetlnego i dać same halogeny po obwodzie... Brawo! Jestem za tym, aby wyeliminować kryształki (ale ja zrobiłaby wyjątek odnośnie łazienki Hani, właśnie tam z kryształkami byłoby eklektycznie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 19.01.2012 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 barbe-cue...czy ja mogłabym prosić o linka do sklepu z tym plafonem...takiego jak ten pierwszy właśnie szukam...kiedyś, gdzieś go widziałam i nie mogłam namierzyć Proszę bardzo No właśnie nie wiem, czy on taki lwowaty będzie w tej łązience... tam raczej dość nowocześnie będzie... oprócz klasycznych kurków przy umywalce, reszta dość prosta i stonowana... z takim plafonem jak pokazałaś barbe-cue - będzie tam zbyt nowocześnie:roll: Jeśli tak, to insza inszość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 19.01.2012 12:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 (edytowane) Bardzo ciekawy ten plafon , może dawać fajne światło myślę że bardzo pasuje do Twoich wnętrz. Magda jaki zamówiłaś gres ? drugi gat ,ile płaciłaś mi powiedzieli za 70m 179zł. ale na razie nie mają ja mogę jeszcze poczekać Ja w końcu wzięłam wszystko w I-szym;) Trochę zła jestem, ale już czekać dłużej nie mogę... a teraz w ogóle II gatunków nie mają z tej firmy:bash: Ale wyszło jakoś znośnie;) Wszystko, czyli 40 m2 podłogi wyszło ok. 8 tyśków:) Dzięki za drugi głos na TAK dla plafonu:lol: Mi się on jakoś podoba;) I gdyby nie Twój głos, to bym chyba swoje myśli od niego odpędziła:lol2: Bo jak mi 90% z was mówi, że coś jest bleee, to się zaczynam nad sobą zastanawiać A teraz jest dopiero 70% na bleee:lol2: Edytowane 19 Stycznia 2012 przez MagdaZZZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jonna 19.01.2012 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 O to bardzo fajnie wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts