Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

MagdaZZZ się urządza - będzie eklektycznie (chyba;)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No właśnie nie wiem, czy on taki lwowaty będzie w tej łązience... tam raczej dość nowocześnie będzie... oprócz klasycznych kurków przy umywalce, reszta dość prosta i stonowana... z takim plafonem jak pokazałaś barbe-cue - będzie tam zbyt nowocześnie:roll:

Ja tam planowałąm kryształki - ale podjęłam meską dezyzję i w całym domu (oprócz może naszej sypialni i łazienki;) ale to jeszcze nie wiem;)) - NIE MA BYĆ NIGDZIE KRYSZTAŁOWYCH LAMP:no:

Więc jak u Hanki mam dać coś nowoczesnego na sufit, to już w ogóle wolę zrezygnować z tego punktu świetlnego i dać same halogeny po obwodzie...

ale podjęłam meską dezyzję i w całym domu (oprócz może naszej sypialni i łazienki;) ale to jeszcze nie wiem;)) - NIE MA BYĆ NIGDZIE KRYSZTAŁOWYCH LAMP:no:

Więc jak u Hanki mam dać coś nowoczesnego na sufit, to już w ogóle wolę zrezygnować z tego punktu świetlnego i dać same halogeny po obwodzie...

Brawo! Jestem za tym, aby wyeliminować kryształki (ale ja zrobiłaby wyjątek odnośnie łazienki Hani, właśnie tam z kryształkami byłoby eklektycznie).

barbe-cue...czy ja mogłabym prosić o linka do sklepu z tym plafonem...takiego jak ten pierwszy właśnie szukam...kiedyś, gdzieś go widziałam i nie mogłam namierzyć :(

Proszę bardzo

No właśnie nie wiem, czy on taki lwowaty będzie w tej łązience... tam raczej dość nowocześnie będzie... oprócz klasycznych kurków przy umywalce, reszta dość prosta i stonowana... z takim plafonem jak pokazałaś barbe-cue - będzie tam zbyt nowocześnie:roll:

Jeśli tak, to insza inszość ;)

Bardzo ciekawy ten plafon , może dawać fajne światło ;) myślę że bardzo pasuje do Twoich wnętrz. Magda jaki zamówiłaś gres ? drugi gat ,ile płaciłaś mi powiedzieli za 70m 179zł. ale na razie nie mają ja mogę jeszcze poczekać;)

Ja w końcu wzięłam wszystko w I-szym;) Trochę zła jestem, ale już czekać dłużej nie mogę... a teraz w ogóle II gatunków nie mają z tej firmy:bash:

Ale wyszło jakoś znośnie;) Wszystko, czyli 40 m2 podłogi wyszło ok. 8 tyśków:)

Dzięki za drugi głos na TAK dla plafonu:lol:

Mi się on jakoś podoba;) I gdyby nie Twój głos, to bym chyba swoje myśli od niego odpędziła:lol2: Bo jak mi 90% z was mówi, że coś jest bleee, to się zaczynam nad sobą zastanawiać;) A teraz jest dopiero 70% na bleee:lol2:

Edytowane przez MagdaZZZ