Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

MagdaZZZ się urządza - będzie eklektycznie (chyba;)

Recommended Posts

Brawo! Jestem za tym, aby wyeliminować kryształki (ale ja zrobiłaby wyjątek odnośnie łazienki Hani, właśnie tam z kryształkami byłoby eklektycznie).

taaaa, ale to mała łazienka, i pod tym żyrandolem trzeba stać;) A kryształowy żyrandol ma swoją wysokość i jakoś sobie nie wyobrażam, że będzie wisiał na wys. 200 i dyndał bezpośrednio nad głową:roll: Tam nawet nie ma perspektywy, żeby taką lampę popodziwiać;)

• Odpowiedzi 12,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Bo jak mi 90% z was mówi, że coś jest bleee, to się zaczynam nad sobą zastanawiać;) A teraz jest dopiero 70% na bleee:lol2:

No daj spokój, wcale nie jest bleee, nie daj się tak wkręcać ;) Powinnaś chyba odbyć jakieś szkolenie u Yokasty, która jest dość asertywna w bronieniu swoich upodobań (i bardzo dobrze) ;) Ty wiesz najlepiej, co u Ciebie pasuje, więc się tak nie przejmuj, jeśli ktoś ma inne zdanie. Ale fakt, czasem zdanie obcej (niezaangażowanej) osoby pozwala obiektywniej spojrzeć na nasze własne wybory. Ja też czasem na coś się nakręcam i potrzebuję kogoś, kto spojrzałby na to z boku.

Madziula, nie potrafię się wypowiedzieć co do plafonu, bo jestem w pracy i mam poblokowane różne stronki by default i akurat ten obrazek mi się nie wyświetla, więc dopiero w domu będę mogła ocenić. Ale hm... wyguglałam i wyskoczyło skrzyżowanie wazy zupnej z latającym statkiem. Moje pierwsze "błeeee" zostało zastąpione przez "hymmm"... Jeśli to właśnie to, to musiałabyś poszukać go w aranżacjach. Ja powiem tak, szalone ale może się sprawdzić w pomieszczeniu :D

(wyedytuję ten wpis jak zobaczę obrazek, chociaż u mnie też upc nie działa tak jak trzeba)

Dziewczęta, łzy wzruszenia ściekają mi po policzku, gdyż właśnie stuknęła mi setka. Jestem zatem dumna i blada, bo FORUMOWICZ to brzmi dumnie ;) A że u Magdy napisałam swój pierwszy post, to mam nadzieję, że Gospodyni pozwoli mi pochwalić się setnym (wiem, wiem - co to jest przy Waszych tysiącach ;))

NIE WIERZĘ, normalnie nie wierzę! ;);) Yokasta, Ty tak nie mów, bo właśnie wyżej zareklamowałam Cię jako właśnie tę wiedzącą, co jej się podoba ;) Musisz trzymać fason, moja droga!

To prawda - yokasta jest mega asertywna:lol2: Choć taka postawa jest ryzykowna;) Bo potem często sie okazuje, że jednak ten "tłum" miał trochę racji;) I taka droga totalnie pod prąd okazuje się zgubna... dlatego zawsze lubię znać Wasze zdanie - co nie znaczy, że nie mam swojego;) Bo plafon np. zamawiam:lol: Mimo, że większość głosów na nie;)

Dziewczęta, łzy wzruszenia ściekają mi po policzku, gdyż właśnie stuknęła mi setka. Jestem zatem dumna i blada, bo FORUMOWICZ to brzmi dumnie ;) A że u Magdy napisałam swój pierwszy post, to mam nadzieję, że Gospodyni pozwoli mi pochwalić się setnym (wiem, wiem - co to jest przy Waszych tysiącach ;))

No gratulacje Kochana:hug:

Czuję się matką chrzesną tego nowego, bardzo ważnego FORUMOWICZA:wiggle::lol2:

A skoro tak już o rocznicach i osiągach gadamy;) Wiecie, że zbliża sie rocznica mojego wątku i wiecie, że mam szanse na jego milion odsłon w ten niespełna rok:jawdrop:

Zostało 10.000 wejść do pobicia tego mojego osobistego rekordu:wiggle: Do dzieła rodacy:lol2:

Można też posłuchać innych i pluć sobie w brodę, że człowiek nie robi czegoś zgodnie ze sobą, prawda? A to my mamy być zadowoleni ze swoich domów :). Nawet jeśli mają być niemodne albo za bardzo modne :rotfl: :).

I dobrze z tym plafonem, ja byłam na tak :p.

Dlatego mówie yokasiu - warto znać zdanie innych, ale i tak trzeba mieć swoje:lol:

Tylko czasem kazuje się, że "tłum" potrafi je zweryfikować... i nie mówię tu o robieniu czy nie robieniu czegoś wbrew sobie, bo inni tak mówią/chcą/radzą... ale o ty,m, że czasem się okazuje, ze nie mamy dostatecznych danych do oceny... a kto inny ma:) - bo widział, bo zna, bo ma doświadczenie z tym związane... ot oczywiste sprawy, nie ma o czym dyskutować... myślę, ze wszyscy po to tu właśnie jesteśmy:)

A skoro z tym oświetleniem tak dobrze nam idzie;) To poruszę jeszcze kwestię jadalnianego... wcześniej myślałam o jakiś kryształowych czy gładkich, ale w każdym razie wileoraminnych żyrandolach z abażurkami... teraz wiem na pewno, że potrzebuję tam 2 zwisy z dużym okrągłum abażyrem... ALE nie mogą one być zbyt nowoczesne, muszą mieć to coś;) Ozdobną niklowaną kulkę na dole, czy coś w ten deseń...

Narazie mam jedynie takie typy...

I ze stanów:(

http://i1.fmix.pl/fmi2741/015fcd15002414ae4f1818c9/zdjecie.jpg

Pozostałę dwa z PL ale...

ten przekombinowany jakiś:roll: i wolę jednak okrągły...

http://i3.fmix.pl/fmi1544/7655e5cc000aa5324f1818c8/zdjecie.jpg

a ten jakiś za prosty:roll: właśnie chyba zbyt nowoczesny mimo dzyndzla na dole;):

http://i2.fmix.pl/fmi2868/8efd7ca7001f291a4f1818c7/zdjecie.jpg

Znacie coś w tym stylu???