MagdaZZZ 17.03.2011 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 Dziękuję . Jak to się stało że tam jeszcze nie dotarłam... Ja też dopiero tam trafiłam:) A warto... Mają trzy sklepy, a w każdym całkiem inne meble. Niektóre bardzo fajne, w tym meble Selvy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasvegas 17.03.2011 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 Nie jestem za bardzo informatyczna, ale czasem jak strona mi sie blokuje to czyszcze cookies i pomaga Moze spróbuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 17.03.2011 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 Magda dopytałam lubego i w sumie wychodzi na to, że jedynie możesz mieć starą wersję Adobe Flash Player,który blokuje obrazki. Może spróbuj pobrać najnowszą wersję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bdan 17.03.2011 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 same piękności w Twoim wątku, podczytuję już od jakiegoś czasu; bardzo ładny kominek planujesz - a jaki wkład do niego, kominek będzie otwarty czy zamnkniety? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KashaG 17.03.2011 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 Nie, no mówię właśnie. Zawsze korzystam z explorera - tam mi nie działa, więc dziś uznałam, że już dość tego mam i zainstalowałam sobie mozillę... i dalej dupa:bash: Tu też nie działa. Nie wiem o co chodzi:confused: Faktycznie z korzystając z poprzedniego lapka nie miałam takich cyrków:no: Ale parę osób mówiło, że też tak ma. O co chodzi:confused: Magda, zainstaluj Google Chrome - w tej przeglądarce można otworzyć chyba wszystko Ja wolę interface Explorer'a więc z uporem maniaka włączam wszystko tam, ale jak coś nie działa to przechodzę do Google Chrome i zawsze działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KashaG 17.03.2011 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 yokasta dobrze prawi:yes: damy radę temu kurzowi:lol2: Dziewczyny to się psychicznie przygotujcie - mieszkałam z shutters'ami przez 8 lat - czyszczenie tego nie należy do zadań łatwych, a już tym bardziej nie do przyjemności. Weźcie też pod uwagę, że ich zainstalowanie automatycznie "przyciemni wnętrze" i ich minusem przy polskim klimacie jest to, że jak już wyjdzie słońce i chciałoby się nacieszyć oko "otwartą przestrzenią" to jednak ograniczają widoczność i "tną" obraz. Design mi się bardzo podoba i szafy z takimi drzwiami, albo nawet drzwi np. do garderoby w takim stylu też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 17.03.2011 22:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 Dziewczynki, jeśli chodzi o problemy z tą stronką, to chyba się nie skończą Na pewno nie chodzi o zaśmiecenie cookies'ami, bo strona nie chodzi mi od pierwszeego dnia posiadania tego komputera. Flasha mam - to też nie to:( A Google Chrome się boję, bo kiedyś zainstalowałam na poprzednim lapku, i tak mi namieszał w systemie, że komputer na tydzień trafił do informatyków-magików;) Ale może spróbuję... jeszcze się namyślę bdan Kominek właśnie się wycenia:) Chyba nie wspominałam wcześniej (a może tak;)), to będzie biokominek. Ja nie lubię tego babrania się w drewnie i podpałkach, a potem czyszczenia. Jak kiedyś miałam kominek, to w nim paliłam tylko na walentynk:lol2: Biokominek jest rewelacyjny dla takich jak ja, którym tylko na efekcie ognia przez parę godzinek zależy, a nie na tym, żeby się rozbuchało i całą chałupę zagrzało:D Kasha, niestety domyslam się, że łatwo nie będzie. Ale na szczęście to nie będzie moje zmartwienie, a Pani, która u mnie sprząta:lol2: Z tym zaciemnieniem, to też wiem, dlatego shuttersy tylko w kuchni (okno od południa) i w łazience - bo tam bez znaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KashaG 17.03.2011 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 Kompletnie zapomniałam o Pani do sprzątania . Jednak Pani do sprzątania to ogromny komfort, chociaż u mnie już po dwóch dniach od sprzątania nie widać, że była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KashaG 17.03.2011 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 Yokasta, to ja "chylę czoła" za to "uwielbiam sprzątać", ja odkąd mam dzieci nie lubię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 17.03.2011 23:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 Kompletnie zapomniałam o Pani do sprzątania . Jednak Pani do sprzątania to ogromny komfort, chociaż u mnie już po dwóch dniach od sprzątania nie widać, że była U mnie też nie:( Odkąd mała chodzi, to nie ma sladu po jej obecności i działaniach już dwie godz. po wyjściu:lol2: Teraz mamy Panią 2x w tygodniu, ale od kwietnia musimy zatrudnic jakąś nową, i już wiemy, że będzie musiała przychodzić 3x w tygodniu:yes: Przy okazji: Może ktoś ma godną polecenia Panią do robienia porządków? Lojalnie uprzedzam - u nas teraz nie jest łatwo:lol2: Nasza kochana Pani Celinka zwiewa po 8 latach. powiedziała, że Hanka ja przerosła:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KashaG 17.03.2011 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 Spytam się mojej, bo ona sama pracuje nawet w soboty, ale może ma jakąś koleżankę godną polecenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 18.03.2011 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 No, mnie jest bliżej do Lynette, ale ja też z frakcji sprzątającej a nie gotującej:)ku utrapieniu męża:) Ps. no dobra przyznam się do niewiedzy: dziewczyny: skąd się bierze te fajne ruchome emotki? bo nie umiem znaleźć (...wstydzi się...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 18.03.2011 10:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 (edytowane) Ooo, to ja ze wstydem muszę przyznać, że chyba najbliżej mi do Gabrielle:oops: Wygodne życie to mój cel (i mojego męża na szczęście też) Choć i z Bree coś mam, bo takie proszone kolacyjki na których mogę się popisać zdolnościami kulinarnymi też lubię I Lynette nie jest mi obca, bo dla mnie też - rodzina przede wszystkim:yes: Więc chyba ze mnie taka hybryda tych trzech postaci:) Tylko Susan zawsze nie rozumiałam. Jakiś taki dziwoląg życiowy, choć przesympatyczny dziwoląg:lol2: nihiru wejdź w "zaawansowaną edycję" i tam po prawej masz emotikony:) Edytowane 18 Marca 2011 przez MagdaZZZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 18.03.2011 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 ach Kasha, będę bardzo wdzięczna jak popytasz:) Naprawdę, bo u nas podbramkowa sytuacja się robi. Ciągle wydawało się, że do kwietnia jeszcze kupę czasu, a tu za niespełna 2 tygodnie będę musiała się w Bree na cały etea zamienić I coś na tym ucierpi - najpewniej budowa:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bdan 18.03.2011 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 bdan Kominek właśnie się wycenia:) Chyba nie wspominałam wcześniej (a może tak;)), to będzie biokominek. Też zastanawiam się czy nie pójść w kierunku biokominka. Na forum jednak za mało informacji można znależć z praktycznego użytkowania i raczej, że to sztuczność i "wstyd" sie przyznać. Cieszę się, że masz ten etap przede mną bo będę obserować. Masz już jakieś wybrane modele biokominków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 18.03.2011 13:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Jak to wstyd??? A czemu? Jaka sztuczność? Przecież to żywy ogień!!! A że nie powstaje ze spalania drewna tylko gazu - hu kers;) Każdy spala to na co go stać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 18.03.2011 13:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Dobra, zaraz się wszyscy oburzą, że insynuuję, ze ich na gaz do biokominka nie stać Ubiegnę was - stać, stać, ale nie luicie:lol2: Ale jednak koszty eksploatacji to wciąż główny argument przeciwko biokominkom... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 18.03.2011 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Zgadzam się z Magdą- biokominki fajne SOM Nawet mam kilka fajnych stronek, bo zastanawiałam się, czy nie zrobić bio w sypialni... Oczywiście w stylu klasycznym http://www.alvado.pl/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=1&Itemid=104 http://www.alligator.pl/-c-13_1_10_9.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bdan 18.03.2011 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 no nie wiem czy koszty sa takie duże, ja mój kominek rozpalam bardzo rzadko wiec myslę, że koszt paliwa tez nie będzie duży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 18.03.2011 17:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Nie, no ja też nie uważam, że koszty są jakieś astronomiczne:no: Szczególnie jeśli ktoś pali w kominku okazjonalnie - tak jak ja:D Raczej mówię o tym, że niektórzy oburzają się, że ilomaś tam m2 drewna mogą hajcować całymi dniami przez cały sezon, a biokominek to zdzierstwo, bo chaty się nie ogrzeje, a bulić za paliwo trzeba;) - spotkałam się z takimi opiniami. Mam wrażenie, że stąd się bierze ich niepopularność. Bo dla takich osób jak ja, czyli dla tych, którzy kominek traktują jako ozdobę a nie metodę grzewczą, biokominek spełnia wszystkie kryteria i jest świetną opcją Więc nie wiem gdzie tu wstyd:confused: I gdzie ta sztuczność? Może mi powiecie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts