lasvegas 19.01.2012 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Juz znalalzam dziekuje Madzi a zdjecia wklejonego przez Ciebie nie widac. A moze jednak prostokatne? jakos okragle mi nie pasuja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 19.01.2012 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Jak rozumiem,narazie chodzi o sam wygląd,wzór- a później będziemy sie martwić kto to wykona itp? To już coś wiemy Dorzucam garść inspiracji, powiedz to usunę http://img705.imageshack.us/img705/4865/9600000c0e473d9orh550w5.jpg http://img828.imageshack.us/img828/774/beztytuuzws.jpg http://img829.imageshack.us/img829/2347/carolynevanssinglehouse.jpg http://img52.imageshack.us/img52/7474/pillaru.jpg http://img268.imageshack.us/img268/7775/pillar2s.jpg A tak wogóle to te kolumny muszą być robione na tym etapie? Nie moga poczekać aż troszkę więcej "wnętrz" będzie zrobionych? (Nie wiem,nie znam się więc pytam:) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 19.01.2012 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Magda z autopsji ... okrągła kolumna cokolwiek z nią nie zrobisz prędzej czy później zaczyna drażnić ... nie wiem czy drażnić to odpowiednie słowo ... na to co moja robi z moimi emocjami potrzebne dużo dosadniejsze i byle do wiosny ... straci obłe kształty a ja mam nadzieje nie stracić małża ... kwadratowa - przynajmniej teraz tak mi się wydaje - ma szanse popracować we wnętrzu ... uprzejmie pozwoli zawisnąć jakiejś mniej lub bardziej zacnej durnostrojce ... i tak dalej ... jeżeli popadnę w obłęd to z powodu mojej obrzydliwie okrągłej kolumny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 19.01.2012 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 No dobra. Moim zdaniem prostokątne/kwadratowe są o niebo ładniejsze, bardziej eleganckie, stonowane i wyraziste jednocześnie. W przyszłości łatwiejsze przy zmianie aranżacji (ewentualnej). Okrągłe to LEW! Z wielką grzywą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 19.01.2012 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Dzięki Kasiu Świetne inspiracje... pierwsze zdjecie (o kolumny) bardzo mi się podobają Magda z autopsji ... okrągła kolumna cokolwiek z nią nie zrobisz prędzej czy później zaczyna drażnić ... nie wiem czy drażnić to odpowiednie słowo ... na to co moja robi z moimi emocjami potrzebne dużo dosadniejsze i byle do wiosny ... straci obłe kształty a ja mam nadzieje nie stracić małża ... kwadratowa - przynajmniej teraz tak mi się wydaje - ma szanse popracować we wnętrzu ... uprzejmie pozwoli zawisnąć jakiejś mniej lub bardziej zacnej durnostrojce ... i tak dalej ... jeżeli popadnę w obłęd to z powodu mojej obrzydliwie okrągłej kolumny nie załamuj mnie;) ja nadal kwadratowej nawet nie biorę pod uwagę... jakoś mi się w ogóle nie podobają... Pokaż swoją - proszę, prosze:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 19.01.2012 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 No dobra. Moim zdaniem prostokątne/kwadratowe są o niebo ładniejsze, bardziej eleganckie, stonowane i wyraziste jednocześnie. W przyszłości łatwiejsze przy zmianie aranżacji (ewentualnej). Okrągłe to LEW! Z wielką grzywą. Ty LEW, kto Cię do internetu dopuścił:lol2: Nie będzie żadnego lwa:P Ja wam to obiecuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 19.01.2012 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 kurcze co wy piszecie ja mam okrągłe i nawet nie pomyślałam o Lwie .Mówicie że takie okropne sa ?????? Póki co mnie moje nie drażnią. Pewnie dlatego że zostawiłam je w spokoju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 19.01.2012 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Nie będzie żadnego lwa:P Ja wam to obiecuję Same Ci go kupimy jak zrobisz okrągłe ! http://img861.imageshack.us/img861/2430/ogrodowafiguralwa2134.jpg żarcik off course Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasvegas 19.01.2012 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Popieram okragla bedzie lwem !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 19.01.2012 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Same Ci go kupimy jak zrobisz okrągłe ! http://img861.imageshack.us/img861/2430/ogrodowafiguralwa2134.jpg żarcik off course :rotfl: a zaraz potem :P:P:P:P:P:P Ja tam idę za Karolkiem - będą okrągłe:yes: A swoją drogą to śmieszne, bo widziałyście wizualizację 1000 razy, już od pierwszej strony każdy powinien wiedzieć, że będą okrągłe kolumny - i jakoś nikt wcześniej nie powiedział, ze są feee:P A teraz nagle "lew":wtf: A możecie mi pokazać choć jedną ładną inspirację kwadratowych kolumn? Może mnie przekonacie:rolleyes: Bo te co do tej pory były wklejone są okropne:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 19.01.2012 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Dla mnie tez LEW:) hahahah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 19.01.2012 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 nie ma co pokazywać ... totalna porażka ... a był taki dzień kiedy zdesperowany moim marudzeniem Bob Budowniczy w ataku furii wycedził "obuduje na kwadratowo" ... i zgłupiałam ... 5 lat nad @ myślę ... ona stoi goła jak ją Bob stworzył ... podciąg goły również bo to para ... tej wiosny skończy w kancik przerobiona ... tak jej nie lubię, że przejrzałam zdjęcia i tak kadruje, że potwora nigdzie nie ma ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 19.01.2012 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Mam LWA i muszę z tym żyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 19.01.2012 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 :rotfl: a zaraz potem :P:P:P:P:P:P wiedziałam! Nie mogłam się oprzeć,żeby go nie wkleić A tak serio, jeśli masz swoją wizję i te Ci się podobają, to je zrobisz. Nam i tak przypuszczam szczeny opadną- tak będzie pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 19.01.2012 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Ja tam idę za Karolkiem - będą okrągłe:yes: toż to tylko kolumny to po co sobie włosy z głowy rwać . Kiedyś były dla mnie problemem , naszukałam się inspiracji niestety nic mnie nie przekonało .Zostawić je w spokoju ewentualnie lekko podkreślić. Wtedy będą neutralne i nie będą zalatywać lwem czy innym zwierzakiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 19.01.2012 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 mam jakieś tam łącze do niedzieli A tak poważnie to kolumny z pierwszego zdjęcia wklejonego przez Joliskę na poprzedniej stronie moim zdaniem ładniejsze od każdej jednej okrągłej . I tak zrobisz jak uważasz, z takich sytuacji wychodzisz obronną ręką tylko...co jeśli wydasz kasę na listwy gięte, cuda wianki i się okaże, że nie będziesz mogła na nie patrzeć (coś musze napisać bo czuję, że się uparłaś na te okrągłe ). Dla mnie są typowo dworkowe, nawet jeśli będą najprostsze w świecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KashaG 19.01.2012 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Magda, a gdyby te kolumny były kwadratowe, można byłoby je zrobić z frezowanych tafli lustra, tzn. obłożyć. Albo ze szkła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mme33 19.01.2012 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Wpadłam oddać zdecydowany głos za plafonem-boski-prosty,klasyczny i barrrdzo elegancki-idealny do Twoich wnętrz. Sama się zakręciłam na jego punkcie - do przedpokoju;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ruby 19.01.2012 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Ja uważam, ze okrągła z małą średnicą i zdobiona tak skromnie, jak chce Madzia byłaby jak najbardziej ok. np http://ip-208-109-220-1.ip.secureserver.net/images/photos/637_Edgewater/Looking%20toward%20the%20dining%20room%20area,%20separated%20from%20the%20living%20space%20by%20statly%20columns.%20%20There%20is%20also%20a%20bar%20heigth%20breakfast%20bar..JPG oczywiście mniej błyszczącahttp://www.samsonrealtor.com/listings/claude/photos/column.jpg Kwadratowe też mi się podobają, ale też te nie za grube. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 19.01.2012 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 żeby nie było ... upolowałam jedno ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts