Ruby 19.01.2012 23:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 (edytowane) Te są ładne i kwadratowe http://www.catosinteriortrim.com/wp-content/uploads/2010/01/columns11.jpg edit: właśnie zauważyłam, że już joliska je zaproponowała kilka stron wcześniej. Gapa ze mnie, ale nie będę już usuwać Edytowane 20 Stycznia 2012 przez Ruby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 19.01.2012 23:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 no błagam, aga, to dopiero lwy by można było wstawiać Nie nie, tutaj to popiersia i to z brodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 19.01.2012 23:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Nie no - też nie są ładne:roll: Wyglądają jak z d.py za przeproszeniem:lol2: Nie wiadomo co to jest - małe ścianki??? niedorobione filary??? Jak okrągła, to od razu widać, że kolumna... że konstrukcja - a takie coś, to wygląda jakby się komuś nudziło:rotfl:Sama forma i tak najlepsza ze wszystkich tu pokazanych, ale właśnie tak prosta, że wygląda jak maleńki kawałek ściany:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 20.01.2012 00:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Nie nie, tutaj to popiersia i to z brodą Powiem tak... jakbym miała te kolumny przerabiać na kwadratowe, to już bym wolała połączyć je z reszta ściany... ale taka opcja nie wchodzi w grę - nie macie co podchwytywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 20.01.2012 00:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Szkoda że już te kolumny u Ciebie są Dopłaciłabym i oddała Ci swoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 20.01.2012 00:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Nie nie, tutaj to popiersia i to z brodą :P:P Chodziło o takie jak pokazała Ruby Ale Magda ma za wysokie wymagania:p Czarne mogłyby wyglądać nieźle, ale aż się boję Ci pokazywać. To chyba jest atrapa, ale jednak czarna i okrągła:wiggle: http://wnetrzator.pl/wp-content/uploads/2009/03/wystroj_wnetrz_w_starym_stylu_salon2.jpg http://wnetrzator.pl/wp-content/uploads/2009/03/wystroj_wnetrz_w_starym_stylu_salon4jp.jpg http://wnetrzator.pl/wp-content/uploads/2009/03/wystroj_wnetrz_w_starym_stylu_salon1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 20.01.2012 00:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 aguś - te są wypasione:yes: Choć nie wiem czy do tej mojej sztukaterii;) Temat otwarty... jeszcze myślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 20.01.2012 00:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 aguś - te są wypasione:yes: Chociaż jedne:rotfl: Jutro pewnie dziewczyny dołożą coś nowego;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 20.01.2012 00:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 O kurcze, jakie tu pomieszanie z poplątaniem Na początku się zachwyciłam ... ale ten nowoczesny kominek z giga obudową i malutką szybką jeden jedyny nie pasuje do niczego to tak oot Madzia, ja tam uważam że Twoje z wizualek są*super. Do Ciebie pasują Dziewczynom się nie podobają, bo same by nie chciały kolumn (ja też*najchętniej) ale trzeba tu porzucić swoje upodobania i spojrzeć z innej strony na to wnętrze Będzie super i jestem pewna ze za kilka miesięcy wszystkie się będą zachwycać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 20.01.2012 00:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 I znów się zgadzam z Agawi, czarne wyglądają o niebo lepiej niż białe, nawet jeśli są okrągłe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ruby 20.01.2012 00:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Czarne super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 20.01.2012 00:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 I znów się zgadzam z Agawi, czarne wyglądają o niebo lepiej niż białe, nawet jeśli są okrągłe. To fajnie:wiggle: nie wiem, jednak czym trzeba to pomalować, żeby był taki efekt jak na zdjęciu. Na fotach ta kolumna wygląda jakby była metalowa i stara... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 20.01.2012 00:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 (edytowane) O kurcze, jakie tu pomieszanie z poplątaniem Na początku się zachwyciłam ... ale ten nowoczesny kominek z giga obudową i malutką szybką jeden jedyny nie pasuje do niczego to tak oot Madzia, ja tam uważam że Twoje z wizualek są*super. Do Ciebie pasują Dziewczynom się nie podobają, bo same by nie chciały kolumn (ja też*najchętniej) ale trzeba tu porzucić swoje upodobania i spojrzeć z innej strony na to wnętrze Będzie super i jestem pewna ze za kilka miesięcy wszystkie się będą zachwycać I znów się zgadzam z Agawi, czarne wyglądają o niebo lepiej niż białe, nawet jeśli są okrągłe. No to raczej z moim mężem musisz się zgodzić Bo to jego koncept na te kolumny:P Ale agawi przyznaję świetną inspirację znalazła:yes: Idę spać kochane:sleep: Do jutra:bye: Edytowane 20 Stycznia 2012 przez MagdaZZZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 20.01.2012 00:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Oj tego to ja też nie wiem. Na pierwszej fotce troche wyglada jak kamien Znalazłam tyleee fantastycznych wnętrz jakie oni mają ogromne, piękne okna kurcze blade. Nie wiem czy Ci sie Madziu spodoba, jak cos to usune kolumienek tu ni ma. http://eclecticrevisited.files.wordpress.com/2011/02/gorgeous-living-room-apartment-window-treatements-sofa-velvet-upscale-eclectic-home-decor-ideas-orlacollins7.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gabi.gg 20.01.2012 04:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 To fajnie:wiggle: nie wiem, jednak czym trzeba to pomalować, żeby był taki efekt jak na zdjęciu. Na fotach ta kolumna wygląda jakby była metalowa i stara... Może ona jest metalowa i stara? Mnie się ona w pierwszym momencie skojarzyła z rurą od kanalizacji. Czy dalej planujesz czarną listwę ozdobną na podciągu? Bo do niej czarne kolumny to nie za bardzo by chyba pasowały... Więc jak nie lustra (och, byłby czad :yes: ), to według mnie proste okrągłe kolumny jak na wizualce, nie czarne, bez kwadraciaków na górze i na dole, z listwami na dole i na górze... o ile na górze się zmieszczą, bo chyba szerokość podciągu ogranicza średnicę kolumny, o ile dobrze widzę... BTW. Jaką średnicę ma kolumna, a jaki szeroki jest podciąg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 20.01.2012 04:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 O rany, widzę że niezłe dyskusje mnie ominęły Nie nadrobię, przejrzałam po łebkach... Ale wąskie, okrągłe kolumny nie są złe Tylko nie czarna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 20.01.2012 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 mAGDA mnie podoba się ten styl!! a ja jako mieszkająca w Krakowie widzę , go tylko w starych kamienicach i dworkach. łatwiej wszystko zgrać. tam masz już wysokie sufity, okna wysokie, stare drzwi i podłogi. a czasem nawet takie elementy jak kolumny, ścianyz tynku. wszystko tam wtedy można zrobić:) bo ja jestem zwolenniczką jak budujesz - to nowocześnie jak remontujesz- odnawiasz z duchem epoki, a meblujesz wtedyja lubię nowoczesnie + glamour tym bardziej podziwiam stworzenie wnętrza eklektycznego od podstaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 20.01.2012 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 (edytowane) A swoją drogą to śmieszne, bo widziałyście wizualizację 1000 razy, już od pierwszej strony każdy powinien wiedzieć, że będą okrągłe kolumny - i jakoś nikt wcześniej nie powiedział, ze są feee:P A teraz nagle "lew":wtf: Madziu, wprowadziłaś tyle zmian do wizualizalizacji PA, że chyba już nikt nie konfrontuje planów z realizacją Moim zdaniem - ale jak zrobisz okrągłe i będzie ładnie, odszczekam - zaczyna się za dużo dziać na tej przestrzeni: filary, podciągi, sufity podwieszane, listwy szerokie... Kwadratowe kolumny mają szansę nawiązać do reszty rozwiązań architektonicznych, a okrągłe Czy okrągła kolumna - stanowiąca ozdobę sama w sobie - będzie dobrze wyglądać przy całkowitej wysokości 240? Dla mnie też po bokach jest zbyt mało przestrzeni dla niej. Nie zwracałam uwagi na czerwone słupy, bo (chyba) uznałam, że będą obudowane na kanciasto, jak pozostałe... Moniko996, Magda nie ma wysokich sufitów... Edytowane 20 Stycznia 2012 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
senmon 20.01.2012 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 (edytowane) O kurcze, jakie tu pomieszanie z poplątaniem Na początku się zachwyciłam ... ale ten nowoczesny kominek z giga obudową i malutką szybką jeden jedyny nie pasuje do niczego to tak oot Madzia, ja tam uważam że Twoje z wizualek są*super. Do Ciebie pasują Dziewczynom się nie podobają, bo same by nie chciały kolumn (ja też*najchętniej) ale trzeba tu porzucić swoje upodobania i spojrzeć z innej strony na to wnętrze Będzie super i jestem pewna ze za kilka miesięcy wszystkie się będą zachwycać Madziu zgadzam się w 100 % z Monsanbia. Mnie też się podobają Twoje wizualki, kolumny... Zastanawia mnie tylko fakt, że skoro tak źle wyglądają to dlaczego nikt wcześniej nie zwrócił na nie uwagi ?. Madziu a cos takiego http://www.architectural-columns.com/Colonial_Columns.htm https://elitetrimworks.com/Columns-Exterior/ Edytowane 20 Stycznia 2012 przez senmon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 20.01.2012 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Madziu, wprowadziłaś tyle zmian do wizualizalizacji PA, że chyba już nikt nie konfrontuje planów z realizacją Moim zdaniem - ale jak zrobisz okrągłe i będzie ładnie, odszczekam - zaczyna się za dużo dziać na tej przestrzeni: filary, podciągi, sufity podwieszane, listwy szerokie... Kwadratowe kolumny mają szansę nawiązać do reszty rozwiązań architektonicznych, a okrągłe Czy okrągła kolumna - stanowiąca ozdobę sama w sobie - będzie dobrze wyglądać przy całkowitej wysokości 240? Dla mnie też po bokach jest zbyt mało przestrzeni dla niej. Nie zwracałam uwagi na czerwone słupy, bo (chyba) uznałam, że będą obudowane na kanciasto, jak pozostałe... Moniko996, Magda nie ma wysokich sufitów... wiem ,że nie ma wysokich sufitów. ale ja mówiłam w kontekście wnętrz w starym budownictwie. takim jaki styl Magdzie się podoba!!! a tkie wnętrza to powtórzę wysokie sufity, wysokie okan , stara stolarka....itp:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts