Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

MagdaZZZ się urządza - będzie eklektycznie (chyba;)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dziewcze, Magda Sobula robi piękne rzeczy. Te zdjęcia są z apartamentu w stylu Art Deco, który można było obejrzeć w listopadowym nr wnętrzarskiego magazynu.

Jak widać, Magdy są fajne :-). Congratulation "One Million Girl" :-)

to prawda "duży talent w temacie", trochę żałowałam tej Łempickiej ale barek tez niczego sobie :)

w myślach 'przewertowałam' wszystkie Magdy, które miałam okazję poznać i rzeczywiście coś jest na rzeczy :) jak widać, jak czytać :) :)

barbe-cue bardzo Ci dziękuję za namiar na plafon...ile ja się go naszukałam ;)

Leia dziś spostrzegłam, że Madzia ma taki w wizualce sypialni tylko, że ooooooogromny :) też mi wpadł w oko :) taki akuratny.

Edytowane przez dziewcze

Ja korzystam z Picassy. Wrzucam zdjęcie na serwer, potem w treści aukcji wstawiam obraz wklejając jego adres (zresztą dokładnie tak jak tutaj:)). To fajna opcja jeśli chcemy dodać kilka zdjęć, bo wrzucając je bezpośrednio z kompa za każde dodatkowe jest dopłata. Niby niewielka, ale jak wystawia się dużo i często, różnica już zaczyna robić się odczuwalna. :)

No mi nawet nie chodzi o zdjecia przedmiotu, ale zrobienie własnego szablonu (bo te gotowe są okropne:sick:)

A coś innego niż picassa? Ja nie lubię tego programu - straszny zament mi w plikach robi:roll:

Kody z fmixa nie działają:(

Zdjęcia przedmiotu wrzucam z aukcjonera, ale już coś "ala logo" nie wiem jak dodać... dodałam też z aukcjonera (bez ramek, miniatur i podpisu)- ale jakość jest denna:sick:

zrobienie własnego szablonu (bo te gotowe są okropne:sick:)

QUOTE]

Magda,

ja korzystam ze tej strony: http://www.grsites.com/archive/textures/view/source=archive/id=3398/

są tam tysiące opcji do wyboru, ja korzystam z możliwości zmiany tła na stronie sprzedawanego na allegro przedmiotu. Do tła dopasujesz juz z allegro czcionkę, jej kolor i wielkość i masz dobry szablon. Ja dobierałam np. kolor tła do koloru rzeczy, którą sprzedawałam, dobierałam odpowiednią teksturę - też jest mnóstwo opcji. Polecam:)

Edytowane przez Jotka_

Dzięki dziewczyny za pomoc;) Już zostawiłam te zdjęcia z aukcjonera;)Nie chciało mi sie jakoś za bardzo bawić w to... ale też nie chciałam wstawiać szablonu "antyk":sick::lol2:

Słuchajcie, znacie ten toster - Toster Elipta Morphy Richards???

Bardzo mi się podoba, ale nie wiem nawet co to za firma:roll:

Madzia, firma dobra. Korzystam z mikrofali od Morphy Richards i jestem zadowolona. Z drobnicą niestety nie miałam styczności.

Edit: Teraz zobaczyłam, jak nastawiłam wodę na kawę, że ja mam też tej firmy czajnik :rotfl:

Również jestem z niego zadowolona.

Edytowane przez rere79

O lidzia:hug:

pasie, dzięki:) Podmieniłam zdjęcie na takie załadowane przez polecony serwer:) Poszło:lol:

rere:rotfl:

No to widzę jesteś nieźle poinformowana co masz w domu:rotfl:

Zamówiłam:lol: Mam nadzieję, ze nie pożałuję;) Za 217 zł to chyba dobra okazja co? A bardzo mi się podoba:yes:

cześc Madzia i reszta!!!

oczywiście po dniu nieobecności nie da sie wszystkiego ogarnąć Milinonerko:lol2:

co??? przeca u mnie nic sie nie wydarzyło od wczoraj;)