Leia 20.01.2012 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Jeszcze nie wiem ile;) Ja na szczęście mam opcję zamawiania na terenie Niemiec, a dalej to już do mnie za free trafia:lol: no tak, jasne zapomniałam już jak fajnie jest mieszkać tak blisko granicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 20.01.2012 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 no tak, jasne zapomniałam już jak fajnie jest mieszkać tak blisko granicy No ja też już nie mieszkam;) Ale kontakty zostają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 20.01.2012 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Jessss, jak ja nie lubię do Ciebie po kilku godzinach nieobecnosci zaglądać....znów nadrabianie:rolleyes: Na szczescie dalej jedziemy z kolumnami...Madziulka, u Ciebie i tak bedzie pieknie-nawet, jak beda te "lewy" (jak mówi moj Synuś na lwy:D) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziewcze 20.01.2012 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 (edytowane) Dziewcze, Magda Sobula robi piękne rzeczy. Te zdjęcia są z apartamentu w stylu Art Deco, który można było obejrzeć w listopadowym nr wnętrzarskiego magazynu. Jak widać, Magdy są fajne . Congratulation "One Million Girl" to prawda "duży talent w temacie", trochę żałowałam tej Łempickiej ale barek tez niczego sobie w myślach 'przewertowałam' wszystkie Magdy, które miałam okazję poznać i rzeczywiście coś jest na rzeczy jak widać, jak czytać :) barbe-cue bardzo Ci dziękuję za namiar na plafon...ile ja się go naszukałam Leia dziś spostrzegłam, że Madzia ma taki w wizualce sypialni tylko, że ooooooogromny też mi wpadł w oko taki akuratny. Edytowane 20 Stycznia 2012 przez dziewcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 21.01.2012 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 Leia dziś spostrzegłam, że Madzia ma taki w wizualce sypialni tylko, że ooooooogromny też mi wpadł w oko taki akuratny. Dziewcze, właśnie ja go "gdzieś" widziałam ale nie pamiętałam gdzie...a to chyba właśnie u Madzi fajny...dla mnie też taki akuratny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 21.01.2012 15:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 Słuchajta... wiecie jak wstawiać zdjęcia na allegro w html? Linki z fmixa chyba tam nie działają Wyświetla się jedynie kwadracik z czerwonym X:( Z czego korzytsać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 21.01.2012 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 Madzia, nie możesz bezpośrednio z komputera dodać zdjęcia ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 21.01.2012 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 Na allegro dodaje sie bezposrednio z kompa,tylko nie moga byc za duze-tam jest napisane jaka wielkosc dozwolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 21.01.2012 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 Ja korzystam z Picassy. Wrzucam zdjęcie na serwer, potem w treści aukcji wstawiam obraz wklejając jego adres (zresztą dokładnie tak jak tutaj:)). To fajna opcja jeśli chcemy dodać kilka zdjęć, bo wrzucając je bezpośrednio z kompa za każde dodatkowe jest dopłata. Niby niewielka, ale jak wystawia się dużo i często, różnica już zaczyna robić się odczuwalna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 21.01.2012 17:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 No mi nawet nie chodzi o zdjecia przedmiotu, ale zrobienie własnego szablonu (bo te gotowe są okropne:sick:) A coś innego niż picassa? Ja nie lubię tego programu - straszny zament mi w plikach robi:roll: Kody z fmixa nie działają Zdjęcia przedmiotu wrzucam z aukcjonera, ale już coś "ala logo" nie wiem jak dodać... dodałam też z aukcjonera (bez ramek, miniatur i podpisu)- ale jakość jest denna:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 21.01.2012 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 Ja sobie zakupiłam na allegro specjalny program do wystawiania aukcji. Wtedy sama tworzę szablon, wrzucam ile chcę i jakie chce zdjęcia. Bez ograniczeń i to za darmo. Opłata tylko za wystawienie aukcji. A koszt programu to chyba coś 5 zeta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 21.01.2012 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 A to jakiś szablon wnętrzarski ma być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jotka_ 22.01.2012 00:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 (edytowane) zrobienie własnego szablonu (bo te gotowe są okropne:sick:) QUOTE] Magda, ja korzystam ze tej strony: http://www.grsites.com/archive/textures/view/source=archive/id=3398/ są tam tysiące opcji do wyboru, ja korzystam z możliwości zmiany tła na stronie sprzedawanego na allegro przedmiotu. Do tła dopasujesz juz z allegro czcionkę, jej kolor i wielkość i masz dobry szablon. Ja dobierałam np. kolor tła do koloru rzeczy, którą sprzedawałam, dobierałam odpowiednią teksturę - też jest mnóstwo opcji. Polecam:) Edytowane 22 Stycznia 2012 przez Jotka_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 22.01.2012 10:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 Dzięki dziewczyny za pomoc;) Już zostawiłam te zdjęcia z aukcjonera;)Nie chciało mi sie jakoś za bardzo bawić w to... ale też nie chciałam wstawiać szablonu "antyk":sick: Słuchajcie, znacie ten toster - Toster Elipta Morphy Richards??? Bardzo mi się podoba, ale nie wiem nawet co to za firma:roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 22.01.2012 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 Ja się tylko grzecznie przywitam - bo nadrabiać nie mam siły;) Madzia ja korzystam zhttp://www.tinypic.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 22.01.2012 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 (edytowane) Madzia, firma dobra. Korzystam z mikrofali od Morphy Richards i jestem zadowolona. Z drobnicą niestety nie miałam styczności. Edit: Teraz zobaczyłam, jak nastawiłam wodę na kawę, że ja mam też tej firmy czajnik Również jestem z niego zadowolona. Edytowane 22 Stycznia 2012 przez rere79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 22.01.2012 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 cześc Madzia i reszta!!! oczywiście po dniu nieobecności nie da sie wszystkiego ogarnąć Milinonerko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 22.01.2012 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 ja się witam po nartach i próbuję nadrobić zaległości, uffff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 22.01.2012 18:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 O lidzia pasie, dzięki:) Podmieniłam zdjęcie na takie załadowane przez polecony serwer:) Poszło:lol: rere No to widzę jesteś nieźle poinformowana co masz w domu:rotfl: Zamówiłam:lol: Mam nadzieję, ze nie pożałuję Za 217 zł to chyba dobra okazja co? A bardzo mi się podoba:yes: cześc Madzia i reszta!!! oczywiście po dniu nieobecności nie da sie wszystkiego ogarnąć Milinonerko co??? przeca u mnie nic sie nie wydarzyło od wczoraj;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 22.01.2012 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 morphy richards to coś bratniego z russellem hobsem (nawet są odpowiedniki niektórych modeli) kiedyś*szukałam czajnika i się*zorientowałam witanko i pozdrowienia zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts