Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

MagdaZZZ się urządza - będzie eklektycznie (chyba;)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Madziu, aparatem się nie przejmuj... mam kilkoro znajomych uzbrojonych i moim osobistym zdaniem wyglądają super:) ja sama przymierzam się do aparatu, mimo iż jako dziecko nosiłam taki zakładany na noc to niestety skutecznie pozbywałam się ustrojstwa zaraz po zaśnięciu:/...i szczerze go nienawidziłam, ale stały - chętnie :yes:..

Mi się podoba jak dorośli noszą aparat..i tu podpisuję sie pod tym co napisała KashaG ! super, że ludzie dbają o siebie...

Muszę się wybrać do ortodonty, mój problem to ...za mała szczęka za dużo zębów i żebym nie została na koniec ze scęką :D to muszę się wziąć i iść :D ale boję się , że każą mi wyrywać ósemki (których jeszcze nie ma..tzn są zaczątki ale cała reszta nie da rady wyleźć a jakby tego było mało to pchają się na siódemki)... miałam jednego zęba rwanego kiedyś i niestety trauma:sick:...

Dziura wielka, ale ja myślę, że jak założysz tam drobną krateczkę w kolorze sufitu to za rok zapomnisz, że tak się tą klimą przejmowałaś ;) a jeszcze jak na dworze temp. skoczy do + 38 to będziesz się rozkoszować chłodem a nie patrzeć na kratkę ;) będzie gites;) :hug:

Lampa hiszpańska-cudna! hamerykańska - przebajerzona jak dla mnie...

Grzejnik - współczuję , wyobrażam sobie jak się musiałaś wkurzyć...a może spróbuj go sprzedać?

Witryna przepiękna...można wiedzieć gdzie takie cacko znalazłaś? :)

Magda, obydwie lampy są piękne...miałabym problem z wyborem :lol2: Chociaż u Ciebie widziałabym chyba tą amerykańską...

Witryna bardzo ładna...chociaż tamta podobała mi się bardziej przez te szprosy ;)

No a lampy z Niemiec...CUDNE !!! To takie kontakty sobie wyrobiłaś... BRATÓWKA :lol2:

Madzia klimatyzacja to nic urokliwego niestety...myślę, że właśnie kolorem "zmniejszysz" widoczność tych wywiewów :yes:

A tak jeszcze z ciekawości zapytam...nie rozważaliście rekuperacji u siebie?

Dzięki dziewczynki - miło mi, że wam się podoba i witrynka i lampy...:hug:

Widzę, że witrynka ze szprosami też wam zapadła w pamięć:lol: No wahałam się czy z niej zrezygnować... ale coś wam powiem... okazuje się, że tego pełno na allegro.... mąż ostrzegał mnie, że to nie żaden oryginalny wzór tylko zwykłe meble "stylizowane" na które on ma uczulenie:sick: No i chyba muszę mu przyznać rację, bo jak się przegląda allegro, to co róż trafia się na witrynę w tym stylu... niektóre lepsze, niektóre fatalnie, ale można sie zrazieć... od razu widać, że to nie żaden antyk, tylko masówa:( Nieraz już wspominałam, że mój mąż zna sie dobrze na antykach i w ogóle na meblach... no i tamte odrzucał w przedbiegach;) Nie ze względu na kształt szprosów - bo te też mu się podobały:yes:, ale ogólnie za jakosć, pochodzenie, które rozpoznawał itp... Ostrzegał mnie, że to będą meble z paździerza:( A tu wygląda na to, że trafiliśmy bardzo porządny mebel:yes: który może się okazać fajnym kapitałem;) A jest tak prościutka i ładniutka, że nie mogłam jej nie wziąć:lol:On w ogóle nie uznaje kupowania mebli na odległoś, przez internet, bez pomacania, obejrzenia... ale jak tą witrynę zobaczył, to kazał od razu klikać kup teraz:lol2: no to chyba naprawdę jest fajna;)

skibusiu, mogę :yes: Wyślij mi wiadomość na wp, to ci odpiszę:)

Edytowane przez MagdaZZZ

Jeśli to nie jest pilna sprawa to ja bym się jeszcze wstrzymała i rozejrzała. Ta hiszpańska jest ok, prosta i trochę elegancka, ale nie wiem czy aż taka super, że warto sprowadzać w ciemno z Hiszpanii.

Ta jest trochę podobna do amerykańskiej.

Byłaby nawet fajna gdyby była niklowana i nie miała łańcucha ;):)

http://www.lights.com.pl/images/oryginal/24/6124.jpg

http://alfasc.com.pl/Resources/Pictures/1/1/0/16075.jpg

http://www.lights.com.pl/Alfa-Roksana-1303s/

dziwnie tania..?

A mi się BARDZO podobają lampy zalinkowane przez Ruby - może oddać do galwanizatora celem zmiany koloru na chrom, nikiel, jak robi Narendil?

Bo kształt piękny, tylko to złoto....

A mi się BARDZO podobają lampy zalinkowane przez Ruby - może oddać do galwanizatora celem zmiany koloru na chrom, nikiel, jak robi Narendil?

Bo kształt piękny, tylko to złoto....

parę dni temu odebrałam kinkiety od galwanizatory - nie tania impreza a efekt taki se:roll:

chyba się już w to nie bawię:roll:

choć lampy faktycznie ładne:yes: zapomniałam Ci podziękować Ruby:hug:

Łał... fajna ta witrynka :)

Ja też poproszę o namiar :)

Madga.. nie obraź sie, że wrzucę.. ale może warto powiedzieć dość... http://forum.muratordom.pl/showthread.php?195325-PROTEST-STOP-podwy%C5%BCkom-paliwa-!&p=5148583#post5148583 Zajrzyjcie dziewczyny i podajcie dalej :)

O żesz ale do nadrobienia :jawdrop:

W sprawie aparatu się nie wypowiadam.Ja ostatniego zęba miałam leczonego dobrych kilkanaście lat temu,żadnego wyrwanego i jak wchodze do swojego znajomego dentysty od czasu do czasu na kontrol to słysze "ooo... przyszła to co na niej sie nie da zarobić":lol2::lol2: U nas to genetycznie chyba przekazywane z pokolenia na pokolenie bo kształt i kolor kości mamy wszyscy identyczny:)

Lampe Madziu zamawiaj tą ze stanów!Piekna jest chociaż te co wkleiła Ruby też mi sie bardzo podobaja.

Co do witryny.....no CUDOWNA!!!Gratuluje zakupu!Kocham takie meble z duszą.Mój mąż przedwczoraj licytował narożnik(kozetke)ludwikowski i skubaniec wygrał :lol2: Oczywiście idzie do renowacji ale już ja widze w miejscu dla niej przeznaczonym czyli na holu pod schodami:)

Podziel no się kobieto skąd te lampy nad wyspe?impressionen?

Odnośnie witrynki miałam napisać, że mi się podoba. Ogólnie meble Selva są porządne, choć ostatecznie się nie zdecydowałam (chciałam kupić stół i krzesła), bo jednak one takie bardzo stylizowane są. Wiadomo, że nie antyki a jak antyki. Stwierdziłam, że za nowe są i nie będę udawała, że nie. Dlatego fajnie, że kupiłaś starą Selvę (nawet jak będzie trochę odrapana), bo nie będzie to już tak sztucznie wyglądać.

parę dni temu odebrałam kinkiety od galwanizatory - nie tania impreza a efekt taki se:roll:

chyba się już w to nie bawię:roll:

Oj... A moje świeczniki i koniki tak ładnie wyszły!

Może jakiś galwanizator lewy?

Oj... A moje świeczniki i koniki tak ładnie wyszły!

Może jakiś galwanizator lewy?

wiesz co, nie wiem... ale są na powłoce takie drobne pęcherze:( Jak oglądałam w galerii mosiądzu poniklowane kinkiety, to też takie były:roll:

Jednak co oryginał, to oryginał;)

A poza tym świeci się jak psu jajca:lol2: móią, że ten nikiel musi się utlenić, to ściemnieje, trochę się spatynuje... ja to wiem:) ale na razie śmiesznie wyglądają:lol2:

skibusiu dokładnie:yes: współczesna selva też potrafi być bardzo piękna... ale taka stara, to dopiero...:rolleyes:

Jeśli są drobne pęcherze, to chyba źle wykonana usługa.

U mnie pan poprawiał, bo coś takiego mu wyszło.

Moje drobiazgi też się świecą.

Przyjrzę im się, może pomału przestają? :rotfl:

Ale miałam czytania (zamiast pracować).

Mam ósemki do wyrąbania bo się nie mieszczą i rosną w poprzek.

Lampa nie podoba mi się ani jedna (hiszpańska za prosta) ani druga (zbyt ozdobna, jakaś przekombinowana).

Z grzejnikiem na pewno coś wymyślicie :hug: a kratką się nie przejmuj, nie będziesz na nią zwracać uwagi. Kolumny mam nadzieję, że zrobisz ciemne :) fajnie wyglądają okrągłe :p:p:p.

Lampy niemieckie :jawdrop:.