monsanbia 25.01.2012 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Magda, a jakie to dziwne miejsce w którym nabyłaś te piękne rzeczy? Zdradzisz? I teraz wszystkie się tam zwalą i nic dla mnie nie zostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 25.01.2012 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 no właśnie nie wiem czy tak namiar publicznie podawać mały sklepik w podłym centrum handlowym - jak się tam wszystkie zwalicie to ceny powindują w górę i zrobi się jak w B&B:lol2: A porpos, to Sandrę namówiłam na piękną maselniczkę, taką platerowaną właśnie, z klosikiem ze ślicznym guziczkiem, ze szklanym pojemniczkiem - no cudo:rolleyes: (swoją drogą może byś zdjecie wrzuciła kochana;)) - kosztowała 70 zł, a w B&B takie kosztują ok. 150:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 25.01.2012 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 no właśnie nie wiem czy tak namiar publicznie podawać nie musi być od razu publicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 25.01.2012 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Pewnie sie spoznilam w sprawie lamp ale musze wyrazic swoje zdanie bo lampy kocham! otoz ta pierwsza jest BEZNADZIEJNA prosta zwykla kompetnie nie zatrzymalaby choc na chwile mojego wzroku na suficie, zbyt nowoczesna i oszczedna w formie jak na NY style. Hamerykanksa jest piekna, nieoczywista ale tez niejarmarczna PIEKNA, oryginalna!!! Ta od Leii jest bardzo urolkiwa i tez doskonale by pasowala! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 25.01.2012 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 nie musi być od razu publicznie napisz do mnie maila na wp, to ci odpowiem;) Pewnie sie spoznilam w sprawie lamp ale musze wyrazic swoje zdanie bo lampy kocham! otoz ta pierwsza jest BEZNADZIEJNA prosta zwykla kompetnie nie zatrzymalaby choc na chwile mojego wzroku na suficie, zbyt nowoczesna i oszczedna w formie jak na NY style. Hamerykanksa jest piekna, nieoczywista ale tez niejarmarczna PIEKNA, oryginalna!!! Ta od Leii jest bardzo urolkiwa i tez doskonale by pasowala! Kacha, cóż za długi wywód:o Dawno cię nie widziałam w takiej akcji:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 25.01.2012 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 napisz do mnie maila na wp, to ci odpowiem;) Kacha, cóż za długi wywód:o Dawno cię nie widziałam w takiej akcji:lol2: Musze czasem tupnac noga bo sie boje ze nie daj Bog Yokasty posluchasz.....ona czasem taka bywa przekonująca:) ze musialam zadziałać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
toya_m 25.01.2012 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Tak, tak maselniczka jest piękna ale pokażę Wam jutro bo jest w innym moim domu niż ja w tym momencie Madzia dlaczego nie pokazałaś jeszcze łóżka, które wybrałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 25.01.2012 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Tak, tak maselniczka jest piękna ale pokażę Wam jutro bo jest w innym moim domu niż ja w tym momencie Madzia dlaczego nie pokazałaś jeszcze łóżka, które wybrałaś? o cholercia, zapomniałam:rotfl: ale wskakuję na neta z doskoku, bo gościa mamy:lol: miałam ci właśnie maila w odpowiedzi na smska wysyłać, ale nie mogę go skończyć Może do jutra mi się uda;), bo muszę jeszcze gościa do Zegrza odwieść będę pewnie po północy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
toya_m 25.01.2012 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Spokojnie Kochana Jedź ostrożnie bo podobno w tamtych okolicach była jakaś nawałnica i może być ślisko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 25.01.2012 22:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Spokojnie Kochana Jedź ostrożnie bo podobno w tamtych okolicach była jakaś nawałnica i może być ślisko. jeszcze siedzimy, pijemy;) widzę szybko nie wrócę a ty awatarek widzę masz:) co tam jest? jakiś zamek z fosą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 25.01.2012 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 jeszcze siedzimy, pijemy;) to jak Ty tego gościa odwieziesz przenocujcie go/ją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 25.01.2012 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Ale cudeńka nabyłyście:o Magda pokazuj łóżko:mad: Do jutra nie wytrzymamy:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 25.01.2012 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Madzia, ja znalazłam u siebie namiary na takie lampy... http://i2.fmix.pl/fmi1348/906d37b100152adc4f20197a/zdjecie.jpg Też miałam ją w inspiracjach (do przedpokoju). Miałam... dopóki nie zobaczyłam ceny: 420 ju-es-dolców .Czyli w Polsce (nawet jeśli ktoś je sprowadza) pewnie nie zeszłyby poniżej 4000zł... Jeśli któraś z Was jest mimo wszystko zainteresowana namiarami amerykańskimi, to mogę przesłać na priv. Wysyłają za granicę, ale trzeba doliczyć cło+podatek+porto, co zazwyczaj podwaja cenę... Mają tam też inne cuda, że tylko usiąść i płakać. Dlaczego, do jasnej ciasnej, nasi rodzimi rzemieślnicy nie mogą czegoś takiego wystrugać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
toya_m 25.01.2012 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Ja poproszę namiary na ten sklep Może mają też coś tańszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 25.01.2012 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Też miałam ją w inspiracjach (do przedpokoju). Miałam... dopóki nie zobaczyłam ceny: 420 ju-es-dolców .Czyli w Polsce (nawet jeśli ktoś je sprowadza) pewnie nie zeszłyby poniżej 4000zł... Jeśli któraś z Was jest mimo wszystko zainteresowana namiarami amerykańskimi, to mogę przesłać na priv. Wysyłają za granicę, ale trzeba doliczyć cło+podatek+porto, co zazwyczaj podwaja cenę... Mają tam też inne cuda, że tylko usiąść i płakać. Dlaczego, do jasnej ciasnej, nasi rodzimi rzemieślnicy nie mogą czegoś takiego wystrugać? barbe ta lampa jeszcze niedawno kosztowała 357 $....z tymi wszystkimi dodatkami- opłatami jest dość kosztowna ale jak się ma tam znajomych to już ta cena jest znośna zresztą Madzia pokazywała lampy, które chce kupić w wyższej cenie ja jak wchodzę na strony amerykańskie, z lampami to przepadam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 25.01.2012 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 (edytowane) Ja poproszę namiary na ten sklep Może mają też coś tańszego Wysłałam. Ale wchodzisz tam na własne ryzyko Mnie za każdym razem ciśnienie się podnosi... barbe ta lampa jeszcze niedawno kosztowała 357 $....z tymi wszystkimi dodatkami- opłatami jest dość kosztowna ale jak się ma tam znajomych to już ta cena jest znośna zresztą Madzia pokazywała lampy, które chce kupić w wyższej cenie ja jak wchodzę na strony amerykańskie, z lampami to przepadam... Leia, a masz doświadczenie z zamawianiem przez znajomych? Bo tak się szczęśliwie składa, że moja przyjaciółka siedzi tam na stypendium, a ja głupia nie pomyślałam, że jakoś mogę ją wykorzystać do niecnych celów Wiesz może, jak w takiej sytuacji wygląda sprawa cła? A jak z przesyłkami - strasznie kosztowne? Edytowane 26 Stycznia 2012 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 25.01.2012 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Wiesz może, jak w takiej sytuacji wygląda sprawa cła? A jak z przesyłkami - strasznie kosztowne? Przesyłka jak przesyłka- zobacz np. cennik DHL. Cło to już inna bajka http://www.zakupyzusa.com/?pg=customs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
toya_m 25.01.2012 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Magda zdjęcie to ogrody Alhambry Barbe dziękuję znam tę stronę i też na niej nie raz przepadłam ale o tej pięknej lampie zapomniałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 25.01.2012 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 zdjęcie to ogrody Alhambry dobrze rozpoznałam na Twoim awatarze? Madziu, daj znać, to usunę tę samowolkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 25.01.2012 23:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 to jak Ty tego gościa odwieziesz przenocujcie go/ją ja nie piję - bom na diecie;) Panowie piją Ale cudeńka nabyłyście:o Magda pokazuj łóżko:mad: Do jutra nie wytrzymamy:no: jutro, jutro;) musiałabym zgrać fory z telefonu... barbe ta lampa jeszcze niedawno kosztowała 357 $....z tymi wszystkimi dodatkami- opłatami jest dość kosztowna ale jak się ma tam znajomych to już ta cena jest znośna zresztą Madzia pokazywała lampy, które chce kupić w wyższej cenie ja jak wchodzę na strony amerykańskie, z lampami to przepadam... Aniu, dziękuję za linka:hug: Pozwól, że odpiszę Ci tutaj:) Okazuje się, że znałam ten link... na pintrescie mam od nich zalinkowaną piękną lampę stołową RL za bagatela $1250:o:lol2: Ta lampa jest trochę tańsza od tamtej, ale z przesyłką wyjdzie sporo drożej:roll: Tam jest przesyłka do Polski za darmo:o (co trochę wydaje mi się podejrzane;) i dlatego się waham...) A tu pewnie tradycyjnie będzie trzeba dodać co najmniej 30% wartości:( Przesyłka jak przesyłka- zobacz np. cennik DHL. Cło to już inna bajka http://www.zakupyzusa.com/?pg=customs Ja bym miała kogoś, kto mógłby mi kupić lampę w stanach... ale niestety nie mam pojecia ile kosztowałaby wysyłka do Polski na własny koszt choćby pocztą... sprawdziłam w DHL i mnie powaliło:o - wyszło mi dla dwóch lamp ponad 3 tys. PLN za samą przesyłkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts