dziewcze 26.01.2012 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 jakieś półtora roku temu, przyciśnięta pragnieniem posiadania czegoś z US, wymyśliłam coś bardzo prostego. namierzyłam na Alle.gro pewnego amerykańskiego „Pana”, który handlował zupełnie innym asortymentem niż mnie interesował ale mieliśmy wspólne intencje. Pan chciał sprzedawać, ja kupować. Pan wszystkie triki tanich przesyłek opanowane miał do perfekcji. 100% pozytywnych komentarzy ..no wiec Pan kupował wskazane przeze mnie przedmioty a ja dopłacałam do ceny przedmiotu śmieszne pieniądze/zł/ za przesyłkę i obsługę. max. dwa tygodnie reakcji (przesyłka lotnicza) i wszyscy byli zadowoleni . Ciocia w Ameryce by się znalazła ale czy ja wiem… kazać jej pakować tajniacką przesyłkę, ganiać na ‘pocztę’, przelewać ‘dolary’ i stresować, coby się przykładowo ‘nie stłukło’ po drodze . mój amerykański Pan na chwilę obecną zawiesił interes ale pewnie jest ich więcej na alle.gro. dodam, ze ten sposób sprawdza się nie tylko na wysyłkach z US;) co prawda ceny przesyłek i obsługi w UE&GB nie sa juz tak spektakularne. ale dla kogoś kto nie ma znajomych np. w Niemczech ;) może to być jakieś rozwiązanie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 26.01.2012 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Mieszka w Utha a tam..., jak ja to mówię chyba tylko Indianie żyją i on przez to zdziczał. Nie Indianie, tylko Mormoni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
senmon 26.01.2012 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 (edytowane) Nie Indianie, tylko Mormoni Mormoni też :)ale Indianie tysz są Edytowane 26 Stycznia 2012 przez senmon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 26.01.2012 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 jakieś półtora roku temu, przyciśnięta pragnieniem posiadania czegoś z US, wymyśliłam coś bardzo prostego. namierzyłam na Alle.gro pewnego amerykańskiego „Pana”, który handlował zupełnie innym asortymentem niż mnie interesował ale mieliśmy wspólne intencje. Pan chciał sprzedawać, ja kupować. Pan wszystkie triki tanich przesyłek opanowane miał do perfekcji. 100% pozytywnych komentarzy ..no wiec Pan kupował wskazane przeze mnie przedmioty a ja dopłacałam do ceny przedmiotu śmieszne pieniądze/zł/ za przesyłkę i obsługę. max. dwa tygodnie reakcji (przesyłka lotnicza) i wszyscy byli zadowoleni . Ciocia w Ameryce by się znalazła ale czy ja wiem… kazać jej pakować tajniacką przesyłkę, ganiać na ‘pocztę’, przelewać ‘dolary’ i stresować, coby się przykładowo ‘nie stłukło’ po drodze . mój amerykański Pan na chwilę obecną zawiesił interes ale pewnie jest ich więcej na alle.gro. dodam, ze ten sposób sprawdza się nie tylko na wysyłkach z US;) co prawda ceny przesyłek i obsługi w UE&GB nie sa juz tak spektakularne. ale dla kogoś kto nie ma znajomych np. w Niemczech ;) może to być jakieś rozwiązanie . To genialna strategia:lol: Tylko jak się zabrałaś za szukanie pana z usa? wpisywałaś lokalizacja "stany zjednoczone"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 26.01.2012 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Już wiem, skąd dostałam takiej fazy na proste żyrandole do jadalni... nie pamiętałam gdzie widziałam taką inspiracją, ale mocno siedziała mi w głowie... dziś ją znalazłam: http://i1.fmix.pl/fmi1126/ca33931a000381104f21bd10/zdjecie.jpg http://i3.fmix.pl/fmi281/839f2ee40005e0374f21bc55/zdjecie.jpg http://i2.fmix.pl/fmi1174/afaa56a4000765e44f21bc57/zdjecie.jpg Jessssu, czemu od razu sie na tą lampę nie zdecydowałam:bash: Teraz jest już niedostępna:cry::cry: Boska co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mme33 26.01.2012 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 O matko jak dla mnie cudo , cudo ,cudo - klasa w czystej , prostej formie-takie by i mnie pasowały;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 26.01.2012 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 A widziałyście Clemsony HD w kuchni House'a? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 26.01.2012 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 A widziałyście Clemsony HD w kuchni House'a? nie:) przegapiłam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 26.01.2012 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 O matko jak dla mnie cudo , cudo ,cudo - klasa w czystej , prostej formie-takie by i mnie pasowały;) oszaleć można co:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 26.01.2012 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Jessssu, czemu od razu sie na tą lampę nie zdecydowałam:bash: Teraz jest już niedostępna:cry::cry: Boska co? Ano boska:wiggle: A może jeszcze gdzieś jest?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ruby 26.01.2012 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Cudo!! byłaby idealna do Ciebie :yes: Hiszpańska niby podobna, ale porównując z tą wypada blado. Zwłaszcza ten kabel w hiszpańskiej nie wygląda dobrze. No a ta miodzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 26.01.2012 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Zajebista ta lampa! Szukaj! Piękna inspiracja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mme33 26.01.2012 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 (edytowane) Madzia mam ją!!!!!!!!!!!!!!!Tutaj jest..tylko cena nieco przerażająca;) http://www.ebay.com/itm/RESTORATION-HARDWARE-ROUND-SHADE-CHANDELIER-NAT-LIN-SN-/230615535647?pt=Chandeliers&hash=item35b1c1d01f Edytowane 26 Stycznia 2012 przez mme33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 26.01.2012 21:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Madzia mam ją!!!!!!!!!!!!!!! Tutaj jest..tylko cena nieco przerażająca;) http://www.ebay.com/itm/RESTORATION-HARDWARE-ROUND-SHADE-CHANDELIER-NAT-LIN-SN-/230615535647?pt=Chandeliers&hash=item35b1c1d01f to nie ta:( to ich inna lampa... Ta moja była jeszcze droższa;) Ponad 4 stówki... ale ja jestem gotowa dać takie pieniądze:yes: W polsce lampy w tym stylu (znaczy bardziej nowoczesne, w innym wykończeniu, ale o takim kształcie) kosztują od 2 tys. wzwyż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 26.01.2012 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Madzia mam ją!!!!!!!!!!!!!!! Tutaj jest..tylko cena nieco przerażająca;) http://www.ebay.com/itm/RESTORATION-HARDWARE-ROUND-SHADE-CHANDELIER-NAT-LIN-SN-/230615535647?pt=Chandeliers&hash=item35b1c1d01f To chyba nie ta sama. Nie ma kuleczki (albo jestem ślepa) Eniłejs, Madzia, kumpela zobowiązała się, że na dniach wybierze się do stacjonarnego RH i dopyta, czy gdzieś nie mają jej na magazynach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziewcze 26.01.2012 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 To genialna strategia:lol: Tylko jak się zabrałaś za szukanie pana z usa? wpisywałaś lokalizacja "stany zjednoczone"? no nie . jakoś tak strzelam różnymi hasłami podpowiem, ze dużo szybciej jest startując z google. właśnie dla treningu wyhaczyłam pięciu /z NY, LA no i ogólnie za stanów CA i IL ;)/ nie jest trudno wysyłka prosto z USA paczką lotniczą 10dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 26.01.2012 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 To chyba nie ta sama. Nie ma kuleczki (albo jestem ślepa) Eniłejs, Madzia, kumpela zobowiązała się, że na dniach wybierze się do stacjonarnego RH i dopyta, czy gdzieś nie mają jej na magazynach. Dziewczyny, Wy jesteście niesamowite, wszystkie... skąd w was tyle dobrej woli i chęci pomocy:hug: Aniu dziękuję ci strasznie:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mme33 26.01.2012 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Taaak,teraz widzę różnice....faktycznie, ta wybrana przez Ciebie ładniejsza-bardziej okazała. Diabeł tkwi w szczegółach - sprawdza się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 26.01.2012 22:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Taaak,teraz widzę różnice....faktycznie, ta wybrana przez Ciebie ładniejsza-bardziej okazała. Diabeł tkwi w szczegółach - sprawdza się nio:yes: ta, którą wkleiłaś jest dostępna na stronie sklepu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 26.01.2012 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 (edytowane) A widziałyście Clemsony HD w kuchni House'a? Ja, ja widziałam! Housa zawsze sobie nagrywam i potem przy co smakowitszych kąskach (wnętrzarskich) wrzucam pauzę... Jego mieszkanie jest niemal moim ideałem. Niemal - bo ja wpuściłabym tam trochę słońca (a właśnie - chyba nigdy jeszcze nie widziałam tam okien, a już na pewno - odsłoniętych). No ale ja generalnie jestem światłolubna, a hawira Housa ma być właśnie taka, jaka jest. Uwielbiam ten styl. Ale chyba jeszcze fajniejsze było to mieszkanie, w którym mieszkał z Wilsonem w poprzedniej serii. EDIT: Prosz..... http://www.setdecorators.org/incEngine/inc/standalone/popup_image.php?image=http://www.setdecorators.org/incEngine/sites/setdecorators/articles/house3.jpg Nawet w prosektorium mają dizajnerskie czarne lampy... http://www.setdecorators.org/incEngine/inc/standalone/popup_image.php?image=http://www.setdecorators.org/incEngine/sites/setdecorators/articles/house3.jpg Edytowane 27 Stycznia 2012 przez barbe-cue Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts