Maszenka 18.03.2011 23:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Otóż przemyślałam i zanalizowałam sprawę Twojej łazienki. Wersja A najbardziej mi leżała, jeżeli chodzi o kafelkowe. Kafelki faktycznie śliczne te z kwadracikami, rezygnacja z nich nie jest zła. Łazienka z mozaiką i tapetą będzie niezwykle stylowa. Bardzo podobają mi się Twoje inspiracje... idealny właśnie pokój kąpielowy. No i shuttersy. Miodzio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 18.03.2011 23:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 No to pijemy! http://www.matrax.net/forum/images/keny/szampan.gifhttp://www.polishbikers.com/images/smilies/inne/party.gif http://www.matrax.net/forum/images/keny/szampan.gifhttp://www.polishbikers.com/images/smilies/inne/party.gifhttp://www.matrax.net/forum/images/keny/szampan.gifhttp://www.polishbikers.com/images/smilies/inne/party.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 19.03.2011 00:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 Maszenka przypomniała mi o kafelkach:D O ja głupia - zapomniałam:lol2: Dziś byłam w sklepie, i jeszcze raz się im przyjrzałam. Mieli akurat ekspozycję z tymi w kolorze beach i wyglądają tragicznie - są mega-żólte - odpadają To te ciemniejsze (tu jeszcze z bordowymi rozetkami - to już w ogóle tragedia:sick:): http://i1.fmix.pl/fmi2158/8b30910d002179984d83f240/zdjecie.jpg http://i3.fmix.pl/fmi1927/29b80c36001724f54d83f242/zdjecie.jpg Te jaśniejsze to kolor shell, i jeśli bym się decydowała na płytki bez wstawek, to chyba właśnie na ten kolor. Powiedzcie proszę, czy słusznie??? Na próbniku ten kolor jest na samej górze razem z białym (tuz pod nim). Ja zawsze wolałam taką złamaną biel (tzw. kość słoniowa) od śnieżnobiałej bieli. Trochę się jej boję. Razi mnie po oczach i nie czuję się przytulnie w takich pomieszczeniach:no: Ale czy ten shell nie jest zbyt żółty??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maszenka 19.03.2011 00:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 Na tle śnieżnobiałej bieli może wydawać się żółty, ale pamiętaj, że Ty jednak będziesz miała inne otoczenie. Moim zdaniem z szarością oraz mozaika nie powinien żółto wyglądać. Sam kształt kafelków zachwyca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 19.03.2011 00:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 Magda, no beach to beach - musi myć żółto-piaskowy jak plaża... Shell jak dla mnie ideał. Nie za białe, nie za żółte... Piękne :lol2: Nie wiem, czy widziałaś u googulka- ona ma właśnie te płytki, tylko nie jestem pewna jaki to kolor...beach czy jeszcze inny? http://forum.muratordom.pl/showthread.php?112458-Chatka-Puchatka-czyli-nasze-budowanie-na-odleglosc..../page15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 19.03.2011 00:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 choć teraz tak patrzę na ten próbnik i nie wiem, czy ten pierwszy kafel u góry (mówimy teraz tylko o prostokątnych, nie oktagonalnych - mają inną paletę barw) to jednak nie kolor panna - czyli ton ciemniejszy od shell. Bo te dwa prostokoąty poniżej wydają mi się jaśniejsze (choć nie wiem na ile to może być przekłamanie oiektywu).gólnie skala gracji jest taka: bianco -> shell -> panna Ja chcę ten drugi kolor w skali:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 19.03.2011 00:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 Maszenka właśnie też tak myslę, że przy tapecie i marmurze, ten shell lepiej się sprawdzi:yes: yokasta, ty tak rzadko słodzisz, że aż mnie wzruszył ten post;) A ty agawi znasz się na rzeczy;) googulek ma beach, na pewno. Nie raz już gapiłam się w zdjęcia tej jej łazienki. Ale idę jeszcze zerknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 19.03.2011 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 hej kobitki, u mnie faktycznie kolor beach i kominek otwarty chyba sie za chwile zalamie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 19.03.2011 07:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 Madzia (mogę tak, nie? ). - pewnie, że możesz:) Bardzo lubię to zdrobnienie mojego imienia;D Ojeja, wyszłam na forum na tyrana jakiegoś pewnie dlatego, że często piszę co myślę . Ja często skrobię tu jak coś kontrowersyjnego jest, lubię takie tematy (np. biokominki, reklamy i niezdrowa zywność i wycinanie drzew i wiele innych hehe) a co sobie myślę to myślę, a przeważnie myślę bardzo dobrze Niektórych rzeczy nie widzę choć wyobraźnię mam rozwiniętą - dlatego często czekam na efekt końcowy. Słodzę w myślach (i kawę też słodzę jeszcze niestety....ale herbaty już nie ). No wyszłaś, wyszłaś ale dobrze wiedzieć, że choć w myślach słodzisz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 19.03.2011 07:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 hej kobitki, u mnie faktycznie kolor beach i kominek otwarty chyba sie za chwile zalamie googulku, no co ty:confused: A czemu chciałabys się załamywać? Beach masz, i chwała ci za to:) Jak widzisz też długo się zastanawiałam nad tym kolorem, ale już 2 pozostałe łazienki w beżach - ta miała być inna:yes: A kominek otwarty? - to się ciesz;) Kontakt z żywym ogniem - bezcenne:) Tylko pal rzadziej, żeby yokasta spokojna o twoje płuca mogła być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 19.03.2011 07:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 Fajnie, sobota wszystkie śpicie (no może oprócz googulka), a moje dziecię zerwało się o 8.00 na równe nogi:( Po raz pierwszy w życiu:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 19.03.2011 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 Dam rade ale faktycznie czlowiek juz by chcial cos zmieniac, na szczescie lubie te moja malutka lazienke, dodam duzo bieli (wieszaki, dodatki, szafka) to i zloc zniknie a o kominek nie bojcie ! ja w moim domku przebywam tylko 6 tygodni w roku, ale obiecuje uwazac na pluca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 19.03.2011 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 Fajnie, sobota wszystkie śpicie (no może oprócz googulka), a moje dziecię zerwało się o 8.00 na równe nogi:( Po raz pierwszy w życiu:o nie nazekaj, moj syn ma 5 lat i codziennie wstaje o 6.30 !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tosiaczek 19.03.2011 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 Kochana,ty powiedz jak się skończyła sprawa z komoda.Miałam na nią ochote ale ciekawa byłam twojej opini na temat jakości wykonania a tu lipa.Zrezygowałaś z zakupu i oddadzą ci pieniądze czy przyślą ci nowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 19.03.2011 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 Magdo, bierz te off white - z beach wyjdzie jeszcze więcej żółci w połączeniu z szarością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 19.03.2011 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 nie nazekaj, moj syn ma 5 lat i codziennie wstaje o 6.30 !!! A mój o 6 ..śmiejemy się, że jak kiedyś zaśpi to matka do pracy nie pójdzie aaaa i dzieci powinny mieć guzik do przestawiania na czas weekendowy ...a że nie mają (usterki w konstrukcji ??) to i matki siedzą na FM od rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 19.03.2011 08:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 nie nazekaj, moj syn ma 5 lat i codziennie wstaje o 6.30 !!! Aaaa, to przepraszam:p Wiem, wiem, rozpuścił mnie... ale do dobrego człowiek szybko się przyzwyczaja:D Ósma, to dla mnie jakiś horror;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 19.03.2011 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 Kochana,ty powiedz jak się skończyła sprawa z komoda.Miałam na nią ochote ale ciekawa byłam twojej opini na temat jakości wykonania a tu lipa.Zrezygowałaś z zakupu i oddadzą ci pieniądze czy przyślą ci nowa? Z komodą na razie happyend:) Na razie, bo jeszcze jej nie obejrzałam - było ciemno i nie miałam czasu. Ale Pani bardzo szybko i bez żadnych problemów wysłałą drugą. Pan kurier od razu zabrał tą uszkodzoną. Wszystko na koszt sprzedającego. Wszystko bardzo sprawnie:yes: Jak tylko do niej zajrzę, to dam znać jak wygląda. yoliska a shell??? też będzie żółty twoim zdaniem??? lasche święte słowa:lol2: Czas weekendowy byłby zbawieniem dla wielu rodziców. Moja to i po jedenastej potrafi się zbudzić, więc bywały weekendy, że wstawaliśmy naprawdę koło południa:D Ale ostatnio tak wrednie jej się porobiło, że jak ze mną jest (w tym też weekendy) to budzi się wcześnie, a jak niania przychodzi, to wstaje po 10. I niania biedna siedzi i narzeka, że nie ma co robić Ale jedno jest najgorsze: Hania jak wstanie przed 9.30, to cały dzień do dupy:( Marudna, niezadowolona, już wszystko idzie nie tak:( Prawda taka, że lubi, oj lubi sobie pospać dzieciątko:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 19.03.2011 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 Dobra, idę ześniadaniować rodzinę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 19.03.2011 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 yoliska a shell??? też będzie żółty twoim zdaniem??? To do mnie? Moim skromnym zdaniem shell będzie wyglądał bardzo dobrze z szarością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts