senmon 27.01.2012 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Madziu mam nadzieję że się nie obraziłaś na mnie z ta hameryką. Głupio mi że nie mogę Ci pomóc, choć z miłą chęcią bym to zrobiła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 27.01.2012 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 ja jestem gotowa dać takie pieniądze:yes: no ja tak coś czuję też tak mam...jak mi się coś spodoba to koniec poruszę niebo i ziemię, żeby mieć TA lampa będzie idealna do Twoich wnętrz :yes: Madzia a z jakim kolorem tej metalowej części byś widziała u siebie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 27.01.2012 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Madziu, lampa z inspiracji jest świetna, lepsza od hiszpańskiej, ale tamta też mi się bardzo podoba, więc w razie czego masz jakąś alternatywę. Zmieniając temat, to czekam z niecierpliwością na inspiracje łóżkowe i proszę zerknij na moją prośbę z odchudzeniowego wątku. Miłego dnia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwiazda Morza 27.01.2012 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Lampa przepiękna - wychodzi na to, że trzeba samemu polecieć do US i nadać przesyłki - ja lecę w przyszłym roku i podejrzewam, że pójdę z torbami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tosiaczek 27.01.2012 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Lampy były po ok. $100, także wychodzi na to, że za przesyłkę kolejne 100 wyszło - to nieźle:) Swoją drogą pokazłabyś w końcu te lampy u siebie, paterkę... dałabyś nacieszyć oko:evil: Kochana jakbym miała jak pokazać to uwierz mi juz dawno bym pokazała a u nas non stop pod górkę Najpierw czekałam aż zrobią schody bo nie wbiliśmy się w terminy,jak zrobili musiałam czekać żeby wyschły a jak wyschły(8 tyg.) to kurna teraz muszę czekać na firmę która położy trepy i zrobi poręcz.Oczywiście przez to wszystko "w lesie"..Płytek nie chcą położyć dopóki nie będą obłożone schody i tak w koło... Koszmar jednym słowem:bash: Lampy jak zawsze świetne!Ja do kuchni mam z głowy bo mąż postawił na swoim i ma być płyta i zlew na wyspie a,że lubi gotować i gotuje WOW to niech ma;)ale te Twoje BOMBA! Do jadalni porusz niebo i ziemie i szukaj tych ostatnich!FANTASTYCZNE! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula912 27.01.2012 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 (edytowane) Magda, łączę się z Tobą w bólu, bo ostatnia z pokazanych przez Ciebie lamp jest po prostu piękna, ale niestety i tutaj musiała dać o sobie znać Twoja teoria i o tym, że wszystkie rzeczy które Cię interesują są wycofywane z produkcji trzymam kciuki, żeby udało Ci się dorwać gdzieś tę lampę i wiem, że wyglądałaby u Ciebie cudnie, ale z drugiej strony ta hiszpańska też jest bardzo ładna i tak sobie myślę, że może jej zdjęcie na stronie nie jest zbyt korzystne w porównaniu do tej hamerykańskiej i w rzeczywistości jest jeszcze ładniejsza? problem z tymi lampami jest taki, że oświetlenia w podobnym stylu jest cała masa, ale lampy tak pięknej w swojej prostocie, takiej harmonijnej nie ma nigdzie - albo są przesadzone, albo zbyt skromne, zbyt nowoczesne albo zbyt shabby... nawet lampy 3 razy droższe nie dorównują tej znalezionej przez Ciebie podrzucam jednak jeszcze kilka lamp znalezionych na szybko w amerykańskich sklepach, bardziej co prawda w stylu tej pierwszej pokazanej przez Ciebie, ale jeżeli zdobycie tej lampy z Restoration Hardware będzie jednak niemożliwe to może te zainspirują Cię do poszukiwań jeszcze innego odpowiednika... (powiedz słowo, a usunę, żeby nie zaśmiecać ) http://i42.tinypic.com/nbvy0x.png http://i40.tinypic.com/14up3o.png http://ak1.ostkcdn.com/images/products/P12994827.jpg http://www.shadesoflight.com/image.php?id=191&type=C http://image.lampsplus.com/is/image/23267.fpx?qlt=75&wid=460&hei=460&fmt=jpeg jeśli będziesz miała chwilę czasu i chęci to możesz poszukać na Bellacor: http://www.bellacor.com/pendant-lighting.htm, może po przejrzeniu setek lamp znajdziesz coś ładnego edit: przypomniałam sobie o jeszcze jednym sklepie, który oferuje lampy w wielu wariantach kolorystycznych: http://i41.tinypic.com/f00zyr.png http://i40.tinypic.com/2nk6omt.png Edytowane 27 Stycznia 2012 przez Paula912 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darcy 27.01.2012 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Madzia, przestanę tu w ogóle wchodzić, bo za każdym razem, gdy cokolwiek pokażesz, mam ochotę wrzucić do własnego domu parę granatów ręcznych, potem przejechać się bazooką, a na koniec porozwalać niedobitki shotgunem. Lampa jest cudna i warta tych pieniędzy. Na pewno znajdziesz podobną albo ładniejszą. Niestety pewnie nie w PL. A jeśli w PL, to za ciężkie tysiące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 27.01.2012 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 witam wszystkich.chciałam tylko sobie głośno wzdechnac nad "moja", sliczna, nieosiągalną cenowo lampą...i popłakać w gospodyni wątku... wychodzę z ukrycia, podczytuje od dawna, ale w tej sytuacji musiałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 27.01.2012 21:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Madzia, przestanę tu w ogóle wchodzić, bo za każdym razem, gdy cokolwiek pokażesz, mam ochotę wrzucić do własnego domu parę granatów ręcznych, potem przejechać się bazooką, a na koniec porozwalać niedobitki shotgunem. Lampa jest cudna i warta tych pieniędzy. Na pewno znajdziesz podobną albo ładniejszą. Niestety pewnie nie w PL. A jeśli w PL, to za ciężkie tysiące. Kochana,i ja czasem mam ochotę tu więcej nie wchodzić No bo znajdę takie cudo, a potem nie mogę go mieć:bash: załamać się można:cry: Ale ale... Paulinko - jakwspaniale, że edytowałaś tego posta:lol: Magda, łączę się z Tobą w bólu, bo ostatnia z pokazanych przez Ciebie lamp jest po prostu piękna, ale niestety i tutaj musiała dać o sobie znać Twoja teoria i o tym, że wszystkie rzeczy które Cię interesują są wycofywane z produkcji trzymam kciuki, żeby udało Ci się dorwać gdzieś tę lampę i wiem, że wyglądałaby u Ciebie cudnie, ale z drugiej strony ta hiszpańska też jest bardzo ładna i tak sobie myślę, że może jej zdjęcie na stronie nie jest zbyt korzystne w porównaniu do tej hamerykańskiej i w rzeczywistości jest jeszcze ładniejsza? edit: przypomniałam sobie o jeszcze jednym sklepie, który oferuje lampy w wielu wariantach kolorystycznych: http://i40.tinypic.com/2nk6omt.png Ta lampa jest świetna:lol: Może nie tak przeidealna jak tamta;), ale bardzo fajna:lol: Mogę prosić o namiary:oops: Wiecie co... a dziś znowu dała się we znaki klątwa "wycofanych produktów":cry: Na początku tego wątku pokazywałam jaką mam upatrzoną baterię do kuchni... http://i3.fmix.pl/fmi27/7a40703f002bd6d54f23197e/zdjecie.jpg I zgadnijcie co;) Facet nawet nie potrafił się domyśleć o czym ja mówię Nawet nie pamiętał, że taka bateria, z tej firmy była;) I faktycznie - w necie już tylko u ruskich można ją znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 27.01.2012 21:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 no ja tak coś czuję też tak mam...jak mi się coś spodoba to koniec poruszę niebo i ziemię, żeby mieć TA lampa będzie idealna do Twoich wnętrz :yes: Madzia a z jakim kolorem tej metalowej części byś widziała u siebie??? Aniu, pytasz o tą podaną przez Ciebie? To właśnie mam wielkie wątpliwości... bo normalnie to ja zawsze polished nickel chcę Ale tu mi się ten bronze bardzo podoba:yes: No i chociaż widać jak wygląda, bo zdjęcia niklu są bardzo słabe... wiem tylko, że wtedy nie ma tych metalowych pasów na abażurze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 27.01.2012 21:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 witam wszystkich. chciałam tylko sobie głośno wzdechnac nad "moja", sliczna, nieosiągalną cenowo lampą...i popłakać w gospodyni wątku... wychodzę z ukrycia, podczytuje od dawna, ale w tej sytuacji musiałam... czyli nie tylko ja do niej wzdycham i za nią płaczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 27.01.2012 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Wiecie co... a dziś znowu dała się we znaki klątwa "wycofanych produktów":cry: :rotfl: Sorki Madziu,wiem, ze to nie jest śmieszne, ale nie mogłam się powstrzymać- klątwa:lol2: Śliczna była ta bateria, ale na pewno znajdziesz podobną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 27.01.2012 22:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 :rotfl: Sorki Madziu,wiem, ze to nie jest śmieszne, ale nie mogłam się powstrzymać- klątwa:lol2: Śliczna była ta bateria, ale na pewno znajdziesz podobną ta była śliczna, z możliwością zamówienia w niklu i kosztowała 500 zeta:bash: no nie wiem czy taką znajdę Ale jestem otwarta na propozycje:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 27.01.2012 22:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Madziu mam nadzieję że się nie obraziłaś na mnie z ta hameryką. Głupio mi że nie mogę Ci pomóc, choć z miłą chęcią bym to zrobiła. oszalała:o obrazić się oj ty wariatuńciu:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 28.01.2012 05:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 I faktycznie - w necie już tylko u ruskich można ją znaleźć Moja przyjaciółka ma kilku znajomych w Rosji i na Ukrainie...........może coś ten teges w tej sprawie jeśli bardzo Ci ta bateria w głowie siedzi mogę dopytać edit Ale jest dostępna w jakimś sklepie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
senmon 28.01.2012 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 oszalała:o obrazić się oj ty wariatuńciu:hug: Ale numer z tą baterią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 28.01.2012 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 Madziu lampy z hameryki będziesz sprowadzać, a bateria z Rosji to problem? Zaraz na pewno znajdą się jakieś dziewczyny chętne do pomocy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 28.01.2012 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 (edytowane) Magda,a "Włoszki" nie mogłyby Ci kupić tej baterii? Wujek G informuje, że tę firmę oferują w 2 miejscach na Bartyckiej - Twój sprzedawca też stamtąd jest? Edytowane 28 Stycznia 2012 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula912 28.01.2012 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 Ta lampa jest świetna:lol: Może nie tak przeidealna jak tamta;), ale bardzo fajna:lol: Mogę prosić o namiary:oops: Oczywiście, lampa jest stąd, niestety tania nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanneczka 28.01.2012 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 ... idac za tropem Pauli znalazlam... http://www.ziapriven.com/modules/lighting/home.php?id1=2&id2=1&id3=84#2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts