barbe-cue 29.01.2012 00:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 (edytowane) Stolatstolatniechżyjeżyjenam!!! Ja poproszę Paralyzera (bo powinnam iść spać, ale tak mnie nosi, że chyba tylko jakiś obuch w głowę by mi pomógł) A, i nie jestem na diecie - właśnie zamiast kolacji wtrząchnęłam opakowanie faworków i 1/3 opakowania ptasiego mleczka wanilia+cynamon*, ale jeszcze kawałeczek tortu zmieszczę *)może dlatego tak mnie roznosi, bo cukru się naćpałam? Edytowane 29 Stycznia 2012 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
senmon 29.01.2012 00:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 (edytowane) A JA DZIĘKUJE BARDZO ŻE STWORZYŁAŚ TEN WĄTEK, ŻE DZIĘKI NIEMU MOGŁAM POZNAĆ SUPEROWO - FAJOWĄ KOBITKĘ JAKA TY JESTEŚ http://images49.fotosik.pl/1289/7984145f7f304592.jpg' alt='7984145f7f304592.jpg'> Edytowane 29 Stycznia 2012 przez senmon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 29.01.2012 00:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Madziu świat bez Ciebie byłby nudny:hug: http://iflcupdate.files.wordpress.com/2011/01/congratulations.jpg ps. Ja poproszę Margatitę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 29.01.2012 00:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Dzięki dziewczynki:hug:A mnie wzywają Siły Wyższe;) do łóżka:) Pora się zmyć z własnej imprezy:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 29.01.2012 00:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 (edytowane) No ślicznie! A ja już się cieszyłam, że całą noc będziemy świętować To chociaż tego driniunia? Znaczy się, rozchodniaczka Edytowane 29 Stycznia 2012 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 29.01.2012 00:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Pora się zmyć z własnej imprezy:lol2: A myślałam, że impreza dopiero się rozkręca http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/sad/smileys-sad-438858.gifhttp://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/sad/smileys-sad-438858.gif Trudno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madileo 29.01.2012 01:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 (edytowane) ha, ja na rozchodniaczka wpadłam...drinunia wybieram losowo..ważne żeby otumanił i spać pogonił Madzia, Gratulacje!! kolejnych 400 i więcej stron Twemu wątkowi życzę, ale pod warunkiem, że zdjęcia zbierzesz do kupy i wstawisz w osobnym miejscu ...i 2 milionów odwiedzin...a co... to jeszcze jeden drineczek i spadam sprawdzić czy agawi zdjęcia wstawiła Edytowane 29 Stycznia 2012 przez madileo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 29.01.2012 01:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 (edytowane) Madzia, gratki. Niezłe wyniki dla wątku, ale co się dziwić, nie byle jaki ten wątek przecież . Gdybym urządzała się w stylu NY napewno wzorowałabym się na Twoich pomysłach . A lapkę wina z chęcią wypiję. Edytowane 29 Stycznia 2012 przez rere79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 29.01.2012 01:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 ważne żeby otumanił i spać pogonił spadam sprawdzić czy agawi zdjęcia wstawiła Wstawiła, wstawiła:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 29.01.2012 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 http://gify.magazynek.org/pictures/Emotikony/%C5%9Awi%C4%99ta/Urodziny/003.gif ja na drineczka też mogłam się załapać bo moje dziecię wstało imprezową pora o 3.40 Madziu kolejnych melionów i setek postów -- ale to masz jak w banku - szczególnie że Twój wątek dopiero teraz przy wykończeniówce nabierze tępa !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 29.01.2012 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Kochani Moi, a wiecie, że mój wątek dziś (znaczy się już wczoraj;)) obchodził Pierwsze Urodzinki Zapraszam na drineczka w związku z tym - tylko na jednego i bez tortu, bo przecież większość z nas na diecie:lol2: Ale przy takiej okazji tego jednego wypada wypić Mówcie na co macie ochotę... Zostało coś jeszcze po nocnej imprezie Madzia, gratulacje z roczku i życzenia kolejnych (spędzonych nie tylko na poszukiwaniach zaginionych lamp i kratek) a coś ty myślałaś najchętniej każdą śrubkę bym ogarnęła;) ale to uleczalne? powiedz, że tak:lol2: Nie chcę Cię martwić... Madzia to jest uleczalne, ale bazuje na jednym wyjątkowym przypadku - SOBIE Minie Ci jak już ogarniesz czym tą dziurę zakryć później patrząc w górę będziesz się śmiać, że przejmowałaś się koniczynką Aha, i znajdziesz sobie kolejną dziurę do analizowania! Jeszcze taką znalazłam:lol2: http://www.grzejnik.mania.pl/kratki_wentylacyjne.html Robią też ekrany maskujące do grzejników - może komuś się przyda taki namiar;) Dzięki! Zapisane w magicznym notesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dagunia 29.01.2012 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 no to gratulacje pierwszego roku czas na fm leci jeszcze szybciej niż w realu:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 29.01.2012 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Dzięki Kochane:hug: Dziękuję w imieniu swoim i swojego wątku;) Trochę kicha, że się zmyłam wczoraj z własnej imprezy co:lol2: ale wypiłam jednego drinka i mi przykro było, że więcej nie mogę - wolałam się zmyć A poza tym mąż zaproponował,że poświętuje ze mną - nie mogłam odmówić Za późno sie zorientowałam, i prawie urodziny przegapiłam;) Muszę jeszcze wrócić do mojej klątwy:lol2: Wzoraj się dowiedziałam, że podkład, którego używam też jest wycofany - nosz qwa:mad::bash: Może wam uda się jeszcze gdzieś znaleźć ostatni egzemplarz;) Bo mi jedynie wpadł w ręce używany testr na allegro:( bourjois mineral matte 85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 29.01.2012 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 no to gratulacje pierwszego roku czas na fm leci jeszcze szybciej niż w realu:wiggle: och Dagulka, jesteś Jak się czujesz? Co słychać? Z dzidziulkiem wszystko dobrze? Lecę do Ciebie... może czegoś sie dowiem:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
senmon 29.01.2012 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Dzięki Kochane:hug: Dziękuję w imieniu swoim i swojego wątku;) Trochę kicha, że się zmyłam wczoraj z własnej imprezy co:lol2: ale wypiłam jednego drinka i mi przykro było, że więcej nie mogę - wolałam się zmyć A poza tym mąż zaproponował,że poświętuje ze mną - nie mogłam odmówić Za późno sie zorientowałam, i prawie urodziny przegapiłam;) Muszę jeszcze wrócić do mojej klątwy:lol2: Wzoraj się dowiedziałam, że podkład, którego używam też jest wycofany - nosz qwa:mad::bash: Może wam uda się jeszcze gdzieś znaleźć ostatni egzemplarz;) Bo mi jedynie wpadł w ręce używany testr na allegro:( bourjois mineral matte 85 Mężowi wspólnego świętowania odmówić nie mogłaś :lol2: Madzia nie mów tylko że bourjois mineral matte 85 został wycofany ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 29.01.2012 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Mężowi wspólnego świętowania odmówić nie mogłaś :lol2: Madzia nie mów tylko że bourjois mineral matte 85 został wycofany ? a co? znasz go? używasz? chyba został faktycznie, bo nigdzie ni ma:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dagunia 29.01.2012 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 :hug::hug:no jestem , jestem wszytsko dobrze u nas Madziu na szczeście ale cięzko było znowu ...teraz czekam już tylko na szczęsliwe rozwiązanie no a teraz ide grzebać u Ciebie wstecz Buziole wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
senmon 29.01.2012 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Madziu najlepszy podkład jaki miałam i za taką cenę. Teraz używam Giorgio Armani też jest fajny ale Bourjois nr 1. Miałam sobie go kupić znowu jak skończy mi sie Giorgio.... W poniedziałek lecę szukać go. A w douglasie już nie ma ?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 29.01.2012 09:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Madziu najlepszy podkład jaki miałam i za taką cenę. Teraz używam Giorgio Armani też jest fajny ale Bourjois nr 1. Miałam sobie go kupić znowu jak skończy mi sie Giorgio.... W poniedziałek lecę szukać go. A w douglasie już nie ma ?. No to mnie rozumiesz:hug: Genialny jest prawda:yes: Ja nie wiem czemu najlepsze rzeczy są wycofywane:cry: Ostatnio też się dowiedziałam, że taki genialny zestaw z Benefitu na spierzchnięte usta (peeling i balsam) też wycofali:evil: Lepszej rzeczy do ust na zimową porę nie znałam:mad: Swój zestaw gdzieś zagubiłam:( Chyba w Szczecinie;) No, ale wracając do boujois... w douglasie jeszcze nie sprawdzałam... tylko w superpharmie... ale jak w necie nigdzie nie ma, to mam złe przeczucia:( Ponoć już od dawna go nie ma, ale ja swoje ostatnie opakowanie od lata używałam - więc nie wiem:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
senmon 29.01.2012 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 (edytowane) Madziu nawet nie ma na ebay-u ;( Lecę obdzwaniać douglasy Edytowane 29 Stycznia 2012 przez senmon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts