Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

MagdaZZZ się urządza - będzie eklektycznie (chyba;)

Recommended Posts

Stolatstolatniechżyjeżyjenam!!!

Ja poproszę Paralyzera (bo powinnam iść spać, ale tak mnie nosi, że chyba tylko jakiś obuch w głowę by mi pomógł) :)

A, i nie jestem na diecie - właśnie zamiast kolacji wtrząchnęłam opakowanie faworków i 1/3 opakowania ptasiego mleczka wanilia+cynamon*, ale jeszcze kawałeczek tortu zmieszczę ;)

*)może dlatego tak mnie roznosi, bo cukru się naćpałam?

Edytowane przez joliska

• Odpowiedzi 12,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ha, ja na rozchodniaczka wpadłam...drinunia wybieram losowo..ważne żeby otumanił i spać pogonił :D

Madzia, Gratulacje!! kolejnych 400 i więcej stron Twemu wątkowi życzę, ale pod warunkiem, że zdjęcia zbierzesz do kupy i wstawisz w osobnym miejscu :D...i 2 milionów odwiedzin...a co... to jeszcze jeden drineczek i spadam sprawdzić czy agawi zdjęcia wstawiła :D

Edytowane przez madileo

http://gify.magazynek.org/pictures/Emotikony/%C5%9Awi%C4%99ta/Urodziny/003.gif

ja na drineczka też mogłam się załapać bo moje dziecię wstało imprezową pora o 3.40 :lol:

Madziu kolejnych melionów i setek postów -- ale to masz jak w banku :yes: - szczególnie że Twój wątek dopiero teraz przy wykończeniówce nabierze tępa !!!!!

Kochani Moi, a wiecie, że mój wątek dziś (znaczy się już wczoraj;)) obchodził Pierwsze Urodzinki:wiggle:

Zapraszam na drineczka w związku z tym - tylko na jednego i bez tortu, bo przecież większość z nas na diecie:lol2:

Ale przy takiej okazji tego jednego wypada wypić;) Mówcie na co macie ochotę...

Zostało coś jeszcze po nocnej imprezie :lol2:

Madzia, gratulacje z roczku i życzenia kolejnych (spędzonych nie tylko na poszukiwaniach zaginionych lamp i kratek) :hug:

a coś ty myślałaś:lol2: najchętniej każdą śrubkę bym ogarnęła;) ale to uleczalne? powiedz, że tak:lol2:

Nie chcę Cię martwić... :rotfl:

Madzia to jest uleczalne, ale bazuje na jednym wyjątkowym przypadku - SOBIE :lol2: :rolleyes:

Minie Ci jak już ogarniesz czym tą dziurę zakryć :lol2: później patrząc w górę będziesz się śmiać, że przejmowałaś się koniczynką :lol:

Aha, i znajdziesz sobie kolejną dziurę do analizowania!

Jeszcze taką znalazłam:lol2:

http://www.grzejnik.mania.pl/kratki_wentylacyjne.html

Robią też ekrany maskujące do grzejników - może komuś się przyda taki namiar;)

Dzięki! Zapisane w magicznym notesie :)

Dzięki Kochane:hug: Dziękuję w imieniu swoim i swojego wątku;)

Trochę kicha, że się zmyłam wczoraj z własnej imprezy co:lol2: ale wypiłam jednego drinka i mi przykro było, że więcej nie mogę - wolałam się zmyć;)

A poza tym mąż zaproponował,że poświętuje ze mną - nie mogłam odmówić:rotfl:

Za późno sie zorientowałam, i prawie urodziny przegapiłam;)

Muszę jeszcze wrócić do mojej klątwy:lol2: Wzoraj się dowiedziałam, że podkład, którego używam też jest wycofany - nosz qwa:mad::bash::bash:

Może wam uda się jeszcze gdzieś znaleźć ostatni egzemplarz;) Bo mi jedynie wpadł w ręce używany testr na allegro:( bourjois mineral matte 85

Dzięki Kochane:hug: Dziękuję w imieniu swoim i swojego wątku;)

Trochę kicha, że się zmyłam wczoraj z własnej imprezy co:lol2: ale wypiłam jednego drinka i mi przykro było, że więcej nie mogę - wolałam się zmyć;)

A poza tym mąż zaproponował,że poświętuje ze mną - nie mogłam odmówić:rotfl:

Za późno sie zorientowałam, i prawie urodziny przegapiłam;)

Muszę jeszcze wrócić do mojej klątwy:lol2: Wzoraj się dowiedziałam, że podkład, którego używam też jest wycofany - nosz qwa:mad::bash::bash:

Może wam uda się jeszcze gdzieś znaleźć ostatni egzemplarz;) Bo mi jedynie wpadł w ręce używany testr na allegro:( bourjois mineral matte 85

Mężowi wspólnego świętowania odmówić nie mogłaś :lol2::lol2:

Madzia nie mów tylko że bourjois mineral matte 85 został wycofany ?

Madziu najlepszy podkład jaki miałam i za taką cenę. Teraz używam Giorgio Armani też jest fajny ale Bourjois nr 1. Miałam sobie go kupić znowu jak skończy mi sie Giorgio.... W poniedziałek lecę szukać go. A w douglasie już nie ma ?.

No to mnie rozumiesz:hug: Genialny jest prawda:yes:

Ja nie wiem czemu najlepsze rzeczy są wycofywane:cry: Ostatnio też się dowiedziałam, że taki genialny zestaw z Benefitu na spierzchnięte usta (peeling i balsam) też wycofali:evil: Lepszej rzeczy do ust na zimową porę nie znałam:mad:

Swój zestaw gdzieś zagubiłam:( Chyba w Szczecinie;)

No, ale wracając do boujois... w douglasie jeszcze nie sprawdzałam... tylko w superpharmie... ale jak w necie nigdzie nie ma, to mam złe przeczucia:( Ponoć już od dawna go nie ma, ale ja swoje ostatnie opakowanie od lata używałam - więc nie wiem:(