Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

MagdaZZZ się urządza - będzie eklektycznie (chyba;)

Recommended Posts

dziewcze może własnie z tej chęci nic nie wychodzi z tego.;)

sróbuj samym winem. jak wypijesz butelkę ( sama ale w towarzystwie, no znaczy na głowę ) masz gwarantowaną śrubę:jawdrop: ja juz 2 razy upiłam sie winem na umór:wiggle:

wnętrzarski temacik??? nad drzwiami się głowię... w piątek był stolarz do pomiarów... w czwartek przyjeżdża podpisać umowę - a ja nie jestem pewna czy takie chcę:cry: siedzę i szukam inspiracji, bo mi te jego wzory jednak nie pasują:roll: Choć znam od pół roku i mówiłam, że super;) - zabije mnie:(
czyli jakie??? będą????te drzwi???? Edytowane przez joliska

• Odpowiedzi 12,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ragazza a zwykły nivea soft próbowałaś? Ja go uwielbiam..... jest lekki nawilżający i mnie nie uczula, z innymi było różnie i czasami te droższe więcej kuku mi zrobiły.. dobry jest też polski z celii z takim seledynowo morska zakrętką... Jak babka badała mi skórę to stwierdziła, ze idealnie nawilzona, a pić, to ja mogę wcale nie pic...

Z perfum to uwielbiam Lancome Tresor, i Gucci ENVY ME...

ale tu się imprezowo zrobiło......

a męskie perfumy tez moga być??

moje ulubione:

Givenchy play, Shiseido Zen oraz white heat edition, CK Truth, gucci by gucci, dior homme sport, i klasycznie armani aqua di gio oraz chanel alure sport....

to ja tez drina poprosze coś egzotycznego..... hihihi

ooo i lolek zawitał:wiggle:

A ja mojego męża już ze 2 lata temu wbiłam w 1 MILLION (jak to do mnie pasuje:lol2:) Paco Rabbane - i jakoś nic innego teraz mi do niego nie pasuje:rolleyes: Choć wolałabym mu znaleźć coś innego, bo tym pachnie mój brat, mój tata... mam wrażenie, że wszyscy:rolleyes: Ale kocham ten zapach - nie umiem znaleźć jego godnego zastępcy;)

Ale się rozpisałyście nt kosmetyków! Ja nie będę bo za dużo bym musiała pisać. Podkłady przetestowałam w większości dostępne na polskim rynku i ciągle kupuję nowe ;) W ogóle uwielbiam kupować kosmetyki i czasami ciężko się oprzeć kolejnemu pięknemu pudełeczku Chanel :D

O pielęgnacji też mogłabym się rozwodzić ale Madzi drzwi są ważniejsze! Madzia wstaw inspiracje z drzwiami :)

Ja używam głównie Chloe, Tom Ford, Marc Jacobs i Dior Pondicherry a mój M La Nuit De L'Homme YSL...obłędne są :rolleyes:

Edytowane przez toya_m

Ale się rozpisałyście nt kosmetyków! Ja nie będę bo za dużo bym musiała pisać. Podkłady przetestowałam w większości dostępne na polskim rynku i ciągle kupuję nowe ;) W ogóle uwielbiam kupować kosmetyki i czasami ciężko się oprzeć kolejnemu pięknemu pudełeczku Chanel :D

O pielęgnacji też mogłabym się rozwodzić ale Madzi drzwi są ważniejsze! Madzia wstaw inspiracje z drzwiami :)

ty to zobaczysz jutro na żywo (mam nadzieję:)) wypociny mojego stolarza;)

dajecie jeszcze chwilę... szukam, wciąż szukam... narazie chyba nie jestem w stanie wytłumaczyć o co mi chodzi:roll:

A ja mojego męża już ze 2 lata temu wbiłam w 1 MILLION (jak to do mnie pasuje:lol2:) Paco Rabbane - i jakoś nic innego teraz mi do niego nie pasuje:rolleyes: Choć wolałabym mu znaleźć coś innego, bo tym pachnie mój brat, mój tata... mam wrażenie, że wszyscy:rolleyes: Ale kocham ten zapach - nie umiem znaleźć jego godnego zastępcy;)

oooo...Madzia mój starszy synuś 18- latek też tylko ONE MILLION i żaden inny :lol2:

ale dawaj już te drzwi :yes:

aaa...LA MER jak najbardziej również dla mężczyzn, :yes::yes::yes:

Edytowane przez Leia

sróbuj samym winem. jak wypijesz butelkę ( sama ale w towarzystwie, no znaczy na głowę ) masz gwarantowaną śrubę:jawdrop: ja juz 2 razy upiłam sie winem na umór:wiggle:

opcja "no znaczy na głowę" ;) była na kolędzie. Z tatowym winem w roli głownej ;)

na Madzi parapetówę zgłaszam oficjalnie dostarczyć 5L beczkę takowego! półsłodkie?

skład: owoce, cukier, woda źródlana i nic poza tym.. no może trochę pasji ;)

jedna butelka na głowę?

Dla mnie za mało :lol:

Wlaśnie, jakie te drzwi

To tak jak ja uwielbiam na K Boss Hugo Boss

I nie musi zmieniać (chociaż używa na przemian z Armani Code i Dolce Gabbana The One, też je lubię) bo jak mam od razu banana jak je poczuję :lol2:

Edytowane przez joliska

jak szukasz jakiejś ekstrawagancji to poleca Shiseido ZEN obie wersje a ten nowy white heat to juz d*pa odpada tak jak kiedyś damski Le Feu d`Issey, issey miyake albo się kocha albo nienawidzi.....

nie znam one million ale nie omieszkam sprawdzić.