monika996 30.01.2012 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 (edytowane) dziewcze może własnie z tej chęci nic nie wychodzi z tego. sróbuj samym winem. jak wypijesz butelkę ( sama ale w towarzystwie, no znaczy na głowę ) masz gwarantowaną śrubę ja juz 2 razy upiłam sie winem na umór:wiggle: wnętrzarski temacik??? nad drzwiami się głowię... w piątek był stolarz do pomiarów... w czwartek przyjeżdża podpisać umowę - a ja nie jestem pewna czy takie chcę siedzę i szukam inspiracji, bo mi te jego wzory jednak nie pasują Choć znam od pół roku i mówiłam, że super;) - zabije mnie:( czyli jakie??? będą????te drzwi???? Edytowane 31 Stycznia 2012 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 30.01.2012 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 czyli jakie??? będą????te drzwi???? Właśnie, przypomnij, bo ja szczegóły nie za bardzo pamiętam... I jakie masz wątpliwości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 30.01.2012 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 Jakie drzwi,pokaż inspiracje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 30.01.2012 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 madzia drinka z barku proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 30.01.2012 22:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 już, już, już drineczki rozdaję... http://i2.fmix.pl/fmi1159/7a853b350005a0fc4f248cfd/zdjecie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 30.01.2012 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 już, już, już drineczki rozdaję... http://i2.fmix.pl/fmi1159/7a853b350005a0fc4f248cfd/zdjecie.jpg ale fajne:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.01.2012 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 Ragazza a zwykły nivea soft próbowałaś? Ja go uwielbiam..... jest lekki nawilżający i mnie nie uczula, z innymi było różnie i czasami te droższe więcej kuku mi zrobiły.. dobry jest też polski z celii z takim seledynowo morska zakrętką... Jak babka badała mi skórę to stwierdziła, ze idealnie nawilzona, a pić, to ja mogę wcale nie pic...Z perfum to uwielbiam Lancome Tresor, i Gucci ENVY ME... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 30.01.2012 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 ale tu się imprezowo zrobiło...... a męskie perfumy tez moga być?? moje ulubione:Givenchy play, Shiseido Zen oraz white heat edition, CK Truth, gucci by gucci, dior homme sport, i klasycznie armani aqua di gio oraz chanel alure sport.... to ja tez drina poprosze coś egzotycznego..... hihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 30.01.2012 22:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 ooo i lolek zawitał A ja mojego męża już ze 2 lata temu wbiłam w 1 MILLION (jak to do mnie pasuje:lol2:) Paco Rabbane - i jakoś nic innego teraz mi do niego nie pasuje:rolleyes: Choć wolałabym mu znaleźć coś innego, bo tym pachnie mój brat, mój tata... mam wrażenie, że wszyscy:rolleyes: Ale kocham ten zapach - nie umiem znaleźć jego godnego zastępcy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
toya_m 30.01.2012 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 (edytowane) Ale się rozpisałyście nt kosmetyków! Ja nie będę bo za dużo bym musiała pisać. Podkłady przetestowałam w większości dostępne na polskim rynku i ciągle kupuję nowe W ogóle uwielbiam kupować kosmetyki i czasami ciężko się oprzeć kolejnemu pięknemu pudełeczku Chanel O pielęgnacji też mogłabym się rozwodzić ale Madzi drzwi są ważniejsze! Madzia wstaw inspiracje z drzwiami Ja używam głównie Chloe, Tom Ford, Marc Jacobs i Dior Pondicherry a mój M La Nuit De L'Homme YSL...obłędne są Edytowane 30 Stycznia 2012 przez toya_m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 30.01.2012 22:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 Ale się rozpisałyście nt kosmetyków! Ja nie będę bo za dużo bym musiała pisać. Podkłady przetestowałam w większości dostępne na polskim rynku i ciągle kupuję nowe W ogóle uwielbiam kupować kosmetyki i czasami ciężko się oprzeć kolejnemu pięknemu pudełeczku Chanel O pielęgnacji też mogłabym się rozwodzić ale Madzi drzwi są ważniejsze! Madzia wstaw inspiracje z drzwiami ty to zobaczysz jutro na żywo (mam nadzieję) wypociny mojego stolarza;) dajecie jeszcze chwilę... szukam, wciąż szukam... narazie chyba nie jestem w stanie wytłumaczyć o co mi chodzi:roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 30.01.2012 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 (edytowane) A ja mojego męża już ze 2 lata temu wbiłam w 1 MILLION (jak to do mnie pasuje:lol2:) Paco Rabbane - i jakoś nic innego teraz mi do niego nie pasuje:rolleyes: Choć wolałabym mu znaleźć coś innego, bo tym pachnie mój brat, mój tata... mam wrażenie, że wszyscy:rolleyes: Ale kocham ten zapach - nie umiem znaleźć jego godnego zastępcy;) oooo...Madzia mój starszy synuś 18- latek też tylko ONE MILLION i żaden inny ale dawaj już te drzwi aaa...LA MER jak najbardziej również dla mężczyzn, :yes: Edytowane 30 Stycznia 2012 przez Leia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziewcze 30.01.2012 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 dziewcze może własnie z tej chęci nic nie wychodzi z tego. sróbuj samym winem. jak wypijesz butelkę ( sama ale w towarzystwie, no znaczy na głowę ) masz gwarantowaną śrubę ja juz 2 razy upiłam sie winem na umór:wiggle: opcja "no znaczy na głowę" była na kolędzie. Z tatowym winem w roli głownej na Madzi parapetówę zgłaszam oficjalnie dostarczyć 5L beczkę takowego! półsłodkie? skład: owoce, cukier, woda źródlana i nic poza tym.. no może trochę pasji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 30.01.2012 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 (edytowane) dziewcze może własnie z tej chęci nic nie wychodzi z tego. sróbuj samym winem. jak wypijesz butelkę ( sama ale w towarzystwie, no znaczy na głowę ) masz gwarantowaną śrubę ja juz 2 razy upiłam sie winem na umór:wiggle: jedna butelka na głowę? Dla mnie za mało Wlaśnie, jakie te drzwi ooo i lolek zawitał A ja mojego męża już ze 2 lata temu wbiłam w 1 MILLION (jak to do mnie pasuje:lol2:) Paco Rabbane - i jakoś nic innego teraz mi do niego nie pasuje:rolleyes: Choć wolałabym mu znaleźć coś innego, bo tym pachnie mój brat, mój tata... mam wrażenie, że wszyscy:rolleyes: Ale kocham ten zapach - nie umiem znaleźć jego godnego zastępcy;) To tak jak ja uwielbiam na K Boss Hugo Boss I nie musi zmieniać (chociaż używa na przemian z Armani Code i Dolce Gabbana The One, też je lubię) bo jak mam od razu banana jak je poczuję Edytowane 31 Stycznia 2012 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 30.01.2012 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 ja drinków nie pijam, bo "choruję"...za to lubię whisky z colą ale osobno...i jeszcze lubię wódkę z sokiem porzeczkowym też osobno winko czasami...góra pół lampki bo działa na mnie niesamowicie nasennie szok ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 30.01.2012 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 ooo i lolek zawitał A ja mojego męża już ze 2 lata temu wbiłam w 1 MILLION (jak to do mnie pasuje:lol2:) Paco Rabbane - i jakoś nic innego teraz mi do niego nie pasuje:rolleyes: Choć wolałabym mu znaleźć coś innego, bo tym pachnie mój brat, mój tata... mam wrażenie, że wszyscy:rolleyes: Ale kocham ten zapach - nie umiem znaleźć jego godnego zastępcy;) jak szukasz jakiejś ekstrawagancji to poleca Shiseido ZEN obie wersje a ten nowy white heat to juz d*pa odpada tak jak kiedyś damski Le Feu d`Issey, issey miyake albo się kocha albo nienawidzi..... nie znam one million ale nie omieszkam sprawdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gabi.gg 30.01.2012 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 Mój mąż też teraz używa 1 Million PR . A jego ulubiony zapach to Cartier Declaration - niebanalny i bardzo elegancki, i świetnie nadaje się na różne okazje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 30.01.2012 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 (edytowane) d*pa odpada tak jak kiedyś damski Le Feu d`Issey, issey miyake albo się kocha albo nienawidzi..... . ooo lolek znasz ten zapach ??? ja go KOCHAM niezmiennie od prawie 20 lat no może 14 Edytowane 30 Stycznia 2012 przez Leia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 30.01.2012 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 ooo lolek znasz ten zapach ??? ja go KOCHAM niezmiennie od prawie 20 lat oj znam znam i mam z nim sporo wspomnień .... hihihihi ale nam sie off-top zrobił Madzia nie bij .... wytłumacz..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 30.01.2012 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 muszę sprawdzić ten 1 milion, ale jeśli jest ostry piżmowy, to mówcie, bo takich szczerze nie znoszę, to nie będę się*fatygować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts