agawi74 01.02.2012 00:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Aguś, tu się nie ma z czego śmiać No było by tak, było? No sama powiedz;) No pewnie taaak, ale chyba tylko bardzo mocno niezorientowani wnętrzarsko ludzie mogli by tak pomyśleć Madzia mnie Twój podział drzwi bardzo się podoba, ale przyznam, że na większości klasycznych inspiracji jest właśnie góra większa od dołu i ja też tak zrobiłam. Powtarzam Twoje tyż pikne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maDZIUNIA1719509901 01.02.2012 00:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Ależ nie ma sprawy, to są rysunki dla klientki, wysłałam po prostu to co miałam.Tak, wg mnie takie proporcje są znacznie lepsze - bardziej klasyczne, ale też bardziej eleganckie poprzez wydłużenie części górnej i dość wąską cześć środkową (Twoje jakby troszkę za bardzo przysadzista). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 01.02.2012 00:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Rozumiem, że nie przekonuje Cię i system oszczędzający wodę jaki posiada, ani wyciągana wylewka? A to ja nie za bardzo zorientowana jednak jestem: zlew masz na wyspie, tak? To ona takie cuda ma? Muszę się jej jeszcze dogłębniej przyjrzeć Tak, tak:yes: zlew na wyspie... akurat tył baterii będzie przodem do siędzących... a tam wielkie IKEA:o:lol2: Widąć, starali się być dyskretni i zrobili logo z tyłu - pechowo dla mnie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 01.02.2012 00:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Zrozumiałam, że mogę wiec wrzucam dla porównania... moje: http://i2.fmix.pl/fmi377/c450f92f001e35384f286631/zdjecie.jpg Twoje: http://i1.fmix.pl/fmi2461/ed1f11750020aea64f288479/zdjecie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 01.02.2012 00:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 ... jest nad czym myśleć ale jutro:lol2: mąż krzyczy;) - coś strasznie zaborczy ostatnio się zrobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maDZIUNIA1719509901 01.02.2012 00:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 (edytowane) Ekhm... aaa... (uwaga, teraz zamieszam) - nie można by tak zlewu zrobić na blacie równoległym do wyspy...? Już abstrachując od WIELKIEGO LOGO na baterii to zlew na wyspie jest takim sobie rozwiązaniem - jak mam być szczera - np. czajnik, który powinien stać przy zlewie, żeby się z niego wygodnie korzystało postawisz na wyspie? ... jest nad czym myśleć ale jutro mąż krzyczy - coś strasznie zaborczy ostatnio się zrobił Mój też Idę, do jutra:bye: Edytowane 1 Lutego 2012 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 01.02.2012 00:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Pa dziewczynyhttp://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/sleeping/smileys-sleeping-388138.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 01.02.2012 00:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 wróciłam jeszcze na sekundę, bo pewna refleksja mnie naszła... maDZIUNIA, ale Twoja klientka ma standardowe drzwi chyba? Bo weźmy pod uwagę, że moje mają 240 cm... wydaje mi się, że taki podział, jak Ty zaprojektowałaś - u mnie byłby dziwny:roll: A może się mylę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 01.02.2012 00:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 to zlew na wyspie jest takim sobie rozwiązaniem - jak mam być szczera - np. czajnik, który powinien stać przy zlewie, żeby się z niego wygodnie korzystało postawisz na wyspie? Czajnik czajnikiem (ja mam filtr Brita, podchodzę, nalewam 2l i zapominam), mój stoi dalej od zlewu, ale dla Magdy, osoby która sporo gptuje myślę że jak najwięcej blatu na wyspie to jest to o co powinna walczyć. A zlewem zabierze się go tyle że zostaną małe nieużyteczne wypierdki. Magda, serio przemyśl to. Zlew powinnaś umieścić gdzieś tam, nie w centrum świata tak jakby miał być punktem pokazowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gabi.gg 01.02.2012 01:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Magda, jeżeli chciałabyś, to mogę Ci posłać zdjęcie wnętrza z drzwiami wysokimi na 240-250 cm, które mają jeszcze trochę inny podział. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 01.02.2012 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 A mnie się bardziej podoba podział drzwi zaproponowany przez (ma)DZIUNIĘ, na tym Twoim Magda jakoś ta klamka dziwnie wypada względem środkowej części... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 01.02.2012 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Tu są trójdzielne, równe góra-dół, klamka w świetle wąskiej części http://t1.ftcdn.net/jpg/00/10/11/90/400_F_10119072_5OZ2FQm6FBT39VDIrSa2tlufYxpe1sIw.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 01.02.2012 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Tu są trójdzielne, równe góra-dół, klamka w świetle wąskiej części http://t1.ftcdn.net/jpg/00/10/11/90/400_F_10119072_5OZ2FQm6FBT39VDIrSa2tlufYxpe1sIw.jpg I takie sie najlepiej bronią, tylko kwestia wysokości klamki przy 240cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 01.02.2012 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 I takie sie najlepiej bronią, tylko kwestia wysokości klamki przy 240cm. No właśnie, bo na MAgdy rysunku ta klamka jakoś tak krzywo wypadała... A na jakiej wysokości planujesz klamki Magdo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 01.02.2012 08:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 I takie sie najlepiej bronią, tylko kwestia wysokości klamki przy 240cm. No właśnie:roll: Może faktycznie muszę spróbować przeprojektować te moje wg schematu zaproponowanego przez maDZIUNIĘ... itą środkową część zrobić na wysokości klamki (105 cm o ile pamiętam)... a resztę podziałów - jak wyjdzie... jolcia, swoją drogą ładne drzwi:yes: fajna opaska... może taką Magda, jeżeli chciałabyś, to mogę Ci posłać zdjęcie wnętrza z drzwiami wysokimi na 240-250 cm, które mają jeszcze trochę inny podział. tak, poproszę Czajnik czajnikiem (ja mam filtr Brita, podchodzę, nalewam 2l i zapominam), mój stoi dalej od zlewu, ale dla Magdy, osoby która sporo gptuje myślę że jak najwięcej blatu na wyspie to jest to o co powinna walczyć. A zlewem zabierze się go tyle że zostaną małe nieużyteczne wypierdki. Magda, serio przemyśl to. Zlew powinnaś umieścić gdzieś tam, nie w centrum świata tak jakby miał być punktem pokazowym tego tematu proszę nie poruszajcie;) podłączenia są już na środku kuchni, na około rozciagnięta podłogówka... nic już z tym nie mam zamiaru robić Z resztą przecież najpierw podłączenie było normalnie w ciagu kuchennym - i to dopiero był dramat:roll: Wychodziły mi 3 półmetrowe skrawki blatu:sick: Teraz mam długi blat z lewej i długi z prawej strony kuchenki... a ja jednak przy kuchence pracuję a nie przy zlewie:no:... także decyzja była przemyślana:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 01.02.2012 08:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 No właśnie, bo na MAgdy rysunku ta klamka jakoś tak krzywo wypadała... A na jakiej wysokości planujesz klamki Magdo? standard... wysokość drzwi nie wpływa na wysokosć klamki;) Dlatego u mnie klamka nie wypadnie na środku na pewno:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 01.02.2012 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Mnie zastanawia jeszcze jedno - Magda: drzwi 240 + opaska + sztukateria ... Zostanie Ci choć kawałek światła ściany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 01.02.2012 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 pani się nie martwi;) otwór tyle ma... więc skrzydło będzie 235, a opaska kończy sie na 245... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maDZIUNIA1719509901 01.02.2012 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 wróciłam jeszcze na sekundę, bo pewna refleksja mnie naszła... maDZIUNIA, ale Twoja klientka ma standardowe drzwi chyba? Bo weźmy pod uwagę, że moje mają 240 cm... wydaje mi się, że taki podział, jak Ty zaprojektowałaś - u mnie byłby dziwny:roll: A może się mylę? Tak, to są standardowej wysokości drzwi - skrzydło 205 cm (nie wiedziałam, że masz drzwi wysokie na 240cm). Trzeba to narysować. Zróbmy więc deal8) ja to spróbuję narysować, a Ty mi powiesz jak się na tym forum zamieszcza grafiki:wiggle: Joliska, te drzwi, które zamieściłaś są już dla mnie za "nowoczesne" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 01.02.2012 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Ależ one niczym się od Waszych obrazków nie różnią Instrukcja wklejania zdjęć jest na każdej stronie przypięta - to naprawdę proste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts