MagdaZZZ 04.02.2012 23:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 (edytowane) ach, bo ja piczka zapomniałam inspiracji wstawić... zerknij jeszcze raz... mają być wiszące szafki - przeszklone... wtedy witryna odpada:no: No i w jej miejsce mogę wstawić wysoki słupek, albo wiszące szafki zrobić na całej ścianie z pochłaniaczem na środku (wtedy wypadnie dokładnie pomiedzy lampami nad wyspą - będzie symetria jak ta lala:wiggle:) Chyba się skłaniam ku tej 3 wersji... cały sprzęt w jednym miejscu, a główna ściana prościutka, regularna, bez udziwnień... jedynie szfki, płyta i pochłaniacz... Tylko znowu taka nie za wielka zamrażarka:roll: PS cośmi się stało ze spacją:mad:(może to ostatni wypadek mojego dziecka - wylało mi mleko na komputer:mad:) Nie wciska się podczas szybkiego pisania... wszystkie wyrazy zlewają się w dłuuuuugi ciąg:sick: Muszę wracać i wszytsko poprawiać Co z tym zrobić????????? Edytowane 4 Lutego 2012 przez MagdaZZZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 04.02.2012 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 Madziu a nie masz jakiejś kanciapki, ala spiżarki co by wstawić zamrażarkę? Problem z głowy Ja tez skłaniam się do wersji nr 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 04.02.2012 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 Madzia, wyjmij klawisz i sprawdź czy nic pod nim nie ma, ja kiedyś miałam okruch pod "g" . Teraz już rozumiem. Najładniej ze sprzętem w jednym miejscu. Pomyśl ile tego jedzenia zamrażasz i czy super ogromna zamrażarka Ci potrzebna. Ja zamrażam głównie mięso i jakieś nadwyżki jedzenia albo jak coś mamusia przygotuje . Tak mi się wydaje, że ta ściana jest widoczna i lodówka psułaby efekt. Albo robisz imprezkę, idziesz do lodówki i każdy ogląda co w niej masz jeśli Cię taki argument przekonuje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ruby 04.02.2012 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 (edytowane) Ja też do 3 się skłaniam. Ale nie przemyślałam tego dobrze więc może czegoś nie uwzględniam na pierwszy rzut oka: 3 Z klawiaturą - to jeśli dobrze nie wyschło to może robią się tam małe spięcia, może przejdzie. A jeśli wyschło już to pewnie pozlepiało się tam.. trzeba rozebrać i oczyścić.. Najlepiej takim płynem do czyszczenia elektroniki. Natknęłam się ostatnio na takie foto, styl całkiem inny, ale układ podobny: http://www.i-d-d.com/interior_designers_directory/Stedila_Design_New_York_City_Interior_Designer_2.jpg Edit: zgadzam się z yokastą co do wad lodówki na głównej ścianie i co do ewentualnego okruszka - też miałam Edytowane 4 Lutego 2012 przez Ruby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 04.02.2012 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 mają być wiszące szafki - przeszklone... wtedy witryna odpada:no: No i w jej miejsce mogę wstawić wysoki słupek, albo wiszące szafki zrobić na całej ścianie z pochłaniaczem na środku (wtedy wypadnie dokładnie pomiedzy lampami nad wyspą - będzie symetria jak ta lala:wiggle:) TAK, TAK świetny pomysł:wiggle:Bardzo mi się podoba ta nowa wersja:) Witryny takie troszkę oklepane są W temacie klawiatury- czy już restartowałaś kompa po mlecznej kąpieli? Jeśli tak, to podsusz klawiaturę suszarkę-jak nie pomoże to obawiam się, że może być do wymiany:sick: Ja tak kiedyś załatwiłam swoją służbową wywalając cały jogurt:bash::oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 04.02.2012 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 Madga, tak na szybko, to chyba wersja 3. Ale muszę się z tym przespać Na razie, sen z powiek spędza mi moja lodówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 04.02.2012 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 Mleczna kąpiel moja 1,5 roczna chrześnica lubi łapać np. dwie porcelanowe miseczki i nieść do cioci (czyt. do mnie) trzymając koniuszkami palców. zawsze mnie tym rozbraja, bo niesie je jak prawdziwa dama Madzia, ale te wiszące przeszklone tak? Czyli witryny ? Tylko nie takie ala kredens (bo tak mi się kojarzą witryny stykające się ze stojącymi szafkami). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KashaG 04.02.2012 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 Magda, wizualnie wersja trzy, praktycznie i funkcjonalnie wersja dwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 04.02.2012 23:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 A w laptopach klawiatura jest wyjmowana? Chyba nie:( Niby ona to mleko wylała na zamknię tego lapka... i też nie tak wiele;) Ale jednak od tego czasu coś z tą spacją nie tak:( Męczę się strasznie:cry: karolku, a którą zamrżarkę do spiżarni byś wstawiła? Tą wielką??? Pytam z ciekawosci;) bo nie posiadam takowej...jedynie wielką ścianę wysokiej zabudowy, która ma byćna zapasy itp... ale ta ściana ma być zakamuflowana - fronty na klik-klak, kinkiety... reling od zamrażarki psułby efekt - odpada:no: A gdybym robiła taki długi ciąg wiszących szafek (4 metry minus okap)... to zrobiły byście wszystko przeszklone? czy jednak jakiś miks pełnych frontów i szyb:rolleyes: macie jakieś inspiracje może?http://imgx.wizaz.pl/forum/images/smilies/nowe/prosi.gif Ruby - dziękuję Mam to zdjecie w swoich inspiracjach - jedno z tych, na których się wzorowałam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 04.02.2012 23:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 Madzia, ale te wiszące przeszklone tak? Czyli witryny ? Tylko nie takie ala kredens (bo tak mi się kojarzą witryny stykające się ze stojącymi szafkami). Dokładnie:yes: Tamta miała być a'la kredens... teraz zwykłe wiszące witrynki... A Ty masz podobnyukład tej ściany... ale ty nie jesteś zadowolona ze swoich? Dobrze kojarzę? dlaczego nie? Magda, wizualnie wersja trzy, praktycznie i funkcjonalnie wersja dwa No właśnie... i co tu wybrać? Którym z tych aspektów się kierować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 04.02.2012 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 (edytowane) Magda, przeciez każdy klawisz jest osobno:) ja mam wyjmowane . Ja niezadowolona? Przeciwnie! Bardzo je lubię :D:D. Miałam ostatnio chwilowe kuchenne zaćmienie ale wychodze na prostą i witrynki w dalszym ciągu uważam za piękne. Najbardziej fajne jest to, że są symetryczne, cała ściana taka jest . Masz tyle pięknych przedmiotów, które mogłabyś wyeksponować, że hoho. Zabudowane szafki to nie to samo. Edytowane 4 Lutego 2012 przez yokasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 04.02.2012 23:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 TAK, TAK świetny pomysł:wiggle:Bardzo mi się podoba ta nowa wersja:) Witryny takie troszkę oklepane są Ale u mnie dalej będą witryny - i to więcej:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 04.02.2012 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 A w laptopach klawiatura jest wyjmowana? Chyba nie:( W moim HP jest:yes:Właśnie sprawdziłam, wszystko wyjmuje się pojedynczo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 04.02.2012 23:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 Magda, przeciez każdy klawisz jest osobno:) ja mam wyjmowane . Ja niezadowolona? Przeciwnie! Bardzo je lubię :D:D. Miałam ostatnio chwilowe kuchenne zaćmienie ale wychodze na prostą i witrynki w dalszym ciągu uważam za piękne. Najbardziej fajne jest to, że są symetryczne, cała ściana taka jest . Masz tyle pięknych przedmiotów, które mogłabyś wyeksponować, że hoho. Zabudowane szafki to nie to samo. Acha, a no to sorry:hug: Jakoś tak mi się wydawało, że mówiłaś, że dziś byś z nich zrezygnowała... ale może sięprzesłyszałam(przewidziałam;))... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 04.02.2012 23:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 Próbowałam wyciagnąć... nie mogę Teraz jeszcze gorzej chodzi:cry: Cośstrasznie mocno go trzyma... mmmmęęęęęęężżżżżżżuuuuuu:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 04.02.2012 23:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 Ale u mnie dalej będą witryny - i to więcej:( Ale chodziło mi o tą główną ścianę na wprost wyspy. Symetrycznie wiszące przeszklone szafki powinny wystarczyć- jest ich sporo. Dlatego tą klasyczną witrynę możesz śmiało zamienić na lodówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 04.02.2012 23:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 karolku, a którą zamrżarkę do spiżarni byś wstawiła? Tą wielką??? Pytam z ciekawosci;) bo nie posiadam takowej...jedynie wielką ścianę wysokiej zabudowy, która ma byćna zapasy itp... ale ta ściana ma być zakamuflowana - fronty na klik-klak, kinkiety... reling od zamrażarki psułby efekt - odpada:no: Nie doczytałam że ty masz inny plan na zabudowę. Myślałam że znajdzie się u Ciebie jakiś większy popierdziolnik na wszystko co do kuchni się nie zmieści ewentualnie nie pasuję . A witrynki - jestem za .Sama mam i je bardzo je lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 04.02.2012 23:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 Ale chodziło mi o tą główną ścianę na wprost wyspy. Symetrycznie wiszące przeszklone szafki powinny wystarczyć- jest ich sporo. Dlatego tą klasyczną witrynę możesz śmiało zamienić na lodówkę yhyyy, no to dobrze:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 04.02.2012 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 (edytowane) Acha, a no to sorry:hug: Jakoś tak mi się wydawało, że mówiłaś, że dziś byś z nich zrezygnowała... ale może sięprzesłyszałam(przewidziałam;))... Może pisałam, kobieta zmienną jest . Dziś bym z nich NIE zrezygnowała . Podważ czymś klawisz No dobra, może nie do końca Twoje i nie do końca o to chodziło ale coś wrzucam. Wyrzucę jakby co z pełnymi http://img4.southernliving.com/i/2009/09/formal-family-home/white-kitchen-l.jpg?400:400 przeszklone http://www.housebeautiful.com/cm/housebeautiful/images/7-blue-kitchen-1007_xlg.jpg http://www.mariakillam.com/wp-content/uploads/bloggerimgs/3.bp.blogspot.com/_pCtYBqw7SEE/SwiowwbNKWI/AAAAAAAAEN0/xwR-g9myVZ8/s1600/Picture+4.png Ale ja chyba dalej nie rozumiem . Jesli lodówka zastąpi kredens to będą jeszcze po dwie witrynki na lewo i prawo od okapu? A jeśli tej lodówki nie będzie to co zamiast niej? Trzy po prawej i dwie po lewej ? Za późno dla mnie chyba Edytowane 5 Lutego 2012 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 04.02.2012 23:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 Ale ja chyba dalej nie rozumiem . Jesli lodówka zastąpi kredens to będą jeszcze po dwie witrynki na lewo i prawo od okapu? A jeśli tej lodówki nie będzie to co zamiast niej? Trzy po prawej i dwie po lewej ? Za późno dla mnie chyba Dokładnie:yes: Witryny będą się rozciągały między lewą ścianą a kominem po prawej... albo między lewą ścianą a wysokim słupkiem przy kominie;)...zawszeokpa będzie centralnie na środku:yes: Dzięki za inspiracje:hug: Druga i trzecia bardzo mi się podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts