wyanna 04.02.2012 23:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 Madziu, jeśli coś ci siedzi w klawiaturze to postaw wyłączonego lapa na boku i przedmuchaj z bliska suszarką na zimnym nawiewie. Coś powinno ruszyć A przynajmniej podsuszyć. Szafek nie ogarniam. Witrynek nie lubię, tematu lodówek jeszcze z pół roku nie będę rozumieć. Procenty szumiom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 05.02.2012 00:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 Madziu, jeśli coś ci siedzi w klawiaturze to postaw wyłączonego lapa na boku i przedmuchaj z bliska suszarką na zimnym nawiewie. Coś powinno ruszyć A przynajmniej podsuszyć. Szafek nie ogarniam. Witrynek nie lubię, tematu lodówek jeszcze z pół roku nie będę rozumieć. Procenty szumiom no to żeśsięwypowiedziała:rotfl: ^ | widzicie co mi wychodzi bez tych spacji:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 05.02.2012 00:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 Znaczy się usunąć 1? 2 i 3 mi tez się podobają Dobra, ja spadam, a jutro zobaczę do czego doszłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 05.02.2012 00:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 Rany, jakbyś bliżej mieszkała, to bym ci tę spację zrobiła. Ja miałam ostatniego lapa 5 lat, nie wymieniałam, bo nie widziałam powodu, a potem tak się przywiązałam, że naprawiałam praktycznie wszystko. Klawiaturę wymieniałam dwa razy, reanimowałam kilkaset razy, wymieniałam padniętą eletronikę w dysku twardym, wiatraczki, zasilacze, gniazda, co tylko chcesz Klawiatura jest całkowicie wymontowywalna, wystarczy, ze obudowę zdejmiesz z wierzchu, ona jest płaska, podłączona tylko kabelkiem do gniazda pod spodem. A przy okazji, jaki masz model tego lapa, bo nie pamiętam? Czy ty byłaś wielbicielką vaio? Bo jeśli tak, to spraw sobie skina do vaio. Widziałam ostatnio w juesej, takie z sylikonu, pisze się świetnie a kawę można wylewać na to hobbistycznie (tudzież jeść kruszonkę bez talerza) :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 05.02.2012 00:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 nie nie:no: nie usuwaj... trochę przyciężka jak dla mnie... może przez te pełne fronty u góry:rolleyes: Ale zostaw... parę istotnych detali można wychwycić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ruby 05.02.2012 00:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 Lepiej Madziu sama nie wyjmuj.. Łatwo urwać, a wtedy na nowy poczekasz trochę.. Z tego co wiem to można wyjmować i każdy klawisz osobno i klawiaturkę całą. Ostatnio znajomy czymś zalał, niektóre literki nie stykały i mój A. wyjął mu klawiaturę i czyścił od spodu. Ja czasem tak mam, że mi jakiś klawisz gorzej chodzi, ale potem samo przechodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 05.02.2012 00:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 RaKlawiatura jest całkowicie wymontowywalna, wystarczy, ze obudowę zdejmiesz z wierzchu, ona jest płaska, podłączona tylko kabelkiem do gniazda pod spodem. A przy okazji, jaki masz model tego lapa, bo nie pamiętam? Czy ty byłaś wielbicielką vaio? Bo jeśli tak, to spraw sobie skina do vaio. Widziałam ostatnio w juesej, takie z sylikonu, pisze się świetnie a kawę można wylewać na to hobbistycznie (tudzież jeść kruszonkę bez talerza) :D:D Pomysł z kruszonką bardzo by mi się podobał ale teraz nie mam VAIO:no: Lepiej Madziu sama nie wyjmuj.. Łatwo urwać, a wtedy na nowy poczekasz trochę.. Z tego co wiem to można wyjmować i każdy klawisz osobno i klawiaturkę całą. Ostatnio znajomy czymś zalał, niektóre literki nie stykały i mój A. wyjął mu klawiaturę i czyścił od spodu. Ja czasem tak mam, że mi jakiś klawisz gorzej chodzi, ale potem samo przechodzi Na to liczężesamo przejdzie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 05.02.2012 00:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 Na to liczężesamo przejdzie;) Niech dobrze wyschnie. Potem się wykruszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 05.02.2012 00:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 dalej o pecetach wypowiedziałam się Magda u siebie i dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 05.02.2012 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 - jest wycofana z producji - można upolować ostatnie egzemplarze;) Ja mam lodówkę z opcji 2 (tę samą) i zamrażarkę wysoką liebherra tylko bez kostkarki. Jestem baaardzo zadowolona - zwłaszcza z tej wielkiej zamrażarki - mam tak jak piszesz - w końcu mam porządek w zamrażarce - w jednej pieczywo, w jednej warzywa, w jednej owoce, w jednej ryby i mięso surowe, w jednej gotowe dania - to jest cuuudowne:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 05.02.2012 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 Hmmm, która opcja wg was najlepsza? Najbardziej funkcjonalna... Wczytałam się Jeszcze chyba nie jest za późno? Pytania pomocnicze: 1. ciąg kuchenny w kształcie litery L z wyspą, dobrze pamiętam? 2. po prawej to znaczy po prawe stojąc przodem do okapu, tak? 3. opcja 3 nie robi w sumie żadnej rewolucji w układzie szafek? Poza ewentualną rezygnacją z witryny? Nadal zostaję przy opcji numer 3. Opcja z szufladową chłodziarką jest super. Niestety nie mam doświadczenia w użytkowaniu. I jeśli jesteś pewna, że wystarczy Ci szafek, to zrezygnowałabym z tej witryny. Byłoby prawie jak na inspiracji Płytki w takim układzie do skucia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KashaG 05.02.2012 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 Magda, link do tego kominka: http://www.chesneys.co.uk/product_details.asp?id={9CBB4477-E93C-4C5B-92B7-526FF074B0AF}i paleniska:http://www.chesneys.co.uk/products_baskets_dogs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 05.02.2012 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 Magda, link do tego kominka: http://www.chesneys.co.uk/product_details.asp?id={9CBB4477-E93C-4C5B-92B7-526FF074B0AF} i paleniska: http://www.chesneys.co.uk/products_baskets_dogs Kochana - te kominki przecież znam - przecież to właśnie moja inspiracjailinki nieraz wklejałam:yes: Ale moje pytanie brzmi - kupiliście oryginalny? Mi powiedziano, że to wychdzi jakaś kosmiczna kwota z dostawą... oczywiscie przezsklep,to jeszcze ich marża dochodziła; )Ale podejrzewam, że gdyby przez stronę producenta, to też nie tanio wyjdzie... No i on jest dla mnie stanowczo za duży 0 ma 150 cm, a ja mogę mieć max 120 szerokości:( Takzenie zostaje nic, tylko robić Ale błagam, zdradź w takim razie jaka była jego całkowita cena? (samej obudowy - ona już była z tą płytą granitową na dole???) I z czego jest oryginalnie wykonany? Ja planuję zrobić go z wapienia... mysiu kochana - wysunęłaś opcję nr 2 na prowadzenie:hug:też mi się wydaje, że taka zamrażara, to musi być czad:lol2: Muszę dziś z kobitką posiedzieć nad projektem i się zastanowić, co mi z szafek zostaje po załadowaniu się takimi wielkimi lodówami;) narendil - taka szufladowa to też może być niezła:yes:Mi się ten pomysł bardzo podoba... tylko...właśnie zostaję z malutkim zamrażalnikiem:( będzie burdello jak w obecnym;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
senmon 05.02.2012 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 Madziu polecam LIEBHERR IKB 3660. Moi rodzice mają taką samą i są bardzo zadowoleni. Właśnie rozmawiałam z mamą przed chwilką o niej. Powiedziała że by nie zamieniła ma inną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KashaG 05.02.2012 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 (edytowane) Kochana - te kominki przecież znam - przecież to właśnie moja inspiracjailinki nieraz wklejałam:yes: Ale moje pytanie brzmi - kupiliście oryginalny? Mi powiedziano, że to wychdzi jakaś kosmiczna kwota z dostawą... oczywiscie przezsklep,to jeszcze ich marża dochodziła; )Ale podejrzewam, że gdyby przez stronę producenta, to też nie tanio wyjdzie... No i on jest dla mnie stanowczo za duży 0 ma 150 cm, a ja mogę mieć max 120 szerokości:( Takzenie zostaje nic, tylko robić Ale błagam, zdradź w takim razie jaka była jego całkowita cena? (samej obudowy - ona już była z tą płytą granitową na dole???) I z czego jest oryginalnie wykonany? Ja planuję zrobić go z wapienia... mysiu kochana - wysunęłaś opcję nr 2 na prowadzenie:hug:też mi się wydaje, że taka zamrażara, to musi być czad:lol2: Muszę dziś z kobitką posiedzieć nad projektem i się zastanowić, co mi z szafek zostaje po załadowaniu się takimi wielkimi lodówami;) narendil - taka szufladowa to też może być niezła:yes:Mi się ten pomysł bardzo podoba... tylko...właśnie zostaję z malutkim zamrażalnikiem:( będzie burdello jak w obecnym;) Madzia, kominek jest orginalny , sprowadzony z Anglii. Materiał: wapień . Cena nie jest tajemnicą, nie ukrywam , tylko to ceny z kwietnia zeszłego roku. Acha, polski dystrybutor nic nie doliczał, podał ceny takie jakie były na angielskiej stronie. Acha, a to było wybrane palenisko: http://www.chesneys.co.uk/product_details.asp?id=%7B8E3650B9-7892-4B0D-90AF-C32D79B06B97%7D, trochę drogie, te wolno stojące są 3 razy tańsze, ale to było najpłytsze,a na tym mi zależało. Wiem od właścicieli, że sprawdza się rewelacyjnie Edytowane 5 Lutego 2012 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 05.02.2012 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 To jeszcze dodam na zachętę, że w końcu tak naprawę mogę sobie zapasy zrobić. Wcześniej z zamrażalnikiem normalnym takim razem z chłodziarką miałam bałagan i na nic miejsca. A teraz mogę sobie raz na miesiąc kupić zapasy mrożonek i nie muszę ciągle biegać na zakupy. Ja z mrożonek (warzyw i owoców w zimie, ryb z braku dostępu do świeżych zbyt często) sporo korzystam. Poza tym jak już gotuję to duuuże ilości i mrożę w pojemniczkach na jedną porcję obiadową - dla męża po pracy jest jak znalazł, zwłaszcza teraz - ja sobie robię jakieś dietetyczne obiadki, a jemu gotuję normalne dania w weekend i mrożę. No co tu ukrywać - kocham moją zamrażarkę. Lodówkę też polecam bardzo - jest pojemna, wygodna i ma komory biofresh, w których świetnie się przechowuje bez wysychania zwłaszcza warzywa, owoce, sery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 05.02.2012 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 Madzia, kominek jest orginalny , sprowadzony z Anglii. Materiał: wapień . Cena nie jest tajemnicą, nie ukrywam , tylko to ceny z kwietnia zeszłego roku. Acha, polski dystrybutor nic nie doliczał, podał ceny takie jakie były na angielskiej stronie. [ATTACH=CONFIG]99241[/ATTACH] okej:yes: czyli obudowa (z płytą podstawy) widzę wychodzi tyle samo (mniej więcej;)) co robiona... czyli mnie globalnie wyjdzie sporo mniej, bo całość na gotowo - ok. 5-tki;) Ale co za wkład jest w tym kominku? Otwarty? Bez szyby? bo u mnie BIO, więc całkiem inna historia;) A otwarty wkład, to dziś wielka rzadkość Pali się wtedy na tym palenisku??? I ostatnie pytanie;) Z czego wykonana jest ta czarna opaska wokół, wewnątrz otworu kominka... bo ja jeszcze nie wymyśliłamz czego to zrobię Myślałam, że z jakiejś blachy:roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 05.02.2012 10:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 pisałyśmy jednocześnie Kasha - czyli już wszystko wiem:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 05.02.2012 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 myszonik - kusisz tązamrażarą, oj kusisz:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
senmon 05.02.2012 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 (edytowane) Madzia co my dzisiaj jemy ?. Edytowane 5 Lutego 2012 przez senmon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts