MagdaZZZ 05.02.2012 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 Madziu nie ma sprawy:) ciesze się że jednak nie zdecydowałaś się na zostawienie tej lodówki na scianie z okapem. to nowe rozwiaznie duuzo lepsze. troche szkoda że nie da rady zostawic kinkietów ale nie można mieć wszystkiego. bedzie pieknie. Wiecie co... dwa kinkiety będą na tej zabudowie w holu (tam gdzie teraz ma być zamrażarka;))... może to i lepiej, ze w kuchni już ich nie będzie... jak by się patrzyło z salonu, to widać by było te dwie ściany obok siebie z różnymi kinkietami - chyba trochę za dużo szczęścia naraz:roll: Patrząc od strony telewizora w kierunku kuchni byłby taki widok oświetleniowy: - na pierwszym planie 2 piękne hamerykańskie lampy stojące na konsoli za sofą; - za nimi nad wyspą 2zwisy (niemiecki;)) - zazwisami (NIE W SYMETRII) 2 kinkiety obok okapu - a kawałekw bok 2 kinkiety Dehli z RH Za dużo grzybów w barsz:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 05.02.2012 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 Wersja PIERWOTNA: http://i3.fmix.pl/fmi1618/b200c427002c321e4f2ed5ab/zdjecie.jpg http://i2.fmix.pl/fmi782/0898f1ae0021b8bf4f2ed5ad/zdjecie.jpg Wersja DOTYCHCZASOWA: http://i1.fmix.pl/fmi915/f3a8bf62000d337e4f2da780/zdjecie.jpg http://i3.fmix.pl/fmi1521/efc531b900282b0a4f2da77e/zdjecie.jpg W stosunku do poprzedniej zwęziłam witrynę, przesunęłam trochę w prawo okap i wywalczyłam większą symetrię dolnych szafek. Wersja OSTATNIA http://i1.fmix.pl/fmi1392/afa0e477001504034f2ec043/zdjecie.jpg ALE będzie bez tego wysokiegosłupka po lewej i układ dolnych szafek podobny do tego z mojej wersji. Obok słupka z kawiarką i mikrofaląbędzie po prostu ścianka, do której dojdą podwieszane wutryny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 05.02.2012 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 Madzia, bardzo mi się podobają konsole za sofami i lampki na nich, a że nie masz tam ściany to gdzie je podłączysz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kredk 05.02.2012 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 zgaduje, że Magda zaplanowała jakieś gniazdka w podłodze;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 05.02.2012 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 Madzia, bardzo mi się podobają konsole za sofami i lampki na nich, a że nie masz tam ściany to gdzie je podłączysz ? a normalnie, do kontaktu;) http://i1.fmix.pl/fmi1252/ee3c49a900155bce4f2ed90c/zdjecie.jpg będą w podłodze pod sofami... jest jeszcze jeden pod drugą sofą - nie ujęty na zdjęciu... I do tego będą odpalane z pstyczka na ścianie:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 05.02.2012 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 zgaduje, że Magda zaplanowała jakieś gniazdka w podłodze;) jakbyś zgadła:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 05.02.2012 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 A to luzik fajne rozwiązanie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maDZIUNIA1719509901 05.02.2012 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 Wiecie co... dwa kinkiety będą na tej zabudowie w holu (tam gdzie teraz ma być zamrażarka;))... może to i lepiej, ze w kuchni już ich nie będzie... jak by się patrzyło z salonu, to widać by było te dwie ściany obok siebie z różnymi kinkietami - chyba trochę za dużo szczęścia naraz:roll: Patrząc od strony telewizora w kierunku kuchni byłby taki widok oświetleniowy: - na pierwszym planie 2 piękne hamerykańskie lampy stojące na konsoli za sofą; - za nimi nad wyspą 2zwisy (niemiecki;)) - zazwisami (NIE W SYMETRII) 2 kinkiety obok okapu - a kawałekw bok 2 kinkiety Dehli z RH Za dużo grzybów w barsz:no: Hmmm, racja, nie wiedziałam, że wyspa nie jest symetryczna względem ściany głównej, jakoś mi to umknęło. Opis tego jakie po kolei lampy potencjalny gość będzie oglądał mnie przekonuje... Nowa wersja fajna jeśli rzeczywiście podkręcisz ją jakimś ciekawym detalem. Tylko witrynki z zabudowy nie powinny "widzieć się" za bardzo z witrynką Selvy, bo mieszanka szprosów może być zabójcza;) Jak zamierzasz zrobić (skądinąd b. fajną) obudowę okapu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tess1 05.02.2012 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 Swietny pomysł z tymi kontaktami w podłodze, muszę o tym pamiętać u mnie na budowie. Mi sie też marzą takie duże lampy na konsolkach za sofami, super! nie mogę się doczekać efektu końcowego u Ciebie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 05.02.2012 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 To teraz wszyscy czekają w napięciu jakie Magda wymyśliła szprosy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 05.02.2012 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 Ja już zawsze wchodzę tu w napięciu... bo najfajniejszy etap się zaczął! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 05.02.2012 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 To teraz wszyscy czekają w napięciu jakie Magda wymyśliła szprosy:) Ja już zawsze wchodzę tu w napięciu... bo najfajniejszy etap się zaczął! oj tak - najfajniejszy:yes: mam nadzieję, że efekty będą widoczne z dniana dzień Swietny pomysł z tymi kontaktami w podłodze, muszę o tym pamiętać u mnie na budowie. Mi sie też marzą takie duże lampy na konsolkach za sofami, super! nie mogę się doczekać efektu końcowego u Ciebie!! jakby co - Ci przypomnę Hmmm, racja, nie wiedziałam, że wyspa nie jest symetryczna względem ściany głównej, jakoś mi to umknęło. Opis tego jakie po kolei lampy potencjalny gość będzie oglądał mnie przekonuje... Nowa wersja fajna jeśli rzeczywiście podkręcisz ją jakimś ciekawym detalem. Tylko witrynki z zabudowy nie powinny "widzieć się" za bardzo z witrynką Selvy, bo mieszanka szprosów może być zabójcza;) Jak zamierzasz zrobić (skądinąd b. fajną) obudowę okapu? a widzisz;) więc ta opcja może okazać się lepszą okap? dziś o nim rozmawiałyśmy... najprawdopodobniej będą to obudowane 2 okapy meblowe... obudowa z mdf'u (bądź płyty g-k:???),a na dole pas ze stali nierdzewnej... żadna filozofia;) Tylko P. Marta proponuje obudowę szeroką na 140 cm - nie za dużo:o Macie jakieśdobre okapy beblowe do polecenia?Muszą być CICHE - to podstawa;) A drugie pytanie...znacie jakieś piekarniki szerokie na 90 cm:o Ale nie żadne retro:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kredk 05.02.2012 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 a mój mąż to mi zawsze przez ramię zaglada i tylko komentuje"o znowu MagdaZZZ sie urządza?to Ona sie jeszcze nie urządziła?Przecież to juz tyle trwa":rotfl:faceci..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 05.02.2012 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 a mój mąż to mi zawsze przez ramię zaglada i tylko komentuje"o znowu MagdaZZZ sie urządza?to Ona sie jeszcze nie urządziła?Przecież to juz tyle trwa":rotfl:faceci..... umarłam http://forum.barcis.pl/images/smilies/bigsm.gifhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/bigsm.gifhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/bigsm.gif Powiedz, że też jestem zdegustowana tempem prac u mnie:sick: I pozdrów koniecznie:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 05.02.2012 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 hahah dobre ! Strasznie dużo mi się wydaje 140 ale może po prostu nie wiem jak to ma wyglądać Jaki kolor piekarnika ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 05.02.2012 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 (edytowane) To teraz wszyscy czekają w napięciu jakie Magda wymyśliła szprosy:) M Piekarniki ok. 90 cm: Smeg Classic SE20XMFR7 Smeg Classic SE995XT-7 Smeg Classic S201X Siemens HB 90054 Edytowane 5 Lutego 2012 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 05.02.2012 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 hahah dobre ! Strasznie dużo mi się wydaje 140 ale może po prostu nie wiem jak to ma wyglądać Jaki kolor piekarnika ? No najlepiej taka czesana stal;) Kawiarkę i mikrofalę mam wybrane Bosha, do tego miał być piekarnik... ale mają tylko standardową 60-kę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 05.02.2012 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 M :lol2:cholercia - rozgryzłaś mnie:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 05.02.2012 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 No i po napięciu Musisz Magda zarzucić jakąś nową tajemnicą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kredk 05.02.2012 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 :)pewnie, że pozdrowie;) juz sie rwał, żeby sam coś napisać Chociaż powinien się przyzwyczaić bo ja temat stółu do jadalni ogarniałam 6 miesięcy i nadal mam gołe zarówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts