Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

MagdaZZZ się urządza - będzie eklektycznie (chyba;)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Madziu a czemu rezygnujesz z czarnego koloru w kuchni? Bo ta Twoja inspiracja jest super. To może być taki extra dodatek jakim wczesniej były kinkiety. No coś wyjątkowego co odróżnia Twoją kuchnię od innych. Chociaż jak by nie patrzeć to u Ciebie i tak już jest inaczej niż u 98% społeczeństwa:D Wiesz ja Cie podziwiam, za drobiazgowość i za to,że konsekwentnie dążysz do celu.

Madzia a Ty nie jesteś z "tych" co lubią poprzestawiać od czasu do czasu meble,kanapy itp.??? przearanżować wnętrze ( wtedy taki kontakt w podłodze przeszkadzałby) :D

Ja uwielbiam...ale może dlatego, że ja "bliźniak" astrologiczny...po prostu "muszę" co jakiś czas "coś" pozmieniać :lol2:

Uwierz mi, że jak zobaczy szukład mojego mieszkania, to przyznasz mi rację - nie ma innego miejsca na tv, i nie ma innego miejsca na sofy:no: a u mnie będą przecież 2 sofy i 2 fotele... nie da się ich przestawić bliżej telewizora, nie da się cofnąć (bo tam już wyspa... nie da się w bok - bo tam jadalnia;) Nie da sie w drugi bok - bo i tak telewizor jest już pod skosem... Na 1000% w miejscu kontaktów będzie musiała stać jakaś sofa - jedyna opcja, zeby móc obejrzeć telewizor;)

Ja swoje potrzeby zmian zaspokajam dodatkami i jeżdżąć, wymieniając drobniejsze meble - stoliki boczne, fotele itp... ale uważam, że taki układ jak sof w salonie powinien być dobrze przemyślany, optymalnie wybrany (bo przeważnie okazuje się, ze jest jedno słuszne jego ustawienie;)) i już... gdy się tego nie zrobi, to potem się jeździ i nigdy nie jest zadowolonym:roll:

To samo w sypialni... jak się dobrze nie obmyśli, gdzie powinno stać łóżko - to potem albo brak kontaktów, albo kinkiety niesymetrycznie... to są fundamentalne decyzje dla domu;) Przynajmniej dla mnie:lol:

Madziu a czemu rezygnujesz z czarnego koloru w kuchni? Bo ta Twoja inspiracja jest super. To może być taki extra dodatek jakim wczesniej były kinkiety. No coś wyjątkowego co odróżnia Twoją kuchnię od innych. Chociaż jak by nie patrzeć to u Ciebie i tak już jest inaczej niż u 98% społeczeństwa:D Wiesz ja Cie podziwiam, za drobiazgowość i za to,że konsekwentnie dążysz do celu.

zobaczy się;) może się skuszę... ale moim zdaniem to ładnie z marmurem wygląda (którego u mnie na bankniebędzie:no:)... w innym wypadku może wyjść dość "wiejsko"...

Edytowane przez MagdaZZZ

Myszonik, proszę Cię, zdaj relację jak już będziesz po pierwszych aplikacjach Hydra Sparkling, dobra?

:) :) :)

(kończąc OT oczywiście;))

Jeszcze nie zamówiłam - czekam jak mi się wydatki w tym miesiącu ułożą, bo coś mnie ząb pobolewa i nie wiem czy nie będę musiała w trybie nagłym sponsorować sobie znów kosztownego usunięcia ósemki ;)

Ale pewnie tak czy siak nie wytrzymam i w tym miesiącu zamówię ;)

Myszoniku, a ile kosztuje usunięcie ósemki bo ja mam 4 takie ;). Przepraszam za OT.

A to różnie - zależy i od miasta i od zęba. U mnie (w małym miasteczku, ale w super gabinecie) za ósemkę dolną tzw. zatrzymaną (czyli potrzebny chirurg szczękowy) biorą chyba od 500 do 1000 zł. Górne są trochę tańsze. A jak masz wyrżnięte w całości to jeszcze taniej :)

Rasia, dawaj koniecznie kontakt

Ponieważ ja totalnie nielekarska ;) trzeba mieć pewnie jakieś skierowanie czy cuś takiego?

Znajoma była na Lindleya w Szpitalu Dzieciątka Jezus- owszem było za darmo, ale tam jest tak, że przy takim zabiegu towarzyszy Ci 20 studentów:sick::sick:

O zębach tu ostatnio z tydzień dywagowałyśmy:rotfl:

także - nic nowego;)

Myszonik - jasne, jasne!

Magda - to znaczy, że w ogóle czarnego się pozbywasz w dodatkach? A co z czarnym pasem/ramką na podłodze?

opaski też nie będzie:no: (znaczy będzie, ale tylko w holu głównym;)) Bo byłby z nią właśnie taki cyrk jakz sufitem... musiałaby się zacząć parę centymetrów od łączenia gresu z parkietem, a i tak byłaby za blisko wyspy, tużprzy jej nogach:roll:jak widać - życie weryfikuje piękne plany;)

Jednak podciag sporo namieszał;) przesunął linię podłogi w kierunku kuchni o ok. 30 cm - to sporo:roll:

Edytowane przez MagdaZZZ