Beauty 06.02.2012 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Beciu... chyba nie:oops: Bardzo nad tym intensywnie myślałam... bo nogi od wyspy mają być z ciemnego drewna, więc byłoby nawiązanie... ale chyba jednak nie;) Szkoda ,ale i tak ją kocham... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kredk 06.02.2012 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Madziu a czemu rezygnujesz z czarnego koloru w kuchni? Bo ta Twoja inspiracja jest super. To może być taki extra dodatek jakim wczesniej były kinkiety. No coś wyjątkowego co odróżnia Twoją kuchnię od innych. Chociaż jak by nie patrzeć to u Ciebie i tak już jest inaczej niż u 98% społeczeństwa:D Wiesz ja Cie podziwiam, za drobiazgowość i za to,że konsekwentnie dążysz do celu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 06.02.2012 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 a ja bym zrezygnowała z tego czarnego koloru...pomimo, że rzeczywiście te "ramki" na frontach czynią kuchnię interesującą, oryginalną...ale wydaje mi się, że "na chwilę" TWOJA KUCHNIA i bez tego będzie inna i WYJĄTKOWA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 06.02.2012 10:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 (edytowane) Madzia a Ty nie jesteś z "tych" co lubią poprzestawiać od czasu do czasu meble,kanapy itp.??? przearanżować wnętrze ( wtedy taki kontakt w podłodze przeszkadzałby) Ja uwielbiam...ale może dlatego, że ja "bliźniak" astrologiczny...po prostu "muszę" co jakiś czas "coś" pozmieniać Uwierz mi, że jak zobaczy szukład mojego mieszkania, to przyznasz mi rację - nie ma innego miejsca na tv, i nie ma innego miejsca na sofy:no: a u mnie będą przecież 2 sofy i 2 fotele... nie da się ich przestawić bliżej telewizora, nie da się cofnąć (bo tam już wyspa... nie da się w bok - bo tam jadalnia;) Nie da sie w drugi bok - bo i tak telewizor jest już pod skosem... Na 1000% w miejscu kontaktów będzie musiała stać jakaś sofa - jedyna opcja, zeby móc obejrzeć telewizor;) Ja swoje potrzeby zmian zaspokajam dodatkami i jeżdżąć, wymieniając drobniejsze meble - stoliki boczne, fotele itp... ale uważam, że taki układ jak sof w salonie powinien być dobrze przemyślany, optymalnie wybrany (bo przeważnie okazuje się, ze jest jedno słuszne jego ustawienie;)) i już... gdy się tego nie zrobi, to potem się jeździ i nigdy nie jest zadowolonym:roll: To samo w sypialni... jak się dobrze nie obmyśli, gdzie powinno stać łóżko - to potem albo brak kontaktów, albo kinkiety niesymetrycznie... to są fundamentalne decyzje dla domu;) Przynajmniej dla mnie:lol: Madziu a czemu rezygnujesz z czarnego koloru w kuchni? Bo ta Twoja inspiracja jest super. To może być taki extra dodatek jakim wczesniej były kinkiety. No coś wyjątkowego co odróżnia Twoją kuchnię od innych. Chociaż jak by nie patrzeć to u Ciebie i tak już jest inaczej niż u 98% społeczeństwa:D Wiesz ja Cie podziwiam, za drobiazgowość i za to,że konsekwentnie dążysz do celu. zobaczy się może się skuszę... ale moim zdaniem to ładnie z marmurem wygląda (którego u mnie na bankniebędzie:no:)... w innym wypadku może wyjść dość "wiejsko"... Edytowane 6 Lutego 2012 przez MagdaZZZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maDZIUNIA1719509901 06.02.2012 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 No i wszystko jasne - jest tu (to dla sikibisu i kończę OT) http://www.lumiere.pl/product_info.php?info=p18076_Hydra_Sparkling.html Myszonik, proszę Cię, zdaj relację jak już będziesz po pierwszych aplikacjach Hydra Sparkling, dobra? :) (kończąc OT oczywiście;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 06.02.2012 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Myszonik, proszę Cię, zdaj relację jak już będziesz po pierwszych aplikacjach Hydra Sparkling, dobra? :) (kończąc OT oczywiście;)) Jeszcze nie zamówiłam - czekam jak mi się wydatki w tym miesiącu ułożą, bo coś mnie ząb pobolewa i nie wiem czy nie będę musiała w trybie nagłym sponsorować sobie znów kosztownego usunięcia ósemki Ale pewnie tak czy siak nie wytrzymam i w tym miesiącu zamówię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 06.02.2012 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Myszoniku, a ile kosztuje usunięcie ósemki bo ja mam 4 takie . Przepraszam za OT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 06.02.2012 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Myszoniku, a ile kosztuje usunięcie ósemki bo ja mam 4 takie . Przepraszam za OT. A to różnie - zależy i od miasta i od zęba. U mnie (w małym miasteczku, ale w super gabinecie) za ósemkę dolną tzw. zatrzymaną (czyli potrzebny chirurg szczękowy) biorą chyba od 500 do 1000 zł. Górne są trochę tańsze. A jak masz wyrżnięte w całości to jeszcze taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 06.02.2012 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Jedna wyrżnięta, jedna wcale i dwie w połowie zakryte. To widze, ze meble poczekają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 06.02.2012 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 ja za swoją dolną częściowo zatrzymaną u chirurga płaciłam w zeszłym roku 250zł więc baaardzo różnie z tymi cenami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 06.02.2012 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 ja za swoją dolną częściowo zatrzymaną u chirurga płaciłam w zeszłym roku 250zł więc baaardzo różnie z tymi cenami... To by mi się kalkulowało do W-wy z tymi pozostałymi 8-kami jechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 06.02.2012 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Akurat 8-mki spokojnie można usunąć na chirurgii szczękowej za darmo na NFZ:). W wawie są dwa dobre miejsca:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 06.02.2012 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Rasia, dawaj koniecznie kontakt Ponieważ ja totalnie nielekarska trzeba mieć pewnie jakieś skierowanie czy cuś takiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 06.02.2012 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Rasia, dawaj koniecznie kontakt Ponieważ ja totalnie nielekarska trzeba mieć pewnie jakieś skierowanie czy cuś takiego? Znajoma była na Lindleya w Szpitalu Dzieciątka Jezus- owszem było za darmo, ale tam jest tak, że przy takim zabiegu towarzyszy Ci 20 studentów:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maDZIUNIA1719509901 06.02.2012 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Myszonik - jasne, jasne! Magda - to znaczy, że w ogóle czarnego się pozbywasz w dodatkach? A co z czarnym pasem/ramką na podłodze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 06.02.2012 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Błagam, nie o zębach jak tu tak miło wnętrzarsko się zrobiło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maDZIUNIA1719509901 06.02.2012 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Błagam, nie o zębach... ...tylko o zębach tu jeszcze nic nie było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 06.02.2012 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Jak to nie! Było już o aparatach!:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 06.02.2012 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 (edytowane) O zębach tu ostatnio z tydzień dywagowałyśmy:rotfl: także - nic nowego;) Myszonik - jasne, jasne! Magda - to znaczy, że w ogóle czarnego się pozbywasz w dodatkach? A co z czarnym pasem/ramką na podłodze? opaski też nie będzie:no: (znaczy będzie, ale tylko w holu głównym;)) Bo byłby z nią właśnie taki cyrk jakz sufitem... musiałaby się zacząć parę centymetrów od łączenia gresu z parkietem, a i tak byłaby za blisko wyspy, tużprzy jej nogach:roll:jak widać - życie weryfikuje piękne plany;) Jednak podciag sporo namieszał przesunął linię podłogi w kierunku kuchni o ok. 30 cm - to sporo:roll: Edytowane 6 Lutego 2012 przez MagdaZZZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 06.02.2012 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 :o:o Magda a nie uwazasz że podłoga bez tej opaski wiele straci? Szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts