MagdaZZZ 06.02.2012 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 :o:o Magda a nie uwazasz że podłoga bez tej opaski wiele straci? Szkoda uważałabym, gdyby wokół parkietu nie było opaski (tak jak wg planów)... uwierz mi - tam będzie tyle się działo, że opaska to byłoby już o jeden most zadaleko;) Nie żałuję jej:no: Ta w holu mi wystarczy:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 06.02.2012 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Czyli jakaś będzie to ok . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 06.02.2012 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 (edytowane) Muszę Wam pokazać, co tej mój mały bączek dziś wyprawiał Zniósł na kanapę wszystkie misie, potem się z nimi usadowił (jak się przyjrzycie - to za nią jest biały miś, który ją obejmuje;)), a jak już zasiadła wygodnie powiedziała do mamusi: źrób mi zdjecie http://i3.fmix.pl/fmi1338/79835dda001fcc854f302c65/zdjecie.jpg http://i1.fmix.pl/fmi1011/396bcb3a0015bd694f302ec3/zdjecie.jpg Edytowane 6 Lutego 2012 przez MagdaZZZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maDZIUNIA1719509901 06.02.2012 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Madzia, a masz jakieś pozytywne dane co do lamp? (że tak wrócę na wnętrzarskie tory - tak, tak, pamiętam, było o aparatach) Szukam wszędzie podobnych do tych (lamp, nie aparatów;)), które tu załączałyście, przetrząsnęłam wszystkie znane mi źródła, przepytałam moich dostawców, ale NIC nie wskórałam... NIC. Czy to nie straszne?? Co na to Twoja projektantka? Wygląda na to, że w PL d.....pa totalna w tym temacie Ja miłością wielką pokochałam tę z kuleczką... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 06.02.2012 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Przeurocza ta Twoja córcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 06.02.2012 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 powiedziała do mamusi: źrób mi zdjecie A mamusia tak zrobiła zdjęcie, że ucięła misia Śliczną masz córeczkę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maDZIUNIA1719509901 06.02.2012 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Oj, słodziak straszny I uśmiech filmowy - jak do zdjęcia przystało (to niesamowite jaką piesek z FP zrobił "karierę", widzę go dosłownie u każdego dziecka, łącznie oczywiście z pokojem moich maluchów;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 06.02.2012 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 A mamusia tak zrobiła zdjęcie, że ucięła misia Śliczną masz córeczkę! którego misia ucięłam? tego po lewej? tam był dalszy ciąg - jeszcze ze 3 kolejne;) gdzieś musiałam uciąć:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 06.02.2012 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 gdzieś musiałam uciąć:lol2: Trzeba było panoramę zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 06.02.2012 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Mam nadzieję, że uda mi się wkleić to zdjęcie ociekacza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 06.02.2012 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 A tam jest jakiś spadek na wodę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 06.02.2012 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Mam nadzieję, że uda mi się wkleić to zdjęcie ociekacza. Kochana, co ty masz za zlew:o Mów mi szybko - błagam!!! Masz małą komorę dokładnie po tej stronie, po której ja muszę miieć - ale mi powiedzieli, że takiej wresji V&B nie robi:( Sprawdzałam podobne zlewy innych producentów - i też mała komora zawsze po lewej:( A ociekacz - REWELACJA - taki i tylko taki:lol: I co ty masz za wypasioną baterię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.02.2012 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Ale masz Laskę I jaki uśmiech filmowy Słodziak z niej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 06.02.2012 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Madzia, a masz jakieś pozytywne dane co do lamp? (że tak wrócę na wnętrzarskie tory - tak, tak, pamiętam, było o aparatach) Szukam wszędzie podobnych do tych (lamp, nie aparatów;)), które tu załączałyście, przetrząsnęłam wszystkie znane mi źródła, przepytałam moich dostawców, ale NIC nie wskórałam... NIC. Czy to nie straszne?? Co na to Twoja projektantka? Wygląda na to, że w PL d.....pa totalna w tym temacie Ja miłością wielką pokochałam tę z kuleczką... Ale że nikt ci nie chce ich sprowadzić, czy poprostu potwierdzają - że takiego cuda w europie nie uraczysz? Ta wskazana przez Ciebie chociaż jest dostępna;) - wystarczy kupić O mojej mogę pomarzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 06.02.2012 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Hanutek z misiami cudowna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maDZIUNIA1719509901 06.02.2012 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Nie no sprowadzić mogę, oczywiście. Tylko nie na tym zabawa polega, żeby wszystkie fajne gadżety sobie sprowadzać, no nie? Nie ma jej, ani żadnej podobnej, W POLSCE, W EUROPIE. Co to znaczy "wystarczy kupić"? ...w US tak? no ok, to mnie pocieszyłaś PS Która to "twoja"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 06.02.2012 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Uśmiech pierwsza klasa . Skibusia, to teraz się nie wymigasz, że zdjęć nie umiesz dodawać! A kuchnia już mi się podoba, załóż ten wątek NOOOOOO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 06.02.2012 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Hanutek przesłodki http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/love/smileys-love-018982.gifhttp://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/love/smileys-love-018982.gifSkibusia ma fajową baterię w zlewie:rolleyes: I dozownik:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ruby 06.02.2012 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 aaa.. ale Hania cudna! http://emoty.blox.pl/resource/loveit.gif Urosła sporo (pamiętam ją ze chrzcin) PS. Projekt kuchni super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 06.02.2012 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Kochana, co ty masz za zlew:o Mów mi szybko - błagam!!! Masz małą komorę dokładnie po tej stronie, po której ja muszę miieć - ale mi powiedzieli, że takiej wresji V&B nie robi:( Sprawdzałam podobne zlewy innych producentów - i też mała komora zawsze po lewej:( Zlew wygląda na Blanco Subline 350/150: http://www.hansloren.pl/userdata/gfx/b5884112c14c6dbf8605674e48437353.jpg Już Ci kiedyś oferowałam namiar na pawilon na Bartyckiej, gdzie takie mają, ale nie skorzystałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts