Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

MagdaZZZ się urządza - będzie eklektycznie (chyba;)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Chyba źle doczytałam.. Słyszałam kiedyś to o Simensie i Ci chciałam wyszukać tego typu 90tke. Była w rzędzie z innymi plano Design. Sorki :D

Ta jest na bank do zlicowania, ale 80 i z kwadratowym polem... http://www.siemens-home.pl/EH801ME21E.html?source=search

dzięki:hug: i cena niezła;)

Ale na konia to prrr się (chyba) woła, chcąc go zatrzymać... Nie?

o jezuuu... no wiadomo, że prrr;)

ale takie miałam pierwsze skojarzenie:lol2: 10 minut mi zajęło, zanim się zorientowałam, że to skrót od "dobry";)

taka widać mało lotna jestem:rotfl:

Ale tu się dzieje jak zwykle- zażarta walka o zlewy:rotfl: dobrze, że nikt nie obgadał moich pięknych rowków jak mnie nie było :p;)

Była mowa o mojej płycie ja mam 90cm- indukcyjna teka GKST 90-35 i4 ( nie licuje się z blatem)

Była również mowa o mojej zmywarce, wspominałaś Madziu że zachwalana, chyba nie ta moja:rolleyes:, wydaje mi się że tej jeszcze nikt nie ma Zmywarka SIEMENS SN 66T095EU, a może ma?

Jak ja kupowałam to był najnowszy model, ale sporo osób na forum ma tą tylko ciutkę starszy model, oczywiście jestem swoją zachwycona ;)

Ps. też byłam przerażona jak będzie wyglądał mój prawie metrowy okap na środku kuchni( wyspowy) ale jest ok.

Ty masz przy ścianie, trochę ponad metr ;), myślę że wyjdzie fajnie:yes: