Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

MagdaZZZ się urządza - będzie eklektycznie (chyba;)

Recommended Posts

Madzia, Twoj okap Falmec z nowego ze stawienia, to MOJ okap (już kupiony i przetestowany) :wiggle: Madziu, a dlaczego kawiarka Bosch? Pewnie z przekory, ze pół forum ma Siemens'a,co?;) (łacznie ze mna-wkrótce:lol:)

No mniej więcej:rotfl:

A co gorsza pół rodziny ma:lol2: Czasem mam wrażenie,że to jedynka kawiarka pod zabudowę dostępna na rynku;)

Ale nie;) tak poważnie - to Siemens jest bardzo nowoczesny... ta seria znaczy się;) Design Boscha bardziej mi odpowiada... a technologicznie przecież to dokładnie to samo;)

Ale tu się dzieje jak zwykle- zażarta walka o zlewy:rotfl: dobrze, że nikt nie obgadał moich pięknych rowków jak mnie nie było :p;)

Była mowa o mojej płycie ja mam 90cm- indukcyjna teka GKST 90-35 i4 ( nie licuje się z blatem)

Była również mowa o mojej zmywarce, wspominałaś Madziu że zachwalana, chyba nie ta moja:rolleyes:, wydaje mi się że tej jeszcze nikt nie ma Zmywarka SIEMENS SN 66T095EU, a może ma?

Jak ja kupowałam to był najnowszy model, ale sporo osób na forum ma tą tylko ciutkę starszy model, oczywiście jestem swoją zachwycona ;)

Ps. też byłam przerażona jak będzie wyglądał mój prawie metrowy okap na środku kuchni( wyspowy) ale jest ok.

Ty masz przy ścianie, trochę ponad metr ;), myślę że wyjdzie fajnie:yes:

Dziś Twoje rowki zostawiłyśmy w spokoju:rotfl:

Zmywarkę już zapisuję:yes: Pewnie droga co:( Boże, czy ktoś z was dałponad 30 patoli za sprzęt do kuchni?:jawdrop:

Ci co mają Miele i Gaggenau są wyłączeni z dyskusji:rotfl:

• Odpowiedzi 12,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nooo, sie steskniłam za Tobą:hug: Ja myślę, ze jest NAS wiecej:lol:

Zgapiłaś ode mnie?:p a ja od innej forumki ;) i takie to koło wzajemnej adoracji :)

Ja też po kilku dniach odwyku tęsknie :hug:

Madziu opaska piękna!!! Ja bym już nic nie zmieniała, ta pierwsza faktycznie za kanciasta była:rolleyes:

Acha...ale zapomniałam dodać - spóźniłyśmy się z kredką troche, bo stolarz już wczoraj miał zrobiony wzór opaski... dziś już w lakierni była:roll:

Powiedziałam, żeby wysłał - obejrzę na żywo to, co odrzuciłam w 3d;) A nuż okaże się, że jest wielkie WOW;) A jeśli moje spostrzeżenia z wirtualnego modelu potwierdzą się przy realnym - to zamawiam nową wersję już bez próbek;)

Odważna decyzja ;)

że w ciemno? zobacz jaka ładna - nie zamówiła byś;)

Madziu nie pocieszę cię;)

Policzyłam :29tys:popcorn:

ale to i tak o 2,5 tyśka mniej;) (jak wliczałaś transport - topewnie różnicą będzie 3 tysiące:lol2:) wkurzało cię to tak jak mnie?:bash:

Ta opaska rzeczywiscie ładniejsza- a już myślałam że się czepiasz bo poprzednia- kanciasta mi sie podobała, ale ta ma to coś w sobie!

też tak uważam:yes: mążjest nią zachwycony:lol:

Cudowna ta opaska!!!!! A Kredka jest MISZCZYNI ;)

Ciekawe kiedy dojdzie ta od stolarza? Może jutro? O której będziesz na B?

Jutro na pewno nie będzie;) Powiedział, że wyśle do końca tygodnia - więc w najlepszym wypadku będzie w piątek;)

U siebie będę dopiero koło 15...o 13.30 mam spotkanie w Jupiterze w sprawie kuchni... godzinka co najmniej zejdzieplus dojazd;) Będziesz?:lol:

A ja jednak pałam nie wiadomo czym (bo przecież to nie moja opaska) do tej kanciatej

Piękna była. Taka dostojna i elegancka

Magda, ja gdybym kupowała jeszcze kawiarkę to bym prawie do 40 dobiła, także może Cię to pocieszy

Chociaż ja miałam ten plus, że nie dość że wynegocjowałam u swojego kuchniarza ceny poniżej tych z netu, to panowie sprzęt przywieźli, wnieśli i zamontowali, razem z całą kuchnią (jedyne co musiałam, to po nypelki 1/2 cala i po wąż do lodówki pojechać ;))

A ja jednak pałam nie wiadomo czym (bo przecież to nie moja opaska) do tej kanciatej

Piękna była. Taka dostojna i elegancka

Magda, ja gdybym kupowała jeszcze kawiarkę to bym prawie do 40 dobiła, także może Cię to pocieszy

Chociaż ja miałam ten plus, że nie dość że wynegocjowałam u swojego kuchniarza ceny poniżej tych z netu, to panowie sprzęt przywieźli, wnieśli i zamontowali, razem z całą kuchnią (jedyne co musiałam, to po nypelki 1/2 cala i po wąż do lodówki pojechać ;))

O matko, nie pocieszacie mnie:(

Czyli cieżko, żeby było taniej;)

A opaska Ci się podoba, bo jak ustaliłyśmy - jest bardziej nowoczesna, idealna do gładkich, prostych drzwi... więc to naturalne, że Ci podpasowała:lol:

Mi z resztą też;) Ale nie do tych drzwi, nie dotych wnętrz:no:

Ta będzie w punkt:yes: Mówię wam;)

ale to i tak o 2,5 tyśka mniej;) (jak wliczałaś transport - topewnie różnicą będzie 3 tysiące:lol2:) wkurzało cię to tak jak mnie?:bash:

:

Wtedy może wkurzało:rolleyes:, teraz jak już korzystam z tych wszystkich dobrodziejstw, wiem że watro było wydać trochę więcej, bo jaki komfort, wygoda, luksus :rolleyes:

Nauczona doświadczeniem, że jak przyżydzę to potem sobie w brodę pluję...

Myślę że, na sprzęt kuchenny warto wydać ciut więcej :rolleyes:

Wtedy może wkurzało:rolleyes:, teraz jak już korzystam z tych wszystkich dobrodziejstw, wiem że watro było wydać trochę więcej, bo jaki komfort, wygoda, luksus :rolleyes:

Myślałam, że skoro na meble muszę wydać więcej (bo ciut mniej jakoś nie chce wyjść:bash:), to chociaż na sprzęcie da się przyoszczędzić... a jak przyszło co do czego - to najdroższe opcje mi wchodzą:bash:

Ale masz rację:yes: To jedna z tych rzeczy, na których nie warto oszczędzać... tak sobie tłumaczę:rolleyes: - nie kupię zamrażarki, to przez najbliższych 5-10 lat będę się wkurzać, że mi ciasno, że nie mam gdzie gołąbków upchać itp.

No, to tak jak ja plułam sobie w brodę po "klepnięciu" zmywarki. Dziś cieszę się że się nie zawahałam i zainwestowałam. Codziennie ją ubóstwiam ;)

Madziula, wiem, że to nie na bieżący temat, ale chciałam Ci tylko przekazać, że kumpela przycisnęła RH, przeczesali dla niej magazyny, zwroty, reklamacje i Twojej lampy nigdzie nie ma. Zaproponowali jej podobną na otarcie łez:

http://www.restorationhardware.com/catalog/product/product.jsp?productId=prod1319060&categoryId=search

Wiem, że to nie to, ale poczuwam się w obowiązku poinformować...

Myślałam, że skoro na meble muszę wydać więcej (bo ciut mniej jakoś nie chce wyjść:bash:), to chociaż na sprzęcie da się przyoszczędzić... a jak przyszło co do czego - to najdroższe opcje mi wchodzą:bash:

Ale masz rację:yes: To jedna z tych rzeczy, na których nie warto oszczędzać... tak sobie tłumaczę:rolleyes: - nie kupię zamrażarki, to przez najbliższych 5-10 lat będę się wkurzać, że mi ciasno, że nie mam gdzie gołąbków upchać itp.

No i tak sobie tłumacz. I pociesz się tym, że gdybyś wzięła piekarnik nie za 2500 a za 4tys, mikofalę też ok tego itd, to by bylo jeszcze więcej :lol2:

Wytłumacz sobie od d strony, i tak się ograniczyłaś :lol: Może zadziała

Madziula, wiem, że to nie na bieżący temat, ale chciałam Ci tylko przekazać, że kumpela przycisnęła RH, przeczesali dla niej magazyny, zwroty, reklamacje i Twojej lampy nigdzie nie ma. Zaproponowali jej podobną na otarcie łez:

http://www.restorationhardware.com/catalog/product/product.jsp?productId=prod1319060&categoryId=search

Wiem, że to nie to, ale poczuwam się w obowiązku poinformować...

http://emoty.blox.pl/resource/cry.gif a taką miałam jeszcze nadzieję. Z tą drugą niechsię pocałują;) - nie ma nic wspólnego z tamtym cudem:rolleyes:

A powiedzieli chociaż DLACZEGO?http://emoty.blox.pl/resource/cray.gif

Dzięki wielkie za fatygę:hug: Podziękuj ode mnie przyjaciółce:hug:

Magda nie pocieszę Cie ale u mnie tez wyjdzie koło 30 tyś ;) za sprzęt.

Biorąc pod uwagę że lodówka i zamrażarka ta sama i płyta 90 :lol2:

Dziewczyny jakbyście się natknęły na ładny czarny piekarnik 90 przy poszukiwaniach piekarnika dla Magdy - plissss pamiętajcie o mnie http://emoty.blox.pl/resource/zawstydzony1.gif