MagdaZZZ 08.02.2012 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 (edytowane) obiecane zdjęcie. genialniehttp://emoty.blox.pl/resource/mniam.gif - tylko czemu tak drogohttp://forum.barcis.pl/images/smilies/rozpacz.gif Owocny dzień za mną... ponad dwu-godzinne spotkanie z panią od kuchni... wszystko ustalone, okap jednak 140 - 120 okazało się, że wygląda nie ładnie:o za mały jakiś taki:lol2: W poniedziałek będą kolorowe wizualizacje:wiggle: Stamtąd na budowę - i układanie gresu na sucho;) Zamówienie dużych płyt do ramki w holu - to był rewelacyjna decyzja:yes: - wyglądają wspaniale:lol: Tylko kolor opasek:sick:... gdy wybierałam w świetle dziennym miały taki kolor jak ten blat: http://i1.fmix.pl/fmi2704/db207502001223134f32c4d3/zdjecie.jpg A w świetle sztucznym tak:sick:: http://i2.fmix.pl/fmi1151/88f4635e0024f3d14f32c6f1/zdjecie.jpg http://i3.fmix.pl/fmi400/6621e34e0009f54a4f32c6f5/zdjecie.jpg http://i1.fmix.pl/fmi616/be3b8dd4000cee154f32c6f3/zdjecie.jpg http://i2.fmix.pl/fmi2575/6528346000227c264f32c6f7/zdjecie.jpg http://i1.fmix.pl/fmi2740/0141b25b0000d1914f32c6f9/zdjecie.jpg http://i3.fmix.pl/fmi1619/909307860011b77a4f32c6fb/zdjecie.jpg Nie za dobry ten kolor co? Chyba idzie do wymiany... ale nie wiem na jaki kolor:roll: Szary z tymi płytkami jakoś tak nie bardzo wyglądał... czarny? - ale nie będzie żadnego nawiązania... u mnie niewiele czarnego planuję... choć czarną konsolę biorę pod uwagę... No ale nie mogę znaleźć czarnego gresu o rysunku kamienia... a taki całkiem gładki odpada:no: Edytowane 8 Lutego 2012 przez MagdaZZZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 08.02.2012 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Nie wiem jaki był ten kolor bo widze jakąś kuchnię? Moim zdaniem opaska wyglada fajnie i dobrze, ze nie jest czarna. Wiem, że pewnie gdzies pisalas co to na podłodze w holu podoba mi sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 08.02.2012 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Nie wiem jaki był ten kolor bo widze jakąś kuchnię? Moim zdaniem opaska wyglada fajnie i dobrze, ze nie jest czarna. Wiem, że pewnie gdzies pisalas co to na podłodze w holu podoba mi sie miały kolor jak blat:lol2: Taki taupe... a w świetle sztucznym są całkiem brązowe:o TY kochana mówisz, że dobrze, ze nie jest czarna? I dobrze, że jest brązowa? I podoba Ci się ten gres?:hug: Ale o co yokasiu pytasz? Co to za gres? Jaka nazwa? Producent? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 08.02.2012 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Mi się ta opaska podoba, ale ja ogólnie lubię cieplejsze kolorki. Ja bym zostawiła, bo ładnie się te kolory zgrywają. Yoka, chodziło o kolor blatu. Dziewczynki do weekendu pewnie nie będę miała jak tu zajrzeć, więc nie piszcie nadmiernie, bo się nie połapię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 08.02.2012 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Nazwa i producent, bardzo mi się podoba nawet bardzo bardzo co mi się rzadko zdarza . Aaa no jeśli miała być jak blat to nie jest wydaje się sporo ciemniejsza. Mi się taka podoba zwłaszcza, że nie wygląda u mnie jak brąz tylko jakiś ciepły grafit (ale jeśli to brąz to wolałabym grafit/taupe albo czerń ) tylko, że zdjęcia przekłamują . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 08.02.2012 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 U mnie to na brąz nie wygląda, tylko taki ciemny taupe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 08.02.2012 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 (edytowane) Mi się ta opaska podoba, ale ja ogólnie lubię cieplejsze kolorki. Ja bym zostawiła, bo ładnie się te kolory zgrywają. Yoka, chodziło o kolor blatu. Dziewczynki do weekendu pewnie nie będę miała jak tu zajrzeć, więc nie piszcie nadmiernie, bo się nie połapię będziemy się pilnować Nazwa i producent, bardzo mi się podoba nawet bardzo bardzo co mi się rzadko zdarza . Aaa no jeśli miała być jak blat to nie jest wydaje się sporo ciemniejsza. Mi się taka podoba zwłaszcza, że nie wygląda u mnie jak brąz tylko jakiś ciepły grafit (ale jeśli to brąz to wolałabym grafit/taupe albo czerń ) tylko, że zdjęcia przekłamują . No nie spodziewałabym się, że Tobie się gres w połysku spodoba:o:lol2: Ale to mnie strasznie cieszy, jakoś tak wyjątkowo:hug: Bo ja - nieskromnie powiem - też uważam, że to najpiękniejszy gres na świecie:cool: a przejrzałam już chyba wszystkie;) Nazywa się Impronta Italgraniti Pietra di Vicenza A Twój monitor widać pokazuje taki kolor, jaki jest w świetle dziennym;) Właśnie ciepły, złamany grafit;) Ale na żywo przy lampach jest brąz:( Muszę go obejrzeć jeszcze jutro w świetle dziennym... Edytowane 8 Lutego 2012 przez MagdaZZZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 08.02.2012 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Madziu, czekam jeszcze na info odnośnie łóżek. Miałaś wysłać maila:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 08.02.2012 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Co w tym dziwnego lubię dużo różnych rzeczy które niekoniecznie moge miec u siebie . Byś się zdziwiła co mi się podoba na pewno! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maDZIUNIA1719509901 08.02.2012 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Uhhh, skończyłyście już tę rundę o sprzęcie:popcorn: Magda, opaski, które zrobiłyście z Kedką - SUPER!!! Idealne do Ciebie. Opaska na podłodze: b. dobra szerokość (wąska, subtelna, elegancka), natomiast jeśli chodzi o kolor, to uważam, że czarna byłaby najlepsza. Że do niczego nie pasuje? Przecież to kwestia choćby kilku dodatków w przedpokoju: wieszaka, rzeźby, no czegokolwiek... Chodzi o ro, że czarny fajnie "podkręca" klimacik - wiesz, taki bardziej "luksusowy" jest. W kuchni zresztą też mi będzie (chyba) brakowało czarnych detali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 08.02.2012 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 A moim zdaniem czarny jest troche oklepany i będzie na nim widac kazdy najdrobniejszy pyłek no i nijak się ma do blatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 08.02.2012 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Uhhh, skończyłyście już tę rundę o sprzęcie:popcorn: Magda, opaski, które zrobiłyście z Kedką - SUPER!!! Idealne do Ciebie. Opaska na podłodze: b. dobra szerokość (wąska, subtelna, elegancka), natomiast jeśli chodzi o kolor, to uważam, że czarna byłaby najlepsza. Że do niczego nie pasuje? Przecież to kwestia choćby kilku dodatków w przedpokoju: wieszaka, rzeźby, no czegokolwiek... Chodzi o ro, że czarny fajnie "podkręca" klimacik - wiesz, taki bardziej "luksusowy" jest. W kuchni zresztą też mi będzie (chyba) brakowało czarnych detali. a znasz jakiś czarny gres, który ma rysunek kamienia??? Bo jak zamawiałam gres - to zestawiałam go z czarnym, ale takim całkiem gładkim - jak szkło;) - nie podobało mi się Gdyby to był taki czarny gres z żyłkami, plamkami... no może faktycznie byłoby ładnie:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magduśka1719509122 08.02.2012 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Ja się zgodzę z (ma)DZIUNIĄ (chociaż opaska też mi się podoba), ale ja akurat lubię czarne akcenty, a Ty masz swoją wizję Magda, więc na pewno dobrze wybierzesz. Gres na podłodze rzeczywiście piękny . Mnóstwo ostatnio się tu działo, ale najbardziej podobała mi się Hania . Słodka jest . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 08.02.2012 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 no to ja powiem, że ta kolor tej opaski duużo bardziej mi się podoba niż kolor blatu (który - na moim monitorze - wcale nie wygląda taupe, tylko stara kawa z mlekiem ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 08.02.2012 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Magda, weź poprawkę na rodzaj światła. Teraz oglądasz przy mocnej lampie budowlanej. A o ile dobrze pamiętam, to będziesz miała ledy pod sufitem, tak? Jestem pewna, że będzie inne wrażenie. Chyba, że uważasz, że jest za ciemny. Wydaje mi się, że jest dobrze. A ja brązów nie lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kredk 08.02.2012 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Zazdroszcze cichych zmywarek i lodówek bo moje wydają się jakieś głośne.Powiem nawet ,że jak kombajn buczy moja lodówka:mad:Kolor opaski jak najbardziej pasuje.Bo wydaje mi się, że czarna to by bardzo wybijała się na pierwszy plan. Wchodzisz i tylko ją widzisz Miałam malować schowek/garderobę ale się okazało,że ktos mi wyrzucił wałek i tą tacke do malowania:mad: więc teraz siedzę na forum:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maDZIUNIA1719509901 08.02.2012 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 (edytowane) Tak, tak, to musi być jakiś marmurowy wzór - najlepiej...Ja "u siebie" mam "Marmi moderni" z Nowej Gali - jako cała płytka może nie rzuca na kolana, ale myślę, że jako pasek się fajnie sprawdzi. Kredka, właśnie chodzi o to, że czarna szklana, gładka powierzchnia - niekoniecznie (efekt wyskakiwania na pierwszy plan), ale taka lekko "złamana" w kierunku grafitów, szarości, poprzecinana kremowymi żyłkami - wg mnie SUPER. Edytowane 9 Lutego 2012 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 08.02.2012 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Kredko, ja akurat mam tanią lodówkę ale pierdzi, syczy i buczy w insttrukcji napisane, że to normalne . Tylko że mi to nie przeszkadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 08.02.2012 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 O, tan Nowa Gala mogła by być Ciekawe czy w yetim mają? Bo ja oczywiście biorę pod uwagę, żeby kupić jeden kafel, pociąć i przymierzyć - takie akcje są bardzo w moim stylu:lol2: Madziu, czekam jeszcze na info odnośnie łóżek. Miałaś wysłać maila:-) Jak położę małą, to do ciebie skrobnę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kredk 08.02.2012 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Kredko, ja akurat mam tanią lodówkę ale pierdzi, syczy i buczy w insttrukcji napisane, że to normalne . Tylko że mi to nie przeszkadza o już nie czuje się osamotniona:) ale się przyznam,że ja tak trochę się nie przyłozyłam podczas wyboru i zlałam te dB. Miała być: a)ładna, b)duża, c)do 2000zł z przesyłką i koniecznie z uchwytami!!!!ale ja się mnie zapyta ktoś jaka firma to nie wiem:o (ma)DZIUNIA no chyba,że graft:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts