maDZIUNIA1719509901 08.02.2012 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 takie akcje są bardzo w moim stylu:lol2: No i BARDZO DOBRZE! Tak powinien postępować każdy inwestor:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 08.02.2012 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Zmywarka z mieszkania tez początkowo sprawdzała się rewelacyjnie i wszystko domywała, potem jej się odwidziało. Tu może być niestety tak samo.... A wyjmowałaś co jakiś czas ramiona i czyściłaś te dziurki? Ja mam zmywarkę Miele. Zawsze wiedziałam że taka będzie, bo znam ludzi którzy sprzęt wodny tej marki mają ponad 20 lat i działa jak nówka mimo że wygląda jak przedpotopowy Na moim szybkim programie (28min) domywam całą zapakowaną zmywarkę z zaschniętymi resztkami na talerzach. 40st, 7l wody. Ja jestem happy! I też nie jestem za zbieraniem wszystkiego jednej marki, dlatego mam 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KashaG 08.02.2012 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 a znasz jakiś czarny gres, który ma rysunek kamienia??? Bo jak zamawiałam gres - to zestawiałam go z czarnym, ale takim całkiem gładkim - jak szkło;) - nie podobało mi się Gdyby to był taki czarny gres z żyłkami, plamkami... no może faktycznie byłoby ładnie:rolleyes: Magda, ta opaska na podłodze jest ładna, delikatna i bardzo bezpieczna . Ja też myślę, że czarna byłaby bardziej dramatyczna i elegancka. Nie musisz mieć wielu innych elemntów w czerni. Wystarczy naprawdę kilka np. stojąca rama ze zdjęciem, czarny Kitchen Aid , lustro w czarnej ramie itp. A może takie wykończenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ruby 08.02.2012 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Na moim monitorze kolor opasek bardzo ok. Tak jak dziewczyny piszą: ciepły grafit, czy ciemny taupe. Dla mnie śliczny. Czarny zmieni trochę klimat podłogi na bardziej elegancką, wyrazistą. Nie wiem jaki efekt wolisz.. Cokolwiek wybierzesz to będzie dobrze. Piękny ten gres... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tess1 08.02.2012 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Magda ta opaska przypomina mi ekspozycje z gresowych mozaiek (takich brązowo-beżowych w ksztalcie gwiazdy w Castoramie:sick: sorki ale jakoś mi to do Ciebie i do Twoich wnętrz nie pasuje..... ja jednak poszukałabym czegoś innego. Twoj gres jest naprawde piekny i wymaga też takiego towarzystwa, czarny rzeczywiście- tak jak napisała madziunia sprawi że będzie luksusowo (ale czy to będzie NY?) Ja w swoich inspiracjach mam coś takiego, jak chcesz to możesz usunąć pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 08.02.2012 22:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Magda ta opaska przypomina mi ekspozycje z gresowych mozaiek (takich brązowo-beżowych w ksztalcie gwiazdy w Castoramie:sick: sorki ale jakoś mi to do Ciebie i do Twoich wnętrz nie pasuje..... ja jednak poszukałabym czegoś innego. Twoj gres jest naprawde piekny i wymaga też takiego towarzystwa, czarny rzeczywiście- tak jak napisała madziunia sprawi że będzie luksusowo (ale czy to będzie NY?) Ja w swoich inspiracjach mam coś takiego, jak chcesz to możesz usunąć pozdrawiam no to ostro:rotfl: Magda, ta opaska na podłodze jest ładna, delikatna i bardzo bezpieczna . Ja też myślę, że czarna byłaby bardziej dramatyczna i elegancka. Nie musisz mieć wielu innych elemntów w czerni. Wystarczy naprawdę kilka np. stojąca rama ze zdjęciem, czarny Kitchen Aid , lustro w czarnej ramie itp. A może takie wykończenie? [ATTACH]99803[/ATTACH][ATTACH]99804[/ATTACH] Na konsoli będzie czarny telefon hitlera:lol: - może wystarczy;) bo nic więcej nie przewiduję Spróbuję z tą czernią... ale na spokojnie:lol: wiedzę, że większości z was się ten kolo ropaski podoba - to dobrze:) Ja muszę go jeszcze zobaczyć w świetle dziennym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 08.02.2012 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Zobacz, oceń, sprawdź, zdecyduj . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KashaG 08.02.2012 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 No to rewelacja! Czarny telefon wystarczy . Wklejam jeszcze jedno zdjęcie jako inspiracja czarnego gresu (to pewnie marmur na zdjęciu ), ale może właśnie gres z takimi "żyłami" jako opaska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.02.2012 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Madzia dotarłam i ja:) Opaska śliczna, ale też mi się od razu nasunęło, że lepsza i elegantsza czarna, choć wiadomo, ze brązy uwielbiam. Na pewno coś będziesz jeszcze miała w czerni- może abażur, jakieś pasy na poduszkach sof, coś widocznego w kuchni? Jakoś mi czerń bardzo pasuje do Twojego NYS:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tess1 08.02.2012 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Magda nie chciałam żeby było ostro ale szczerze ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maDZIUNIA1719509901 08.02.2012 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Ja jeszcze w sprawie czarnej opaski - wg mnie jest ona NYS w najczystszej postaci;) Poza tym: nie spotkałam się w typowo klasycznych wnętrzach (ale takich top-class) z podłogami krem-brąz. ZAWSZE jest czerń. Przejrzyjcie inspiracje:) No to się wypowiedziałam;) Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 08.02.2012 22:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Magda nie chciałam żeby było ostro ale szczerze ... nie no co ty;) Było ostro - ale tak w pozytywnym słowa tegoznaczeniu:hug: Przecież mi też cośnie do końca leży w tej opasce... jest i aga już myślałam, że mnie bojkotujesz:lol2: Kasha dokładnie o coś takiego mi chodzi:yes: Jak czarny - to tylko z żyłami:yes: Może znasz jeszcze jakiś gres w tym stylu, inny niż Nowa Gala??? yokasiu - tak zrobię Taka płytka kosztuje ok. 50 zeta - nie majątek - a chociaż będę wiedziała w którym kierunku iść... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.02.2012 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 jest i aga już myślałam, że mnie bojkotujesz:lol2: No wiesz? Jak mogłaś tak pomyśleć:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 08.02.2012 22:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Ja jeszcze w sprawie czarnej opaski - wg mnie jest ona NYS w najczystszej postaci;) Poza tym: nie spotkałam się w typowo klasycznych wnętrzach (ale takich top-class) z podłogami krem-brąz. ZAWSZE jest czerń. Przejrzyjcie inspiracje:) No to się wypowiedziałam;) Dobranoc good point:yes: ja też od początku tak czułam... ale mówię - zestawiłam w sklepie z czarną płytką - i było bleee:sick: Takiej czarnej marmurkowej nie mieli:no: Z szarym"kamieniem" też nie było ładnie:no: Z tym najlepiej... ale teraz widzę, że w tym mało doświetlonym holu się nie sprawdzi:no: Trzeba szukać czarnego "marmurka";) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maDZIUNIA1719509901 08.02.2012 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Ten bardzo ładny (przełamany odcieniem, który masz na drzwiach wejściowych:)) Tylko to już kamień, czarny marmur. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 08.02.2012 23:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Ten bardzo ładny (przełamany odcieniem, który masz na drzwiach wejściowych:)) Tylko to już kamień, czarny marmur.[ATTACH=CONFIG]99811[/ATTACH] Kamień odpada:no: - bo za wysoki;) Musi być gres... A drzwi będą białe:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KashaG 08.02.2012 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 (edytowane) Magda, sprawdzę. Każda porządny , włoski producent płytek ma w swoich kolekcjach gres imitujący marmur, albo marmurowe płytki. Edytowane 9 Lutego 2012 przez KashaG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 09.02.2012 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 (edytowane) Mi się podoba, jest taki delikatny ten kolor. Pozostała bym przy nim.Ale jeżeli koniecznie chcesz czarny to może:http://img833.imageshack.us/img833/4746/dscf4973u.jpglub Zirconio radica negro:http://img251.imageshack.us/img251/2328/dscf4717r.jpg Edytowane 9 Lutego 2012 przez mirela99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 09.02.2012 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Magda szukaj płytki na kształt czarnego marmuru z żyłkami - ta podłoga od Kashy świetnie to pokazuje. Ja może mało obiektywna - bo taki kamień bardzo mi się podoba - gdyby nie mój J to mój kominek by się z takiego kamienia robił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 09.02.2012 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 (edytowane) Opaska... Dołączam do grupy, której podoba się to ciemne taupe Jeśli opaska ma być czarna, to raczej w ciepłym, miękkim odcieniu - klasyczna czerń (moim skromnym) zbyt ostro będzie się odcinać od jasnego gresu. A ten przecież biały nie jest - czy ostra czerń nie wydobędzie z niego jeszcze więcej beżowych/żółtych tonów? A czarna płytka z maziakami wywołuje u mnie Edytowane 9 Lutego 2012 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts