Kasia_1982 09.02.2012 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Dolaczam do grupy, ktorej bardziej podoba sie kolor czarny,w stylu tego, ktory pokazala KashaG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 09.02.2012 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Dolaczam do grupy, ktorej bardziej podoba sie kolor czarny,w stylu tego, ktory pokazala KashaG ja też na tę wersję oddaję głos, Magda jak już kupisz jakąś płytkę to wrzuć nam tu zdjęcia w towarzystwie Twojego gresu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kredk 09.02.2012 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Opaska... Dołączam do grupy, której podoba się to ciemne taupe Jeśli opaska ma być czarna, to raczej w ciepłym, miękkim odcieniu - klasyczna czerń (moim skromnym) zbyt ostro będzie się odcinać od jasnego gresu. A ten przecież biały nie jest - czy ostra czerń nie wydobędzie z niego jeszcze więcej beżowych/żółtych tonów? A czarna płytka z maziakami wywołuje u mnie I tu się zgodzę z Joliską. Bo też nie wiem czy ta czarna opaska nie podkresli tego,że gres jest kremowy. Ta inspiracja, która wkleiła KashaG piekna ale tam jest własnie biel z czernią i to jak najbardziej gra. Dodatki czarne ok, ale je można zawsze wymienić na inny kolor jak się znudzą a opaski juz nie:no: Zresztą trudno dyskutować jak się nie widzi na żywo wszystkiego:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KashaG 09.02.2012 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 to ja pokażę co robi czany kolor w zestawieniu krem-taupe. W roli głównej sukienka z kolekcji Helmut Lang i wkońcu muszę zacząć pracować, ale strasznie mi się nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 09.02.2012 11:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 wszystko fajnie...tylko ciężko namierzyć te płytki tak od ręki:( Obdzwoniłam już10 sklepów od rana... a jutro się kładzie gres:o ......... dobra MAM:lol: znalazłam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 09.02.2012 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Kasha, to święta racja, ale u Magdy na podłodze jest alternatywa krem + taupe, krem + czerń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KashaG 09.02.2012 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Kasha, to święta racja, ale u Magdy na podłodze jest alternatywa krem + taupe, krem + czerń ale na przykładzie torebki i butów widzimy zestawienie dwóch kolorów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kredk 09.02.2012 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 U tego Helmuta to taupe to od brązu tak mi sie wydaje;) a krem to od zółtego ale sprzeczać się nie bedę Madzia tu taka dyskusja o kolorach a Ty gdzie:lol2: Ja myśle,że nic nie wymyslimy bo zależy jaki odcień tych płytek jest w rzeczywistości i jaki kolor opaski+faktura (ilość żyłek itp). A wiadomo,że monitor baardzo przekłamuje kolory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 09.02.2012 12:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 U tego Helmuta to taupe to od brązu tak mi sie wydaje;) a krem to od zółtego ale sprzeczać się nie bedę Madzia tu taka dyskusja o kolorach a Ty gdzie:lol2: Ja myśle,że nic nie wymyslimy bo zależy jaki odcień tych płytek jest w rzeczywistości i jaki kolor opaski+faktura (ilość żyłek itp). A wiadomo,że monitor baardzo przekłamuje kolory dlatego się w tą dyskusję nie zagłębiam:rotfl: bo choć widziałam te płytki na żywo, to uważam, że nie da się stwierdzić czy czerń pasuje - bez uprzedniego jej przyłożenia do płytek;) Stachu już dostał rozkaz zakupienia jednej sztuki i pocięcia na paski... wieczorem zobaczę jak to wygląda:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 09.02.2012 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 A wyjmowałaś co jakiś czas ramiona i czyściłaś te dziurki? Ja mam zmywarkę Miele. Czyściłam i to często, niestety nie pomagało. Miele to marzenie, tą firmą mogłabym zdecydowanie obsadzić całą kuchnię, ale mąż zgodził się na 1 sprzęcik tej firmy (wiadomo dlaczego) - ja wybrałam kawiarkę. Madziu, czekamy na fotorelację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 09.02.2012 14:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Skibusiu, wysłałam Ci maila - dopiero teraz, bo wczoraj jakoś mi z główki wypadło:oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 09.02.2012 14:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 siedzę... głowię się nad tym sufitem w kuchni... załamana jestem:cry: Jak oglądam to na żywo, to nie wyobrażam sobie zwężenia tej niszy... będzie tragicznie to wyglądać - mówię wam:yes: Już bardziej zastanawiam się nad jej poszerzeniem w kierunku kuchni... tak, żeby z każdej strony, wokoło była w miarę "równa" ramka... teraz będzie rząd wiszących szafek - czyli niszę zrobić 85 cm od ściany (50 cm od zabudowy)... wtedy wyspa nie będzie stała w osi tego sufitu (znaczy będzie w tej drugiej osi, ale na wejściu nie:no:)... ale chociaż sama nisza będzie jakaś uzasadniona - choć też na siłę Żygam tymi niszami... masakra:sick: Najchętniej bym ją zabudowała w p.zdu... ale już jest tam ta cholerna klima:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madileo 09.02.2012 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Magda, u mnie opaska wygląda na czarną, albo chociaż na b. ciemny grafit...i od razu przypadła mi go gustu, natomiast nie wyobrażam sobie opaski w kolorze blatu, który wstawiłaś...faktycznie wygląda tak jak określiła ja nihru- jak stara kawa z mlekiem:lol2: ale to co przedstawia mój monitor ma się zapewne nijak do rzeczywistości..więc trzymam kciuki za dobrym wyborem. Odnośnie niszy...Magda..ja bym nic z tą niszą nie robiła..ale ja to jestem ja odnośnie sprzętu...ja mam stary przedpotopowy i wszystko, buczy, huczy, ale działa...więc puki co zbieram opinie, czytam i się nie wypowiadam, bo tematem na poważnie zajmę się dopiero pewnie za jakieś pół roku .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 09.02.2012 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 (edytowane) Czarne wygrały bezapelacyjnie:yes: http://i1.fmix.pl/fmi81/1ad6dcc9000bd5584f341f8f/zdjecie.jpg http://i2.fmix.pl/fmi2685/a86c35e6001a84da4f341f94/zdjecie.jpg http://i1.fmix.pl/fmi1603/5364b1e5001ecdb84f341f99/zdjecie.jpg http://i2.fmix.pl/fmi1698/805174f1001b19aa4f341f97/zdjecie.jpg Świetny jest ten czarny gres:yes: Bo to nie taki czarny-czarny, tylko taki stłumiony, przydymiony... nawet może w bardzo ciemny grafit wpadający... super:lol: Poprosiłam Pana Stasia, żeby kolejne płyty wybrał z większą ilością białych przerostów:rolleyes: -nie wiem czy to dobrze czy źle;) W każdym razie za późno już, żeby coś z tym zrobić - gres zaczyna się kłaść jutro z samego rana:wiggle: Edytowane 9 Lutego 2012 przez MagdaZZZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KashaG 09.02.2012 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Wygląda cudownie!!!! Świetny wybór. To będzie piękny przedpokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 09.02.2012 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 dobrze, że czarny wygrał ale ja mówię dlatego, ze za brązami nie przepadam - toleruje tylko na drewnie;) a właśnie kiedy te drewniane podłogi bedom????? bo bym przyjechała na wizytację jak już coś będzie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
senmon 09.02.2012 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 cudnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 09.02.2012 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Fantastyczny ten czarny gres - będzie idealnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 09.02.2012 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.02.2012 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 BOSKO, BOSKO!http://forum.barcis.pl/images/smilies/szoook.gifhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/szoook.gif Dokładnie taki grafitowo-czarny kolor z żyłkami sobie wyobrażałam:yes: Dobrze, że poprosiłaś, żeby wziął z większą ilością bieli:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts