MagdaZZZ 09.02.2012 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 dobrze, że czarny wygrał ale ja mówię dlatego, ze za brązami nie przepadam - toleruje tylko na drewnie;) a właśnie kiedy te drewniane podłogi bedom????? bo bym przyjechała na wizytację jak już coś będzie widać o ty cwaniaku:lol2: miałaś być w tym tygodniu:mad: parkiet w przyszłym tygodniu... myślę, że koło wtorku, środy... także zapraszam:lol: ale lepiej popytaj koleżanek, które już u mnie były -czy to warto w ogóle;) Bo scenariusz przeważnie podobny:rotfl: One zawsze stoją i patrzą z przerażeniem na ten cały chaos... i na to jak kolejny raz każę coś skuwać, rozbierać, zmieniać itp:rotfl: Prawda dziewczynki? Zastanawiające, że każda była u mnie tylko raz - i niemiała ochoty na powtórkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
senmon 09.02.2012 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 (edytowane) o ty cwaniaku:lol2: miałaś być w tym tygodniu:mad: parkiet w przyszłym tygodniu... myślę, że koło wtorku, środy... także zapraszam:lol: ale lepiej popytaj koleżanek, które już u mnie były -czy to warto w ogóle;) Bo scenariusz przeważnie podobny:rotfl: One zawsze stoją i patrzą z przerażeniem na ten cały chaos... i na to jak kolejny raz każę coś skuwać, rozbierać, zmieniać itp:rotfl: Prawda dziewczynki? Zastanawiające, że każda była u mnie tylko raz - i niemiała ochoty powtórzyć tej wizyty:rotfl: Ma ma ochotę Co do przerażenia...hmm raczej podziwiałam Magde jak ona to ogarnia. Szacun Madzia Edytowane 9 Lutego 2012 przez senmon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 09.02.2012 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Madzia w przyszłym - bo tapety po drodze będę odbierać pewnie środa lub czwartek a co do przerażenia to jeździłam do dziewczyn co nawet okien nie miały powstawianych i zawsze było o czym gadać więc mi nic nie straszne;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 09.02.2012 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Stłumiona czerń jednak wygląda fajnie (ale i tak czekam na zdjęcia absolutnie finalne), ale te białe smugi brr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tess1 09.02.2012 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Magda ten gres z czarna opaską wyszedl super!!!! tak sobie to wyobrażalam- elegancko- na wysoki polysk co do sufitów to nie pomogę, też mi przeszło przez myśl żeby tej dziury w suficie nie robić, ale jak musi być.... to musisz coś wymyślić - na pewno dasz radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 09.02.2012 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 (edytowane) MadziU, pieknie siedziałam cicho w kwestii : brązowy vs czarny, bo nie potrafiłam sobie wyobrazic, co by lepiej pasowało.Teraz jest super-chruper, po prostu:yes: Edytowane 9 Lutego 2012 przez hazeleyes1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 09.02.2012 22:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 (edytowane) No cieszę się, że wszystkie jesteście jednomyślne:lol: i żadna jakoś specjalnie nie powątpiewa w słusznosć decyzji;) Ja normalnie przebieram nogami... to pierwsza taka wielka sprawa w tym mieszkaniu:o (no może oprócz wcześniej wyburzonych i postawionych na nowo ścian, zrobionych łazienek, i wielkiej przebudowy tarasu:o:lol2:) Najchętniej poleciałabym tam jutro skoro świt (mój świt;) - czyli koło 12-13:lol2:)... ale boję się, ze Stachu mnie nawet nie wpuści:o Bo zaczyna od holu wejściowego... i pewnie przez cały dzień nie będzie można wejść do mieszkania:( Chyba oszaleję z niepewnosci i ciekawościhttp://emoty.blox.pl/resource/wow.gif Dziś zamontowali też grzejnik w jadalni... ktoś kiedys pytał jak się sprawa rozwiązała? Otóż Panowie byli tak mili i pozwolili mi wymienić mojego Irsapa na dowolny inny grzejnik dostępny u nich na ekspozycji... na szczęście wybór mieli ogromy;) a na mnie czekał ten idealny:wiggle: Nie jest żeberkowy:no:to niesamowicie płaski panel ścienny, też Irsapa:lol: o taki: Tylko nie czerwony oczywiście;) a kremowy... rozmiarowo po prostu idealny:rolleyes: -jak łatwo można przypuszczać- sama bym lepszego nie zamówiła:rotfl: Super tam wygląda:yes: No i ostatnia nowość... kafle w kuchni już skute:oops: - ktoś pytał co z nimi... muszę kupić nowe - te same;) Dobrze, że nie wpadłam na to, by poożyc na tej scianie coś za 400 zł/m2:rotfl: Edytowane 9 Lutego 2012 przez MagdaZZZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 09.02.2012 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 No i ostatnia nowość... kafle w kuchni już skute:oops: Matko Bosko Muratorsko! Ten Twój mąż to złoty człowiek, że jeszcze na zawał nie zszedł od Twoich pomysłów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.02.2012 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Matko Bosko Muratorsko! Ten Twój mąż to złoty człowiek, że jeszcze na zawał nie zszedł od Twoich pomysłów Racja:lol2: Madzia grzejnik lux:yes: A jutro rzeczywiście nie masz po co jechać na budowę, bo chodzić po płytkach nie będziesz mogła:no: A pan Stasio chyba balkonem wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 09.02.2012 22:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Matko Bosko Muratorsko! Ten Twój mąż to złoty człowiek, że jeszcze na zawał nie zszedł od Twoich pomysłów to przeważnie on każe kuć, gdy tylko coś do koncepcji nie pasuje;) Nie ma z tym żadnych problemów:lol2: Za to ja tą decyzję odkładałabym w nieskończoność... Stachu codziennie pytał czy kuć... a ja - Nie, może jeszcze nie... może poczekamy na wizualizacje kuchni... itp;) Ale wczoraj postawił mnie pod ścianąi powiedział, że po gresie nie kuje już nic:no: Więc musiałam podjąć tą męską decyzję I tak 2/3 z nich była do wymiany, bo przecież matoły od wyburzeń je poniszczyli:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 09.02.2012 22:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Racja:lol2: Madzia grzejnik lux:yes: A jutro rzeczywiście nie masz po co jechać na budowę, bo chodzić po płytkach nie będziesz mogła:no: A pan Stasio chyba balkonem wyjdzie no właśnie hlip hliphttp://emoty.blox.pl/resource/smutasek2.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 09.02.2012 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 boskie emotki. Podoba mi się ten czarny gres bardzo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.02.2012 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 no właśnie hlip hliphttp://emoty.blox.pl/resource/smutasek2.gif Albo jedź i robisz fotkę stojąc w proguhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/pomysl.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gabi.gg 09.02.2012 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 No i ostatnia nowość... kafle w kuchni już skute:oops: - ktoś pytał co z nimi... muszę kupić nowe - te same;) Dobrze, że nie wpadłam na to, by poożyc na tej scianie coś za 400 zł/m2:rotfl: Magda, Ty szalona kobieta jesteś Czarna opaska wygląda świetnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 09.02.2012 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Albo jedź i robisz fotkę stojąc w proguhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/pomysl.gif good idea:D z tymi kaflami w kuchni to lepiej późno niż za późno:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 09.02.2012 23:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 boskie emotki. Podoba mi się ten czarny gres bardzo! no to się bardzo cieszę Albo jedź i robisz fotkę stojąc w proguhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/pomysl.gif No właśnie - żeby Stachu pamiętał drzwi wejściowe przyciąć Jak zapomni, weźmie się za robotę to już nikt nigdy nie wejdzie ani nie wyjdzie z tego mieszkania:rotfl: Po zalaniu podłogówki warstwąwylewki - centymetr wyższą niż tam, gdzie będzie parkiet - drzwi ledwo się po betonie domykały:o Jak dojdzie gres - to drzwi ani drgną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.02.2012 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 n Jak dojdzie gres - to drzwi ani drgną :rotfl: To dzwoń do niego rano i się upewnij:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 10.02.2012 00:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Dziś zamontowali też grzejnik w jadalni... ktoś kiedys pytał jak się sprawa rozwiązała? Otóż Panowie byli tak mili i pozwolili mi wymienić mojego Irsapa na dowolny inny grzejnik dostępny u nich na ekspozycji... na szczęście wybór mieli ogromy;) a na mnie czekał ten idealny:wiggle: Nie jest żeberkowy:no:to niesamowicie płaski panel ścienny, też Irsapa:lol: o taki: ... Tylko nie czerwony oczywiście;) a kremowy... rozmiarowo po prostu idealny:rolleyes: -jak łatwo można przypuszczać- sama bym lepszego nie zamówiła:rotfl: Super tam wygląda:yes: Ja pytałam . Grzejnik superowy. Ty jak coś wymyślisz, to klękajcie narody! Ostatnio mało się udzielam, ale staram się przynajmniej czytać na bieżąco (bo po tygodniu nie miałabym szans na nadrobienie) i bardzo się cieszę, że udało Ci się (a ktoś wątpił, że mogłoby być inaczej?) wymienić ten zlew. Nie chciałam Ci pisać, kiedy byłaś w samym środku furii, ale mając do wyboru albo super-hiper powłokę (której pewnie zwykły śmiertelnik nie jest w stanie i tak docenić w użytkowaniu) a zlew o idealnym układzie, niekombinowany, choćby i miał tę powłokę gorszą, to oczywiście wybrałabym tę drugą opcję. No ale wszystko się udało i super. No i ostatnia nowość... kafle w kuchni już skute:oops: - ktoś pytał co z nimi... muszę kupić nowe - te same;) Dobrze, że nie wpadłam na to, by poożyc na tej scianie coś za 400 zł/m2:rotfl: Madzia, a pan Stachu nie sugerował przypadkiem, żeby kafle za ciągiem kuchennym kłaść dopiero po położeniu blatu? Bo wiesz jak to jest - nawet jeśli będziesz znała dokładną wysokość kuchni, to zawsze jest prawdopodobieństwo, że gdzieś tam będzie parę milimetrów różnicy (w najlepszym razie), no i klops. Dobry kafelkarz potrafi to zrobić "na czysto", bez żadnego ryzyka zabrudzenia blatu. No i wtedy jest gwarancja, że kafle są idealnie dopasowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ruby 10.02.2012 01:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Śliczny czarny pasek, a grzejnik rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 10.02.2012 04:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Normalnie takiej afery narobiłyście, że sama jestem ciekawa tych płytek Super Madzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts