Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

MagdaZZZ się urządza - będzie eklektycznie (chyba;)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jodełka mi się podoba.

Opaska rewelacyjna, ten ogromny gres piękny - już pisałam.

Łączenie z podłogą przy opasce mniej mi się podoba (jakoś mam w głowie te kasetony ;)), ale musi być jej więcej żeby ocenić.

Magda, nie bierz szarej fugi. Dopasuj maksymalnie do koloru płytek - ton w ton jeśli znajdziesz kolor i zaimpregnuj kilka razy. Nawet jeśli się pobrudzi to Ty lub osoba, która będzie u Ciebie sprzątała :D bez problemu sobie z tym poradzi.Fugi masz takie jakby ich nie było, szkoda ten wielki format oddzielać od siebie.

A ja nadal jodełce na tak! i jaka jest statystyka ?

jest 4:4 - zażarta walka:lol2:

Jodełka mi się podoba.

Opaska rewelacyjna, ten ogromny gres piękny - już pisałam.

Łączenie z podłogą przy opasce mniej mi się podoba (jakoś mam w głowie te kasetony ;)), ale musi być jej więcej żeby ocenić.

Magda, nie bierz szarej fugi. Dopasuj maksymalnie do koloru płytek - ton w ton jeśli znajdziesz kolor i zaimpregnuj kilka razy. Nawet jeśli się pobrudzi to Ty lub osoba, która będzie u Ciebie sprzątała :D bez problemu sobie z tym poradzi.Fugi masz takie jakby ich nie było, szkoda ten wielki format oddzielać od siebie.

ale licząc głos yokasty - jodełka na prowadzeniu:lol:

Z tą fugą święte słowa:yes: Też żal by mi było tą podłogę teraz poszatkować ciemną fugą:( Ale masz jakiś sprawdzony impregnat???

PS :hug:

http://hdworld.pl/images/smilies/szok.gif Cudnie!! Podłoga wspaniale odbija światło. Zakochałam się :D

Pierwsze zdjęcie uwielbiam - podoba mi się współgranie ramki na podłodze i niszy na suficie.

Wybierając fugę raczej wybrałabym w kolorze gresu by stworzyć jedną płaszczyznę. Zwłaszcza, że czyszczenie fug to pewnie nie Twój problem ;):D

Co do jodełki nie wiem :) Na pewno jest niespotykana, niebanalna i piękna, ale nie wiem czy nie zbyt.. (nie wiem jak to powiedzieć) rzucająca się w oczy, dominująca, "wprowadzająca ruch"? Na sufitach dużo się dzieje, widzisz tę ścianę nieustannie z salonu - lepiej chyba zastosować spokojne wykończenie ściany.

Już masz obrońców u mnie RANY !

:lol2: To ja już tu, żeby tam nie drążyć i nie zaogniać;) krótko i zwięźle;)

Ruby:hug: Chyba lepiej odczytujesz moje intencje niż Ania;) Ale jak co chwilę się o tym przekonujemy - przy słowie pisanym bardzo trudno o nieprzekłamane odczytanie nastrojów i intencji współrozmówcy;)

Nie ma o czym gadać:) Przecież i tak nie umiemy bez siebie żyć:lol2:

Magda, podłoga wyszła pięknie! Teraz z dnia na dzień będziesz widziała wyniki swojej ciężkiej pracy, ogromnego zaangażowania i miłości do piękna. Ja wrzucam link do katalogu, w którym może znajdziesz inspirację co do kuchennej ściany, a jak nie to i tak warto popatrzeć, ja jestem zachwycona http://www.walkerzanger.com/catalog/ecatalogl.php

Yokasta, Magda http://hdworld.pl/images/smilies/phil_45.gif

W sprawie jodełki mnie też policzcie :D z mojego powyższego wywodu miało wynikać, że choć z ciężkim sercem to jestem na nie :)

PS. Madzia, chyba przegapiłam - pamiętam jak zestawiałaś dwa gresy z dwoma rodzajami wykończenia drewna. Wygrała jednak matowa podłoga drewniana, tak?