myszonik 12.02.2012 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Gres wyszedł pięknie! A do kuchni to mnie jakoś ani jodełka ani płytki z dekorami nie przekonują.... ale też nie wiem co by mnie tam przekonało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 12.02.2012 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 no piknie jest ...co tam brudy i nieskończenia ...to drewno prezentuje się ...no sama wiesz jak ...a jodełce u Ciebie mówię nie (trzecia jestem?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 12.02.2012 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Magda pięknie ! Jak ta opaska ( gres) świetnie zgrała się z płytkami ( przynajmniej na zdjęciu) Mi bardziej od jodełki podobają się te wcześniejsze płytki z dekorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasvegas 12.02.2012 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 A ja nadal jodełce na tak! i jaka jest statystyka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 12.02.2012 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Jodełka mi się podoba. Opaska rewelacyjna, ten ogromny gres piękny - już pisałam. Łączenie z podłogą przy opasce mniej mi się podoba (jakoś mam w głowie te kasetony ), ale musi być jej więcej żeby ocenić. Magda, nie bierz szarej fugi. Dopasuj maksymalnie do koloru płytek - ton w ton jeśli znajdziesz kolor i zaimpregnuj kilka razy. Nawet jeśli się pobrudzi to Ty lub osoba, która będzie u Ciebie sprzątała bez problemu sobie z tym poradzi.Fugi masz takie jakby ich nie było, szkoda ten wielki format oddzielać od siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 12.02.2012 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 A ja nadal jodełce na tak! i jaka jest statystyka ? jest 4:4 - zażarta walka:lol2: Jodełka mi się podoba. Opaska rewelacyjna, ten ogromny gres piękny - już pisałam. Łączenie z podłogą przy opasce mniej mi się podoba (jakoś mam w głowie te kasetony ), ale musi być jej więcej żeby ocenić. Magda, nie bierz szarej fugi. Dopasuj maksymalnie do koloru płytek - ton w ton jeśli znajdziesz kolor i zaimpregnuj kilka razy. Nawet jeśli się pobrudzi to Ty lub osoba, która będzie u Ciebie sprzątała bez problemu sobie z tym poradzi.Fugi masz takie jakby ich nie było, szkoda ten wielki format oddzielać od siebie. ale licząc głos yokasty - jodełka na prowadzeniu:lol: Z tą fugą święte słowa:yes: Też żal by mi było tą podłogę teraz poszatkować ciemną fugą Ale masz jakiś sprawdzony impregnat??? PS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ruby 12.02.2012 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 http://hdworld.pl/images/smilies/szok.gif Cudnie!! Podłoga wspaniale odbija światło. Zakochałam się Pierwsze zdjęcie uwielbiam - podoba mi się współgranie ramki na podłodze i niszy na suficie. Wybierając fugę raczej wybrałabym w kolorze gresu by stworzyć jedną płaszczyznę. Zwłaszcza, że czyszczenie fug to pewnie nie Twój problem Co do jodełki nie wiem Na pewno jest niespotykana, niebanalna i piękna, ale nie wiem czy nie zbyt.. (nie wiem jak to powiedzieć) rzucająca się w oczy, dominująca, "wprowadzająca ruch"? Na sufitach dużo się dzieje, widzisz tę ścianę nieustannie z salonu - lepiej chyba zastosować spokojne wykończenie ściany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 12.02.2012 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Już masz obrońców u mnie RANY ! Ja impregnowałam HG, ale nie wiem czy nie lepszy byłby SOPRO (widzę u siebie różnice, impregnowane w kuchni sa dalej białe, niezaimpregnowane w łazience....trochę zżółkły). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 12.02.2012 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 jest 4:4 - zażarta walka:lol2: ale licząc głos yokasty - jodełka na prowadzeniu:lol: Już nie 5:5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 12.02.2012 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Już masz obrońców u mnie RANY ! To ja już tu, żeby tam nie drążyć i nie zaogniać krótko i zwięźle;) Ruby Chyba lepiej odczytujesz moje intencje niż Ania;) Ale jak co chwilę się o tym przekonujemy - przy słowie pisanym bardzo trudno o nieprzekłamane odczytanie nastrojów i intencji współrozmówcy;) Nie ma o czym gadać Przecież i tak nie umiemy bez siebie żyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 12.02.2012 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Już nie 5:5 łeb w łeb:rotfl: i jak ja mam podjąć decyzję dobrze, że wizki będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KashaG 12.02.2012 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Magda, podłoga wyszła pięknie! Teraz z dnia na dzień będziesz widziała wyniki swojej ciężkiej pracy, ogromnego zaangażowania i miłości do piękna. Ja wrzucam link do katalogu, w którym może znajdziesz inspirację co do kuchennej ściany, a jak nie to i tak warto popatrzeć, ja jestem zachwycona http://www.walkerzanger.com/catalog/ecatalogl.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 12.02.2012 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 łeb w łeb:rotfl: i jak ja mam podjąć decyzję Rzuć monetą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 12.02.2012 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 orzeł albo reszka Magda, normalnie bym Cię udusiła ale mam za daleko jak CYK BUM BUM ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 12.02.2012 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Kasiulka, czyżbyś wstrzymywała się od głosu w sprawie kuchennej sciany? Bo faktycznie będę musiała rzucić monetą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KashaG 12.02.2012 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Jak powiem Ci co myślę to dopiero zamieszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 12.02.2012 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Jak powiem Ci co myślę to dopiero zamieszam no nieeee - teraz to Ci nie odpuszczę mów!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julieta 12.02.2012 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Przed wizualizacją i przed namieszaniem przez KashaG TAK na jodełkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 12.02.2012 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Magda, skocz do mnie proszę, luknij na wizki i wyraź swoją opinię :p:p nawet złą (tylko mi nie pisz, że nieee) i napisz co z tapetą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ruby 12.02.2012 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Yokasta, Magda http://hdworld.pl/images/smilies/phil_45.gif W sprawie jodełki mnie też policzcie z mojego powyższego wywodu miało wynikać, że choć z ciężkim sercem to jestem na nie PS. Madzia, chyba przegapiłam - pamiętam jak zestawiałaś dwa gresy z dwoma rodzajami wykończenia drewna. Wygrała jednak matowa podłoga drewniana, tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts