KashaG 12.02.2012 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Wiedząc jaki jest projekt kuchni i wybrane materiały białe płytki z dekorem wydają mi się "zwyczajne" będzie ładnie, ale ...... Co do jodełki to nie wiem z jakich miałaby być płytek? Efekt może być rewelacyjny (uważam, że fuga powinna być w kolorze płytek) na inspiracji jest jaśniejsza i daje trochę efekt "country side", a u Ciebie powinno być bardziej glamour. W tym katalogu, jest kilka inspiracji, które idealnie pasowałyby do tej kuchni (zwłaszcza te z naturalnego kamienia) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KashaG 12.02.2012 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Magda, jeśli nie musisz to nie kładź płytek przed kuchnią, da Ci to jeszcze trochę czasu do podjęcia ostatecznej decyzji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 12.02.2012 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Madziu, no widzisz, ja też myślę, że jodełka skręca za bardzo w retro czy jak to zwał, tak jak osoba, która projektuje tą kuchnię. Kasha pewnie powie, żebyś dała opaskę z tego materiału co blat, ale może się mylę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 12.02.2012 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Gresik mniodzio:lol: Czarna opaska bombowa i jeszcze ta drewniana podłogahttp://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/applause/smileys-applause-380860.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 12.02.2012 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Magda bosko już jest u Ciebie, dalej już z górki poleci, kasha jaki katalog:jawdrop: ale tak u nas w Polsce da radę? Madzia, może znowu tatuś by pomógł? aa, może wiesz czym pan Stasiu klei twoje płytki? (nazwa kleju by się przydała) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ruby 12.02.2012 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Zgadzam się z KashaG, i co do dekoru i co do jodełki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 12.02.2012 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 To i ja głos zachwytu nad opaską dorzucę, bo cudnie wyszła, ah! I czekam niecierpliwie na wizki kuchenne... ciekawe jak wtedy się głosy rozłożą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 12.02.2012 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Kasha pisałyśmy równocześnie - trafiłam, hehe. Ale ja dalej jestem za dekorem (jest 1 i dla mnie to taki smaczek, ale ja lubię takie połączenia klasyczne z przymrużeniem oka). Aha, miałam jeszcze się wypowiedzieć odnośnie podłogi (kafli, które już są położone). Chyba przegapiłam to, że duże kafle mają być tylko w środku opaski w holu. Byłam przekonana, że będą te duże wszędzie (pewnie cena zdecydowała) i jak zobaczyłam 1 zdjęcie, to myślałam, że się przewidziałam z przecięciem na 1 kaflu (tym na wejściu), dopiero później zobaczyłam całość i stwierdzam, że ja bym chyba jednak wolała wszędzie kafle tego samego rozmiaru. Wygląda to ok, ale moim zdaniem to spowodowało, że z tą podłogą mimo, że jednorodną dużo się dzieje. No i chyba konsolkę czarną bym tam wstawiła do tego holu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasvegas 12.02.2012 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 KashaG zgadzam się z Toba w 100% jodełka z kamienia, już z Magdą to omawialysmy to mój faworyt i u siebie na pewno tak zrobię. A te mozaiki kamienne z katalogu , który wkleilas mozna zamowic u nas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 12.02.2012 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 O matko, przepadłam w tym katalogu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 12.02.2012 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 O matko, przepadłam w tym katalogu Ty też ???:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ruby 12.02.2012 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Ja też! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gabi.gg 12.02.2012 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 A jestem przeciwko jodełce i w ogóle przeciwko płytkom na ścianie w kuchni. Podłoga i opaska - piękne i sufity obłędne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KashaG 12.02.2012 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 KashaG zgadzam się z Toba w 100% jodełka z kamienia, już z Magdą to omawialysmy to mój faworyt i u siebie na pewno tak zrobię. A te mozaiki kamienne z katalogu , który wkleilas mozna zamowic u nas? Obawiam się, że nie . Firma ma swoją siedzibę na Florydzie. Trzeba do nich napisać, mamury sprowadzają z Włoch, więc może oni sami kogoś polecą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 12.02.2012 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Ech Ci Hmerykanie jaki Oni mają wybór! Nic dziwnego, że łazienki zza oceanu są piękne.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasvegas 12.02.2012 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 no wlasnie juz sie doczytalam, ze to USA - te marmurowe płytki i mozaiki mają obłędne i całe kuchnie w marmurze z blatami włącznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasvegas 12.02.2012 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 No tak marmury sprowadzają z Włoch, ale płytki i mozaiki już pewnie sami robią ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gabi.gg 12.02.2012 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Ja w tym katalogu na przykład płytki z Rexa widzę, a te u nas można dostać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 12.02.2012 22:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 a ja na pintereście miałam parę zdjęć z tego katalogu:lol: - szczególnie wszelkie koniczynki;) niemiej jednak katalog wcale mi jakoś nie pomógł i nic tam dla siebie nie znalazłam;) - no oprócz białej koniczynki, która jest totalnie poza moim zasięgiem:rotfl: kamienne mozaiki? u nas prawie każdą się dostanie... kwestia ceny jedynie - ale i te są znośne - od niecałych 300 zł do ok. 500... tylko, że ja nie chcę kamiennej mozaiki:roll: w grę wchodziłby tylko statuario - ale wtedy też na blatach... a na to jednak chyba się nie zdecyduję... więc potrzebuję białych ceramicznych płytek - CIEKAWYCH I NIEPRZESADZONYCH - może jakieś konkrety? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 12.02.2012 22:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Moziaki kamienne- dla tych, którzy do nich wzdychają: http://www.athenamarmor.pl/index.php/oferta/mozaiki U nich byłam osobiście: http://www.mapstone.pl/pl/k_350.htm - mieli ogromny wybór mozaiek kamiennych:o Na stronie nic nie jest pokazane:no:warto się przejechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts