Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

MagdaZZZ się urządza - będzie eklektycznie (chyba;)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Mówisz:( A ja jestem skłonna je zamówić... są najtańsze ze wszystkich i chyba po tych z RH i tak najlepsze:roll: Opinie ta lampa ma nawet dobre... wynika z nich, że jakość jest adekwatna do ceny;) - może nie zachwycająca, ale wszyscy jednogłośnie mówią, ze efekt końcowy to prawdziwe WOW - a o to przecież chodzi:lol:

"Efekt WOW" dobre, dobre :)

Rewelacyjnie wygląda to wejście do Twojego domu, efektownie i elegancko.

Ja mam jasne kafle teraz na podłodze w hollu i już wiem, że w nowym domu na pewno jasnych nie położę. Mimo wszystko muszę zdecydować się na praktyczniejsze rozwiązania, czyli takie na których mniej widać brud - zwłaszcza zimą, mokrą wiosną i jesienią. Dziś po wizycie gości moje kremowe płytki były szarobure :bash: i co...mop w dłoń!

Ale może położę grafitowe z jasną opaską...? Hm...

Edytowane przez Emma M.

Ja u Ciebie nie widzę mozajki. Co do bialych płytek to przecież już je masz, czy chodzi o biale płytki do jodełki?

Ja też nie:no: No ale powiedziałaś, że ani te, ani te... to co? Jaką alternatywę miałaś na myśli? Może coś w tym katalogu przeoczyłam?;)

Białe do jodełki mam wybrane:yes: Ale co zrobić jeśli nie jodłęi nie te płytki z dekorem???

"Efekt WOW" dobre, dobre :)

Rewelacyjnie wygląda to wejście do Twojego domu, efektownie i elegancko.

Ja mam jasne kafle teraz na podłodze w hollu i już wiem, że w nowym domu na pewno jasnych nie położę. Mimo wszystko muszę zdecydować się na praktyczniejsze rozwiązania, czyli takie na których mniej widać brud - zwłaszcza zimą, mokrą wiosną i jesienią. Dziś po wizycie gości moje kremowe płytki były szrobure :bash: i co...mop w dłoń!

Ale może położę grafitowe z jasną opaską...? Hm...

A mieszkasz w domu czy mieszkaniu? Ja mam teraz jasny gres w polerze na wejściu - i super sięsprawdza:) ale mieszkanie to jednak inna specyfika;) zanim człowiek dojdzie do drzwi mieszkania, to już całe błota zgubi po drodze na klatce i w windzie:lol:

Kasha świetny ten katalog :jawdrop:

O matko, przepadłam w tym katalogu :o

oj ja też......................

Tylko co teraz zrobić jak ja bym do łazienki wzięła płytki z co 3 strony :bash:

-------------------------------

Magda co tu dużo mówić - opaska sama woła od wejścia WOW!!!!

Co do płytek kuchennych - sztućce były Ok (od początku dla mnie tak właśnie tylko ok....), jodełka mi nie pasuje :no: - wprowadza jakąś taką sielskość - anielskość - a to przecież nie Twój styl. Może mam takie odczucie bo tylko w takich kuchniach ją do tej pory widziałam - może na wizualizacjach wyjdzie że jednak pasuje?

Ja bym się wstrzymała i szukała jeszcze czegoś http://forum.barcis.pl/images/smilies/hmm.gif

Magda hol wyszedł cudownie, ja rownież zrobiłam WOW! szczególnie na zdjęciu z sufitem wygląda obłędnie.

Co do jodełki w kuchni to mi się bardzo spodobala ta z Twojej inspiracji, ale chyba dlatego że ona jest beżowo- biała i w tym wydaniu wydaje mi się elegancka.

W swoich inspiracjach (szukając okapu dla Admete) znalazłam zdjęcia kuchni z jodełką, może to Ci pomoże w wyborze. :)

54bc2bc1002587aa4ec9fbc8.jpg

de_Poitiers_French_Kitchen_Main.jpg

Jesli dobrze zarejestrowalam, to drzwi maja byc wymienione na biale ;)

:yes: no wymienione być nie mogą;) Ale obłożone białą płyciną już tak:lol: U Zienia w atelier są tak zrobione stare drzwi od mieszkania... na stare, zniszczone brązowe drewniane drzwi nałożona jest ok. centymetrowa nakładka i dorobione ościeżnice, wszystko w białym kolorze - u mnie też tak będzie:yes: Jedynie muszązostaćz ewnatrz, zeby pasowaćdo pozostałych drzwi... ale ościeżnice itak z zewnątrz dodamy;) Nawet sięzastanawiam czy nie białe do tego brązu:rolleyes: -amerykańce, anglicy tak często robia - i fajnie to wygląda:lol:

Tess Pierwszą kuchnię mam zapisaną u siebie - i nawet przez chwile myślałam o tej jodełce do mnie - ale u Magdy mi się jakoś dalej nie widzi.

Natomiast na drugim zdjęciu jodełka zdecydowanie lepiej wygląda :yes: - jest niebanalnie położona - i taka elegantsza :p

- w ogóle druga kuchnia jest boska - świetny prosty okap :yes: - jeśłi mogę zabieram go do siebie :lol:

:yes: no wymienione być nie mogą;) Ale obłożone białą płyciną już tak:lol: U Zienia w atelier są tak zrobione stare drzwi od mieszkania... na stare, zniszczone brązowe drewniane drzwi nałożona jest ok. centymetrowa nakładka i dorobione ościeżnice, wszystko w białym kolorze - u mnie też tak będzie:yes: Jedynie muszązostaćz ewnatrz, zeby pasowaćdo pozostałych drzwi... ale ościeżnice itak z zewnątrz dodamy;) Nawet sięzastanawiam czy nie białe do tego brązu:rolleyes: -amerykańce, anglicy tak często robia - i fajnie to wygląda:lol:

A to nie wiedziałam, że będziesz je obkładać - jestem jak najbardziej za taką opcją. U nas niestety tez były koszmarne brązowo -rude ale zamawialiśmy indywidualnie białe od wewnątrz a brązowe od klatki.

a co do jodełki- wydaje mi się, że ona bardzo ładnie wygląda w wersji z ciemną drewnianą podłogą w całej kuchni, przy płytkach no nie wiem, nie wiem

Edytowane przez mrówka75

Magda pisałyśmy razem - widzisz Tobie ta pierwsza jodełka pasuje - a mnie się wydawało że jest za mało elegancka :lol2:

nie no, mi się akurat druga kuchnia w ogóle nie podoba:lol2: a już jodełka wręcz bardzo NIE:lol2:

I znowu dowód na to - że każdy ma inny gust i w czym innym dostrzega piękno;)

Nawet sięzastanawiam czy nie białe do tego brązu:rolleyes: -amerykańce, anglicy tak często robia - i fajnie to wygląda:lol:

:D ja tak u siebie mam zamiar zrobić :D nawet u kogoś pisałam w tamtym roku...bardzo mi się tak podoba :)

Jodełka z pierwszej inspiracji wygląda bardzo ładnie...