maDZIUNIA1719509901 12.02.2012 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Magda, ślicznie wyszły opaski!Co do jodełki: jestem na nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KashaG 12.02.2012 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Ja u Ciebie nie widzę mozajki. Co do bialych płytek to przecież już je masz, czy chodzi o biale płytki do jodełki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emma M. 12.02.2012 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 (edytowane) Mówisz:( A ja jestem skłonna je zamówić... są najtańsze ze wszystkich i chyba po tych z RH i tak najlepsze:roll: Opinie ta lampa ma nawet dobre... wynika z nich, że jakość jest adekwatna do ceny;) - może nie zachwycająca, ale wszyscy jednogłośnie mówią, ze efekt końcowy to prawdziwe WOW - a o to przecież chodzi:lol: "Efekt WOW" dobre, dobre Rewelacyjnie wygląda to wejście do Twojego domu, efektownie i elegancko. Ja mam jasne kafle teraz na podłodze w hollu i już wiem, że w nowym domu na pewno jasnych nie położę. Mimo wszystko muszę zdecydować się na praktyczniejsze rozwiązania, czyli takie na których mniej widać brud - zwłaszcza zimą, mokrą wiosną i jesienią. Dziś po wizycie gości moje kremowe płytki były szarobure i co...mop w dłoń! Ale może położę grafitowe z jasną opaską...? Hm... Edytowane 12 Lutego 2012 przez Emma M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 12.02.2012 22:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Ja u Ciebie nie widzę mozajki. Co do bialych płytek to przecież już je masz, czy chodzi o biale płytki do jodełki? Ja też nie:no: No ale powiedziałaś, że ani te, ani te... to co? Jaką alternatywę miałaś na myśli? Może coś w tym katalogu przeoczyłam? Białe do jodełki mam wybrane:yes: Ale co zrobić jeśli nie jodłęi nie te płytki z dekorem??? "Efekt WOW" dobre, dobre Rewelacyjnie wygląda to wejście do Twojego domu, efektownie i elegancko. Ja mam jasne kafle teraz na podłodze w hollu i już wiem, że w nowym domu na pewno jasnych nie położę. Mimo wszystko muszę zdecydować się na praktyczniejsze rozwiązania, czyli takie na których mniej widać brud - zwłaszcza zimą, mokrą wiosną i jesienią. Dziś po wizycie gości moje kremowe płytki były szrobure i co...mop w dłoń! Ale może położę grafitowe z jasną opaską...? Hm... A mieszkasz w domu czy mieszkaniu? Ja mam teraz jasny gres w polerze na wejściu - i super sięsprawdza:) ale mieszkanie to jednak inna specyfika;) zanim człowiek dojdzie do drzwi mieszkania, to już całe błota zgubi po drodze na klatce i w windzie:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emma M. 12.02.2012 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Teraz w mieszkaniu - dopóki się nie wykończę wykańczaniem domu Masz rację z tym "gubieniem błotka" ale mamy mieszkanie na parterze! Stąd to błotko zaraz po wejściu. Ech, aby do wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 12.02.2012 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 opaska ZAJEB.STA ale co do jodełki to nie jestem pewien....... raczej na nie Coraz fajniej to wszystko wygląda.! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 12.02.2012 23:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Bo coraz bardziej WYGLĄDA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
senmon 13.02.2012 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Madziu opaska jest beautiful, bello,schön Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 13.02.2012 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 http://www.walkerzanger.com/catalog/ecatalogl.php Kasha świetny ten katalog O matko, przepadłam w tym katalogu oj ja też...................... Tylko co teraz zrobić jak ja bym do łazienki wzięła płytki z co 3 strony ------------------------------- Magda co tu dużo mówić - opaska sama woła od wejścia WOW!!!! Co do płytek kuchennych - sztućce były Ok (od początku dla mnie tak właśnie tylko ok....), jodełka mi nie pasuje - wprowadza jakąś taką sielskość - anielskość - a to przecież nie Twój styl. Może mam takie odczucie bo tylko w takich kuchniach ją do tej pory widziałam - może na wizualizacjach wyjdzie że jednak pasuje? Ja bym się wstrzymała i szukała jeszcze czegoś http://forum.barcis.pl/images/smilies/hmm.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 13.02.2012 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Opaska - cud, miód, orzeszki a w zestawieniu z sufitem - przedpokój wygląda cudnie. Jedynie co mi się nie podoba to drzwi wejściowe- kolor i styl, totalnie mi nie pasują a już w zestawieniu z drewnianą podłogą duży minus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tess1 13.02.2012 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Magda hol wyszedł cudownie, ja rownież zrobiłam WOW! szczególnie na zdjęciu z sufitem wygląda obłędnie. Co do jodełki w kuchni to mi się bardzo spodobala ta z Twojej inspiracji, ale chyba dlatego że ona jest beżowo- biała i w tym wydaniu wydaje mi się elegancka. W swoich inspiracjach (szukając okapu dla Admete) znalazłam zdjęcia kuchni z jodełką, może to Ci pomoże w wyborze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 13.02.2012 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 No właśnie, i te kuchnie są raczej mało sielskie i anielskie . Ja kombinowałam jodełkę u siebie na górze ale nie znalazłam wąskich długich białych płytek. Moim zdaniem na ścianie wygląda niestandardowo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 13.02.2012 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Jedynie co mi się nie podoba to drzwi wejściowe- kolor i styl, totalnie mi nie pasują a już w zestawieniu z drewnianą podłogą duży minus. Jesli dobrze zarejestrowalam, to drzwi maja byc wymienione na biale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 13.02.2012 10:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Dzięki dziewczynki:) tess bardzo mi pomogłaś Pierwsza inspiracja jest świetna:) i tak jak mówi yokasta - pokazuje, że to rozwiazanie nie musi dawać efektu cottage tylko może być piękne i eleganckie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 13.02.2012 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Jesli dobrze zarejestrowalam, to drzwi maja byc wymienione na biale no wymienione być nie mogą Ale obłożone białą płyciną już tak:lol: U Zienia w atelier są tak zrobione stare drzwi od mieszkania... na stare, zniszczone brązowe drewniane drzwi nałożona jest ok. centymetrowa nakładka i dorobione ościeżnice, wszystko w białym kolorze - u mnie też tak będzie:yes: Jedynie muszązostaćz ewnatrz, zeby pasowaćdo pozostałych drzwi... ale ościeżnice itak z zewnątrz dodamy;) Nawet sięzastanawiam czy nie białe do tego brązu:rolleyes: -amerykańce, anglicy tak często robia - i fajnie to wygląda:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 13.02.2012 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Tess Pierwszą kuchnię mam zapisaną u siebie - i nawet przez chwile myślałam o tej jodełce do mnie - ale u Magdy mi się jakoś dalej nie widzi. Natomiast na drugim zdjęciu jodełka zdecydowanie lepiej wygląda - jest niebanalnie położona - i taka elegantsza - w ogóle druga kuchnia jest boska - świetny prosty okap - jeśłi mogę zabieram go do siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 13.02.2012 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Magda pisałyśmy razem - widzisz Tobie ta pierwsza jodełka pasuje - a mnie się wydawało że jest za mało elegancka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 13.02.2012 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 (edytowane) no wymienione być nie mogą Ale obłożone białą płyciną już tak:lol: U Zienia w atelier są tak zrobione stare drzwi od mieszkania... na stare, zniszczone brązowe drewniane drzwi nałożona jest ok. centymetrowa nakładka i dorobione ościeżnice, wszystko w białym kolorze - u mnie też tak będzie:yes: Jedynie muszązostaćz ewnatrz, zeby pasowaćdo pozostałych drzwi... ale ościeżnice itak z zewnątrz dodamy;) Nawet sięzastanawiam czy nie białe do tego brązu:rolleyes: -amerykańce, anglicy tak często robia - i fajnie to wygląda:lol: A to nie wiedziałam, że będziesz je obkładać - jestem jak najbardziej za taką opcją. U nas niestety tez były koszmarne brązowo -rude ale zamawialiśmy indywidualnie białe od wewnątrz a brązowe od klatki. a co do jodełki- wydaje mi się, że ona bardzo ładnie wygląda w wersji z ciemną drewnianą podłogą w całej kuchni, przy płytkach no nie wiem, nie wiem Edytowane 13 Lutego 2012 przez mrówka75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 13.02.2012 10:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Magda pisałyśmy razem - widzisz Tobie ta pierwsza jodełka pasuje - a mnie się wydawało że jest za mało elegancka nie no, mi się akurat druga kuchnia w ogóle nie podoba:lol2: a już jodełka wręcz bardzo NIE:lol2: I znowu dowód na to - że każdy ma inny gust i w czym innym dostrzega piękno;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 13.02.2012 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Nawet sięzastanawiam czy nie białe do tego brązu:rolleyes: -amerykańce, anglicy tak często robia - i fajnie to wygląda:lol: ja tak u siebie mam zamiar zrobić nawet u kogoś pisałam w tamtym roku...bardzo mi się tak podoba Jodełka z pierwszej inspiracji wygląda bardzo ładnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts