lasvegas 13.02.2012 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Pierwsza kuchnia od Tess piekna !!!! I myslę, że u Magdy bedzie tez tak dobrze wyglądała. Madzia kiedy będziesz miała wizualki kuchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 13.02.2012 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 A mnie foty jodły tylko utwierdziły w przekonaniu, że to jednak nie dla Madzi jesthttp://www.polishbikers.com/images/smilies/inne/thumbdown.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kredk 13.02.2012 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 (edytowane) Płytki w korytarzu z opaską:jawdrop:pięknie Jeśli już myslisz na serio o tej jodełce to ta z pierwszego zdjecia podoba mi się bardziej ale tak w sumie to jest tylko na fragmencie a reszta jest ułożona tradycyjnie na cegiełkę o ile dobrze widzę. No i jest jescze w takiej ramce więc jakies nawiązanie do tych opasek w przedpokoju. Ale jakoś na całosci tego nie widzę jakoś tak bardzo przeładowane będzie. Mnie najbardziej sie podobała ta pierwsza koncepcja z białymi i dekorem ze sztućcami. Prosto ale elegancko. A co z opaskami drzwiowymi? Dostałas polakierowany model? Edytowane 13 Lutego 2012 przez kredk@ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mme33 13.02.2012 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Oj tydzień nie kukałam a tu taaakie zmiany:) Wejście z płytkami "biuti" - barrrdzo mi się podoba! Jodełka natomiast nie bardzo ...bardziej skłaniałabym się ku prostszemu rozwiązaniu , coś w tym stylu tylko w bieli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maszenka 13.02.2012 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Magda, wariatko, szalejesz Opaska wyszła pięknie, nie mogę doczekać się podłogi... Też nie jestem zwolenniczką kafelkowej jodełki w kuchni. Wczoraj nadrabiałam straty w wątku. No nie mogę Was tak opuszczać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 13.02.2012 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Madzia, gdybyś przypadkiem zrezygnowała z tej jodełki w kuchni, użyczyłabyś namiaru na te płytki ? 6,2x26 chyba pisałaś . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maDZIUNIA1719509901 13.02.2012 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Madzia, a gdyby zamiast jodełki wprowadzić nad blatem pomiędzy jasnymi płytkami jeden czarny poziomy pasek ("marmi moderni") szeroki na ok. 6-7cm? Ja "u siebie" tak robię i wygląda baaardzo dobrze. Zlikwidowałaś ramkę na podłodze w kuchni, więc może warto byłoby nawiązać do czarnej ramki w (otwartym) holu wejściowym? Skoro robisz wizki kuchni z jodełką, to może od razu poproś o wersję z paskiem dla porównania (jeśli ona oczywiście do Ciebie "mówi";)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KashaG 13.02.2012 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Magda, jaki blat wybrałaś do kuchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 13.02.2012 22:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 (edytowane) Płytki w korytarzu z opaską:jawdrop:pięknie Jeśli już myslisz na serio o tej jodełce to ta z pierwszego zdjecia podoba mi się bardziej ale tak w sumie to jest tylko na fragmencie a reszta jest ułożona tradycyjnie na cegiełkę o ile dobrze widzę. No i jest jescze w takiej ramce więc jakies nawiązanie do tych opasek w przedpokoju. Ale jakoś na całosci tego nie widzę jakoś tak bardzo przeładowane będzie. Mnie najbardziej sie podobała ta pierwsza koncepcja z białymi i dekorem ze sztućcami. Prosto ale elegancko. A co z opaskami drzwiowymi? Dostałas polakierowany model? Taka w ramce nie wchodzi w grę... chcę ją na całej ścianie jedynie z paskiem na prosto od dołu i od góry... Oj tydzień nie kukałam a tu taaakie zmiany:) Wejście z płytkami "biuti" - barrrdzo mi się podoba! Jodełka natomiast nie bardzo ...bardziej skłaniałabym się ku prostszemu rozwiązaniu , coś w tym stylu tylko w bieli... odpada:no: ja z tych co nielubią wzoru cegiełki;) Magda, wariatko, szalejesz Opaska wyszła pięknie, nie mogę doczekać się podłogi... Też nie jestem zwolenniczką kafelkowej jodełki w kuchni. Wczoraj nadrabiałam straty w wątku. No nie mogę Was tak opuszczać. wszelki duch... Madzia, gdybyś przypadkiem zrezygnowała z tej jodełki w kuchni, użyczyłabyś namiaru na te płytki ? 6,2x26 chyba pisałaś . żadna tajemnica, nawet jak się jednak zdecyduję Ceramiche Grazia Listelli Madzia, a gdyby zamiast jodełki wprowadzić nad blatem pomiędzy jasnymi płytkami jeden czarny poziomy pasek ("marmi moderni") szeroki na ok. 6-7cm? Ja "u siebie" tak robię i wygląda baaardzo dobrze. Zlikwidowałaś ramkę na podłodze w kuchni, więc może warto byłoby nawiązać do czarnej ramki w (otwartym) holu wejściowym? Skoro robisz wizki kuchni z jodełką, to może od razu poproś o wersję z paskiem dla porównania (jeśli ona oczywiście do Ciebie "mówi";)) mam zamiar zrobić właśnie taki pasek (od góry też) ale koniecznie w kolorze całej reszty:) Magda, jaki blat wybrałaś do kuchni? No właśnie jeszcze nic konkretnego nie wybrałam:( Wiem tylko, że MUSI być szary (bardziej jasno niż ciemno;))... ale broń boże nie granit (nie taki typowy)... no i kropka;) - bo takich kamieni nie ma:rotfl: rysunek konglomeratów też mi się nie podoba... najchętniej coś w stylu statuario oczywiscie by mi sie marzyło:rolleyes: ... no nie będzie łatwo;) A na wyspie biały konglomerat - to pewne:yes: Edytowane 13 Lutego 2012 przez MagdaZZZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 13.02.2012 22:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 W środę wchodzi ekpia sprzątająca a w czwartek - PARKIECIARZE:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 13.02.2012 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ruby 13.02.2012 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Wczoraj Madzia pytałam, ale chyba nie widziałaś.. Przegapiłam co postanowiliście w sprawie podłogi. Będzie jednak matowa, tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maDZIUNIA1719509901 13.02.2012 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 mam zamiar zrobić właśnie taki pasek (od góry też) ale koniecznie w kolorze całej reszty:) Yyyy... rozwiń tę myśl pls, bo nie czaję :) (jest już późno;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 13.02.2012 23:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Wczoraj Madzia pytałam, ale chyba nie widziałaś.. Przegapiłam co postanowiliście w sprawie podłogi. Będzie jednak matowa, tak? chcę lakier wodny - czyli raczej mat:yes: ale będą próby... i dopiero się okaże,czy sięnadaje do tej podłogi:roll: Yyyy... rozwiń tę myśl pls, bo nie czaję :) (jest już późno;)) Ale codokładnie jest tu niezrozumiałe? Blat, nad platem pasek na prosto z tych cegiełek,nad paskiem jodełka, i tuż pod szafkami znowu pas na prosto:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 14.02.2012 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Magda ta inspiracja od Tess z jodełką jest u mnie w wątku na pierwszej stronie - skoro zatrzymałaś wzrok na "wiadomym" zdjęciu u mnie, to może to jest znak że patrzyłaś na ta jodełkę u mnie i nie zwróciłaś na nią uwagi - bo to jeszcze nie to? Czy jesteś do niej na 100% przekonana? Kiedy masz mieć te wizualki kuchni? i fala dla parkieciarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwiatholandii 14.02.2012 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Madziu, rzeczywiście witałam się z Tobą, ale było to tak dawno, że wolałam się przypomnieć Jeżeli chodzi o blat, to ja mam granit ciemnoszary płomieniowany (matowy). Dodatkowo przy konserwowaniu graniciarz musi zastosować płyn , który nie przyciemnia tak kamienia. Wiem, że można zdobyć jasniejszy też, bo widziałam właśnie płomieniowany w Poznaniu w ogromnej hurtowni kamienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maDZIUNIA1719509901 14.02.2012 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Ale codokładnie jest tu niezrozumiałe? Blat, nad platem pasek na prosto z tych cegiełek,nad paskiem jodełka, i tuż pod szafkami znowu pas na prosto:) Teraz rozumiem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 14.02.2012 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Ale codokładnie jest tu niezrozumiałe? Blat, nad platem pasek na prosto z tych cegiełek,nad paskiem jodełka, i tuż pod szafkami znowu pas na prosto:) I oto przykład jak absurdalne błędy potrafie generować Jak można napisać blat a dwa słowa później plat - to tylko ja potrafię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 14.02.2012 09:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Magda ta inspiracja od Tess z jodełką jest u mnie w wątku na pierwszej stronie - skoro zatrzymałaś wzrok na "wiadomym" zdjęciu u mnie, to może to jest znak że patrzyłaś na ta jodełkę u mnie i nie zwróciłaś na nią uwagi - bo to jeszcze nie to? Czy jesteś do niej na 100% przekonana? Kiedy masz mieć te wizualki kuchni? i fala dla parkieciarzy hehehe:lol2: to daleko idąca konkluzja:rotfl: Jak byłam u Ciebie na pierwszej stronie, to jeszcze miałam starą wersję kuchni i nie wyobrażałam sobie, że na ścianie może być cośinnegoniż tamte kafle;) Które z resztą już były i nie miałam zamiaru ich się pozbywać Więc żadne inspiracje fartuchów nie zwracały mojej uwagi;) A gdy koncept się zmienił (za Twoją sprawą zresztą) to zaczęłam się rozglądać za innym rozwiązaniem... i jodła to było jedyne to - co mni ruszyło;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 14.02.2012 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Magda czy ty już kazałaś zbić płytki w kuchni, bo na fotce z tak to wygląda:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts