Beata Weronika 15.02.2012 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Magda, udalo mi sie przeczytac caly Twoj dziennik! Od poczatku! Kilkanascie wieczorow, porankow i weekendow w Twoim pieknym mieszkaniu. Dzieki temu watkowi mam mega metlik w glowie i juz nie wiem co chce miec w moim domu Podobaja mi sie wnetrza nowoczesne ale Twoje jest przesliczne i jestem ogromnie wdzieczna ze FM istnieje i ze Wy wszystkie zamieszczacie tutaj MEGA duzo MEGA interesujacych informacji. Mieszkam w Piasecznie a od Ciebie dowiedzialam sie o sklepach na Puławskiej i te wszystkie inspiracje, strony wnetrzarskie! Dobra, slodze za bardzo W kazdym razie bede sledzic dalej Twoj watek i zapozyczac mam nadzieje pomysly jesli nie masz nic przeciwko I zgadzam sie z yokasta - wersja nr 3 za szeroka. A roznicy miedzy 1 i 2 nie widzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 15.02.2012 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Ja prawie nic nie widzę wersja 3 podoba mi się najmniej bo nisza kończy się za blisko wiszących. A między 1 i 2 nie widzę różnicy ale ślepa jestem . Wychodzi na to że i ja ślepa jestem - kurcze jeździłam tymi zdjęciami z opcji 1 i 2 góra - dół - góra -dół - i różnicy nie widzę http://emoty.blox.pl/resource/oups.gif Ale jak kiedyś pytałaś już o tą niszę - dalej podtrzymuję żeby wyrównać niszę do wyspy - żeby symetria była zachowana z wyspą - czyli z tego wychodzi że aktualna opcja nr 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 15.02.2012 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Ja też uważam, że do wyspy z racji tego co napisała Kasha, a wersja 3 jest do luftu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 15.02.2012 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 (edytowane) Wiecie co...wybaczcie... chyba muszę odpocząć od forum...Nie mogę jakoś nadrobić zaległosci... właśnie kończyłam ogromnego posta... pisałam go blisko godzinę... poodpisywałam na wasze posty, wkleiłam kolejnych 16 zdjęć sufitu, dywagacje na 60 tysięcy znaków, właśnie miałamgo słać...a moje dziecko podeszło, szturchnęło mi rękę i cofnęło o stronę... nie było co ratować, jak wróciłam - posta już nie było:( A najgorsze z tego wszystkiego są nerwy i żal jaki czuję do dziecka - to już zaczyna być niezdrowe:( Idę stąd, dobranoc:( Edytowane 15 Lutego 2012 przez MagdaZZZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magduśka1719509122 15.02.2012 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 :hug: Jak dla mnie najlepsza jest wersja nr 2 i najlepiej uzasadniła to KashaG . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 15.02.2012 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Madzia rzeczywiście czas na chwilowy odwyk ale jak Ty to długo wytrzymasz??? nie przejmuj się i rób dwójkę (szczerze mówiąc nie widzę olbrzymiej różnicy pomiedzy nią a jedynką ale wierzę Paniom projektantkom , że jest ) ...no najwyżej się poprawi potem co to dla Ciebie kucie sufitu :) a swoje szczęście uściskaj od forumowych ciotek ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ruby 15.02.2012 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Odpocznij Madziu Tyle energii w to urządzanie wkładasz, że przyda Ci się chwila oddechu i mały resecik PS. Oby szybki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.02.2012 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Madzia złap oddech będzie dobrze, a Hanutek jest słodki Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 15.02.2012 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Szczerze mówiąc od paru dni zastanawiałam się, kiedy Ci się forum przeje i będziesz miała pierwsze oznaki kryzysu. Kto by chciał siedzieć na forum, skoro mieszkanie w końcu się robi Wysłałam Ci na maila kilka linków, większość się pewnie nie nadaje, ale jest tam jeden mój typ (bo RH zamawiało swoje lampy u producenta, nie magazynowało nigdzie, a teraz mają jakieś problemy z tym producentem, dlatego produkt zniknął) a tak w ogóle to ściskam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.02.2012 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Qrczę na prawdę poszła sobie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 16.02.2012 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Madziu ślę słodkości - zjedz pączusia - czy inne Twoje ulubione ciacho - już jest nowy dzień - lepszy - więc głowa do góry. A z tymi postami to chyba każdemu się trafiło - powinno być na to jakieś rozwiązanie http://i2.fmix.pl/fmi2896/128a822b0007b91e4f3ca30d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 16.02.2012 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 ...jesteś http://emotikona.pl/emotikony/pic/041.gifhttp://emotikona.pl/emotikony/pic/041.gifhttp://emotikona.pl/emotikony/pic/041.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 16.02.2012 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Madzia jak humorek:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 16.02.2012 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 No i nie zdążyłam na dyskusję o jodełce:( Ale i tak się wypowiem:): wersja z gładkimi kaflami podobała mi się do pierwszej wersji zabudowy - tej z odkrytą ścianą i kinkietami. W obecnej wersji te kafle będą wyglądały tak... standardowo. Bardzo mi się natomiast podoba pomysł graficznego wzoru na ścianie zamiast dekorów. nie musi to być jodełka. to rozwiązanie jest bardzo popularne w Stanach (sądząc po inspiracjach), do nas jeszcze nie doszło, ale to chyba kwestia czasu. A wracając do sufitu: na wizualkach faktycznie nie widać różnicy między wersją 1 a 2 ale w rzeczywistości myślę że bardzo będzie się rzucała w oczy. I że lampy zawieszone niesymetrycznie będą wyglądały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xykasia 16.02.2012 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 i mi się zrobiło smutno ... przerwa na kawę ...siadam - w zakładeczkach czeka wątek - i nadrabiam codziennie Wasze wieczorno - nocne rozważania, a dziś akurat ALERGIA FORUMOWA! czekam na powrót! najlepszego tłustego!z tej okazji do owsianki dołożyłam i rodzynki i miód - szaleństwo! P.S.Magdo - wróć - ja już sie uzależniłam od tego wątku !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
senmon 16.02.2012 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Madziu główka do góry :hug::hug::hug::hug: Trzymaj się Kochana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 16.02.2012 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 (edytowane) Sześć ziefszyny już mi trochę lepiej;) ale przkro mi - nie odpiszę na poprzednie posty... nie chce mi się do tego wracać, cofać o te 2 stony... nie chce mi się drugi raz tego samego eseju pisać... jeśli było tam coś naprawdę istotnego - może zapytacie ponownie? Przywitam tylko nowych gości:welcome: żeby nie wyszło, że ja niewychowana jestem;) W sprawie sufitu... no cóż... kazałam zostawić jak jest... miałam dość roztrząsania tego tematu... każda wersja jest zła... żadna mi się nie podoba - więc niech zostanie obecna. I konic. Kropka. A na budowie znowu pod górkę... podłogówka nie działa:roll: Dopiero po położeniu gresu to czuć Jak kład,ł się w holu wydawało się, że hula jak ta lala, a to grzały rury podłączenia pozostałych grzejników... po położeiu gresu w kuchni okazało się, że podłoga zimna:( zwykłe odpowietrzanie zaworem narazie nie przyniosło skutków:( Przez brak ogrzewania klej wolno schnie... przez to parkieciarze chyba się przesunąna poniedziałek... ot - standard... przecież u mnie nie możeiść gładko:bash: Jedyny plus przesunięcia parkieciarzy to fakt, że jest jeszcze możliwość rozprowadzenia kabli pod parkietem - do alarmów, tv, netu i kina domowego - mąż się obudził i dziś fachurów se wezwał Jedyna fajna rzecz jaką tam wczoraj zastałam, totrochę odgruzowane sypialnie (nawet oknapomyte:wiggle:) i nowa ściana kominkowa:lol: http://i1.fmix.pl/fmi285/c3dcf4f300165e164f3c016f/zdjecie.jpg Edytowane 16 Lutego 2012 przez MagdaZZZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 16.02.2012 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 sypialnia z kominkiem -moje marzenie:cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
senmon 16.02.2012 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Mieszkanie jak marzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 16.02.2012 11:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 sypialnia z kominkiem -moje marzenie:cry: ale to nie sypialnia;) tylko salon, a konkretniej jego część biblioteczna... Ściana już była ale niższa ok.25 cm i węższa o 15cm... i doszedł otwór;) dużo bardziejmisię teraz podoba:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts