mrówka75 16.02.2012 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 (edytowane) ale to nie sypialnia;) tylko salon, a konkretniej jego część biblioteczna... Ściana już była ale niższa ok.25 cm i węższa o 15cm... i doszedł otwór;) dużo bardziejmisię teraz podoba:yes: No to zawsze dla mnie jakieś pocieszenie;) Magda czy orientujesz się może odnośnie obudowy kominka czy jest zrobiona z jakiś specjalnych płyt? Edytowane 16 Lutego 2012 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 16.02.2012 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 pięknie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 16.02.2012 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Oj, Madziu - z tą podłogówką to zła nowina:( czy przypadkiem wylewka nie jest za gruba? tak było u moich rodziców i efekt jest taki, że wcale z podłogówki nie korzystają No i wybacz, że akurat w takim niefortunnym momencie dodatkowo Cię dołuję, ale muszę się zapytać: czemu kominek nie pociągnięty do samego sufitu? Masz na niego jakiś specjalny pomysł? Bo jak na razie to nie bardzo mi się widzi taka... (no dobra, powiem to) kobyła:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 16.02.2012 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 A ja nie uważam że to kobyła - obudowa kominka jest w sam raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 16.02.2012 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Właśnie wyszedł stolarz... przywiózł nowe wzory drzwi... cobędę gadać - pokarzę http://i3.fmix.pl/fmi2929/b7c3cad5001f5cff4f3cee4b/zdjecie.jpg http://i1.fmix.pl/fmi1128/3a804222000436e74f3cee53/zdjecie.jpg http://i1.fmix.pl/fmi2759/51cb667c0023b6a94f3cee50/zdjecie.jpg i sama opaska: http://i3.fmix.pl/fmi2132/43bc5af4001feeae4f3cee58/zdjecie.jpg Tym razem wszystko z litego drewna - nie klejonego:no: Choć ja nie zwróciłam mu na to uwagi:no: Nie mówiłam, że tak sobie życzę.. .wychodzi na to, że takie skrzydło frezem przy płycinie wykonywane jest inną technologię niżto z listwąna ramiaku... tamto jakmówił - jest 2 razy cięższe... może dlatego musiało być klejone:???: http://i1.fmix.pl/fmi528/d6a882340022ba6f4f3cee5f/zdjecie.jpg http://i3.fmix.pl/fmi2958/1a11ccaf001e653a4f3cee62/zdjecie.jpg wygląda to wszystko bardzo porządnie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 16.02.2012 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Oj, Madziu - z tą podłogówką to zła nowina:( czy przypadkiem wylewka nie jest za gruba? tak było u moich rodziców i efekt jest taki, że wcale z podłogówki nie korzystają No i wybacz, że akurat w takim niefortunnym momencie dodatkowo Cię dołuję, ale muszę się zapytać: czemu kominek nie pociągnięty do samego sufitu? Masz na niego jakiś specjalny pomysł? Bo jak na razie to nie bardzo mi się widzi taka... (no dobra, powiem to) kobyła:no: A ja nie uważam że to kobyła - obudowa kominka jest w sam raz To nie jest obudowa kominka:no: TO ŚCIANA PRZY KTÓREJ KOMINEK BĘDZIE STAŁ... biblioteka będzie z tą ścianką zlicowana i będzie szła też górą... niby tylko jedna półka się zmieści (wcześniej było 25 cm niżej, to dwie póły miały być - ale było stanowczo za nisko:roll:)... będzie jedna, ale bardzo zależało mi, żeby to nie były 2 osobne regały tylko duża biblioteka na całą ścianę a w nią wpasowany kominek... pod tą osatatnią półą będzie reling na drabinkę - który myślę ładnie to wszystko połączy:yes: ps nihiru miałam już do Ciebie iść i cię wyciągać z forumowego dna;) Mam nadzieję, że się teraz weźmiesz za swój wątek, skoro wróciłaś do żywych;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 16.02.2012 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Nie pokazywałaś przypadkiem wersji narysowanej przez Ciebie z tymi wypustkami zaokrąglonymi a nie w kwadrat ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 16.02.2012 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Nie pokazywałaś przypadkiem wersji narysowanej przez Ciebie z tymi wypustkami zaokrąglonymi a nie w kwadrat ? a...zapomniałam napisać - we wtorek będę miała tą wersję Tylko niepomalowaną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 16.02.2012 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Aaa to ok jestem ciekawa jak wyjdą w porównaniu. A pomysł z kominkiem fajny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 16.02.2012 12:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Oj, Madziu - z tą podłogówką to zła nowina:( czy przypadkiem wylewka nie jest za gruba? tak było u moich rodziców i efekt jest taki, że wcale z podłogówki nie korzystają Wylewka na pewno nie jest za gruba:no: U nas ta podłogówka zmieściła się ledwo ledwo;) Wszystko na styk... więc wylewka jest minimalna dopuszczalna;) Też nic nie wylewa... wiecna pewno jest szczelna... problem z jakimś poważnym zapowietrzeniemmusibyć...ponoć to się zdarza przypodłogówkach:( Trzeba przepychać, wtłaczać powietrze...cuda wianki:sick: A najgorsze, że nie mam zamiaru dzwonić do tego Tadzia co to robił, co mnie tak potraktował i podniósł ceny o 300% Chcęto jakoś załatwić poza nim... z tymi nowymi hydraulikami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 16.02.2012 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Przesliczne drzwi! Opaska bombowa. Tez chce taka Magda moze mi to gdzies umknelo, pewnie nie doczytalam w amoku. Czy zdecydowalas sie na stolarza od kuchni od anuli? Tego z Lublina? Czy studio bedzie robic dla Ciebie w koncu kuchnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 16.02.2012 12:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Przesliczne drzwi! Opaska bombowa. Tez chce taka Magda moze mi to gdzies umknelo, pewnie nie doczytalam w amoku. Czy zdecydowalas sie na stolarza od kuchni od anuli? Tego z Lublina? Czy studio bedzie robic dla Ciebie w koncu kuchnie? No jakoś się nie doprosiłam od Anuli o konakt do nich;) Jeszcze nie wiem kto będzie robił... narazie skupiam sięna samym projekcie - żeby był w koncu dopracowany co do szczegółu, co do cala;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 16.02.2012 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Mogłabym prosić namiar na tę baterię???dobrze czytam, że to tylko w Wa-wie?Jaka jest wysokość wylewki? Odnosnie pytan z poprzednich stron, to editg i ja pytalysmy o namiar na te baterie kuchenna Drzwi super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
summer78 16.02.2012 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Witaj Magdo, od dawna śledzę twój wątek, nie ujawniałam się bo właściwie dopóki nie trafiłam na to forum nic o urządzaniu nie wiedziałam. Więc podglądam i tak na prawdę uczę się tutaj i czuję już coraz więcej. Piszę, bo muszę POCHWALIĆ ten wzór opaski i skrzydła, jest PRZEPIĘKNY! Pozdrawiam Ciebie i wszystkie odwiedzające twój wątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 16.02.2012 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Magda, ja mam do nich tel do Anuli jesli chcesz to Ci podam na priv. Ja narazie nie mam po co sie z nimi kontaktowac bo nie mam projektu kuchni i jeszcze troche czasu nad tym spedze zanim bede miec z czym isc do ludzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 16.02.2012 12:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Odnosnie pytan z poprzednich stron, to editg i ja pytalysmy o namiar na te baterie kuchenna Drzwi super a właśnie... no niestety zostałam wcześnij wprowadzona w błąd i ta bateria okazała się być jedynie zaworem zimnej wody (np.jako drugi kran w kuchni na wodę filtrowaną)... nie ma mieszacza:no: Nie nadaje się na baterię kuchenną... no przykro mi;) ja też jeszcze nie mam nowego typu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 16.02.2012 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Magda, ja mam do nich tel do Anuli jesli chcesz to Ci podam na priv. Ja narazie nie mam po co sie z nimi kontaktowac bo nie mam projektu kuchni i jeszcze troche czasu nad tym spedze zanim bede miec z czym isc do ludzi och, byłabym wdzięczna:hug: Mogę prosićna skrzynkę wp? summer dziękuję Fajnie, że Tobie też forum pomogło;) - mi np. bardzo:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 16.02.2012 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Magda, jakie piękne opaski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ruby 16.02.2012 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Przykro mi z powodu podłogówki. Trzymam kciuki, żeby to było tylko powietrze. Opaski wyglądają na bardzo bardzo porządną robotę! Super jakość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 16.02.2012 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Oj, doczytałam o podłogówce!Pchajcie te powietrze, pchajcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts