admete 18.02.2012 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 Magda nowy pomysł z płytkami świetny , tak jak ta jodełka mi tak jakoś nie pasowała - tak białe - caro Spróbuję w poniedziałek dopytać mojego płytkowego czy nie znajdzie takiego formatu. Próbował nawet znaleźć dla mnie płytki z katalogu wklejonego przez Kashę - były już rozmowy z Francji z Kanadą - i byłoby możliwe ich sprowadzenie ale za takie pieniądze że głowa mała http://mp3car.pl/forum/images/smilies/szok.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kredk 18.02.2012 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 frzy to po prostu frezy bez "e":rotfl: :rotfl:tez sie zastanawiałam co to jest:rotfl: Madzia ciesze się, że juz jest lepiej z samopoczuciem. Chyba każdy na jakims etapie budowy, urządzania ma przesyt. Najwiekszy problem kiedy chcesz,żeby był perfekycjnie a czasme sie nie da.Trzeba zrobic mały krok do tyłu i odpocząć;)that's all you need.... Opaski i drzwi piekne. Solidna robota:jawdrop: Czekam na ten nowy profil do wtorku. Jak mi kolega opowiadał jak mu jedne drzwi szklane 3 razy robili(raz zginęły w zakładzie podczas hartowania,a to szer. nie ta, a to nawiercili otwory pod zawiasy nie w tym miejscu itp)to już nic mnie nie zdziwi i sie pocieszam,że u mnie i u Ciebie chyba tak zle nie było:p Głowa do góry:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 18.02.2012 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 (edytowane) Tak sobie myślę... chyba ten nowy pomysł odpada:roll: Nawet jak znajdę te płytki, to przeważnie taki rozmiar jest traktowany jako dekor/wtsawka i liczony jest na sztuki... gdzy tego wchodzi ok 150 szt/m2 to robią się kosmiczne kwoty:o A potem jeszczecyrk z położeniem... Pięknie to wygląda, alenie wiem czy gra warta świeczki;) A tymczasem... jako że nie mam co pokazać - parkiet się nie położył, a raczej odjechał Ten mniejszy format (do holu i sypialni gościnnej) okazał sie znacznie odpiegać od I gatunku;) Panowie wyzwieźli zanim nawet zobaczyłam;) Ale ja jak juz wczesniej wyjęłam 8 klepek to byłam zdziwiona, że takie sęki, dziury po sękach, drobne skazy, uszczerbienia... będzie za tydzień w poniedziałek... No a dużego formatu nie dało się kłaść z naszej winy;) No i znowu się wszystko odwlekło... Ale tymczasem... mam dla Was zdjęcia kuchni mojego brata i bratowej:lol: Za przyzwoleniem bratówki wklejam - piękna jest:rolleyes: Jeszcze nie wykończona... brak korony nad szafkami, brak płyty maskującej bok lodówki... kinkietu... jeszcze rury nie zamaskowane... i pewnie jeszcze paru bajerów brak;) Ale już jest piękniehttp://emoty.blox.pl/resource/loveit.gif http://i2.fmix.pl/fmi2874/c1eeacd1002aa0d44f3f88b1/zdjecie.jpg http://i1.fmix.pl/fmi2111/a2496a71002aea124f3f88b6/zdjecie.jpg http://i2.fmix.pl/fmi1834/b4d9d1cf0029a3624f3f88ad/zdjecie.jpg http://i1.fmix.pl/fmi578/257e0306000a618c4f3f88bc/zdjecie.jpg http://i1.fmix.pl/fmi225/9d77979b000154094f3f88c0/zdjecie.jpg http://i3.fmix.pl/fmi1794/058594ea001e13fb4f3f88c5/zdjecie.jpg http://i2.fmix.pl/fmi1186/80f1b3f300267aca4f3f88ca/zdjecie.jpg Edytowane 18 Lutego 2012 przez MagdaZZZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 18.02.2012 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 Magda a co to za cegiełki u bratowej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 18.02.2012 11:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 Magda a co to za cegiełki u bratowej ? Zień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 18.02.2012 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 pieeeeekna-czasem tak mam, ze totalnie nie moje klimaty...ale czuc motyle w brzuchu i nie da sie przejsc obojetnie. Przekaz Bratowej, ze cud-miód -powiedziała miłosniczka nowoczesnosci:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emma M. 18.02.2012 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 Wg mnie lepszy niż jodła poza tym DZIĘKI wielkie za tę fotkę, miałam pewien dylemacik kuchenny, a tu znalazłam rozwiązanie układ niemal identyczny jak może być u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 18.02.2012 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 kuchnia śliczna bratowej i brata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mme33 18.02.2012 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 Ja nadal obstawiam cegiełkę , ani jodełka ani caro mi nie pasuje.Kuchnia brata piękna - szkoda że zmywarka nie jest z panelem ukrytym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 18.02.2012 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 No śliczna ta kuchnia Niech się bratowa zlituje i uraczy nas szczegółowymi fotkami swego mieszkanka! Na moim komputerze ta kuchnia jest w tonacji takiej kawy z mlekiem (mówię o płytkach), nie wiem czy to zasługa oświetlenia, ale mega przytulna się wydaje. Ściany są białe czy taka złamana biel? I meble i zlew skąd jeśli można wiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 19.02.2012 00:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 madziu caro wygląda o niebo lepiej (subiektywna opinia)ja u rodziców robiłem kuchnie z 10x10 xm i były w cenie za m2 więc poszperaj a pewnie znajdziesz (cena nie była kosmikczna a rodzice do zamożnych nie należą....) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 19.02.2012 01:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Madzia, możesz nie mieć częściej czego pokazywać i raczyć nas takimi zdjęciami . Totalny brak symetrii nawet mi nie przeszkadza fajno jest . Przytulnie, domowo, bardzo lubię takie kuchnie ech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 19.02.2012 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 loluś - takich 10x10 jest pełno - to nie problem... ale one sporo za duże do tego układu:( Co do tej kuchnii...brak symetri, odkryty panel... wszystko to wynika, że to kuchnia powstałana planie już istniejącej... zostały wszystkie sprzęty (oprócz zlewu - Kasiu - Ikea)... został ich układ... i właśnie moim zdaniem ta kuchnia jest świetnym przykładem na to, że symetria to nie wszystko;) Kasiu kolory nieprzekłąmuj - to kawa z mlekiem:yes: a biel jaka jest niemam pojęcia;) Na żywo jeszcze nie widziałam:no: Kuchnia robiona na zamówienie. No i dziękuję w imieniu brata i bratowej za komplementy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 19.02.2012 09:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 pieeeeekna-czasem tak mam, ze totalnie nie moje klimaty...ale czuc motyle w brzuchu i nie da sie przejsc obojetnie. Przekaz Bratowej, ze cud-miód -powiedziała miłosniczka nowoczesnosci:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 19.02.2012 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Toteż napisałam, że ten brak symetrii nie przeszkadza bo kuchnia właśnie bez niej świetnie się prezentuje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 19.02.2012 10:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Ja wiem, ze napisałaś, a ja to potwierdzam:lol2: i wyjasniam skąd się to bierze;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 19.02.2012 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Magda,a zerknęłaś na te 3 płytki, które wczoraj Ci wkleiłam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 19.02.2012 10:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Magda, a zerknęłaś na te 3 płytki, które wczoraj Ci wkleiłam? Jolcia, własnie zerknęłam, i tylko potwierdziły moje obawy... te szklane nie pasują mi:no: (no chyba że na żywo by mnie zachwyciły;) ale gdzie szukać?) A te następne to właśnie wstawki... wszystko na sztuki:( To faktycznie musiałaby być mozaika... ta 5x5 kosztuje prawie 500 zł No i 5x5 to znowu ryzyko, że jednak za drobna będzie - 7x7 to byłby ideał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasvegas 19.02.2012 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Kochana piszę Ci jeszcze raz bo moze nie zauważyłas, Adas ma full mozaiek i wszystkie na siatce wiec nie ma problemu z ukladaniem, a kolory to sama widzialas, mysle ze ladny bialy sie znajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 19.02.2012 11:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Kochana piszę Ci jeszcze raz bo moze nie zauważyłas, Adas ma full mozaiek i wszystkie na siatce wiec nie ma problemu z ukladaniem, a kolory to sama widzialas, mysle ze ladny bialy sie znajdzie A now łasnie, widziałam Twojego posta, ale jakoś mi umknął... faktycznie - Adaś może być ostatnią nadzieją CHoc u niego maty przy tych mozaikach rządziły... no i cena:roll: Ale muszę to sprawdzić A co w ogóle sądzisz o tym pomyśle? Nadal jodła wygrywa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts