senmon 19.02.2012 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 No Kochana kuchnia bratowej i brata :-P pikna jest. Co do jodełki to chyba :yes::yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasvegas 19.02.2012 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Postaram sie znalezc strone tych mozaiek Adasia to Ci podam. Podoba mi sie pomysl z jodłą i z mozaiką, sama nie wiem, który lepszy? A robisz jodłę w kominku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasvegas 19.02.2012 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 (edytowane) madzik znalazlam cennik od Adasia , maja mozaike 7x7 cm czyli taka jakbys chciala no i podaje strone z tą moziką http://www.winckelmans.com/english/index.asp?n=2obejrzyj buziak Edytowane 19 Lutego 2012 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 19.02.2012 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Magda, odrabiałam prace domową z inspiracji i natknęłam się w gazetach na dwa wnętrza, które mi się z Tobą skojarzyły Wklejam Ci po jednym zdjęciu. Jeśli przeszkadzają lub je znasz, to usunę. Jeśli nie znasz i chcesz więcej, to mów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 19.02.2012 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 (edytowane) Narendilku do pierwszego wnętrza w gazecie dłuuuuuuuugo wracałam - tak mi się ta kuchnia i całe mieszkanie podobało , a drugie wklejałam ostatnio u mnie ( tylko Ty lepsze zdjęcie wstawiłaś ) Edytowane 19 Lutego 2012 przez admete Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 19.02.2012 22:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Justyna obawiam się, że te płytki nie będą w błyszczącym wykończeniu:( One nie były ceramiczne, szkliwione.... tylko takie jak... klinkier;) wypalane na matowo;) No ale może warto sprawdzić... narendil zostaw:yes: Całość nie do końcaw moim guście;) ale sporo fajnych detali:yes: A ja szukam baterii do kuchni... No i tak... jednak nie będzie żadnej stylizowanej:no: żadnej retro:no: żadnych ceramicznych rączek:no:Chcę postawić na totalnąprostotę, albo coś bardziej... hmmm... profesjonalnego;) Jedyna "retro" bateria, która mi się naprawdę podoba to ta: http://i3.fmix.pl/fmi1498/ea7827dc00048aff4f4174c5/zdjecie.jpg Ale dwa osobne kurki odpadają - to nie może być wygodne w kuchni:no: Mieszacz jest konieczny! No to mam takie typy: http://i1.fmix.pl/fmi1847/899d6123001d2a134f415d00/zdjecie.jpgKLUDI Esprit http://i3.fmix.pl/fmi493/79d224a1001bd6a94f415d02/zdjecie.jpgLa Torre (zna ktośtą włoskąfirmę???) No i mój "bardziej profesjonalny" typ;): http://i2.fmix.pl/fmi750/9e1dcf9500272b6d4f415d04/zdjecie.jpgPaffoni Stick Jakośta ostatnia najbardziej mi się kojarzy z hamerykańskimi wnętrzami... naprawdę skłaniam sie ku takiemu designowi;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 19.02.2012 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Kuchnia brata i bratowej bossskkaaaa:eek: W temacie baterii, to bez mieszacza oczywiście nie bierz:no: La Torre never heard, najbardziej poodba mi się ta Kludi- świetny design i świetna firma. Ta ostatnia to moda sprzed lat, i sorki ale dla mnie jak z prosektorium:sick: Naprawdę chcesz, żeby aż tak przykuwała uwagę w kuchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 19.02.2012 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 głosuje na 1 - ja mam taki model jak Kludi tylko IKEA:D ma wyciąganą wylewkę a ta Kludi też? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 19.02.2012 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 głosuje na 1 Pasie, ale nr 1 nie ma mieszacza i Magda chyba jej nie chce:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 19.02.2012 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Pasie, ale nr 1 nie ma mieszacza i Magda chyba jej nie chce:no: ta 1 z jej typów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 19.02.2012 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 ta 1 z jej typów? A nie, myślałam, że chodzi Ci o rysunek 1:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 19.02.2012 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 19.02.2012 23:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 wszystkie mają wyciągane wylewki:yes: Jak z prosektorium? Serio? Jutro jadę oglądać te baterie La Torre... na bartyckiej są Podoba mi się ona... w końcu wszystkie baterie do łazienek też mam z włoskiej firmy, której nikt z was nie znał są bardzo porządne:yes: Bardzo pierwsza klasa:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 19.02.2012 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Jak z prosektorium? Serio? No serio, ale to moje odczucie- nie sugeruj się Jutro jadę oglądać te baterie La Torre... na bartyckiej są Podoba mi się ona... w końcu wszystkie baterie do łazienek też mam z włoskiej firmy, której nikt z was nie znał są bardzo porządne:yes: Bardzo pierwsza klasa:lol: Ja też mam wszystkie włoskie i są SUPER! Ciekawa jestem Twojej opinii i ceny tej La Torre. Z włoskich to znałam tylko Paffoni i swoje od Giulini Giovanni:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 19.02.2012 23:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Cenę znam już Z tego co pamiętam - chyba najtańsza z nich, coś koło 7 stówek... Dobra, zmykam spać - bo jutro Haneczki pierwszy dzień w Przedszkolu:lol: - trzeba wcześniej wstać I ładowarka do komputra mi padła:mad: Dobrze, że w szufladzie leżał cały czas ten mój trupek;) - poratował mnie teraz... ale i tak mnie wkurza, bo trochę jak nie na swoim laptopie się pracuje (nie mam pod ręką plików, outlook'a)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 19.02.2012 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Cenę znam już Z tego co pamiętam - chyba najtańsza z nich, coś koło 7 stówek... Czyli normalna cena baterii;) Dobra, zmykam spać - bo jutro Haneczki pierwszy dzień w Przedszkolu:lol: - trzeba wcześniej wstać Ooo, trzymam kciuki za Hanutka:Dhttp://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/children/smileys-children-165573.gif Dobrze, że w szufladzie leżał cały czas ten mój trupek :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 19.02.2012 23:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 A jeszcze takie szybkie kłeszczyn na odchodne;) - a nuż rano wstanę i znajdę na nie odpowiedź Czy ktoś ma do polecenia jakieś puszki/kontakty podłogowe??? Byłam pewna, że w dzisiejszych czasach jest tego pełno na rynku... a tu zonk - internet milczy na ten temat:roll: Jesli już, to jakieś wielkie biurowe puszki na 8-10 gniazd:bash: A ja potrzebuję małej, max na 2 gniazda... ANYBODY??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ruby 20.02.2012 00:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 (edytowane) Śliczna kuchnia brata i bratowej Piękne klasyczne połączenie białych mebli, ciemnego blatu i gałeczek - cudnych gałeczek! Pierwsza bateria (bez mieszacza) - bardzo mi się podoba. Widziałam taką niklowaną. Cudna. Tylko ta cena no i nie ma mieszacza Z 3 pozostałych typów Kludi mi się najbardziej podoba Są małe gniazdka podłogowe. Trzeba googlować jako: "mini puszki podłogowe". Tu np są (3 ostatnie): http://www.emiter.net.pl/pl/produkty/kanaly_kablowe/puszki_podlogowe/puszki_podlogowe.html Chyba, że Ci chodzi o jakieś konkretne materiały czy cechy tych gniazdek? Edytowane 20 Lutego 2012 przez Ruby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 20.02.2012 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Mnie się z pokazanych najbardziej podoba bateria Kludi. A la torre mam w łazience przy sypialni i na razie nie ma żadnych problemów, przy montażu monter mówił, że wygląda na porządny sprzęt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xykasia 20.02.2012 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 jestem za KLUDI - mam użytkuję i jest naprawdę ok! chociaż ta WŁOSZKA też wygląda pięknie.."profesjonalizm" mnie nie jednak nie kręcijeśli chodzi o kontakty http://www.portymultimedialne.pl/oferta/evoline na dole strony ja mam blatowe w kuchni z racji na szyby na ścianach sprawdzają się super i kable nie rzucają się w oczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts