mme33 21.02.2012 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Znalazłam takie zdjęcie z "prosektoryjną" baterią kuchenna;) Świetnie wygląda w tej kuchni:) Mnie zawsze nurtowało - jak taką utrzymać w czystości? Sama mam Kludi i jest super:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.02.2012 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Też jestem za tym, że ta bateria ma być widoczna i ja proponuję największą jaką znajdziesz Mi się czyści ją rewelacyjnie, w ogóle mam wrażenie że kurzu nie przyjmuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maDZIUNIA1719509901 21.02.2012 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Też jestem za tym, że ta bateria ma być widoczna i ja proponuję największą jaką znajdziesz Ale dlaczego?? Dziewczyny, dlaczego w kuchni, oddzielonej od salonu jedynie stołem-wyspą, na tejże wyspie ma stać 50-cio centymetrowa bateria? Tell me why?! ;) Wg mnie na siłę to mocno i w stylu: "zobaczcie, baterię też mam najbardziej trendy jaką się dało mieć" Wg mnie ta kuchnia powinna być dyskretna i ładnie "wtapiać się" w salon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.02.2012 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Madziunia ja bym mogła spytać dlaczego ta bateria ma się wtapiać bo nie za bardzo rozumiem? Albo bateria się podoba, albo nie i nie ma o czym dyskutować. A czy one takie strasznie trendy to nie wiem, długi czas na pewno już są...ja mam od roku a wzdychałam do niej blisko 3 lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 21.02.2012 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Ale dlaczego?? Dziewczyny, dlaczego w kuchni, oddzielonej od salonu jedynie stołem-wyspą, na tejże wyspie ma stać 50-cio centymetrowa bateria? Tell me why?! ;) Wg mnie na siłę to mocno i w stylu: "zobaczcie, baterię też mam najbardziej trendy jaką się dało mieć" Wg mnie ta kuchnia powinna być dyskretna i ładnie "wtapiać się" w salon. zgadzam się z ma(DZIUNIĄ) i dla mnie ta bateria ( chociaż jest ładna ) do Magdy kuchni wydaje się za "ordynarna", że tak nazwę...ale jak Magda ją tam widzi to OK na ten czas ja widzę ją jako element baaardzo wyróżniający się z całości...jak dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.02.2012 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 mi się właśnie ona podoba do kuchni Magdy jako takie przełamanie tej klasyki Wtapiająca się też pasuję, nie mówię że nie - co kto lubi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 21.02.2012 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Dziewczynki - temat baterii zostaje otwarty... ja muszę je wszystkie na pewno zobaczyc w realu, żeby zadecydować... ale nie uważam, że bateria musi być dyskretna:no: Nie da sie ukryć, że to kuchnia - więc po co próbować Dziś przyjechała druga opaska... miałam wątpliwości czy wam pokazywać od razu, czy dopiero jak kupie spray i ją machnę na biało... obawiam się, że wiele z was jednak będzie kierowało sie kolorem i nie dostrzeże potencjału w tej drewnianej;) No ale nie wytrzymam - muszę pokazać od razu i liczyć na waszą bujną wyobraźnię http://i2.fmix.pl/fmi1630/333a9d420010a3de4f438884/zdjecie.jpg http://i1.fmix.pl/fmi2759/95cc1db500193ca04f438886/zdjecie.jpg http://i1.fmix.pl/fmi31/6586c82d0018bd904f438889/zdjecie.jpg http://i3.fmix.pl/fmi145/5a345e850015a1994f43888b/zdjecie.jpg http://i2.fmix.pl/fmi1821/03ee39dc00143e804f43888d/zdjecie.jpg http://i1.fmix.pl/fmi1898/23375904002d10894f438890/zdjecie.jpg http://i3.fmix.pl/fmi481/c0aecec6002251114f438892/zdjecie.jpg Mąż jest za pierwszą wersją Bardzo agresywnie za nią głosuje:( Mi się znowu ta druga baaaardzo podoba:) A jakie jest Wasze zdanie??? Czy tylko ja w tej nowej opasce dostrzegam piękno??? Mąż nazwał je banalnymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 21.02.2012 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 (edytowane) Uważam, że ta kwadratowa jest brzydka no wcześniej nie pisałam, bo czekałam na zaokrągloną. I teraz widzę, że słusznie. Wiem, że wielu osobom podoba się ta kanciata ALE brakuje jej jakiejś delikatności, wygląda jakby ktoś nie miał pomysłu i ociosał ją na równo. Druga, mimo że jeszcze nie pomalowana jest piękna, absolutna faworytka. Ma w sobie i pazura i te wyoblenia....piękna. I ten uskok na samym końcu, czego brakuje w tej białej. Nie jest banalna....spróbuj taką znaleźć nie da rady. Dodatkowo, samo skrzydło będzie w sobie miało prostokąty, takie opaski trochę je złagodzą (i frez w kąciku drzwi jest zaokrąglony więc opaska pasuje ). Edytowane 21 Lutego 2012 przez yokasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 21.02.2012 12:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Uważam, że ta kwadratowa jest brzydka no wcześniej nie pisałam, bo czekałam na zaokrągloną. I teraz widzę, że słusznie. Wiem, że wielu osobom podoba się ta kanciata ALE brakuje jej jakiejś delikatności, wygląda jakby ktoś nie miał pomysłu i ociosał ją na równo. Druga, mimo że jeszcze nie pomalowana jest piękna, absolutna faworytka. Ma w sobie i pazura i te wyoblenia....piękna. I ten uskok na samym końcu, czego brakuje w tej białej. Nie jest banalna....spróbuj taką znaleźć nie da rady. Dodatkowo, samo skrzydło będzie w sobie miało prostokąty, takie opaski trochę je złagodzą (i frez w kąciku drzwi jest zaokrąglony więc opaska pasuje ). :hug: Powiedziałaś wszystko to, co ja o niej sądzę - jestem nią zachwycona - a przez męża w nią zwątpiłam:roll: A jak powiedział, ze jest banalna, to na niego zaczęłam krzyczeć, że niech mi taką pokaże - gdziekolwiek - w sklepie, u producenta drzwi, u kogoś w domu... i kazałam iść już do roboty, bo patrzeć na niego nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 21.02.2012 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 bidulek to chyba on rysował te kanciate, co ? (Hanutka na drugim zdjęciu zobaczyłam chyba ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 21.02.2012 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Moje zdanie jest się nie zmieniło i do skrzydła idealnie pasuje opaska kanciasta:) Tylko i wyłącznie. Te nowe bułkowate wałeczki:no::sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
senmon 21.02.2012 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Madziu lampy kupione przymierzone i oddane niestety ;( ;( Nawet J sie podobały ale są za duuuuuuuuuuże do Nas. Opaska druga A co Hanulek je ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 21.02.2012 12:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Hanutek złapany podczas drugiego śniadania:lol2: aga no wiesz:mad: moni Ale szkoda:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 21.02.2012 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 aga no wiesz:mad: Sorki:hug: Widzę, że się napaliłaś na drugą, ale na serio nie widzisz Madziu, że w połączeniu za skrzydłem bardziej pasuje pierwsza? Tamta pasuje jak pięść do oka:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 21.02.2012 12:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Acha - w samych drzwich, w skrzydle nie było tego rowka na końcu listwy... albo go bedzie trzeba zaszpachlować, albo w ogóle tą listwę zrobić bez tej płaskiej szerokiej części zlicowanej z ramiakiem... nie wiem jak to zrobić - ale wiem, ze gdy ten rowek zniknie, to liswa zrobi się mniejsza, delikatniejsza i mniej kanciasta - tak chcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 21.02.2012 12:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Sorki:hug: Widzę, że się napaliłaś na drugą, ale na serio nie widzisz Madziu, że w połączeniu za skrzydłem bardziej pasuje pierwsza? Tamta pasuje jak pięść do oka:lol2: uzupełnienie do sytuacji - powyżej;) jak zmienię tą listwę (która dla mnie teraz jest własnie za kanciasta:yes:) - powinno być git:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
senmon 21.02.2012 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Straszna szkoda. Robie na obiadek krem szpinakowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 21.02.2012 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Tak sobie pomyślałam, że ta druga opaska pasowała by do moich drzwi:rotfl: które mają taki wzór na skrzydle http://images49.fotosik.pl/1336/fb0a879d7513aac1m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 21.02.2012 12:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Tak sobie pomyślałam, że ta druga opaska pasowała by do moich drzwi:rotfl: które mają taki wzór na skrzydle http://images49.fotosik.pl/1336/fb0a879d7513aac1m.jpg szkoda żeś wcześniej mi ich nie pokazała:P bardzo ładne... ale teraz mnie stolarz zabije jak taki zwrot zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maDZIUNIA1719509901 21.02.2012 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 A jakie jest Wasze zdanie??? Czy tylko ja w tej nowej opasce dostrzegam piękno??? Mąż nazwał je banalnymi Mi się podoba zarówno pierwsza jak i druga wersja, zależy od kontekstu. Pierwsza bardziej NYS, druga bardziej w klimatach prowansalskich. Obie jednak śliczne:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts