Magduśka1719509122 21.02.2012 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Ja nie twierdzę, że ta druga nie jest ładna, ale mi po prostu do Magdy wnętrz nie pasuje . A co do powszechnej... moi rodzice mają podobną opaskę, tyle że z jednym tym grubszym wałeczkiem i to był pierwszy wzór zaproponowany im przez stolarza i to dawno temu. A takich jak ta pierwsza - ja osobiście nigdy nie spotkałam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 21.02.2012 17:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Magduśka normalnie aż klapnęłam komputerem jak przeczytałam jeszcze twoją opinię Tylko nr 2 - opaska jest piękna, u siebie też bym taką zrobiła !!!!! O czym Wy piszecie, jaka powszechna? Kurcze, gdyby była powszechna to Magda nie musiałaby jej sobie projektować . Przecież ta kanciasta wygląda jak niedorobiona . Matko, walczę jak o swoje ale uważam, że druga jest o niebo ładniejsza nawet jeśli nie najpieniejsza na świecie. Na inspiracjach ciężko wyczaić jaki dokładnie jest wzorek, bo gdybyśmy przewertowały Magdy opaskowe zdjęcia to są tam zaokrąglenia i wyoblenia, nie ma kanciatych a jednak nikt nie napisał że są za okrągłe i może pomyśleć nad czymś mocniej zarysowanym . :hug: dzięki dziewuszki... nawet nie wiecie jakie czuję wsparcie z waszej strony:rolleyes: Ja już jestem gotowa pójść pod prąd... zrobić wbrew opini mojego męża, moich rodziców i opinii publicznej;) Ale jeszcze poczekam z tą decyzją i pomaluję wpierw opaskę na biało... Ale dla tych wszystkich, którzy zaraz mi zarzucą - to po co pytasz, skoro sama wiesz lepiej i i tak zrobisz jak uważasz... odpowiadam - wasze głosy na nie bardzo mi pomagają Utwierdzają mnie w przekonaniu, że kocham tę drugą miłością bezwarunkową... bo skoro po tylu negatywnych opiniach ja wciąż nie dostrzegam w niej żadnych braków, mankamentów... nic bym w niej nie zmieniła;) - to znaczy, że to naprawdę TA:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 21.02.2012 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Madzia, zerknij co dodałam po edytowaniu myslę, że to może być powód tych sprzeciwów ale mogę się tez mylić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 21.02.2012 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 bo skoro po tylu negatywnych opiniach ja wciąż nie dostrzegam w niej żadnych braków, mankamentów... nic bym w niej nie zmieniła;) - to znaczy, że to naprawdę TA:yes: A ja po tylu negatywnych opiniach bym się zastanowiła, bo co z tego, że ładna jak nie pasuje do drzwi? (no to obła grzmotowata buła jest:lol2:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
senmon 21.02.2012 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Magduśka normalnie aż klapnęłam komputerem jak przeczytałam jeszcze twoją opinię :hug: dzięki dziewuszki... nawet nie wiecie jakie czuję wsparcie z waszej strony:rolleyes: Ja już jestem gotowa pójść pod prąd... zrobić wbrew opini mojego męża, moich rodziców i opinii publicznej;) Ale jeszcze poczekam z tą decyzją i pomaluję wpierw opaskę na biało... Ale dla tych wszystkich, którzy zaraz mi zarzucą - to po co pytasz, skoro sama wiesz lepiej i i tak zrobisz jak uważasz... odpowiadam - wasze głosy na nie bardzo mi pomagają Utwierdzają mnie w przekonaniu, że kocham tę drugą miłością bezwarunkową... bo skoro po tylu negatywnych opiniach ja wciąż nie dostrzegam w niej żadnych braków, mankamentów... nic bym w niej nie zmieniła;) - to znaczy, że to naprawdę TA:yes: :hug: Utwierdzają mnie w przekonaniu, że kocham tę drugą miłością bezwarunkową... i za to Ciebie uwielbiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 21.02.2012 17:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 A ja po tylu negatywnych opiniach bym się zastanowiła, bo co z tego, że ładna jak nie pasuje do drzwi? (no to obła grzmotowata buła jest:lol2:) ja ci dam grzmotowatą bułę:lol2: Ale co to znaczy nie pasuje do drzwi??? Przecież ta opaska to drzwi... ich część... masz na myśli samo SKRZYDŁO? To już prędzej skrzydło zmienię Ale ja tam dysonansu nie czuję... nie uważam, zeby było to konieczne... jedyne co, to na 100% trzeba się pozbyć tego rowka po zewnętrznej stronie listwy przy ramiaku... yokasta... no może... ale moim zdaniem teraz jesteśmy bardzo blisko inspiracji... a nawet mi się to zróżnicowanie wałków (tam jakby były 2 jednakowe) - bardziej podoba:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 21.02.2012 17:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 senmon, za co? A może i ty byś się ustosunkowała;) skoro milczysz, to domyślam się jakie masz zdanie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 21.02.2012 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 ja ci dam grzmotowatą bułę:lol2: :rotfl: masz na myśli samo SKRZYDŁO? To już prędzej skrzydło zmienię Tak skrzydło. Ooo i to właśnie chciałam usłyszeć- zmień skrzydlo Madziu, jeżeli ma być opaska nr 2:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
senmon 21.02.2012 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Przecie Ty już znasz moje zdanie :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 21.02.2012 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Madzia POMALUJ OPASKĘ NA BIAŁO http://emotikona.pl/emotikony/pic/04icon_rotfl.gifhttp://emotikona.pl/emotikony/pic/04icon_rotfl.gifhttp://emotikona.pl/emotikony/pic/04icon_rotfl.gif I JESZCZE RAZ ZAPREZENTUJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 21.02.2012 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 (edytowane) Madzia pomaluj ją na biało może się zakochają a tak na serio to mi podoba się pierwsza aleeee to bardziej do mojego domku bo ja mam wszystko kanciaste i proste;) a druga jest dla Ciebie - masz mój głos na bułę Edytowane 21 Lutego 2012 przez pasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 21.02.2012 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Magda to i ja Cie rozczaruje. Opaska nr 1 super do tego skrzydla i bardzo w styly NY. Opaska nr 2 . PIEKNA ale nie do tego skrzydla. Opaska nr 2 plus inne skrzydlo z bardziej oblymi rowkami - GENIIALNE..... ale do wnetrza np Yokasty a nie do Twojego (jej pieknie by pasowala do oblych tralek przy schodach:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 21.02.2012 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Dziwi mnie to Madziu, że nie czytasz dokładnie co piszemy albo wolisz tego nie widzieć... Ja też nie napisałam, że nr 2 jest bleee, tylko, że do tego ramiaka i płyciny nie pasuje w przeciwieństwie do nr1. To samo pisze cały czas agawi, kacha.crac. Przemyśl to zamiast zliczać głosy, szczególnie te, które wcale nie są takie oczywiste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 21.02.2012 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Ja poprę dziewczyny. Dla mnie 1 rządzi, z z tymi drzwiami to jest bajka! 2 nie jest zła i jeśli ją tak kochasz to zrób tylko rozważ zmianę drzwi (skrzydła) - o ile stolarz zaraz z wielkim krzykiem nie ucieknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 21.02.2012 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Kacha, ja u siebie widzę akurat proste opaski i takie będą, żadna z tych dwóch by nie pasowała a już na pewno nie dopasowywałabym opasek drzwiowych do tralek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 21.02.2012 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 (edytowane) Wiecie co... zamykam tą dyskusję... robi się coraz bardziej agresywnie... Informuję - zostawiam wszystko tak jak jest - 2 opaska plus istniejący wzór skrzydłą... poszło! Zamykam dyskusję... i postanawiam wycofać się na jakiś czas z forum;) (a raczej nie z forum, tylko z tego wątku;) nie zawieszam go:no:, ale zaprzestaję publicznego roztrząsania swoich dylematów) Wrócę już z czymś co mogę pokazać, a nie z głupimi problemami, wątpliwościami i quizami... dociera do mnie, że to jednak idiotyczne... za dużo czasu, za dużo nerwów, za dużo "nieswoich" decyzji... tracę tu czas, ciągle jestem w polu, a w tym czasie inni po cichu korzystając z inspiracji, pomysłów i rad na tym wątku - już dawno mieszkają w swoich domach:) Czasem mam wrażenie, że przysłużył się wielu - tylko nie mi;) Łapię się na tym, że zamiast napisać maila do gości od ledów, albo do Patrycji w sprawie kominka - żeby posunąć coś do przodu... siedzę tu i polemizuję, bronię własnego zdania... bez sensu - skoro wszyscy uważają inaczej, a ja i tak słucham tylko siebie - po co tracić czas? I tak kupię baterię jaka mi się spodoba... i tak zrobię drzwi jakie bedę uważać za słuszne... po co ja pytam o to wszystko? Obiecuję - od dziś koniec z tym:lol: Robię jak reszta - przychodzę i pokazuję postepy, to co mam:) A pytania jedynie konstruktywne, techniczne itp. Np. - jak zrobić, jak rozwiązać? gdzie znaleźć? gdzie kupić? ile to może kosztować? itepe... itede... Edytowane 21 Lutego 2012 przez MagdaZZZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 21.02.2012 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 bo skoro po tylu negatywnych opiniach ja wciąż nie dostrzegam w niej żadnych braków, mankamentów... nic bym w niej nie zmieniła;) - to znaczy, że to naprawdę TA:yes: i o to głównie chodzi ma się Tobie i tylko Tobie podobać Ja poczekam jeszcze na zmianę koloru, ale może faktycznie coś by trzeba było pokombinować z samym skrzydłem.......http://forum.barcis.pl/images/smilies/hmm.gif (no to obła grzmotowata buła jest:lol2:) http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/happy/smileys-happy-715315.gifhttp://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/happy/smileys-happy-715315.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 21.02.2012 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 W końcu do tego doszłaś brawo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 21.02.2012 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Magda, zanim zdążyłam się zalogować, zamknęłaś dyskusję na temat opasek. Ponieważ już nie chcesz roztrząsać tego publicznie, wysłałam Ci na priva (poczta wp) małą sugestię, jak można by było w prosty sposób zniwelować bułowatość wersji drugiej. Oczywiście zrobisz z tym, co chcesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 21.02.2012 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 W końcu do tego doszłaś brawo . długo mi się zeszło co:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts