Darcy 25.03.2011 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 Mnie też rozwaliła informacja, że to łazienka dla dziecka. I też składam wniosek o adoptowanie mnie przez Magdę. Obiecuję nie zostawiać nakręcanych wielorybów w wannie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 25.03.2011 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 (edytowane) Magda, oby tylko Hania doceniła trud matki & nie zadręczyła Cię np. stanowczym domaganiem się "LUZOWYCH LENCNIKÓW" (czyt: różowych ręczników), PISCĄCYCH KOLOROWYCH ZABAWECEK (to chyba rozumiecie;)), bo nie wiem, jak Twoje poczucie estetyki to przyjmie I ja też leżę po wiadomości, że to będzie łazienka dwulatki! Edytowane 25 Marca 2011 przez Anjazzielonego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 25.03.2011 17:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 A jak wy sobie wyobrażacie łazienkę dla dziecka?:rotlf: Ile wątków widziałam (a połowa właścicieli ma dzieci), to jeszcze kafli z dekorem w kaczuszki nie widziałam:rotfl: Dokładnie taki był zamysł, żeby dać proste kafle, w jednolitym kolorze, a na tym zawsze można poprzyklejać jakieś zwierzaczki i inne (teraz są wspaniałe możliwości). A jak już jej przejdzie ten etap, to będzie miała ładną, elegancką łazienkę. Łazienka ta jest też łazienką gościnną, więc chciałam, żeby była ładna. Ot co:rolleyes: kacha, a ty mówisz tak, jakbyś dla dzieci różową łazieneczkę szykowała, albo co najmniej żółtą w słoneczka:lol2: Z tego co wiem, to i twoje dzieci wsród venisów kąpieli będą zażywały:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 25.03.2011 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 A jak wy sobie wyobrażacie łazienkę dla dziecka?:rotlf: Ile wątków widziałam (a połowa właścicieli ma dzieci), to jeszcze kafli z dekorem w kaczuszki nie widziałam:rotfl: Dokładnie taki był zamysł, żeby dać proste kafle, w jednolitym kolorze, a na tym zawsze można poprzyklejać jakieś zwierzaczki i inne (teraz są wspaniałe możliwości). A jak już jej przejdzie ten etap, to będzie miała ładną, elegancką łazienkę. Łazienka ta jest też łazienką gościnną, więc chciałam, żeby była ładna. Ot co:rolleyes: kacha, a ty mówisz tak, jakbyś dla dzieci różową łazieneczkę szykowała, albo co najmniej żółtą w słoneczka:lol2: Z tego co wiem, to i twoje dzieci wsród venisów kąpieli będą zażywały:lol2: Oj tam oj tam, prosze nie sledzic tak dokladnie mojego watku i nie zaginac mnie beszczelnie przy ludziach! A tak powaznie my mamy w domu jedna lazienke dla wszystkich (na gorze) a na dole zwykly wc-et. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 25.03.2011 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 Magda, jesteśmy po prostu pod wrażeniem, że tak Młoda Dama będzie miała tak piękną, elegancką i to SWOJĄ łazienkę, ot co. Większość z nas ma, albo planuje w domu 2 łazienki, ale "ogólnodostępne", dla całej rodziny. A łazienkę dedykowaną dziewczynce w wieku Hani widziałam parę lat temu, przepiękną, świetnie zaprojektowaną, ale w wersji MINI, tj. z ..... mini wc, wanną i bidetem (dostosowanymi dla kilkulatków) w baardzo luksusowej wersji. Ale to było u ekscentrycznych milionerów. Oczywiście wymieniali sprzęty co kilka lat, w miarę jak córeczka rosła:) Mała miała swój pokój zabaw, sypialnię, garderobę i właśnie łazienkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darcy 25.03.2011 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 A potem urosła i nazywa się teraz Paris Hilton. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 25.03.2011 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 A potem urosła i nazywa się teraz Paris Hilton. Najprawdopodobniej:lol2: Moja mała to niestety nie Paris Hilton, a "jedynie" Hanna Z., więc skończy się na własnym, ale bardzo ładnym pokoju, i własnej łazience:D A tak poważnie, to wynika nie z tego, że bardzo chcieliśmy osobnej łazienki dla dziecka, ale z tego, że chcieliśmy (bardzo) osobnej łazienki dla siebie:lol2: I to było jedno z głównych kryteriów poszukiwań mieszkania: sypialnia z osobną łazienką + gadrerobą I mamy jak chcieliśmy (jak JA chciałam;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 25.03.2011 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 A skoro o "małych księżniczkach" i "(bardzo) młodych damach" mowa, to wiecie, że są miniatury goast'ów dla dzieci??? http://i1.fmix.pl/fmi1260/f9ca60e500093d9e4d8cf68c/zdjecie.jpg http://i2.fmix.pl/fmi2926/a1a5660a000465114d8cf68d/zdjecie.jpg Zachwyt:lol2: I znowu moje ulubione zdanie wypowiem: "Tanie nie są:(" ale coś czuję, że uciułam na nie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 25.03.2011 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 No myślę, że NA SZCZĘŚCIE Twoja to nie Paris H:)To musi być dla rodziców dramat, mieć takie dziecko.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darcy 25.03.2011 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 Oj tam, oj tam. Ghosty? A nie lepiej od razu Barcelony w miniaturze jej zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 25.03.2011 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 http://www.ohdeedoh.com/uimages/ohdeedoh/2008-05-05-ghost2.jpg http://common1.csnimages.com/lf/1/hash/1265/2136745/1/1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KashaG 25.03.2011 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 Łazienka dla dziecka! Z taka konsola pod umywalke z plytkami Venis???? Dla dziecka, dwuletniego!? Boze! ADOPTUJ MNIE! Nie chce Cie przerazac ale po wprowadzeniu sie tam malej Hanki bedziesz miec wieksze zmartwienia estetyczne niz nozka na fudze, np (podaje stan mojej lazienki dla dziecka) paskudny zółty kubek w zyrafki na szczotke do zebow, dywanik w ksztalcie rybki pod wanna, opakowania po bankach mydlanych stojace wiecznie na umywalce (czytaj: na Twojej pieknej konsoli umywalkowej), szlafrok w chmurki wiszacy na wieszaczku w ksztalcie traby slonia juz nawet nie wspomne o zawartosci wanny (kubki, rybki, nakrecane wieloryby, wedka!) Kacha.crac, ale się uśmiałam, tak jakbyś pisała o mojej "wystylizowanej" łazience, tyle, że u mnie zamiast szlafroka, różowe ręczniki z baletnicą i dodatkowo podkładka antypoślizgowa do wanny w kształcie zielonego krokodyla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 25.03.2011 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 Paris czy nie Paris, ale Twoja Hania będzie miała łazienkę iście królewską Ghosty to też świetny pomysł- nie wiedziałam, że są miniaturki dla dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 25.03.2011 22:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 oj wiadomo, że "stety" a nie "niestety";) Mówiąc "niestety" miałm tylko na myśli forsę Paris (pewnie by się Hance (i nam:lol2:) przydała;)) O mini-goastach też wczesniej nie słyszałam:no: A tu taka miła niespodzianka na stronie homehome.pl:D Także yokasta, spokojnie, będzie bez barbie, bo tam mają jedynie przezroczyste lub czarne-przeźroczyste. Zobaczcie jak słodko dzieciaczki wyglądają przy takich stolikach:D http://i2.fmix.pl/fmi1012/ea9c355500126db24d8d179d/zdjecie.jpg A barcelonę Darcy masz namierzoną? Chętnie się przyjrzę tematowi:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 25.03.2011 23:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 No i właśnie te mam zamiar kupić mojej księżniczce:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwiatholandii 26.03.2011 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 Myślałam, żeby takiego Ghosta postawić przy szklanym biurku z komp. Myślicie, że na dłuuuuuuuuższą chwilę będzie wygodny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 26.03.2011 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 (edytowane) Kwiatholandii, Myślę, że nie:) Ale to jak ze szpilkami, wszystkie wiemy, że na dłuższą metę niewygodne, ale większość nosi, dla efektu:) Kasha, zawsze jakieś kompromisy - u nas udało się wprowadzić " minimalizm i spójność kolorystyczną ręczników w tonacji łazienki", ale dziecięce buteleczki - szampony, płyny z lisami, misiami, innymi potworami, oraz zwierzakowe szczoteczki do zębów są Fajne te przezroczyście granatowe, Magda. A jaki kolor planujesz? Przezroczyście -przezroczysty? Edytowane 26 Marca 2011 przez Anjazzielonego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 26.03.2011 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 A mnie się wydaje, że przeźroczysty Ghost przy szklanym biurku to zbyt dużo przejrzystości Kwiecie, a ile czasu masz zamiar spędzać na duchu? On ma formę ludwika, więc powinien być wygodny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 26.03.2011 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 anju właśnie ten przezroczyście-przezroczysty komplecik planuję kwiatholandii, w jednej z moich ulubionych restauracji w wawie są takie ghosty. I powiem ci, że za każdym razem, gdy na nich siadam, jestem zaskoczona, że są takie wygodne:yes: Chyba Mycha też ma duchy (choć nie jestem pewna na 100% - może kto inny;)), i też wspominała o ich zaskakującej wygodzie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maszenka 26.03.2011 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 Mini ghosty śliczne. Naprawdę będzie pokój Małej Damy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts