Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

MagdaZZZ się urządza - będzie eklektycznie (chyba;)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Madzia wróóóóóóóóć, jak tu smutno bez Ciebie :cry:

Nie żartowałam wcale :(, choć decyzję szanuję, ale z drugiej strony :lol: gdyby nie ta burza mózgów, być może nie miałabyś tak pięknej czarnej opaski w holu :D.

Takie dyskusje, czasem wbrew pozorom, są bardzo przydatne. Na pewno nikt nie chciał źle :no:.

No ale.. ponarzekałam sobie i czekam w takim razie na realizacje :hug:.

:lol2: Dziewczyny tak się uśmiałam że chyba ten specyfik na lekkie nietrzymanie ... ;) przed wejściem na ten wątek powinnam sobie aplikować :lol2:

Monia ja kupiłam przez allegro, nie Krylan tylko Kryolan ;) kółko Dermacolor.

dzięki Venusku:)

na allegro? czy może na jakiejś specjalniej stronie???

Polecam od razu użyć CTRL +A, tylko trochę ciężko się czyta wszystko na granatowo podświetlone :lol2:

oj tam wolę bezbarwnie:lol2:

Edytowane przez monika996

oj wariatki - no to macie ubaw widzę:lol2:

lov u all

Madzia wróóóóóóóóć, jak tu smutno bez Ciebie :cry:

Nie żartowałam wcale :(, choć decyzję szanuję, ale z drugiej strony :lol: gdyby nie ta burza mózgów, być może nie miałabyś tak pięknej czarnej opaski w holu :D.

Takie dyskusje, czasem wbrew pozorom, są bardzo przydatne. Na pewno nikt nie chciał źle :no:.

No ale.. ponarzekałam sobie i czekam w takim razie na realizacje :hug:.

Magdusiu, ale jak to wróć? Przecież ja cały czas jestem z wami:hug: Jedynie trochę rozkminekwam mam zamiar przyoszczędzić w końcowej fazie wykończeniówki;) I wrócić do samodzielnego podejmowania decyzji, które ostatnio jakoś tak przymierało;)

A czarna opaska - to akurat był mój pomysł;) - więc by była i tak:yes: Ja od razu wiedziałam,ze ten brazowo-szary nie może zostać:no: ale na pewno dziewczyny pomogły mi i podpowiedziały gdzie szukac takiego czarnego gresu o strukturze kamienia:yes: i za to bardzo wdzięczna jestem, bo zaoszczędziły mi czasu i stresu:hug:

Żeby nie było, że już tak nic nie pokazuję;)... Upolowałam wczoraj w szczecińskim H&Y pojemniki, na które polowałam w warszawie cały zeszły tydzień (w 5 sklepach do których zajrzałam już ich nie było:roll:)

http://i1.fmix.pl/fmi2157/4096e66400178d5f4f4a34a3/zdjecie.jpg

Kupiłam dwa. Jeden stanie najprawdopodobnie na toaletce, a drugi może w którejś łazience.

Sąnaprawdę piękne (nie wiemczy zdjecie to oddaje)... szklane, bardzo ładnie wykonane... idealne na waciki itp. Polecam:) (jeśli udasię wam jeszcze upolować;))

Żeby nie było, że już tak nic nie pokazuję;)... Upolowałam wczoraj w szczecińskim H&Y pojemniki, na które polowałam w warszawie cały zeszły tydzień (w 5 sklepach do których zajrzałam już ich nie było:roll:)

http://i1.fmix.pl/fmi2157/4096e66400178d5f4f4a34a3/zdjecie.jpg

Kupiłam dwa. Jeden stanie najprawdopodobnie na toaletce, a drugi może w którejś łazience.

Sąnaprawdę piękne (nie wiemczy zdjecie to oddaje)... szklane, bardzo ładnie wykonane... idealne na waciki itp. Polecam:) (jeśli udasię wam jeszcze upolować;))

:rotfl::rotfl::rotfl:

http://img69.imageshack.us/img69/5001/20120226175225.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Ja też któregoś dnia ostatni dorwałam :lol2: stoi schowany z metkami bo nie wiem gdzie go postawić, ale jakby co poluję na drugi :lol2: