MagdaZZZ 26.02.2012 17:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 :lol2:i się nie pochwaliłaś Ja tam dwóch rozmiarów nie widziałam... moje kosztowały 59 zeta i wg strony tyle powinny kosztować Ale się na promocję załapałam i za 2 zapłaciłam niecałą stówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 26.02.2012 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 ja też na ten pojemnik poluję, też na waciki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 26.02.2012 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 :lol2:i się nie pochwaliłaś Ja tam dwóch rozmiarów nie widziałam... moje kosztowały 59 zeta i wg strony tyle powinny kosztować Ale się na promocję załapałam i za 2 zapłaciłam niecałą stówkę Ostatnio tak się obkupiłam w h&y że aż grzech, wszystkim się nie chwaliłam bo i po co;) Jakieś ręczniki, gadżety do kuchni( to pokazywałam, ale też nie wszystkie ) Mój pojemnik też 59zł, za to ja miałam kupon rabatowy na 50% przy zakupie na 100zł to se ręzcznik jeszcze jeden wzięłam. Venuska, poluj bo fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 26.02.2012 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Niezła akcja z tym podświetlaniem Ja oczywiście, jak Lasche - wszystko podświetlałam;) Przyznam się, że na pojemniki ja też polowałam, ale wczoraj u mnie nie było już ani jednego:( Piękne są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magduśka1719509122 26.02.2012 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 :hug: Pojemniczki rzeczywiście przepiękne http://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/k050.gif. A ja dalej podświetlam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maDZIUNIA1719509901 26.02.2012 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Pojemniczek śliczny, też swego czasu go namierzyłam. Ja mam jeszcze takie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 26.02.2012 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Piękne te pojemniczki dziewczynki:yes: Pasował by mi taki do sypialni:cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 26.02.2012 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Piękne te pojemniczki dziewczynki:yes: Pasował by mi taki do sypialni:cry: A ja dalej nie mam pomysłu gdzie go postawię Czarna łazienka na dole to taka tylko na siku , tam nie postawię wacików w pojemniku, do dziecięcej nie pasuje mi z kryształkiem, a nasza za bardzo surowa na takie cacka Na razie wylądował w garderobie na komodzie i wrzuciłam jakieś bransoletki w których nie chodzę Ale mam problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 26.02.2012 22:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 A ja dalej nie mam pomysłu gdzie go postawię Czarna łazienka na dole to taka tylko na siku , tam nie postawię wacików w pojemniku, do dziecięcej nie pasuje mi z kryształkiem, a nasza za bardzo surowa na takie cacka Na razie wylądował w garderobie na komodzie i wrzuciłam jakieś bransoletki w których nie chodzę Ale mam problem i drugiego szukasz?:rotfl: Lepiej oddaj adze Mdziunia śliczne:rolleyes: Znam firmę - w Szczecinie te pojemniki na pewno namierzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 26.02.2012 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Czarna łazienka na dole to taka tylko na siku :rotfl: Na razie wylądował w garderobie na komodzie i wrzuciłam jakieś bransoletki w których nie chodzę Ale mam problem Jak Ty sobie poradzisz biedactwo? i drugiego szukasz?:rotfl: Lepiej oddaj adze Madzia dobrze prawi:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
toya_m 26.02.2012 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 i drugiego szukasz?:rotfl: Lepiej oddaj adze Albo mi Ja bardzo szybko znajdę dla nich miejsce w łazience Madzia wracaj już! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 26.02.2012 23:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 i drugiego szukasz?:rotfl: Lepiej oddaj adze Albo mi Ja bardzo szybko znajdę dla nich miejsce w łazience Madzia wracaj już! haha tęsknisz co;) ja też nie bój się, ani się obejrzysz a za tydzień zwalę ci się na śniadanie (bo będę miała pusto w lodówce:lol2:) Chcesz ten pojemnik? Jak trafie jeszcze jeden w Szczecinie to mogę ci wziąć I mogę ci sprzedać listę, w których sklepach w wawie już sprawdzałam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
toya_m 26.02.2012 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 W niedzielę pojadę na zakupy i będę czekała na Ciebie z niecierpliwością!!!!! Ze śniadaniem, obiadem i kolacją też Zacznę skreślać dni w kalendarzu Jak go spotkasz to możesz mi kupić W końcu schowam gdzieś waciki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 26.02.2012 23:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 W niedzielę pojadę na zakupy i będę czekała na Ciebie z niecierpliwością!!!!! Ze śniadaniem, obiadem i kolacją też Zacznę skreślać dni w kalendarzu Jak go spotkasz to możesz mi kupić W końcu schowam gdzieś waciki No nieeee - teraz stanę na głowie, żeby znaleźć - skoro nie masz gdzie trzymać wacików:o A jak będzie trzeba to nawet swój jeden oddam:lol2: - będę miała prezent na nowe:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madileo 26.02.2012 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 ale cacka pokazujecie Dziewczyny...pojemniczki śliczne..te białe brałabym bez zastanowienia... ...ekhem.......Lasche ! żółwik ... też zawzięcie podkreślam każdą lukę...http://emotikona.pl/emotikony/pic/035.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
toya_m 26.02.2012 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Nie przesadzaj Najwyżej poszukamy czegoś innego A do mnie nie musisz przynosić żadnych prezentów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 26.02.2012 23:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Nie przesadzaj Najwyżej poszukamy czegoś innego A do mnie nie musisz przynosić żadnych prezentów! dobra dobra;) nie muszę... ale może...hmmm...chcę A ty nie marudź tylko lepiej rób listę zakupów:rotfl: Pamiętaj, że ja dużo jem:rotfl: A ja wam powiem, że w końcu miałam zaszczyt i przyjemność zobaczyć na żywo moje lampy nad wyspę... co tu dużo mówić - cudowne są!!! I sporo większe niż sobie wyobrażałam:o Dwie na pewno stykną lasche, madilleo... tym razem może wasz wysiłek nie pójdzie na marne:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madileo 27.02.2012 00:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 dzieki Madzia, że o nas zadbałaś .. Super wyszło z tymi lampami! fajnie, że jesteś zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mme33 27.02.2012 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Madzia czy masz już plafon do łazienki , ten który jakiś czas temu pokazałaś?Ciekawa jestem czy na żywo ładny i solidny? Z góry dziękuje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 27.02.2012 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 i drugiego szukasz?:rotfl: Lepiej oddaj adze To ja udaję że to białą czcionką było i nie doczytałam Aguś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts