Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

MagdaZZZ się urządza - będzie eklektycznie (chyba;)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

:lol2::lol2:i się nie pochwaliłaś:mad:

Ja tam dwóch rozmiarów nie widziałam... moje kosztowały 59 zeta i wg strony tyle powinny kosztować:yes: Ale się na promocję załapałam i za 2 zapłaciłam niecałą stówkę:wiggle:

Ostatnio tak się obkupiłam w h&y że aż grzech, wszystkim się nie chwaliłam bo i po co;):razz:;)

Jakieś ręczniki, gadżety do kuchni( to pokazywałam, ale też nie wszystkie :D)

Mój pojemnik też 59zł, za to ja miałam kupon rabatowy na 50% przy zakupie na 100zł:rotfl: to se ręzcznik jeszcze jeden wzięłam.

Venuska, poluj bo fajne :yes:

Piękne te pojemniczki dziewczynki:yes::D Pasował by mi taki do sypialni:cry::cry:

A ja dalej nie mam pomysłu gdzie go postawię:eek: Czarna łazienka na dole to taka tylko na siku :lol2:, tam nie postawię wacików w pojemniku, do dziecięcej nie pasuje mi z kryształkiem, a nasza za bardzo surowa na takie cacka :lol2:

Na razie wylądował w garderobie na komodzie i wrzuciłam jakieś bransoletki w których nie chodzę :lol2:

Ale mam problem :lol2:

A ja dalej nie mam pomysłu gdzie go postawię:eek: Czarna łazienka na dole to taka tylko na siku :lol2:, tam nie postawię wacików w pojemniku, do dziecięcej nie pasuje mi z kryształkiem, a nasza za bardzo surowa na takie cacka :lol2:

Na razie wylądował w garderobie na komodzie i wrzuciłam jakieś bransoletki w których nie chodzę :lol2:

i drugiego szukasz?:o:rotfl:

Lepiej oddaj adze:lol2:

Mdziunia śliczne:rolleyes: Znam firmę - w Szczecinie te pojemniki na pewno namierzę;)

Czarna łazienka na dole to taka tylko na siku

:rotfl::rotfl:

:lol2: Jak Ty sobie poradzisz biedactwo?:lol2:

Madzia dobrze prawi:lol2:

Albo mi :) Ja bardzo szybko znajdę dla nich miejsce w łazience :D

Madzia wracaj już!

haha tęsknisz co;) ja też:hug:

nie bój się, ani się obejrzysz a za tydzień zwalę ci się na śniadanie (bo będę miała pusto w lodówce:lol2:)

Chcesz ten pojemnik? Jak trafie jeszcze jeden w Szczecinie to mogę ci wziąć:) I mogę ci sprzedać listę, w których sklepach w wawie już sprawdzałam;)

W niedzielę pojadę na zakupy i będę czekała na Ciebie z niecierpliwością!!!!! Ze śniadaniem, obiadem i kolacją też :D Zacznę skreślać dni w kalendarzu :rotfl:

Jak go spotkasz to możesz mi kupić :hug: W końcu schowam gdzieś waciki :)

No nieeee - teraz stanę na głowie, żeby znaleźć:lol2: - skoro nie masz gdzie trzymać wacików:o A jak będzie trzeba to nawet swój jeden oddam:lol2: - będę miała prezent na nowe:wiggle:

Nie przesadzaj :lol2: Najwyżej poszukamy czegoś innego :) A do mnie nie musisz przynosić żadnych prezentów!

dobra dobra;) nie muszę... ale może...hmmm...chcę:rolleyes:;)

A ty nie marudź tylko lepiej rób listę zakupów:rotfl:

Pamiętaj, że ja dużo jem:rotfl:

A ja wam powiem, że w końcu miałam zaszczyt i przyjemność zobaczyć na żywo moje lampy nad wyspę... co tu dużo mówić - cudowne są!!! I sporo większe niż sobie wyobrażałam:o Dwie na pewno stykną;)

lasche, madilleo... tym razem może wasz wysiłek nie pójdzie na marne:lol2: