admete 27.02.2012 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Nadrabiam małe zaległości i też chcwilę zastanawiałam się o co to chodzi - czemu ja nic nie widzę http://gify.magazynek.org/pictures/Emotikony/Bombowe/029.gif Już nie trzeba więcej podkreślać??? jak coś dajcie cynk bo tu człowiek może stracić coś ważnego Słoiczki na waciki elegancja - francja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xykasia 28.02.2012 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 o kurcze z tą podłogówką to problem trzymam kciuki żeby dobrze było! z niecierpliwością czekam na kolejne reportażowe odsłony p.s.zaraziłaś mnie - robię białe ramy dookoła okien - z niecierpliwością czekam na inne zaraźliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 28.02.2012 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Magda coś się udało naprawić z podłogówką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 28.02.2012 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Magda coś się udało naprawić z podłogówką? Przeca Magda pisała, ze dopiero po powrocie ze Szczecina:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 28.02.2012 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Ostatnio tak się obkupiłam w h&y że aż grzech, wszystkim się nie chwaliłam bo i po co;) Jakieś ręczniki, gadżety do kuchni( to pokazywałam, ale też nie wszystkie ) Mój pojemnik też 59zł, za to ja miałam kupon rabatowy na 50% przy zakupie na 100zł to se ręzcznik jeszcze jeden wzięłam. Venuska, poluj bo fajne To tak jak ja. Też kupiłam te dwa pojemniczki w tej samej promocji co ty. Jakby ktoś chciał z wrocławianek kupić to były jeszcze w Renomie. Są śliczne, chociaż zastanawiam się jak długo ten chrom pociągnie w łazience, czy to zaraz nie będzie do wyrzucenia - mam nadzieję, że nie:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 28.02.2012 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Oglądacie Perfekcyjną Panią Domu? Ale jajka:lol2: Jak są te przejścia z jej wypasionej chaty do tych typowych polskich mieszkanek - płakać się chce:cry: Normalnie klękajcie narody... Ona tu się przejmuje jak naklejkę usunąć z mebla, żeby klej nie został, a ludzie mają 20 letni, rozlatujący, tysiąc razy zasikany, stęchły materac:( który jak ruszyli to się rozpadł na kawałki:roll: Nie wiem czy taki program w polskiej wersji ma rację bytu... tą kobietę zjedzą żywcem;) Ale chatę ma rewelacyjną Tylko coś nie wierzę,że ją sprząta na co dzień sama;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 28.02.2012 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 o kurcze z tą podłogówką to problem trzymam kciuki żeby dobrze było! z niecierpliwością czekam na kolejne reportażowe odsłony p.s.zaraziłaś mnie - robię białe ramy dookoła okien - z niecierpliwością czekam na inne zaraźliwości No coś ty?:lol:Może pochwalisz się efektami:rolleyes: Magda coś się udało naprawić z podłogówką? Przeca Magda pisała, ze dopiero po powrocie ze Szczecina:p exactly:yes: To tak jak ja. Też kupiłam te dwa pojemniczki w tej samej promocji co ty. Jakby ktoś chciał z wrocławianek kupić to były jeszcze w Renomie. Są śliczne, chociaż zastanawiam się jak długo ten chrom pociągnie w łazience, czy to zaraz nie będzie do wyrzucenia - mam nadzieję, że nie:-) Już myślałam, że się na mnie pogniewałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasvegas 28.02.2012 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 czesc madzi dostalam kolejna odmowe od konserwatora idzie się powiesic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 28.02.2012 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 czesc madzi dostalam kolejna odmowe od konserwatora idzie się powiesic what????:mad:no co ty p.przysz?!? niemożliwe:mad: jutro z rana dzwonię do ciebie(mojego rana;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 28.02.2012 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Oglądacie Perfekcyjną Panią Domu? Ale jajka:lol2: Jak są te przejścia z jej wypasionej chaty do tych typowych polskich mieszkanek - płakać się chce:cry: Normalnie klękajcie narody... Ona tu się przejmuje jak naklejkę usunąć z mebla, żeby klej nie został, a ludzie mają 20 letni, rozlatujący, tysiąc razy zasikany, stęchły materac:( który jak ruszyli to się rozpadł na kawałki:roll: Nie wiem czy taki program w polskiej wersji ma rację bytu... tą kobietę zjedzą żywcem;) Widziałam i mam takie same odczucia- beznadzieja:sick: Wersja oryginalna dużo, dużo lepsza. Niestety polskie realia są jakie są....:( Ale chatę ma rewelacyjną Tylko coś nie wierzę,że ją sprząta na co dzień sama;) Mowy nie ma, że sama:no: Gdzie z takimi paznokciami i fryzurą, tyle metrów:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasvegas 28.02.2012 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 mam 7 dni na kolejne zazalenie, wiec musze cos madrego sklecic na szczescie argumenty sa caly czas te same i niebyt mocne, wiec latwo je obalic , ciekawa jestem jak dlugo jeszcze potrwa ta przepychanka ostrzegam wszystkich nie kupujcie domu do przebudowy na terenie objetym ochrona konserwatorska, a jak ktos bedzie mial taki pomysl to zapraszam do mnie , odradze skutecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 28.02.2012 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Ja też oglądałam, z nadzieją na jakieś cenne porady I załamałam się przede wszystkim w jakich warunkach żyją te dzieci... i nawet nie chodzi o porozwalane zabawki i ciuchy... Tragedia. Poza tym jakoś ten bałagan u uczestniczek wydawał mi się mocno naciągany,jakby specjalnie wywalili wszystko z szaf,żeby pokazać jaki syf...Chata prowadzącej faktycznie wypas, jakoś też nie wierzę,że sama codziennie ma tak wszystko na tip top Program słaby, spodziewałam się czegoś innego. Mnie też dobił ten materac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 28.02.2012 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Patent z "zapachowymi skarpetkami" zgapiony z wersji oryginalnej, coś mi się więc wydaje, że w kolejnych odcinkach też będzie powtórka z rozrywki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 28.02.2012 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Madziu widziałaś juz foty dzieciów ? Masz wiadomość na poczcie:rolleyes:Też oglądałam perfekcyjną panią domu to samo pomyślałam co ty:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 28.02.2012 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 a ja nawet nie włączyłam tvn:p i chyba miałam rację!!! oj na pewno nie sprzata sama!!!! chyba ,że ma hybrydy na paznokciach:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 28.02.2012 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 ja tez nie oglądałam.Bu.Chociaz, po Waszych recenzjach, to moze i lepiej:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 29.02.2012 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Moim zdaniem, jeśli się sprząta na bieżąco, można mieć i paznokcie, i fryzurę i czyściutki dom Mam takie koleżanki - a one na dodatek pracują zawodowo Obejrzałam PPD dla wnętrz domu Rozenków i Gospodyni, którą bardzo lubię - garderoba rzuciła mnie na kolana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xykasia 29.02.2012 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 tylko śmiałości muszę nabrać i parę rzeczy dokończyć, zamieszkaliśmy w "prawie" wykończonym domu, a to błąd - bo jak się mieszka to zaczyna się spoczywać na laurach połowiczego sukcesu i mniej się chce - więc u mnie nadal brak listw przypodłogowych, których zamówienie odkładam z miesiąca na miesiąc, brak paru mebli, kinkietów (po pewnym czasie nie widzi się nawet kabli wystających ze ścian :/ ) - stoliczków kawowych itp.. ten wątek mnie zmobilizował wewnętrznie i za to dziękuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 29.02.2012 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Co do Polskiej Perfekcyjnej Pani Domu to podzielam przemyślenia Magdy, a dodatkowo powiem, że nie spodziewałam się tego, że tak polski "folklor" w pełnej krasie pokażą (vide: ojciec jednej z bohaterek i jego wypowiedzi). Faktycznie nie do pomyślenia, że dzieci w takich warunkach się wychowują - na dywanie z toną sierści i kocią kupą (to pisałam ja absolutna przeciwniczka sterylności przy dzieciach). A czy tylko mi się w oczy rzuciło, że tatuś tej jednej rodziny pomalował półki w garderobie, a już na pomalowanie ścian nie wpadł i ściany wyglądały jakby 20 lat ktoś je celowo non stop brudził (tłuste, czarne plamy wokół włącznika światła!!!!).Co do samej PPD - niektóre miejsca domu ma fantastyczne, ale mój pedantyczny małżonek od razu stwierdził: "jaka z niej PPD skoro nie ma schodów wejściowych i podjazdu do domu wykończonych tylko beton i piach?". Ogólnie wpadłam na świetną modyfikację tego formatu - zamiast M. Rozenek mój mąż (mistrz megapedantycznego sprzątania) w roli poganiacza do sprzątania - myślę, że efekt powalałby na kolana.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 29.02.2012 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Faktycznie,jeszcze byla kocia kupa! Tu juz nie chodzi o to,ze ktos nie ma czasu/nie umie/nie lubi sprzatac, tylko o pewne podstawowe zasady higieny... Ja w pierwszej chwili zastanawialam sie czyja to kupa, bo to juz bylo mega oblesne... No wrecz nie do wyobrazenia,a przy dzieciach to juz wogole... I ja tez myszonik zwrocilam uwage na "garderobe", jak pokazali,ze polki pomalowane, to powiedzialam do meza, a czemu tych scian od razu nie pomalowali???Jedyne co czulam jak to ogladalam, to wspolczucie dla dzieci Moim zdaniem mozna mieszkac w starej chacie ale miec czysto i schludnie, sprzatajac raz w tygodniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts