myszonik 29.02.2012 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 W sumie to jak się zastanowić to nie wiem czy kupa była kocia czy może któreś dziecko ją zrobiło??? Dobra kończę ten niesmaczny OT. Madziu sorry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 29.02.2012 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Nie obraziłam się Madziu, tylko nie było co pisać aż zobaczyłam swoje pojemniczki. Ja do jednego dałam cukierki i stoi na stole. A drugi wylądował w łazience i zastanawiam się czy mogę do niego wsypać sól do kąpieli, czy go rdza nie zje. Co sądzicie posiadaczki tych pojemników o tym pomyśle? Wiem, że waciki bezpieczniejsze, ale ja wolę je trzymać w szafce, natomiast sól wyglądałaby ładnie. A gdzie ten program leci i kiedy? My jeszcze tv z pudła nie wyciągnęliśmy (to tak o braku motywacji do robienia czegokolwiek po przeprowadzce)!Od pół roku albo i więcej tam leży. Ale może się zmobilizuję, żeby zobaczyć ten ładny dom prowadzącej program. P.S. Nie widziałyście jakiś fajnych koszy na śmieci (koniecznie zamkniętych) do łazienki - najlepiej biały lub chrom. Normalnie posucha jakaś. Wszystkie takie same, dizajn jakby się od dziesięcioleci nie zmienił. No i jeszcze jedna prośba - czy któraś z was namierzyła już jakiś ładny i porządny zestaw do kuchni, taki z tłuczkiem do mięsa, tłuczkiem do ziemniaków, chochle itp. Na razie używam starych, ale chciałam już kupić coś porządnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 29.02.2012 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 a ja nie mam tvn style to co piszecie to przesada, po prostu wstyd, bo ja rozumiem, że nawet na potrzeby programu wywala się wszystko z szafy...ale to co pisałyście to już brak higieny i kultury, moja noga by nie postała w takim domu brrrr z tymi pojemnikami, to sama nie mam ale poluję mam dozowniki z LM, sztuka 22 zł, dziubki chromowane. Używamy prawie rok, chrom jest, nic nie schodzi, więc może nie będzie źle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 29.02.2012 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 To bylo na tvn wczoraj,a w tvn style ma byc od ktoregos marca chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 29.02.2012 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Madzia - powiem Ci że utrafiłaś w sedno! Ja program przegapiłam, więc trochę się zbulwersowałam, jak przeczytałam komentarze na gazecie.pl (bo większość zarzutów odnosiła się również do angielskiej wersji). Z tym, że faktycznie u Anthei były "normalne", średniozamożne domy, tylko straszliwie zapuszczone, a "zdrapywanie naklejki z rozlatującego się kredensu bardzo mi przemówiło do wyobraźni:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 29.02.2012 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 dziewczyny ja jeszcze o PPDpowinnyście być recenzentkami. przytoczę wam dzisiejszą recenzję w 100% zgodną z waszą wczorajszą:phttp://teleshow.pl/gid,14291012,img,14291041,kat,1024837,title,Perfekcyjna-Pani-Domu-Dlaczego-polska-wersja-calkowicie-oderwana-jest-od-rzeczywistosci-Perfekcyjna-Pani-Domu-dopiero-sie-rozkreca,galeria.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 01.03.2012 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Madzia, widziałaś ten żyrandol? http://www.pbteen.com/products/de-lite-chandelier-and-ribbon-trim-shades/?pkey=csale-lighting wydaje mi się że by Ci pasował, tylko mam zastrzeżenia do ramion, które mi na bardzo plastikowe wyglądają jeśli nie to, to może coś innego upolujesz (lub ktoś inny:)) w tym sklepie - mają 50% zniżki na wysyłkę do Polski. Sklep polecała dziewczyna z innego forum, która kupiła sobie u nich bardzo ładny dywan (w koniczynkę!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 02.03.2012 00:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Dzięki Asiula za pamięć U mnie chyba żadnych wieloramiennych chandeliers'ów nie będzie;) - jakoś im bardziej w las, tym bardziej się z nich skutecznie leczyłam:lol2: Ale dywanikami mnie zainspirowałaś - choć stronkę znam, to jakoś dywany mi na niej umknęły;) monia - albo tę recenzję zerżnęli ostentacyjnie z tego wątku;), ALBO - ciężko mieć inne zdanie i inne odczucia po pierwszym odcink:lol2: -ciekawe jaki los czeka ten program;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 02.03.2012 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 monia - albo tę recenzję zerżnęli ostentacyjnie z tego wątku;), taaa - plagiat popełnili, no nie? a skoro już jesteśmy przy tivi - oglądałyście wczoraj ten nowy serial - reguły gry czy jakoś tak? z wilczakiem, który się chyba specjalizuje w tego rodzaju sitkomach? oglądałam na tyle, na ile mi syn pozwalał (tj: z przerwami co 5 min;)) ale mam bardzo pozytywne wrażenia. no i jedno z tych mieszkań - pełen wypas! trochę za bogato, jak na mój gust, ale podoba mi się duża ilość obrazów na ścianach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 02.03.2012 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 (edytowane) Gdyby to był normalny serial, a nie sitcom, obejrzałabym chętnie - nie znoszę, kiedy podpowiada mi się, kiedy jest śmiesznie - a przeważnie jest w innych momentach niż wskazuje "widownia". A wnętrzarsko: wiecie, że 7 marca startuje polski sklep online Zara Home? http://images.zaazu.com/img/happy-jump-happy-animation-animated-smiley-emoticon-000360-large.gif Edytowane 2 Marca 2012 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 02.03.2012 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 a wiesz, że nawet nie zwróciłam uwagi, czy tam jest dograny śmiech? chyba nie, ale głowy nie dam - widocznie już się przyzwyczaiłam:) a na zara home zacieram rączki:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 02.03.2012 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 TiVi nie mam, więc nie oglądałam. Ale w sumie to nigdy nie przeszkadzał mi podkładany śmiech A to: A wnętrzarsko: wiecie, że 7 marca startuje polski sklep online Zara Home? http://images.zaazu.com/img/happy-jump-happy-animation-animated-smiley-emoticon-000360-large.gif jest bardzo miła informacja Chociaż do tej pory ZH nie zaskoczył mnie pozytywnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 02.03.2012 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 taaaa, ja też na ZH zacieram rączki z nadzieją, że na stronie będzie coś więcej i lepiej niż w realnym sklepie;) Ale ciuchowa zara chyba też rusza??? Na sklepach zary można zobaczyć inf. właśnie, że 7 marca startuje on-line shop nihiru ja widziałam 2 odcinki tego serialu:yes: nawet okej:lol: ale śmiech podkładany jest;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 02.03.2012 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 aaa!!! zara home online?! może wreszcie upoluję mój dozownik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
senmon 02.03.2012 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 (edytowane) taaaa, ja też na ZH zacieram rączki z nadzieją, że na stronie będzie coś więcej i lepiej niż w realnym sklepie;) Ale ciuchowa zara chyba też rusza??? Na sklepach zary można zobaczyć inf. właśnie, że 7 marca startuje on-line shop nihiru ja widziałam 2 odcinki tego serialu:yes: nawet okej:lol: ale śmiech podkładany jest;) Też to zauważyłam . Madziu a Wy jeszcze w Szczecinie ? Edytowane 2 Marca 2012 przez senmon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 02.03.2012 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Też to zauważyłam . Madziu a Wy jeszcze w Szczecinie ? Jeszcze, jeszcze:) Dziś porzucamy dziecko i jedziemy sobie na romantyczny weekend do Berlina:lol: A w poniedziałek wracamy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
senmon 02.03.2012 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 (edytowane) Jeszcze, jeszcze:) Dziś porzucamy dziecko i jedziemy sobie na romantyczny weekend do Berlina:lol: A w poniedziałek wracamy;) Nie za dobrze Wam Kochana . To czekam na fotyyy. Buziaczki i udanego weekendu (może owocnego;)) Edytowane 2 Marca 2012 przez senmon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 02.03.2012 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 02.03.2012 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 No właśnie. Bo ja już sobie w brodę pluję, że w złą godzinę się ucieszyłam że za wątkiem będzie można nadążyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 02.03.2012 12:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 a wam co tak śmieszno, co tak wesoło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts