Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

MagdaZZZ się urządza - będzie eklektycznie (chyba;)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nie obraziłam się Madziu, tylko nie było co pisać aż zobaczyłam swoje pojemniczki.:-) Ja do jednego dałam cukierki i stoi na stole. A drugi wylądował w łazience i zastanawiam się czy mogę do niego wsypać sól do kąpieli, czy go rdza nie zje. Co sądzicie posiadaczki tych pojemników o tym pomyśle? Wiem, że waciki bezpieczniejsze, ale ja wolę je trzymać w szafce, natomiast sól wyglądałaby ładnie.

A gdzie ten program leci i kiedy? My jeszcze tv z pudła nie wyciągnęliśmy (to tak o braku motywacji do robienia czegokolwiek po przeprowadzce)!Od pół roku albo i więcej tam leży. Ale może się zmobilizuję, żeby zobaczyć ten ładny dom prowadzącej program.

P.S. Nie widziałyście jakiś fajnych koszy na śmieci (koniecznie zamkniętych) do łazienki - najlepiej biały lub chrom. Normalnie posucha jakaś. Wszystkie takie same, dizajn jakby się od dziesięcioleci nie zmienił. No i jeszcze jedna prośba - czy któraś z was namierzyła już jakiś ładny i porządny zestaw do kuchni, taki z tłuczkiem do mięsa, tłuczkiem do ziemniaków, chochle itp. Na razie używam starych, ale chciałam już kupić coś porządnego.

a ja nie mam tvn style :( :cry:

to co piszecie to przesada, po prostu wstyd, bo ja rozumiem, że nawet na potrzeby programu wywala się wszystko z szafy...ale to co pisałyście to już brak higieny i kultury, moja noga by nie postała w takim domu brrrr

z tymi pojemnikami, to sama nie mam ale poluję ;) mam dozowniki z LM, sztuka 22 zł, dziubki chromowane. Używamy prawie rok, chrom jest, nic nie schodzi, więc może nie będzie źle? :)

Madzia - powiem Ci że utrafiłaś w sedno! Ja program przegapiłam, więc trochę się zbulwersowałam, jak przeczytałam komentarze na gazecie.pl (bo większość zarzutów odnosiła się również do angielskiej wersji). Z tym, że faktycznie u Anthei były "normalne", średniozamożne domy, tylko straszliwie zapuszczone, a "zdrapywanie naklejki z rozlatującego się kredensu bardzo mi przemówiło do wyobraźni:)

dziewczyny ja jeszcze o PPD

powinnyście być recenzentkami. przytoczę wam dzisiejszą recenzję w 100% zgodną z waszą wczorajszą:phttp://teleshow.pl/gid,14291012,img,14291041,kat,1024837,title,Perfekcyjna-Pani-Domu-Dlaczego-polska-wersja-calkowicie-oderwana-jest-od-rzeczywistosci-Perfekcyjna-Pani-Domu-dopiero-sie-rozkreca,galeria.html

Madzia, widziałaś ten żyrandol?

http://www.pbteen.com/products/de-lite-chandelier-and-ribbon-trim-shades/?pkey=csale-lighting

wydaje mi się że by Ci pasował, tylko mam zastrzeżenia do ramion, które mi na bardzo plastikowe wyglądają;)

jeśli nie to, to może coś innego upolujesz (lub ktoś inny:)) w tym sklepie - mają 50% zniżki na wysyłkę do Polski.

Sklep polecała dziewczyna z innego forum, która kupiła sobie u nich bardzo ładny dywan (w koniczynkę!):)

Dzięki Asiula za pamięć:hug: U mnie chyba żadnych wieloramiennych chandeliers'ów nie będzie;) - jakoś im bardziej w las, tym bardziej się z nich skutecznie leczyłam:lol2: Ale dywanikami mnie zainspirowałaś:yes: - choć stronkę znam, to jakoś dywany mi na niej umknęły;)

monia - albo tę recenzję zerżnęli ostentacyjnie z tego wątku;), ALBO - ciężko mieć inne zdanie i inne odczucia po pierwszym odcink:lol2: -ciekawe jaki los czeka ten program;)

monia - albo tę recenzję zerżnęli ostentacyjnie z tego wątku;),

taaa - plagiat popełnili, no nie?:rotfl:

a skoro już jesteśmy przy tivi - oglądałyście wczoraj ten nowy serial - reguły gry czy jakoś tak? z wilczakiem, który się chyba specjalizuje w tego rodzaju sitkomach?

oglądałam na tyle, na ile mi syn pozwalał (tj: z przerwami co 5 min;)) ale mam bardzo pozytywne wrażenia. no i jedno z tych mieszkań - pełen wypas! trochę za bogato, jak na mój gust, ale podoba mi się duża ilość obrazów na ścianach.

Gdyby to był normalny serial, a nie sitcom, obejrzałabym chętnie - nie znoszę, kiedy podpowiada mi się, kiedy jest śmiesznie - a przeważnie jest w innych momentach niż wskazuje "widownia".

A wnętrzarsko: wiecie, że 7 marca startuje polski sklep online Zara Home? http://images.zaazu.com/img/happy-jump-happy-animation-animated-smiley-emoticon-000360-large.gif

Edytowane przez joliska

TiVi nie mam, więc nie oglądałam.

Ale w sumie to nigdy nie przeszkadzał mi podkładany śmiech :)

A to:

A wnętrzarsko: wiecie, że 7 marca startuje polski sklep online Zara Home? http://images.zaazu.com/img/happy-jump-happy-animation-animated-smiley-emoticon-000360-large.gif

jest bardzo miła informacja :lol2:

Chociaż do tej pory ZH nie zaskoczył mnie pozytywnie.

taaaa, ja też na ZH zacieram rączki z nadzieją, że na stronie będzie coś więcej i lepiej niż w realnym sklepie;) Ale ciuchowa zara chyba też rusza??? Na sklepach zary można zobaczyć inf. właśnie, że 7 marca startuje on-line shop

nihiru ja widziałam 2 odcinki tego serialu:yes: nawet okej:lol: ale śmiech podkładany jest;)

taaaa, ja też na ZH zacieram rączki z nadzieją, że na stronie będzie coś więcej i lepiej niż w realnym sklepie;) Ale ciuchowa zara chyba też rusza??? Na sklepach zary można zobaczyć inf. właśnie, że 7 marca startuje on-line shop

nihiru ja widziałam 2 odcinki tego serialu:yes: nawet okej:lol: ale śmiech podkładany jest;)

Też to zauważyłam :). Madziu a Wy jeszcze w Szczecinie ?

Edytowane przez senmon