admete 02.03.2012 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Madziu udanego weekendu życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 02.03.2012 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Jeszcze, jeszcze:) Dziś porzucamy dziecko i jedziemy sobie na romantyczny weekend do Berlina:lol: A w poniedziałek wracamy;) Ooo kochana to bawcie się dobrzehttp://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/love/smileys-love-699505.gifA zakupki jakieś będą?http://www.polishbikers.com/images/smilies/podstawowe/biggrin.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 05.03.2012 01:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Hej hej, już jestem:bye: Madziu udanego weekendu życzę A dziękuję był, był udany:lol: Ooo kochana to bawcie się dobrzehttp://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/love/smileys-love-699505.gifA zakupki jakieś będą?http://www.polishbikers.com/images/smilies/podstawowe/biggrin.gif I zakupki oczywiście też były - i to meeega udanehttp://www.polishbikers.com/images/smilies/podstawowe/lol.gif Taka dzika godzina - a ja jeszcze nie śpię (no ale co się dziwić - o 22.30 dopiero odbieraliśmy bagaże:roll:) A jutro od rana operacja PARKIET:wiggle: - trzymajcie kciuki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 05.03.2012 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Trzymam kciuki za parkiet Miłego dnia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 05.03.2012 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Madzia zaciskam mocno kciuki !!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
senmon 05.03.2012 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 :hug: Chwal się co kupłaś. I oczywiście trzymam kciuki za parkiet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 05.03.2012 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 O, parkiet Trzymam kciuki! A Wy jeszcze w Szczecinie? Kiedy jakaś fotorelacja? Magda, Twoja podłoga, z tego co pamiętam, była dość intensywnie dyskutowana W końcu zobaczymy na żywo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 05.03.2012 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Po takiej długiej nieobecności należy nam się chyba:- relacja z zakupów;- foty parkietu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 05.03.2012 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Po takiej długiej nieobecności należy nam się chyba: - relacja z zakupów; - foty parkietu:) Relacja z zakupów:) No przeca już mówiłam - były MEGA:rotfl: Z łupów większego kalibru - piękne okulary (o najmodniejszym w w nadchodzącym sezonie fasonie "swing":lol:) i obłędne cieliste baletki:wiggle: A reszta to bluzeczki, bielizna, kosmetyki - taki tam standard;) Z baletkami o tyle ciekawa historia, że te same strasznie chciałam mieć 3 lata temu (jeszcze w ciąży byłam)... zobaczyłam je w butiku tej marki w Rzymie i myślałam, że się popłaczę, żenie ma mojego rozmiaru... od tej pory miałam świra na punkcie cielistych lakierowanych baletek i kupowałam każde jakie się trafiły;) A tu w całkiem innym sklepie, w innym mieście... te same baletki:o (niestety nic nie tańsze;)) No i był mój sajz A w sprawie parkietu... bardzo dziękuję za kciuki:hug: Chyba przydały się Sprawa wyglądała dość nieciekawie... kwadraty były zagrożone:(Ale pokombinowaliśmy, pokombinowaliśmy... i udało się je ładnie rozplanować - bez cięcia - bo to było ważne:yes: 3 godziny nam to zajęło;) także dziś jedynie przygotowania były... panowie jutro od 9 ruszają z koksem (najpierw salon). Ja będę tam ok. 12 (umówiona jestem z gościem od niedziałającej podłogówki)... no i mam nadzieję, że już będzie coś widać, że będę miała Wam co pokazać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 05.03.2012 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Ej, ale jakiś fotki z przymiarek mogłaś cyknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 05.03.2012 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Na pewno masz jakąś fotkę z przymiarki dawaj dawaj http://emoty.blox.pl/resource/4_1_107v.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 05.03.2012 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Oooo fotki jakieś będą suuuper. (Bardzo lubię buty cieliste i ubrania w kolorze cielistym/delikatnej pastelowej brzoskwini poł. z szarością,bielą albo czernią....mniam ). Pokaż te buty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 05.03.2012 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Ja też chcę zobaczyć buty i zdjęcia z przymiarek - no nie daj się prosić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 05.03.2012 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Ja też uwielbiam cieliste buty , fotki prosimy!!! co to za firma?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 05.03.2012 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 noooooooo powiem Ci że też bym ich szukała i szukała dopóki bym na swój rozmiar nie trafiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasvegas 05.03.2012 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 pikne, pikne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 05.03.2012 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 05.03.2012 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Bardzo fajne, zdradzisz firmę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 05.03.2012 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Butki chętnie bym przygarnęła. Jeszcze nie widziałam butów z logo z tyłu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 05.03.2012 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Fajnie że fajne;) Ale powiem Wam szczerze... na żywo wyglądają milion razy lepiej:yes: Te zdjęcia mega słabe są (ale wybierałam tak, żeby logiem nie bić po oczach:lol2:) Najfajniejszą mają podeszwę - ale tam logo już prawdziwie wali po oczach:lol2: Kasiu, taki pan o inicjałach JC;) pikne, pikne Ty mi tu nie piknuj tylko mów gdzie i kiedy? Jutro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts