Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

MagdaZZZ się urządza - będzie eklektycznie (chyba;)

Recommended Posts

Madziu teraz dopiero widać przestrzeń :o

Parkiet prezentuje się świetnie :yes:

Ja też się wgapiam w paseczek :lol2:

I myślałam że będzie ciemniejsza - ale jak już pisałaś Ty i dziewczyny, dojdzie lakier , zejdzie kurz -- kolor nabierze głębi :yes:

Masz powód do dumy http://gify.magazynek.org/pictures/Emotikony/Kolory/Czerwone/027.gif

• Odpowiedzi 12,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Podobają mi się duże kwadraty i paseczek :). Parkiet na zewnątrz już mniej ;) bo jakaś szeroka ta opaska no i fajnie jakby kolor nabrał głębi, ale to po lakierowaniu dopiero :D. Jakoś inny (trochę ciemniejszy) kolor sobie zakodowałam :) a ten będzie dopiero widać jak podłoga nie będzie zakurzona (Madzia oby tylko Wam ją dobrze zabezpieczyli !).

Opaska nie będzie równej szerokości na całym obwodzie ? Jak to będzie wyglądało w jadalni ? :):):) na tej dużej powierzchni podłoga super będzie wyglądała i w połączeniu z jasnym gresem :yes:.

No czyli masz odczucia identyczne z moimi;) Opaska będzie równa:yes: Różnice będą niezauważalne gołym okiem;)

pięknie :wiggle:

;)

Madziu teraz dopiero widać przestrzeń :o

Parkiet prezentuje się świetnie :yes:

Ja też się wgapiam w paseczek :lol2:

I myślałam że będzie ciemniejsza - ale jak już pisałaś Ty i dziewczyny, dojdzie lakier , zejdzie kurz -- kolor nabierze głębi :yes:

Masz powód do dumy http://gify.magazynek.org/pictures/Emotikony/Kolory/Czerwone/027.gif

a wiesz, że aż wróciłam do zdjęć... faktycznie od razu salon wygląda na większy:o Nie zauważyłam w pierwszej chwili wlepiając się w każdy kwadrat z osobna i całość razem:lol2:

Witaj Magdo, Twoja podłoga sprawiła, że zarejestrowałam się tu dziś, aby powiedzieć Ci, że jest REWELACYJNA! Podglądam Twoje zmagania od czerwca, jestem wręcz zafascynowana mieszkaniem. Masz guuuuuuust! Gratuluję!!!

Witaj Magdo, Twoja podłoga sprawiła, że zarejestrowałam się tu dziś, aby powiedzieć Ci, że jest REWELACYJNA! Podglądam Twoje zmagania od czerwca, jestem wręcz zafascynowana mieszkaniem. Masz guuuuuuust! Gratuluję!!!

Naprawdę:o aż takie pozytywne emocje u Ciebie wywołała?;) Zatem bardzo się cieszę i dziękuję w imieniu swoim i podłogi:) Noi mam nadzieję,że teraz - skoro już się zarejestrowałaś - to będziesz odwiedzać mnie i udzielać się częściej:)

Kurde, ja też się wgapiam w ten paseczek wędzonki jak gupia jakaś:lol2:

:lol2:

nieee noooo, super wygląda ta podłoga i ta cieniutka opaska:wiggle: ciekawa jestem jaki kolorek będzie miała końcowy....

w każdym razie teraz mogę na wizje lokalną wpadać:D

a ty przyszłaś zawezwana-wywołana przeze mnie czy tak sama z się?:lol2: To kiedy wpadasz?:lol:

zaadoptujesz mnie?:lol:

mimo ze wolę bardziej skandywanskie klimaty to jest tak pieknie,ze mogę na kartonach spac....:rotfl:

ooo - przegapiłabym Twój wpis:hug:

adoptować? bardzo chętnie - takie zdolne dziewczyny zawsze chętnie przygarnę:lol2:

Ale ty na pewno masz jeszcze fajniejsze, klimatyczne mieszkanko:rolleyes: więc pewnie nie dasz się namówić na tą adopcję:rotfl:

Madziula jest pieknie, wszytsko zaczyna "wygladac" zabrakło mi słów juz nic wiecej nie napisze :)

ryli, ryli???:hug:

Oj piękna podłoga się robi:rolleyes::rolleyes: Kolorek będzie znacznie ładniejszy po lakierowaniu:wiggle:

A w jadalni tez drewno czy gresik?:lol:

dzięki aga:)

w jadalni też drewno:yes:

oki:) w czwartek się jeszcze domówimy:yes:

koniecznie:)