admete 06.03.2012 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Madziu teraz dopiero widać przestrzeń Parkiet prezentuje się świetnie Ja też się wgapiam w paseczek I myślałam że będzie ciemniejsza - ale jak już pisałaś Ty i dziewczyny, dojdzie lakier , zejdzie kurz -- kolor nabierze głębi Masz powód do dumy http://gify.magazynek.org/pictures/Emotikony/Kolory/Czerwone/027.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kredk 06.03.2012 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 (edytowane) zaadoptujesz mnie? mimo ze wolę bardziej skandywanskie klimaty to jest tak pieknie,ze mogę na kartonach spac.... Edytowane 6 Marca 2012 przez kredk@ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 06.03.2012 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Podobają mi się duże kwadraty i paseczek . Parkiet na zewnątrz już mniej bo jakaś szeroka ta opaska no i fajnie jakby kolor nabrał głębi, ale to po lakierowaniu dopiero . Jakoś inny (trochę ciemniejszy) kolor sobie zakodowałam a ten będzie dopiero widać jak podłoga nie będzie zakurzona (Madzia oby tylko Wam ją dobrze zabezpieczyli !). Opaska nie będzie równej szerokości na całym obwodzie ? Jak to będzie wyglądało w jadalni ? :) na tej dużej powierzchni podłoga super będzie wyglądała i w połączeniu z jasnym gresem . No czyli masz odczucia identyczne z moimi;) Opaska będzie równa:yes: Różnice będą niezauważalne gołym okiem;) pięknie Madziu teraz dopiero widać przestrzeń Parkiet prezentuje się świetnie Ja też się wgapiam w paseczek I myślałam że będzie ciemniejsza - ale jak już pisałaś Ty i dziewczyny, dojdzie lakier , zejdzie kurz -- kolor nabierze głębi Masz powód do dumy http://gify.magazynek.org/pictures/Emotikony/Kolory/Czerwone/027.gif a wiesz, że aż wróciłam do zdjęć... faktycznie od razu salon wygląda na większy:o Nie zauważyłam w pierwszej chwili wlepiając się w każdy kwadrat z osobna i całość razem:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 06.03.2012 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Jak równa to fajnie myślałam, że np. 4 kontra 6 pasków . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sagga 06.03.2012 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Witaj Magdo, Twoja podłoga sprawiła, że zarejestrowałam się tu dziś, aby powiedzieć Ci, że jest REWELACYJNA! Podglądam Twoje zmagania od czerwca, jestem wręcz zafascynowana mieszkaniem. Masz guuuuuuust! Gratuluję!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 06.03.2012 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Kurde, ja też się wgapiam w ten paseczek wędzonki jak gupia jakaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 06.03.2012 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 nieee noooo, super wygląda ta podłoga i ta cieniutka opaska:wiggle: ciekawa jestem jaki kolorek będzie miała końcowy.... w każdym razie teraz mogę na wizje lokalną wpadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 06.03.2012 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Witaj Magdo, Twoja podłoga sprawiła, że zarejestrowałam się tu dziś, aby powiedzieć Ci, że jest REWELACYJNA! Podglądam Twoje zmagania od czerwca, jestem wręcz zafascynowana mieszkaniem. Masz guuuuuuust! Gratuluję!!! Naprawdę aż takie pozytywne emocje u Ciebie wywołała? Zatem bardzo się cieszę i dziękuję w imieniu swoim i podłogi:) Noi mam nadzieję,że teraz - skoro już się zarejestrowałaś - to będziesz odwiedzać mnie i udzielać się częściej:) Kurde, ja też się wgapiam w ten paseczek wędzonki jak gupia jakaś nieee noooo, super wygląda ta podłoga i ta cieniutka opaska:wiggle: ciekawa jestem jaki kolorek będzie miała końcowy.... w każdym razie teraz mogę na wizje lokalną wpadać a ty przyszłaś zawezwana-wywołana przeze mnie czy tak sama z się? To kiedy wpadasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 06.03.2012 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Madzia zajrzałam tak sama z się ale teraz zobaczyłam, że byłaś u mnie:lol2:mogę w piątek albo w poniedziałek - kiedy Ci lepiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 06.03.2012 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 zaadoptujesz mnie? mimo ze wolę bardziej skandywanskie klimaty to jest tak pieknie,ze mogę na kartonach spac.... ooo - przegapiłabym Twój wpis:hug: adoptować? bardzo chętnie - takie zdolne dziewczyny zawsze chętnie przygarnę Ale ty na pewno masz jeszcze fajniejsze, klimatyczne mieszkanko:rolleyes: więc pewnie nie dasz się namówić na tą adopcję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 06.03.2012 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Madzia zajrzałam tak sama z się ale teraz zobaczyłam, że byłaś u mnie:lol2: mogę w piątek albo w poniedziałek - kiedy Ci lepiej? a widzisz:lol2: - ściągnęłam cię pewnie myślami;) piąteczek pasuje:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasvegas 06.03.2012 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Madziula jest pieknie, wszytsko zaczyna "wygladac" zabrakło mi słów juz nic wiecej nie napisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 06.03.2012 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Oj piękna podłoga się robi:rolleyes: Kolorek będzie znacznie ładniejszy po lakierowaniu:wiggle: A w jadalni tez drewno czy gresik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 06.03.2012 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 a widzisz:lol2: - ściągnęłam cię pewnie myślami;) piąteczek pasuje:yes: oki:) w czwartek się jeszcze domówimy:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 06.03.2012 22:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Madziula jest pieknie, wszytsko zaczyna "wygladac" zabrakło mi słów juz nic wiecej nie napisze ryli, ryli??? Oj piękna podłoga się robi:rolleyes: Kolorek będzie znacznie ładniejszy po lakierowaniu:wiggle: A w jadalni tez drewno czy gresik? dzięki aga w jadalni też drewno:yes: oki:) w czwartek się jeszcze domówimy:yes: koniecznie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madileo 06.03.2012 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Wow! Klasa po lakierowaniu to dopiero będzie efekt ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 06.03.2012 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 jak zwykle KLASA u Ciebie podłoga cudna, pozostaje mi zazdrościć ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 06.03.2012 22:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 madi, mugatko - dzięki za tą KLASĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 06.03.2012 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Super. Paseczek rządzi i też myślałam, że podłoga będzie ciemniejsza:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 07.03.2012 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Witam sie całego wątku nie jestem w stanie przeczytać, tylko kilkadziesiąt stron wstecz, to będzie piękne mieszkanie, parkiet bardzo mi sie podoba, elegancko i z gustem... będę podglądać i inspirować sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts