summer78 07.03.2012 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Magdo, ja też przyłączam się do opinii , że podłoga prezentuje się pięknie, teraz kiedy w tym całym wątku pozwoliłaś nam poznać inne szczegóły mieszkania i tak sobie wizualizuję z drzwiami, które pokazywałaś, kuchnia i lampami też to powiem Ci, że chyba bym z tego mieszkania nie wychodziła jak już bym w takim zamieszkała, a przynajmniej przez jakiś czas . Będzie pięknie, aż żałuje, że jak wykańczałam swój dom byłam taka zielona wnętrzarsko, na tak mało rzeczy zwracałam uwagę, teraz rysuje mi się inna wizja. Na razie załatwiam temat dodatkamii, lampami itp. a za kilka lat będzie pretekst do małego remonciku ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 07.03.2012 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 podłoga niesamowita!!! całe mieszkanie wielka klasa!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mal26 07.03.2012 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Madziu- zapowiada się pięknie, opaska dodaje klasy, widać,że wszystko przemyślane. Rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dagunia 07.03.2012 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 O Madziu ..a u Ciebie juz podłoga się zakłada :)fiu fiu oczywiście nie zdążyłam się zachwycic butami bo juz ich nie zobaczyłam ... standard, wszytsko tu tak szybko sie pojawia i znika Podłoga napewno będzie rewelacyjna ale ja z zachwytami poczekam jak będzie skonczona ... bo ja wzrokowiec jestem a że twoje mieszkanie jest boskie to juz wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
senmon 07.03.2012 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 ooo - przegapiłabym Twój wpis:hug: adoptować? bardzo chętnie - takie zdolne dziewczyny zawsze chętnie przygarnę Ale ty na pewno masz jeszcze fajniejsze, klimatyczne mieszkanko:rolleyes: więc pewnie nie dasz się namówić na tą adopcję Hej hej a co ze mną. O adopcji to ja już mówiłam w grudniu więc... ja pierwsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ruby 07.03.2012 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Hej Madziu Patrzę na tę Twoją podłogę od wczoraj i patrzę.. na początku sama nie wiedziałam co do niej czuje.. Urzekły mnie kwadraty i ta cieniutka ciemna rameczka. Mniej podobał mi się całokształt, ponieważ był inny od tej podłogi jaką sobie wyobrażałam. Myślałam, że będzie ciemniejsza, z trochę inną ramką i opaską. Dziś jak na nią spojrzałam to widzę jaka jest piękna. Nadaje wnętrzu charakter, lecz go nie przytłacza. Super jest! A z lakierem wodnym i białymi oknami w tle to już będzie całkiem cudo http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/love/smileys-love-044671.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 08.03.2012 01:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Super. Paseczek rządzi i też myślałam, że podłoga będzie ciemniejsza:-) Witam sie całego wątku nie jestem w stanie przeczytać, tylko kilkadziesiąt stron wstecz, to będzie piękne mieszkanie, parkiet bardzo mi sie podoba, elegancko i z gustem... będę podglądać i inspirować sie zapraszam:lol: Magdo, ja też przyłączam się do opinii , że podłoga prezentuje się pięknie, teraz kiedy w tym całym wątku pozwoliłaś nam poznać inne szczegóły mieszkania i tak sobie wizualizuję z drzwiami, które pokazywałaś, kuchnia i lampami też to powiem Ci, że chyba bym z tego mieszkania nie wychodziła jak już bym w takim zamieszkała, a przynajmniej przez jakiś czas . Będzie pięknie, aż żałuje, że jak wykańczałam swój dom byłam taka zielona wnętrzarsko, na tak mało rzeczy zwracałam uwagę, teraz rysuje mi się inna wizja. Na razie załatwiam temat dodatkamii, lampami itp. a za kilka lat będzie pretekst do małego remonciku ) dzięki za te optymistyczne słowa;) a dodatkami można baaardzo dużo zdziałać - bardzo dobry trop;) Ja też mam nadzieję, że co nie dopracuję, co niedowyjdzie;) - to dodatkami dowyglądam:lol2: podłoga niesamowita!!! całe mieszkanie wielka klasa!!! Naprawdę? Strasznie się cieszę I pozdrawiam:bye: Madziu- zapowiada się pięknie, opaska dodaje klasy, widać,że wszystko przemyślane. Rewelacja No nie wszystko takie przemyślane;) Wpadki zaliczam na każdym kroku... co chwila coś się nie chce zgrać z konceptem;) No ale cóż... to tylko ŻYCIE a nie film;) O Madziu ..a u Ciebie juz podłoga się zakłada :)fiu fiu oczywiście nie zdążyłam się zachwycic butami bo juz ich nie zobaczyłam ... standard, wszytsko tu tak szybko sie pojawia i znika Podłoga napewno będzie rewelacyjna ale ja z zachwytami poczekam jak będzie skonczona ... bo ja wzrokowiec jestem a że twoje mieszkanie jest boskie to juz wiesz Och ty powściągliwa:lol2: Mam nadzieję, że jak skończę to się okażesz trochę bardziej wylewna:lol2: (w podtekście - że podłoga zacznie się lepiej prezentować) Hej hej a co ze mną. O adopcji to ja już mówiłam w grudniu więc... ja pierwsza hahaha:lol2: Hej Madziu Patrzę na tę Twoją podłogę od wczoraj i patrzę.. na początku sama nie wiedziałam co do niej czuje.. Urzekły mnie kwadraty i ta cieniutka ciemna rameczka. Mniej podobał mi się całokształt, ponieważ był inny od tej podłogi jaką sobie wyobrażałam. Myślałam, że będzie ciemniejsza, z trochę inną ramką i opaską. Dziś jak na nią spojrzałam to widzę jaka jest piękna. Nadaje wnętrzu charakter, lecz go nie przytłacza. Super jest! A z lakierem wodnym i białymi oknami w tle to już będzie całkiem cudo http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/love/smileys-love-044671.gif oj Ruby, Ruby... Ty taka słodka jesteś Taka szczera, fajna i kochana... i taka cieplutka - czuć to przez ekran i kilometry światłowodów:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 08.03.2012 01:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Ach,ach...zapomniałabym;) Dropku, admete... dostałam od Was maile:hug: Przepraszam, że nie odpisałam, nie podesłałam swoich zdjęć (choć Ty Aga zastanów się czy chcesz:lol2: - przecież moją "gębę" widziałaś już nie raz:lol2:) Ale... Po pierwsze - wczoraj otworzyłam maila admete i byłam pewna, że to Drop - czekałam na zdjęcia od Drop - no to otworzyłam i byłam pewna, że to ona:rotfl: - a dopiero dziś się skapnęłam, że zdjęcia od Drop czekają w nowszym mailu... No i zaczęłam się zastanawiać, od kogo są tamte zdjęcia:o Drogą dedukcji (jakoś tak w końcu skojarzyłam imię i nazwisko)... doszłam do tego, ze to admete A po drugie wszystkie zdjecia (po zmianie komputera) mam na zewnętrznym dysku... trochę będę miała zabawy ze znalezieniem czegośi wysłaniem... ale jutro się postaram:yes: A tak w ogóle... to niezłe z Was KOCICE:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 08.03.2012 10:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 A ja polecę dziś tradycją, i dla każdej z Was Baby mam po goździku:rotfl: Wszystkiego Dobrego Kobietki Moje Kochane:hug: Ale może się okazać, że mam dla co niektórych z Was jeszcze lepszy prezent niż goździki:lol2: Szukając ich... trafiłam na śmieszną stronkę Spod Lady Większość proponowanych pozycji to jedynie zabawne banały;) Ale kategoria "tablice" część z Was może zainteresować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
senmon 08.03.2012 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 :hug::hug::hug: Dla mniejszej kobietki http://images43.fotosik.pl/1415/469289a04523c24amed.jpg http://images39.fotosik.pl/1361/bdef509454a94a58.jpg A to dla tych troszkę wiekszych http://images50.fotosik.pl/1425/f3d8a2689b02a3b8.jpg Buziaki dla wszystkich Kobitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 08.03.2012 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Madziu, wszystkiego Naj-gozdziki wymiatają (ja z tych, co to nie pogardzą-ani gozdzikami ani rajstopami:lol2:)Podłoga sliczna-sposób ułożenia i kolor. Ciekawa jestem, jaki bedzie koncowy efekt.Jak ja Ci zazdroszcze tego etapu....ehhh, se poczekam jeszcze na swoją-mają zacząC 26 marca:rolleyes:Buziaki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 08.03.2012 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Goździki, rajstopy i kawę - bardzo chętnie i wzajemnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.03.2012 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Madziu dla Ciebie też wszystkiego cudownego:hug: Ja w zamian mam dla Ciebie tulipanki http://www.twojekwiaty.pl/do/image/_big/B044C.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ruby 08.03.2012 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Dzięki Madziu za tak niespodziewane i miłe słowa :hug: A z okazji 8.3 dla Ciebie: http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/flowers/smileys-flowers-510068.gif I oczywiście: http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRbBfwr0kP9vW2neDIuk6iwWFkEXg599XYz-FkkeSm9DiNHddDS8Ni61Lmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xykasia 08.03.2012 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 NAJLEPSZEGO W DZIEŃ TULIPANA ONGIŚ GOŹDZIKA podłoga....ach czemu wykańczasz się rok później niż ja??? z tego powodu moja dębina leży zupełnie inaczej ...a mogłaby leżeć właśnie tak PIĘKNA TA OPASKA...PIĘKNA!!! gratuluję pomysłu i życzę samych wyjątkowych inspiracji na swojej wykończeniowej drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 08.03.2012 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Dropku, admete... dostałam od Was maile:hug: Przepraszam, że nie odpisałam, nie podesłałam swoich zdjęć (choć Ty Aga zastanów się czy chcesz:lol2: - przecież moją "gębę" widziałaś już nie raz:lol2:) Ale... Po pierwsze - wczoraj otworzyłam maila admete i byłam pewna, że to Drop - czekałam na zdjęcia od Drop - no to otworzyłam i byłam pewna, że to ona:rotfl: - a dopiero dziś się skapnęłam, że zdjęcia od Drop czekają w nowszym mailu... Haha, no to Ci namieszałyśmy w skrzynce Cieszę się, że wszystko dotarło i czekam niecierpliwie na Twoją buźkę P.S. Spod Lady to fajne miejsce, choć dawno już do nich nie zaglądałam. Jest jeszcze inny fajny sklep w klimatach PRL-u - Pan tu nie stał, tylko u nich to głównie ciuchy. Aa, chyba w przedostatnim nr Mojego Mieszkania była sesja z mieszkania właścicieli sklepu. W łazience mają mozaikę ułożoną w napisy. Nad umywalką WODA, nad kibelkiem WC, nad pralką PRANIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 08.03.2012 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Zapomniałabym http://www.matrax.net/forum/images/keny/bukiet.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 08.03.2012 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Doszło??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 08.03.2012 18:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Doszło??? nie doszło:roll: a sms'kiem poszło??? Dzięki dziewuszki za pamięć i życzonka:hug: xykasiu, jestem pewna, że Twoja dębina prezentuje się obłednie i taki układ na nic by jej się nie zdał A ja wyskoczę jeszcze z ogłoszeniem duszpasterskim... PILNIE POSZUKIWANY KAMIENIARZ z Warszawy lub okolic - solidny, precyzyjny, kumaty i oczywiście NIEDROGI:lol: - chodzi o mój kominek - więc nie ma żartów:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 08.03.2012 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Madzia poszło jako wizytówka ale zaraz Ci jeszcze na wp.pl poslę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts